|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: december 09
6.12.2009 10:57:54   
blondy_81
Čestitke vsem novopečenim mamicam user posted image user posted image user posted image user posted image Zdej so punčke na udaru user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Naša pikica Manca nas je razveselila pet tednov prej: 2.11.2009 ob 23.04

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 4651
   RE: december 09
6.12.2009 11:15:15   
Momtobe
Čestitke vsem mamicam in malim štrucam! user posted image

Jaz bom pa kmalu postala precej tečna. Zadnjih par dni me ful matra že tale nosečnost, pa imam še 3 tedne do roka. Nad rebri me fejst boli (pa ni več ista bolečina, kot je bila nekaj časa, ko mi je bebica porivala nogo in me je od tega bolela) - pa ne vem kako naj si pomagam user posted image . Včeraj zvečer mi je še trebuh otrdeval kot za stavo - par ur skupaj, pa je moj že vprašal, če bova štartala, pa sem rekla, da ne, ker ni boleče - da je to vse lažno. Me pa ful zabava, kako vsi okoli mene skočijo vsakič ko začnem malo globje dihat user posted image .

V petek sem bila v Postojni na predavanju za EA - če bo le ratalo se bom kar za to odločila, ker mislim, da me bo drugače strah čisto zakrknil ... se res bojim. Ampak težko je vnaprej predvidet, kako bo zgledalo.

Punce, eno lepo nedeljo vam želim. Pa če bo katera danes za akcijo, naj bo čim hitrejša in prijaznejša :)

(odgovor članu blondy_81)
Neposredna povezava do sporočila: 4652
   RE: december 09
6.12.2009 11:23:41   
araz
Montobe jest sem bila tud v petek v Postojni na predavanju za EA. A ne kolk nas je blo,  je bla soba čist polna.


(odgovor članu Momtobe)
Neposredna povezava do sporočila: 4653
   RE: december 09
6.12.2009 11:45:25   
Momtobe
Ja, nabita :)) ... sem že zadnjič enkrat prebrala, da je bila tudi taka gužva.

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 4654
   RE: december 09
6.12.2009 12:03:27   
tulpika

A katera ve koliko dni lahko preneseš bebico po terminu poroda, če nisi še nič odprta in te tudi nič ne črviči, da bi šla rodit.

(odgovor članu Momtobe)
Neposredna povezava do sporočila: 4655
   RE: december 09
6.12.2009 12:06:33   
summmer725
Neanja duo, Nataša28 in Robiki iskrene čestitke. Pa čim več user posted image user posted image , pa da čim prej pridete domov.
Mi smo pa še vedno 2v1, se nič ne dogaja. Sem pa čisto, če ga nekaj časa ne čutim, že mislim da se kaj pripravlja, potem pa naš pikec hitro začne razgrajat user posted image .
Punce a ima katera od vas tele nalepke
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=129978? Me zanima kok so velike, bi jih kr prek neta naročila.

(odgovor članu Momtobe)
Neposredna povezava do sporočila: 4656
   RE: december 09
6.12.2009 12:59:33   
ShopGirl
Hello mommies and mommies to be user posted image
 
Sem se potem včeraj kmalu razvedrila in preživela prav prijeten dan. Taščica je mela rojstni dan in sva našla zanjo prav simpatično darilo, ji je bilo všeč. Je pa skuhala tako dobro kosilo, da bi lahko kar jedla in jedla...ampak sem se malo nazaj držalauser posted image  Zvečer sva bla v mestu in je TOK lepo...mmmm, pa kuhančka sem spila in je bil precej močen. Sm mela kr mal mehke nogce, dobr da sva sedelauser posted image
 
Anuš, bravo za piškotke...o njami, jst bi tut mogla spet kej speč ampak se kr izogibam temu, ker potem skos neki jem. Ja ja gospod je bil zunaj, kar je men čist OK, samo kaj ko ne ve kako je domov prišel user posted image  
 
Welcome home Anaj, upam da se vsi počutite dobro in da vam uspe kaj spati.
 
terida user posted image  odvisno na kakšno ekipo naletiš v porodni sobi. Jst sem bla zelo presenečena, ko sem na predavanju anesteziologinje slišala, da se da z nekaterimi zdravniki tudi zmenit za CR... Si ne predstavljam da bi rojevala vsa bolana in slabotnauser posted image
 
Afroditauser posted image user posted image  OMG sej vse lepo in prav, tut trojčke bi preživela AMPAK nočm bit pa podobna Lady Gaga...vidt je ne morm user posted image  Joj, kje si zdej njo našla... Če me še kdaj sanjaš prosm da me v podobi Beyonce user posted image
 
Orhideja, kakšna fajn porodna zgodba - taka lahkotna user posted image  o kaj bi dala da bi jst tut tko rodila... no ja, tist del o bolečih popadkih da si zvezde vidla, bi pač spustila ane user posted image  lepo se crkljajte.
 
Momtobe, pol nas je pa kar nekaj kandidatk za Postojno in EA. Jst mam obrazce že podpisane in lepo v torbici zraven materinske k. user posted image  Sva mele pa podoben večer - otrdevanje trebuha. Jst pa ne vem a me boli otrdevanje bušija ker je popadek ALI pa me boli ker se mi tamala opira ob trebuh? Ne vem...sej dokler niso redni popadki itak nimam kej razmišljat. Pa itak bo bolelo ko user posted image  in bom že vedla kdaj bojo tapravi, ane?
 
Skratka, celo noč je blo veselo...otrdevanje, boleč buši, vstajanje na WC (sem full upala da bo voda odtekla user posted image ),... Nč od vsega skupi. Zdej sva že oba nestrpna in celo moj srči je rekel, da bi rad videl da princeska že pride user posted image  
 
tulpika, zadnjič sem brala na forumu da je ena prenosila za 12 dni pa ne vem a so jo pol poslali rodit al kaj je blo z njouser posted image  Sam men je to grozn... 12 dni čez rokuser posted image  Rajš seksam vsak dan kot da tok prenosim user posted image
 
 

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 4657
   RE: december 09
6.12.2009 16:06:08   
*nivea
no, ge ste decemberke, a vse že rojevate? me samo pustite tu?
pri nas se še kar nič ne dogaja. sem bla včeraj na enem spsrehodu z user posted image , danes greva verjetno malo spet.. je sicer mrzlo, a kaj če mi tak paše malo se sprehajat.
naši user posted image se ne mudi nikamor in razgraja v bušiju. na moje veselje user posted image

mejte se in uživajte

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 4658
   RE: december 09
6.12.2009 17:09:14   
Tincy90
Nivea js ne rojevam.user posted image še čakam, da me kej zagrabi.user posted image očitno sm bla preporedna za Miklavža.user posted image

(odgovor članu *nivea)
Neposredna povezava do sporočila: 4659
   RE: december 09
6.12.2009 17:22:21   
tulpika

jaz sem tud še doma....pa bi tud že kar počas šla proti porodnišnici user posted image , če bi Minimi hotel iti ven.....ampak tko na eh hitr poroduser posted image . Samo zgleda, da mu je notri fino toplo pa noče nikamor. user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 4660
   RE: december 09
6.12.2009 17:24:59   
zalbi
Jst sem tut še kr doma... pa bi tut že šla. Vse me tolk boli da je za znoret - od križa, hrbtenice, kolkov, ma vse res....

Čestitke vsem novim malčkom palčkom...

No dva dni smo zdele hodil po RD-jih, sem res utrujena, zdele zvečer pa grem še v kino, no jutr pa lahko pičim kr v P....


_____________________________

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu tulpika)
Neposredna povezava do sporočila: 4661
   RE: december 09
6.12.2009 17:40:54   
BeeBee
Živjo mamice in nosečke :)

Vidim,da se seznamček otročkov hitro veča user posted image user posted image user posted image user posted image  Čestitke vsem.

Drugače počasi se sestavljam nazaj, vendar je bolečina še zmeraj huda. Ampak naučila sem se,da kar te ne ubije te okrepi user posted image In tega se držim pa naj bo karkoli.

Jaz sem bila v petek pri ginekologinji. Stanje je že OK, baje bom zdaj v tem tednu že dobila M in po tem mesecu lahko začnemo delat na novem otročku.
Ampak tukaj se pa pojavi dilema.
Ne vem, če sem pripravljena tako hitro it spet v akcijo. Želja po otročku je sicer neznansko velika, sploh po tem ko bi mogla cartat najinega prvega otroka pa je žal usoda želela drugače.
In kaj, če se spet ponovi to? Cela nosečnost BP na koncu pa takšen šok..
Ko vidim v mestu kakšen voziček sem jezna in otročka nočem videt, po drugi strani pa hrepenim po majhni štručki,da bi jo pocartala.


Nosečke nič jamrat...user posted image  Bit vesele,da so vaši sončki še v bušijih ker potem boste zelooo pogrešale brcike user posted image  No, ampak potem boste objele vaše zakladke pa vam bo tudi presrečne.

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 4662
   RE: december 09
6.12.2009 18:29:12   
araz
Ojla user posted image ,

Tud jest sem še doma. Sicer se še kar uredu počutim razen tega, da me ful bolijo roke zaradi zatekanja.
Pa moja user posted image se je spet obrnila na drugo stran in me sedaj spet brca po levi strani (se vrti kot vrtavka - mogoče bo pa baletka).

Jutri imam pregled pri svoji g in me prav zanima, če bom imela CTG.

BeeBee me prav veseli, da si kljub tvoji žalostni zgodbi še z nami in da se počasi postavljaš nanoge. In res je kot praviš, kar te ne ubije te okrepi.
Vzemi si čas za novo nosečnost, če še nisi pripravljena. Te pa čist razumem, da ti je hudo ko vidiš kakšen voziček. Sem bila tud sama na tem (hvala bogu se je meni to zgodilo bolj na začetku in to 3x in se sploh ne more primerjat s tem kar se je zgodilo tebi).
Skratka želim ti, da boš čimprej mamica predvsem pa, ko boš sama na to pripravljena.

Jest se pa danes samo bašem z sladkarijami, jih je Miklavž tolk prinesel. Pol me bo pa spet zgaga pekla ponoči.

Nič, grem mal na zrak, da še mal mojo user posted image sprehodim.


(odgovor članu BeeBee)
Neposredna povezava do sporočila: 4663
   RE: december 09
6.12.2009 19:01:29   
summmer725
Že use napišem pa me vn vrže user posted image .

BeeBee lepo da se nam javiš user posted image user posted image . Po mojem mnenju vsak, ki gre skozi tako preizkušnjo, kot sta šla vedva, tako razmišlja o drugih otrocih. Mi je že par parov to reklo. Sploh pa tako razmišljajo tisti, ki ne morejo imeti svojih. Tudi jaz ti želim da bi čim prej catrala svojo štručko. Le pogumno naprej, pa javi se nam še kaj user posted image user posted image

Araz grozno je tole zatekanje. Hvala bogu da smo na koncu. Meni že vsi pravjo, da imam še bolj polne ustnice, kot sem jih imela. Ne rabim nič boteksa user posted image . Noge pa roke pa raje ne bom komentirala. Tudi jaz imam jutri pregled in sem prav radovedna če sem že kaj odprta. Imam pa poleg pregleda vode in CTG-ja tudi pregled, tako da bom vidla pri čem smo.

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 4664
   RE: december 09
6.12.2009 19:25:13   
blondy_81
Punce jutr bi pa jst mogla rodit....mam pa hčerkico že 5 tednov staro user posted image user posted image user posted image user posted image Kaj je šel hitro čas user posted image

_____________________________

Naša pikica Manca nas je razveselila pet tednov prej: 2.11.2009 ob 23.04

(odgovor članu summmer725)
Neposredna povezava do sporočila: 4665
   RE: december 09
6.12.2009 19:35:34   
ShopGirl
Oooo Nivea kakšen trebušček user posted image  zelo lep! Moj je tut take velikosti...no pa saj sva obe že zrele za rodit aneuser posted image
Vidm da bi nas kar nekaj rado že šlo v P, pa da končno tudi me dobimo svoje pikice v naročje. Jst sm mela 4 popadke v eni uri, ampak to je pa tut vse. Mala je še vedno živahna in nič ne kaže da bo danes kakšna akcija.
Sicer pa imam jutri pregled + CTG in najbrž me bo tut spodaj kaj prečekirala. Če ne, grem pa itak kmalu v Postojno. Drugač pa ja - mene tut full zanima če mam že dan odprtih vrat spodi user posted image
 
zalbi, dobra si da greš v kino. Jst sm bla v zadnjem času 2x in v obeh primerih sm se slabo počutla - norenje v trebuhu, tiščanje moje miške... Ne vem, a je možno da je prenaglas in to vpliva nanjouser posted image  Men se zdi da mi je trebuh non stop otrdeval.
 
BeeBeeuser posted image  
Ne vem kako naj drugače sestavim stavek, pa bom kr direkt povedala: po moje je najboljše odmislit "uspeh" seksa in se samo prepustit... in ko bo tapravi trenutek, boš tudi zanosila. Se mi zdi, da sm jst zanosila takrat ko sm to najmanj pričakovala... Vama pa res želim, da kmalu postanete trijeuser posted image  sem prav vesela da si se nam spet oglasila!
 
 

(odgovor članu *nivea)
Neposredna povezava do sporočila: 4666
   RE: december 09
6.12.2009 19:38:38   
ShopGirl
Blondyuser posted image  jaaaa, lepo Manco maš in ko jo gledam si mislim "evo, približno tkole pa zgleda tut moja mala nogometašica" user posted image  Sam pač da je prevlečena z verniksom in je bolj vijolična user posted image

Naj že pride moja štručka

(odgovor članu blondy_81)
Neposredna povezava do sporočila: 4667
   RE: december 09
6.12.2009 19:40:21   
blondy_81
Shopgirl tvoj rok se pa tud bliža s svetlobno hitrostjo user posted image user posted image user posted image user posted image Mala očitno uživa v trebuhu in se ji nikamor ne mudi user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Naša pikica Manca nas je razveselila pet tednov prej: 2.11.2009 ob 23.04

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 4668
   RE: december 09
6.12.2009 21:12:35   
Anuš
beebee: si zelo močna, prosim ostani pozitivka še naprejuser posted image . Za novega dojenčka se bosta sama dva najbolje odločila ob pravem trenutku. Pri teh stvareh včasih res ni dobro bit preveč z glavo zraven. Je pa težko odmislit vse, kar se nam plete po glavi. Kako pa kej user posted image King? A sem zamešala, al se mi prav zdi, da sta ga vidva posvojila?


shopgirluser posted image user posted image user posted image tud men si delovala blond. Sam jst sem si te bolj predstavljala kot Pinkuser posted image user posted image user posted image . Še kakšen rdeč pramen spredaj...Sej v živo si pa itak čista Beyonceuser posted image

orhideja: joj, tole je pa luštno brat, takle express. Sam mal bom pozabla tist na temo bolečineuser posted image

blondy: ja, dobro sta pohiteli z Manco. Se vama je zelo mudilo spoznatiuser posted image

zalbi: ti si faca, kar v kino. Moraš izkoristit preden greš, a ne? Uživaj! A kej finga igra?

terida: držim pesti, da se prej pozdraviš in ne bo treba CR

No, pa skočimo še malo k meni. Okrog enih popoldne se mi je začel dogajat. Kot pred menstruacijo, ena taka čudna slabost, ko samo čakaš, da se vlije. Pa špikat me je začel pod trebuhom in to kar fajn. Pa od 3 zjutri sem že pokonc in sem bla zaspana in tečna in živčna in presrana, ker nisem bla prpravljena za v P. Par stvari mi je še manjkal v kovčku (mi še zmeruser posted image ), da ne govorim, da se mi ni dal jit brit in lase oprat. Sam je pa zdej tolk bolj vse na mestu. Čeprav britja v naglici ne priporočamuser posted image . Sem ena izmed hrastnatihuser posted image . Ne vem zakaj, sam zdelo se mi je, da bo po brivniku (od mojgauser posted image ) koža bolj gladka in voljna. Tako sem si vse razmesarla v predelu, ki bi seveda bil ves čas na razstaviuser posted image . Potem sm itak mogla še z britvico ustvarjat, ker z brivnikom nisem vešča (beri: bilo je prvičuser posted image ). Celo sruser posted image . Potem sem si z bepantenom vse skupaj namazala in je boljš, sam sem se odločila, da dons ne grem v P. In se mi res zdi, da se je ustavilo. Upam, da se mi rane s fronte zacelijo preden bo šlo za res, ker sem rajš z deževnim pragozdom na mizi kot pa takale pretepenauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blondy_81)
Neposredna povezava do sporočila: 4669
   RE: december 09
6.12.2009 21:13:51   
Afrodita1
ejuser posted image ,
shopgirl no sem si tudi sama odahnila za lady gaga (tudi meni gre na živce)user posted image . ja,ja Beyonce je pa že druga stvaruser posted image punca "zažiga", smo bili na koncertu. energuje 100 na/urouser posted image user posted image user posted image . če si ji podobna, kapo doluser posted image .

beebee lepo, da si se oglasila. moja prijateljica Rachel v NY, je prav tako izgubila še nerojenega user posted image user posted image v prometni. in je začela premišljevat kot ti. menim , da je to dober znak " the show must go on". pošiljam ti user posted image user posted image user posted image za srečo, za Anjo Tio pauser posted image user posted image user posted image .

tulpika koliko jaz vem, do 42tedna je normalno, če ni nič narobeuser posted image .

(odgovor članu blondy_81)
Neposredna povezava do sporočila: 4670
   RE: december 09
6.12.2009 21:22:58   
Afrodita1
anuš ti si pa enauser posted image , pri tvoji zgodbi sem se user posted image do user posted image ,... želim ti da okrevaš čimprej.



























































(odgovor članu Afrodita1)
Neposredna povezava do sporočila: 4671
   RE: december 09
6.12.2009 21:26:23   
maya2
IZVIRNO SPOROČILO: Anuš


No, pa skočimo še malo k meni. Okrog enih popoldne se mi je začel dogajat. Kot pred menstruacijo, ena taka čudna slabost, ko samo čakaš, da se vlije. Pa špikat me je začel pod trebuhom in to kar fajn. Pa od 3 zjutri sem že pokonc in sem bla zaspana in tečna in živčna in presrana, ker nisem bla prpravljena za v P. Par stvari mi je še manjkal v kovčku (mi še zmeruser posted image ), da ne govorim, da se mi ni dal jit brit in lase oprat. Sam je pa zdej tolk bolj vse na mestu. Čeprav britja v naglici ne priporočamuser posted image . Sem ena izmed hrastnatihuser posted image . Ne vem zakaj, sam zdelo se mi je, da bo po brivniku (od mojgauser posted image ) koža bolj gladka in voljna. Tako sem si vse razmesarla v predelu, ki bi seveda bil ves čas na razstaviuser posted image . Potem sm itak mogla še z britvico ustvarjat, ker z brivnikom nisem vešča (beri: bilo je prvičuser posted image ). Celo sruser posted image . Potem sem si z bepantenom vse skupaj namazala in je boljš, sam sem se odločila, da dons ne grem v P. In se mi res zdi, da se je ustavilo. Upam, da se mi rane s fronte zacelijo preden bo šlo za res, ker sem rajš z deževnim pragozdom na mizi kot pa takale pretepenauser posted image user posted image user posted image



user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image joj k si me nasmejala....
Jaz mojega nagovarjam naj me pobrije user posted image , bo ziher boljš k če se sama.... drugače pa so me prejšnjič v bolnici in je prav fino uredila

Meni se še nič ne dogaja user posted image , jutri je datum,  ki sem ga sanjala user posted image da bom rodila.... pa dvomim če bo kaj .....
Lahko noč vsem....


_____________________________

Nobody is perfect.

Hi! I'm Nobody

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 4672
   RE: december 09
6.12.2009 22:53:33   
tintara
Ninča! za tehtnico sem jaz vtipkala izposoja tehtnic za dojenčka in je ven dalo firmo iz frama mmmm, se mi zdi da baby nega al nekaj takega. oprosti, trenutno ti ne morem jaz poiskat, očitno vaneta nekaj šraufa in je samo pri meni na rokah zadovoljen. če mi ga uspe prestavit, bom pa pogooglala. je pa 10 evrov na mesec, natančna je na 10 g.

mi smo že 4 dan zapored pridobili po 30g, tako da  mislim, da smo ok. vceraj in danes sva se sam dojila, edin mAL sem si mogla stisnit, ker so bile prepolne.

joj, komaj čakam, da rodite še ve. da se pol začnemo sam še o otrokih ment.

Beebee: pogumna si, da nas (jih) še spremljaš. Veš, v tem mesecu, ko je bil Vane na intenzivni, sem spoznala kar nekaj mam, s podobnimi nesrečnimi izkušnjami. Večina se jih je odločila za novega otroka in ga sedaj že imajo pri sebi (nekateri celo dva). Pogumno, večinoma se stavri potem dobro iztečejo, res pa je, da ti noben tega ne mnore garantiarti. Ko bosta pripravljena, bosta to začutila in takrat se bosta odločila. In ravno takart bo pravi čas. Ne prehitevajta se, in ne štopajta se.
Ko sme imela sama splav, sem takoj, ko sem se zbudila iz narkoze po čiščenju, začutila, da hočem zanositi takoj, ko bo možno. Nekako sme imela občutek, da bom tako ujela istega otroka (neumno, vem, pa takrat je bilo tako). Čeprav še vedno čutim, da je bil tisto naš Matic. Uf, za Božič bo že 4 leta od tega.
No, zdaj sem odplavala, oprosti. Želim ti, da bo kamlu prišel čas, ko si bosta oba zaželela novega otroka, da vama potem hitro uspe in da otroček zdrži pri tebi vseh 40 tednov in da vaju nato razveseljuje celo življenje (no, mal vama bo tudi nagajal, da ne boš mislilauser posted image ).

Evo, Vane je v posteljici. Ninča, bom v nov post napisala, prav?

Lp, Tina 

Ufff, še dobro da sem preventivno copy all stisnila, ker je bilo we are sorry

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 4673
   RE: december 09
6.12.2009 22:58:51   
tintara
Evo, to je ta firma, ampak meni se zdi, da sem na mobilca klicalauser posted image
 
Ad Astras d.o.o. Baby nega
Telefon: 02 601 59 12
E-mail: info@baby-nega.si
Spletna stran: www.baby-nega.si

Naročilo sprejmemo vsak dan: 8:00 do 20:00. Dostava na dom.

Aha, pa ga imam: Tehtnico dostavimo na dom že v 1-3 dneh po naročilu ali v dogovorjenem času. Naročite lahko preko e-pošte ali po telefonu (051/253575).
 
Lp, Tina





(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 4674
   RE: december 09
7.12.2009 8:04:41   
*nivea
jutro

od tretje ure dalje sem grozno spala al skoraj nič. popadki so se mi začeli na 30minut.
zaj bom mela zajtrk, te pa me mama pelje na ctg. mislim, da bom kar v bolnici ostala, user posted image pa te itak pride za mano, ko se bo začelo dogajat.

če pa pridem domov, se pa itak javimuser posted image

mejte se in se beremo



(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 4675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?