|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Brela, Tučepi-gužva na plaži
8.1.2010 13:47:51   
Adelina
Vem, da je v sezoni tu velika gužva, kaj pa konec junija in začetek julija. Je tudi že ali se začne "gostiti" konec julija?Za september sem prebrala, da ni take gužve ampak letos ne pride več v poštev, ker bomo imeli prvošolčka. In pa zanima me še, ali je med apartmaji in plažo (kolikor vem so večino ob plaži) kaka prometna cesta (Podstrana je baje pol na zgornji in pol na spodnji strani magistrale). Pa ali se da do centra mesta sprehodit, oz. je to vse skupaj v centru, kako je potem ponoči? V bistvu me zanima čim več informacij o teh destinacijah. Hvala!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Brela, Tučepi-gužva na plaži
8.1.2010 14:41:40   
majuška10
živjo!
mi smo 2x letovali v Baški Vodi, to je tik ob Breli. Midva sva itak navdušena nad Dalmacijo, posebno nad Makarsko Riviero in najbrž se bomo letos tudi odpravili dol.
Glavna prometna cesta poteka nad temi mesteci, v mestih sicer tudi potekajo spodnje ceste, ampak niso glih preveč prometne, - z izjemo Makarske, kjer je več prometa...
Mi smo bili obakrat konec junija-tik pred začetkom glavne sezone, gužva je bila, predvsem ob vikendih,  okrog hotelskih objektov in apartmajev (zaradi bližine) vendar če se ti da it malo dlje imaš pa lahko tudi celo plažico zase...(vendar z otročki je pa to res malo bolj težko)
Nočno življenje: Brela in Baška voda je bolj umirjeno, dogaja se tja do 11h, 12h; v makarski pa je bistveno bolj živahno. Povsod lahko prideš peš.
Meni je blo dol zakon,  moji starši pa hodijo v Makarsko že 10 let...

(odgovor članu Adelina)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Brela, Tučepi-gužva na plaži
8.1.2010 17:54:12   
Petka09
Tučepi:
gužva ves čas...in to neverjetna gužva. To je eno najbolj priljubljenih letovišč in zato je toliko ljudi. Je pa zelo lepa destinacija, lepa plaža, borovci. Apartmaji praktično na plaži, vmes je le sprehajalna cesta. Veliko apartmajev ima spodaj gostilno, bife, trgovinco... Center, če bi se temu lahko reklo, je na sredini Tučepov, levo in desno od centra je ta sprehajalna pot in plaža. Je pa vse zelo blizu in se v kratkem času sprehodiš čez cele Tučepe.
Odvisno je, v kateri hiši imaš apartma in kaj imajo spodaj: če je gostilna, ali kak glasbeni bife, potem zna biti glasno tudi pozneje v noč. Vendar ni take sile, ker Tučepi so vas in ne mesto. Mogoče bo res kaj manj gužve konec junija. Čeprav, mi smo bli septembra in nisem mogla verjet, koliko ljudi se je še gnetlo.

(odgovor članu majuška10)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?