Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

tudi jst se!
mene je že parkrat tko popadel smeh, da se nikakor nisem mogla ustavit in so tudi solze lile huje kot pri joku. me je kr presenetilo, se še kateri to dogaja???
kar se težav v zobmi tiče,pa sem na istem kot ti.Sta se mi do sedaj zlomila dva zoba in sem bila včeraj pri zobozdravniku ter mi je enga popravila,v ponedeljek pa grem spet.Sovražim zobozdravnike
in mi je žal da si jih nisem prej vse lepo popravila,ker zdej pa zgleda še ta nosečnost zraven povzroča,da je še huje z mojimi zobmi...
,da vam povem,da smo imeli pri nas prepir v hiši zaradi tega kar sem napisala na forum.Zadnjič sem namreč napisala,da ne vem, če bo moj prisoten pri porodu in da zna paniko zganjat,računalnik pustila na mizi,v tem pa pride moj dragi in začne brati.Strašno je bil užaljen,zakaj tako mislim in sem se pol morala kar precej potrudit,da je nehal kuhat mulo
ker on se bo izkazal in mi bo pomagal po svojih najboljših močeh!
:D
, ker kaj dietnega ne vem, če bi prebavla. Moj želodec ni navajen na "pusto" hrano.