|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske mamice
18.1.2010 11:28:54   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

alo, babe, jutri ob 12h v centru. je katera za?

JAAAAAAAAA!!! Midva prideva user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bom probalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
19.1.2010 9:43:36   
katrinka
dobro jutrouser posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
19.1.2010 10:07:57   
Anonimen
Ojla!

A kera pride danes v center? Čist smo neresne user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1828
19.1.2010 10:09:44   
Lsica
Živa, kam v center??? Meni se spet stepa danes.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
19.1.2010 10:11:17   
ledenka
jutro, jaz imam zobarja, tako da žal ne bo šlo user posted image sem mislila, da ga imam kasneje... tko pa je, če ne pogledam!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
19.1.2010 10:11:29   
majana79
Midva žal ne, ker že tako nekaj pokašljuje, megla je pa strup za to... 

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
19.1.2010 10:16:08   
Lsica
škodauser posted image

Živa???

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
19.1.2010 18:51:34   
vim
Ojla, ko bo malo toplejše vreme in bodo naši otročički tudi že pravi korenjaki in korenjakinje pa se srečamo....
Joj čas beži....ravno danes ugotavljam, da bom kmalu že 7 mesecev doma.
Pa ne dolgo nazaj sva z Lsico sedeli v baru pred porodnišnico obe noseči in razmišlali kdaj bo poletje.

In še nekaj vam zaupam moji kg se veselo topijo, dieta manj žri se obrestuje tako, da se bom za Gašperjev krst lahko spravila v takoželjeno krilo.

PS: Poznate kakšno dobro LJ gostilno z okolico, ki je v nedeljo odprta?

Postala sva starša najinemu sončku Gasperju

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
20.1.2010 7:57:00   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: vim

Ojla, ko bo malo toplejše vreme in bodo naši otročički tudi že pravi korenjaki in korenjakinje pa se srečamo....
Pa ne dolgo nazaj sva z Lsico sedeli v baru pred porodnišnico obe noseči in razmišlali kdaj bo poletje.

In še nekaj vam zaupam moji kg se veselo topijo, dieta manj žri se obrestuje tako, da se bom za Gašperjev krst lahko spravila v takoželjeno krilo.

super za kg...bos naslednji let mi povedala kako ti je ratal....za gostilno ne vem, sm jz tud iskala za krst pa sm tle na igu nasla eno...samo bomo itak pocakal da se novi clan rodi pa bomo oba skupaj krstiliuser posted image

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
20.1.2010 8:12:40   
Blueeyes
mene tud ne bo user posted image  mam šiht

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
20.1.2010 9:11:54   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

super za kg...bos naslednji let mi povedala kako ti je ratal....za gostilno ne vem, sm jz tud iskala za krst pa sm tle na igu nasla eno...samo bomo itak pocakal da se novi clan rodi pa bomo oba skupaj krstiliuser posted image

ja katrinka, a so čestitke že na mestu??? user posted image

drugače pa dobro jutro!

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
20.1.2010 9:28:07   
ledenka

a je že na poti??? user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
20.1.2010 10:06:37   
Anonimen

super za kg...bos naslednji let mi povedala kako ti je ratal....za gostilno ne vem, sm jz tud iskala za krst pa sm tle na igu nasla eno...samo bomo itak pocakal da se novi clan rodi pa bomo oba skupaj krstili

Jst nč nevem.... user posted image

Katrinči a ti lahko čestitamo? user posted image

< Sporočilo je popravil živa25 -- 20.1.2010 10:08:42 >

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1838
20.1.2010 10:08:27   
Anonimen

a je že na poti??? user posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1839
20.1.2010 11:43:39   
Lsica

IZVIRNO SPOROČILO: živa25

super za kg...bos naslednji let mi povedala kako ti je ratal....za gostilno ne vem, sm jz tud iskala za krst pa sm tle na igu nasla eno...samo bomo itak pocakal da se novi clan rodi pa bomo oba skupaj krstili

Jst nč nevem.... user posted image

Katrinči a ti lahko čestitamo? user posted image

katrinka se je pa zagovorilauser posted image

To Katrinkauser posted image user posted image user posted image Bravo zate in za user posted image

čestitke čestitke čestitke

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
20.1.2010 11:51:41   
Lsica

Mi smo krst proslavili kar v Portalu. Nočem delat reklame, sam jaz sem iskala nekaj bolj na easy, glede na svoje goste. Postrežbaje bila OK, jedi okusne čeprav je najbolje da se odločiš kar za njihove specialitete - to je pa seveda žar, vino dobro (no, jaz sem ga sam en kozarček, je pa moj dragi zato mal večuser posted image ), cene znosne, in kar je najbolje, našim gostom je blo všeč. Je pa treba kar mal vnaprej rezervirat.

Drugač pa glede srečanja...jaz sem bla mal v paniki zaradi tiste svinjske gripe, pa zdaj vidim da je bla svinjska sam v tem, da je naju z Majo skor tri mesece zadrževala stran od ljudiuser posted image ...
lahko bi se že kaj videli, a ne???

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
20.1.2010 12:06:39   
veronikab

IZVIRNO SPOROČILO: Lsica

Drugač pa glede srečanja...jaz sem bla mal v paniki zaradi tiste svinjske gripe, pa zdaj vidim da je bla svinjska sam v tem, da je naju z Majo skor tri mesece zadrževala stran od ljudiuser posted image ...
lahko bi se že kaj videli, a ne???

Se podpišem pod to.

Najina sreča Jakob Bela se je rodil 27. 4. 2009.

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
20.1.2010 13:06:09   
Anonimen
Oh pupe moje... Ste se čist potuhnile, ja user posted image user posted image user posted image   Pa čist brez veze... Sam panika je bla, katastrofe pa nobene user posted image Ampak ok! Vam oprostimo...

No kdaj potem organiziramo srečanje? Pa dejmo nekje tko, da bomo lahko z vozički zraven prišle...

Jaz sem kar za, tudi če naredimo neko "ponovoletno" zabavo za ljubljanske mamice in to kar sredi dopoldneva... Itak se nismo videle že od poletja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu veronikab)
  Neposredna povezava do sporočila: 1843
22.1.2010 10:01:42   
katrinka
ziva ziva ziva....ja itak da sm se zagovorila...ze na drugi temi...to pa to k sm tok gobcna...heheuser posted image

na RR itak ze vse vejo...le na fb nocem da se ve k mam ene par clanic familije gor in me bodo fental ce tkole zvedouser posted image user posted image user posted image user posted image

za kaksno srecanje sm...ce je tortica zraven pa se tok raje...heheuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
22.1.2010 10:08:05   
ledenka
katrinka, čestitke user posted image user posted image user posted image kdaj pa imaš PDP?

naslednji teden bi se pa res lahko zmenle user posted image a pride mogoče katera v BTC v ponedeljek, midva greva k frizerju v tisti konec user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
22.1.2010 10:23:57   
katrinka

katrinka, čestitke user posted image user posted image user posted image kdaj pa imaš PDP?

septembra, vec napisem naslednji tedenuser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
22.1.2010 10:25:30   
majana79
oooooo, čestitke! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

upam da si ok, pa prekrasno nosečnost ti želim user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
22.1.2010 11:06:34   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

oooooo, čestitke! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

o hvala, za enkrat sve ok...itak sm se tko na zacetku...komi cakam da pridem vn iz rizicnih mesecev k me je tok strah da ne bi blo kaj narobeuser posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
22.1.2010 11:37:09   
majana79

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

o hvala, za enkrat sve ok...itak sm se tko na zacetku...komi cakam da pridem vn iz rizicnih mesecev k me je tok strah da ne bi blo kaj narobeuser posted image

a nisi pri drugem kao manj zaskrbljena? user posted image itak da bo vse ok!

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
22.1.2010 11:47:55   
vim
Lahko organiziramo srečanje ljubljaskih mamic. trnutno glede na vreme in težave s parkiranjem v centru mesta predlagam, da jo res mahamo v BTC. Tam je kar nekaj lokacij, ki so prijazne grupi z vozički.

Lahko tudi v ponedeljek ledenka kdaj imaš frizeraj.

Blue kakšno službo?

Lsica Portal pri nas sploh ne pride v poštev.Iščem domačo slovensko gostilno. Saj imam par gostilen samo so v nedeljo zaprte.

Postala sva starša najinemu sončku Gasperju

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Kaj določa otrokovo krvno skupino?
Starše pogosto zanima, kakšno krvno skupino bo imel njihov otrok, še posebej, če je eden od staršev Rh negativen. Poglej...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?