|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007- 2.del
11.1.2010 11:18:13   
Češnca
aja neli, kdaj stiskamo pesti???

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
11.1.2010 12:55:43   
neli1981
Madejka držte se! Jaz tud prej nikol bolna, lani ko sem delala v šoli pa non stop neki, pa še tamali je bil skoz neki prehlajen. Zdej, ko sem doma pa kar gre, razen kakšnega prehlada. Pa še tak virus, no, prav nič zavidanja vredno.

Pri nas so šli včeraj ob 22h plužit pločnike, ne vem kaj so čakali. So zgleda šele takrat ugotovili, da otroci ne bodo mogli v šolo.

Izpit mam 18.1. Pa še neki delam osnutke za diplomo. Kdo se je zmislu diplomo, kot da ne hodiš že na izpite, matruser posted image
Nič, grem kuham golaž.
Lp

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
11.1.2010 18:32:59   
pupi
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Pupi, zakaj pa more Nisa zvecer zaspat? Pusti jo, naj se igra dokler se ne zmatra, tud ce je ura 22h. Pol pa podojit in zaspi zraven. Jaz si pri Niasu sploh nisem delala skrbi s tem, kdaj je zvecer zaspal. Jaz sem lahko vseeno na kavcu pocivala in gledala tv, tud ce se je on zraven igral. Pol je pa zaspal ko ga je pac odneslo. Se mi zdi da je mogoce tud zarad tega slo vse lazje kot pri Dinu. Je Nias prej zacenjal lepo samostojno spat kot pa Dino.

Kapica kdaj pa te zdaj hodi Nias spat? Kdaj se te sploh neki ritem za spanje ustvari? Vidiš pri Naji je blo tak, da sem jo samo v postlo dala, pa je bil mir zvečer. Tu pa ni tak lahkouser posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
11.1.2010 21:13:54   
Ajvy
oi....
S ponosom sporočam, da je naša pogumna Tisa danes prviš spala v vrtcu.....bila zelo pridna.....
ah ja....

več kot ponosna mati

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 3504
11.1.2010 21:15:09   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: pupi

Pupi, zakaj pa more Nisa zvecer zaspat? Pusti jo, naj se igra dokler se ne zmatra, tud ce je ura 22h. Pol pa podojit in zaspi zraven. Jaz si pri Niasu sploh nisem delala skrbi s tem, kdaj je zvecer zaspal. Jaz sem lahko vseeno na kavcu pocivala in gledala tv, tud ce se je on zraven igral. Pol je pa zaspal ko ga je pac odneslo. Se mi zdi da je mogoce tud zarad tega slo vse lazje kot pri Dinu. Je Nias prej zacenjal lepo samostojno spat kot pa Dino.

Kapica kdaj pa te zdaj hodi Nias spat? Kdaj se te sploh neki ritem za spanje ustvari? Vidiš pri Naji je blo tak, da sem jo samo v postlo dala, pa je bil mir zvečer. Tu pa ni tak lahkouser posted image

če se smem malo urinit....
Mi smo delali tako....ritem sem ji tak naštimala....da smo se šli okol sedmih čofi čofi...potem pa dojenje in via spanje

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
12.1.2010 0:43:00   
Kristina_1
Ulla hvala za 'poročilo'. Vidm da si pridna, user posted image za šolo. A v tem šihtu nisi zadovolna al maš sam za določen čas?

Tisa user posted image za uvajnje, pa tud Neo user posted image .

Češnca pr nas pa je spluženo, sam je tko ozko da se komi 2 avta srečata pa kr prometna cesta, tko da smo rajš kr pred hišo in kidamo sneg, je tavejemu tko všeč da že par dni vsi kidamo, smo mogli it še k babici in dediju odkidat, k smo tko zagnani user posted image , no pa se nista nč prtožla user posted image . Pa enga 2 metrskega snežaka smo nardil.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
12.1.2010 7:24:25   
Češnca

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Mi smo delali tako....ritem sem ji tak naštimala....da smo se šli okol sedmih čofi čofi...potem pa dojenje in via spanje

Tudi midva sva - pri obeh - nardila tko. user posted image

kristina Anžej je prav tako čist nor na kidanje. user posted image Smo skidali pred blokom in dooooooooolgoooooooooo dvorišče pri mojih starših. Jst tud ful ful rada to počnem. Pol pa en topel čajček! user posted image
Anžej je pa po končanem kidanju še mal kosil, pol se je pa takole utrujen "pripeljal" do vhoda v hišo. user posted image
user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
12.1.2010 21:31:58   
pupi
IZVIRNO SPOROČILO: Češnca

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Tudi midva sva - pri obeh - nardila tko. user posted image

Tudi mi mamo tak, samo je še pač malo drenja tik pred spanjem user posted image . Mislim, da pa je pač vsak otrok samo svoj in dela pred spanjem kaj njemu odgovarja, a ne?

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
13.1.2010 21:16:21   
kapica
Pupi, samo da tebi na hitrco odgovorim. Niasa nismo kopali zvecer, zaradi njegove koze. In kot receno, ko je bil se majhen dojencek, mi je bilo ljubse, da je sel z mano spat, ker sem takrat vsaj odspala tiste 3 urce v kosu. Ko sem nehala dojit in je zacel dobivat zvecer flasko, to je bilo okrog 9 mesecev, se mi zdi, pa je zacenjal lepo zvecer spat. Torej po rihtanju, v posteljo, flasko, 2 dudi zraven in je lepo zaspal. Je slo veliko hitreje kot pri Dinu. Ampak ponoci se pa sedaj se vedno zbuja, tako da... Ne vem, pac nisem nic silila, kdaj more spat. Enkrat se ze navadijo, sam treba se je mal psihicno pripravituser posted image . Eh, ce se spomnim da sem Dina pri enem letu zvecer se nosla pos obi, da je zaspaluser posted image . Sem sama brez beseduser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 3509
13.1.2010 21:41:13   
pupi

Eh, ce se spomnim da sem Dina pri enem letu zvecer se nosla pos obi, da je zaspaluser posted image . Sem sama brez beseduser posted image .

Joj bogica user posted image . Sem ugotovila da Nisa joka, če je fejst utrujena zvečer, ampak to zguramo tudi brez noešnaj, jo pač v postli stiskam k sebi oz. si jo nekak tak naštimam da se dručkama user posted image . Jaz si ne morem privoščit nošenja zaradi križa. Danes npr. je zaspala, ko bubica, jaz pa zadremala poleg nje. Jaz ne morem zaspat poleg nje, ker delam vsak večer vaje za hrbtenico in mi to čez dan ne gre skozi ker Naja pleže po meni user posted image . Mi pa telovadba zaenkrat ful pomaga.

Zdaj pa še eno vprašanje za vse... kaj pozna katera kako dieto poleg dojenja oz. nek način prehrane, da bi mi zdarvo pomagal shujšat. To ap zato, ker sem se po porodu tri kile zredila, samo žrem dobesedno in nimam nobene samokontrole, da pa bi mela nekaj česa bi se držala, bi mi mogoče šle kile dol. Iz porodnišnice sem prišla z 1 kilo plusa zdaj pa še kar 3 na vrh user posted image user posted image . Nič mi ni prav!! Kupit si pa ne mislim nič novega, ker če ne prej čez eno leto grem v stradanje. Kolko bi se šele zredila, če ne bi dojila user posted image . Pri Najini nosečnosti je blo isto...v nosečnosti brez nekega apetita, pol pa bi vola pojedla, če bi lahko user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
14.1.2010 14:37:57   
kapica
Pupi, najboljsi nasvet glede diete je ta, da nehas zretuser posted image . Sem se prav nasmejala, ko si vprasala za dieto. Ne se z tem obremenjuj, ampak res nehaj toliko jest. Opusti vse sladkarije, pa nadomesti z sadjem. Sicer mogoce zaradi dojenja ne bos mogla veliko sadja pojest, ampak oranze ne bi smele delat problemov. Drugace pa res, samo sladko in prevec mastno opusti, pa bojo sle kile gdol. Sem sama isto naredila, sem se mogla prisilit, da sem z tem zacela, ker sem tud hotela samo jest in jest. Veliko vode spij, to ti lakoto malo omili, pa ce bos polna vode, se ti ne bo toliko sladkgea lustalo. No, vsaj pri meni je vsakokrat super delovalo. Pa seveda telovadba zraven ja.

< Sporočilo je popravil kapica -- 14.1.2010 14:38:59 >

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 3511
14.1.2010 16:17:46   
pupi
Ja kapica saj dieta "manj žri" še je do zdaj najbolj učinkovita, ne user posted image !! Saj pravim matra me ker nimam neke samokontrole in res v življenju nisem tolko sladkega pojedla user posted image !! Kolko pa si ti kaj shujšala in v kolkem času? Nikoli nisem imela težav s prenajedanjem, zdaj pa... Bom res morala sladko ukinit...! Sem rekla, da bom po novem letu začela pazit kaj jem, pa je to trajalo ene teden user posted image !! Če pa me taka lakota prime, da bi pojedla vse kaj najdem!! Najbolj pa paše čokolada, ki je v življenju nisem preveč marala!!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3512
15.1.2010 11:28:58   
kapica
Pupi, prevec se obremenjujes. Ce ti sedaj pase jest, pac jej, mogoce zarad dojenja, da pac rabis vse te kalorije. Jaz sem pri Niasu dobila 25kg, po nosecnosti sem jih tezko spravljala dol, nekje do Niasovega devetega meseca. Sicer sem imela velik problemov, psihicno in vse mi je slo narobe lansko leto, pa sem se zato verjetno zgubla vse kar je bilo viska.
Ampak bi te moglo to sladko minit, ce si se en teden drzala tega. Vsaj pri meni vem, da traja prve tri dni, tisto ta hudo, pol se pa navadim in sprejmem, pa gre. Sej bo.

Punce, a ze ve katera kaj novega za zvesto?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 3513
16.1.2010 15:15:09   
Ajvy
oi....obe pupi kašljata...se celo noč davita...komaj čakam da bo konec tega....sem čist utrujena....

V vrtcu jih je ene 10 procentov....zgleda je tale kašljalni virus kar celega zajel...boščki mali....

Lepo se imejte.....

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3514
17.1.2010 15:18:01   
kapica
Ajvy, da se cimprej pozdravite.

Mi smo zdravi, Niasa zobki matrajo in obupno spimouser posted image .

Kje ste vse punce?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3515
17.1.2010 17:50:18   
Ajvy
samo na hitro...nismo dobr....Tisa tako kašlja, da do sape ne pride ...smo šli na MEtelkovo...napiše model...virus s kašljanjem ....kontrola čez tri dni...gospa pucajte noska....
NO , če me kaj poznaste ...veste , da že ko smo zdravi pucamo noska s fizioločko tri krat na dan....s paro sva se zadevali na 4 ure...Tarji je to lepo pomagalo...Tisi pa ne....
POtem pa gremo domov...itak sem bla vsa poklapana.....in Tisa ene parkrat tako zakašlja da ji je kar sape zmanjkalo...doma pa še enkrat orenk...sem jo oblekla nazaj...in mojmu rekla....pejta...upam,da bo vsaj kej naredil....k tole je pa čist mim....

matr sem žalostna,....

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
17.1.2010 18:18:53   
anja7
Punce samo na hitrco.

Danes sva z našo malo Ulo prišle iz porodnišnice.
Rojena 13.01.2010 ob 11.40; 3440g, 50cm

ko pridem mal k seb, vas preberem za nazaj

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3517
17.1.2010 20:32:52   
kapica
Anja, cestitkeuser posted image user posted image user posted image .
Ajvy, upam da bo moz kaj zrihtal, pa da vam gre kmalu na bolje.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
18.1.2010 7:24:12   
SANEK1
Anja, ČEEEEEEEEEEEEEEEESTITKEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ajvy, upam, da ste kaj boljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zvesta, kak si ti?????

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
18.1.2010 10:24:27   
Češnca
Danes ima pa naš Juš 6 mesecev (se hecam, da praznujemo 3. rojstni dan user posted image ker ima Anžej 2 leti in pol user posted image user posted image user posted image ) in mi je podaril eno kraaasnoooooooo darilo - en kup spanca! user posted image user posted image user posted image

Ajvy boščki no... A je možek uspel kaj zrihtat???
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Anja ČESTITKE za princesko!!! user posted image user posted image user posted image Ob priliki pa kakšno slikico prosim... user posted image

pupi tud jst Juša ne nosim in se skupaj stiskava, pa tako pocartava. Zaenkrat nama gre! user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 3520
18.1.2010 11:55:56   
kapica
Punce, a vasi julijcki se vsi spijo opoldne, al je kateri ze cel dan pokonci?
Pri nas je tako, da Dino se spi, se mi zdi da se rabi. Ampak Nias spi samo se 1krat na dan in je malo pozno,
ker more dolgo cakat, da greva najprej po Dina, pa gresta skupaj spat. Pr4ej ga pa ne morem polozit, ker
more zraven v vrtec, ne gre drugace.
V vrtcu pa Dino noce spat, smo poskusili.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
18.1.2010 11:58:42   
kapica
Punce, ko gledam tukaj na tikerju, kako hitro cas bezi. Ce samo pomislim, da je Dino bil toliko star, kot Nias sedaj, ko se je Nias rodiluser posted image . Pa se mi zdi, da je bil Dino takrat vecji al kaj, ne vem, ni bil tako dojenckast. Nias je pa se kr velik dojencek, se mi zdiuser posted image .
Pa moj PDP se tud tako hitro bliza. Cetud je sele maja, ampak se mi zdi, da gre izredno hitro.

Aja, a sem vam rekla, da G predvideva, da bo punckauser posted image ? Ampak seveda ni 100%...

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3522
18.1.2010 23:04:30   
Kristina_1
Češnca, lepa slikca, pa res zgleda čist zmatran user posted image .

Spanje je bil pr nas od julija pa do zdej pravi podvig - odkar smo jo preselil na pograd in gre lahko sama s postle je bla 'štala', no zdej je mal boljš, se bo kmal unesla naša pupa, UPAM user posted image . Prej pa smo jo položil v postlo, ji povedal pravlico, jo malo pobožal in je lepo sama zaspala.

Pupi jaz se morm tud lotit diete MANJ ŽRI user posted image user posted image user posted image , sam še ne vem kdaj bi začela user posted image .
Ajvy kaj je možek zrihtal kej? Evo nekaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Anja7 ČESTITKE user posted image user posted image user posted image .

Kapica pr nas bo kmal konec s popoldanskim spanjem, se men zdi, traja od 2 do 2 uri in pol da zaspi, pa če spi več kot urco je zvečer šele okoli 10h zaspi. V soboto je možek obupal in ni nič počivala, pa je bla zvečer kr sitna, bi mogla it pol ob pol 8h spat, pa bi šlo.
No jst kr še vstrajam s počitkom, zaenkrat.
Držim pesti za Lejlo user posted image !

Pri nas nič novgauser posted image .

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3523
19.1.2010 7:41:24   
bačko
Anja čestitke!user posted image user posted image user posted image
Kapica Žana spi opoldne.Včasih mogoče noče in je cel dan budna.Samo kadar ne spi čez dan je potem že okoli 18 ure sitna.
Ajvy upam da bo kmalu bolje!user posted image user posted image user posted image user posted image
Pri nas sta obe driskavi in Žana je bruhala.Bomo videli kako bo danes.Se mi zdi da je Žana že bolje ker je zjutraj že jedla koren fleks.Lora pa še spi in ne vem kako bo pri njej.Je pa včeraj samo enkrat kakala in je bilo že bolje.

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 3524
19.1.2010 9:14:22   
corfu
Pozdravljene punce

Prišla sem vam povedat eno čudovito novico - noseča sem!!!! Rok predvidevam, da imam 21-24.09.2010

Včeraj sem delala test počutim se noro zmedeno ampak pozitivno.

Kako je Zvesta, zasledila sem, da je imela težave?

Rumba, Kristina...kako?

Kapica čestitke za tretjega bebita, vidiš kako si pridna si me prehitela :)

Naš Aljaž je včeraj dopolnil 5 let uh kakšen dečko je že!!!
Manca pa dve leti in pol...

Sem ugotovila da bodo ravno tri leta razlike eden bo v 6. razredu, 3. razred in 1. razred...lušno.

Pozdravček vsem

Uživaj življenje...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Z Oki doki izdelki do napolnjenih šolskih ...
Z nakupom izdelkov Oki Doki v trgovinah Spar in Interspar med 1. in 26. avgustom pomagate omogočiti 100 napolnjenih šols...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?