|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ali bi podale prijavo?
7.12.2009 18:45:01   
Najki
Vidva ocitno ne funkcionirata dobro kot par, nikjer ne pise, da morata. Vazno da funkcionirata kot starsa. Velikokrat je za otroka veliko bolje, ce zivi v mirnem domu z locenimi starsi, kot v stalnem verbalnem, psihicnem ali fizicnem nasilju. Pejta narazen in se bolje posvetita otrokom kakor kreganju. Pa tudi z njenimi prijavami bos prej ostal brez stika z otroci kot kaj drugega.

Razmisli, za koga se je vredno boriti?

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Ali bi podale prijavo?
7.12.2009 19:55:59   
viroza
Žal mi je za vse skupaj da se to dogaja. Vsedta se brez mamic in tašč pa se pomenta sam ne se teps.Pa 113 še nikoli ni bil zaseden!!!!!

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Ali bi podale prijavo?
7.12.2009 21:03:01   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: viroza
Pa 113 še nikoli ni bil zaseden!!!!!


Jap, pa je bil, to ti lahko povem iz prve roke. Klicala sem sicer zaradi soseda, ki je ob treh ponoči nabijal glasbo in je trajalo ene 15 minut, da sem doklicala številko 113. Je zasedena, redko, a se dogaja.


(odgovor članu viroza)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Ali bi podale prijavo?
8.12.2009 7:23:55   
mika
IZVIRNO SPOROČILO: rp72

Pred pol leta se je hotela poročiti, pred dvema mesecema bi imela še enega otroka, sedaj me je pa dala na čevelj. Zdej pa vi meni povejte kdo je tukaj normalen.


v POPOLNOMA IN V celoti se strinjam s TZ. Sigurno se je nekaj zgodilo izven vašega doma, da je prišlo do tako nenadne spremembe.
To, da si ljubosumen...pa kaj pa vem....jaz delam v pretežno moškem kolektivu, mož v pretežno ženskem, pa še nikoli ni prišlo do ljubosumnega izbruha ne z njegove ne z moje strani. Zakaj? Ker imava dober odnos in si skoz izkazujeva koliko pomeniva drug drugemu. Če bi ti dobil tak občutek od svoje partnerice, ne bi bil ljubosumen najbrž (če nisi ravno bolno ljubosumen tip in se ti mora skoz zagovarjat).

Edina rešitev zate je, da greš od doma, ker v skrajnem primeru bo  iz tebe naredila nasilneža in na koncu še otroka ne boš videl. Ne pozabit, da se ženskam mora verjeti, ker jih je resnično veliko trpinčenih. Očitno pa tvoja partnerica to izkorišča v svoj prid, da ne bi ona izpadla kot krivec za razdor zveze oz. družine.

Kakršnakoli je resnica, vama želim da dobro rešita, vsaj za voljo otroka. Vidva se lahk sovražita kolk hočeta, sam otroka ne vpletajta.

Še to....nikakor in pod nobenim pogojem se ji ne pusti sprovocirat....pa če bo še ne vem kaj privlekla na dan....ženske s(m)o specialistke za kaj takšnega, njej pa bi sploh prav prišlo, te naredit ponorelega. 

< Sporočilo je popravil mika -- 8.12.2009 7:33:10 >

(odgovor članu rp72)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Ali bi podale prijavo?
8.12.2009 8:22:22   
mate0ja
A se ljudje sploh še znamo POGOVARJAT?? Zakaj za boga stvari držat v sebi in nič rečt, pol pa enkrat izbruhne v nenavadnih razsežnostih. Pol se pa kriči in maha okrog sebe. Prepucavajte se sproti. Pa to ne pomeni, da zateži za vsako malenskost. Ni treba težit, pogovarjajte se. Naj vsak dogodek, ki nas zmoti doživi razlago. Res pa se je treba vsake toliko časa tudi s sabo dol vsest in pretehtat zakaj nas nekaj moti in ali je uporavičeno, da nas moti.

V prvi vrsti mora vsak zase poskrbet, da je srečen, tako se lahko sreča tudi naprej množi. Če smo pa zamorejni s polno glavo skrbi in predsodkov, smo pa težko srečni.

Sej sta odrasla. Vzemita si par urc in se pogovorta. Tle je BV spraševat za rešitve, ker ne bodo optimalne. Petnajst napisanih vrstic ne daje realne podlage za objektiven nasvet. Samo še slabše se bosta počutila, ker vaju RR-ovke napadajo.

< Sporočilo je popravil mate0ja -- 8.12.2009 8:23:31 >


_____________________________

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Ali bi podale prijavo?
8.12.2009 11:37:19   
pridna_janja
čemprej ovadi ga,včeraj pa v našem koncu je blo nekaj tazga :http://24ur.com/novice/crna-kronika/mu-vecerja-ni-bila-dobra.html#comment

_____________________________

Quando fra l’altre donne ad ora ad ora
Amor vien nel bel viso di costei,
quanto ciascuna e men bella di lei
tanto cresce ‘l desio che m’innamora

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Ali bi podale prijavo?
8.12.2009 20:54:20   
viroza
Zame je to navadno s....Če lahko tukaj komunicirata po moje lahko tudi doma.Ne pozabta na sončka in delajta v njegovo dobro.Upam na vse najbolše.user posted image user posted image

(odgovor članu pridna_janja)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: Ali bi podale prijavo?
8.12.2009 21:18:23   
sanasan
113 je žal verjetno kar večkrat zasedenuser posted image oz.se nihče ne oglasi! Meni se je zgodilo že 2x, ko sem zaradi sosedov klicala rešilca!!! Prvič je bil nonstop zaseden, drugič pa se ni nihče javljal in to v času vsaj 15min!!!

_____________________________

CARPE DIEM!

(odgovor članu viroza)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: Ali bi podale prijavo?
8.12.2009 21:19:34   
sanasan
je bilo pa to na ljubljanskem območju...

_____________________________

CARPE DIEM!

(odgovor članu sanasan)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: Ali bi podale prijavo?
9.12.2009 7:12:09   
viroza
Če je res kriza se lahko obrneš tudi na112.Verjemi da bodo našli način za pomagat .

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 35
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Hoja z držanjem za roko ni priporočljiva!
Vaš otrok še ne hodi, ima pa veliko željo, da bi ga držali za roko in bi z vašo pomočjo hodil. Fizioterapevtka, Špela Go...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?