|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske mamice
22.1.2010 15:11:09   
ledenka
Jaz bi v ponedeljek lahko nekje po 12 user posted image tako da če ste za, se lahko vidimo!

Kje? Pod vodo ali v Koloseju?

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
22.1.2010 16:14:06   
vim
Ledenka jaz sem za, če bova sami Pod vodo, če nas bo več je kolosej bolj priročen.

No se nam pridruži še katera v PONEDELJEK OB 12.15 Citypark?

Postala sva starša najinemu sončku Gasperju

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
22.1.2010 17:34:34   
Anonimen
Midva tudi prideva....

(odgovor članu vim)
  Neposredna povezava do sporočila: 1853
22.1.2010 19:29:01   
ledenka
smo že 3 user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
22.1.2010 22:44:12   
Lsica

IZVIRNO SPOROČILO: vim

Ledenka jaz sem za, če bova sami Pod vodo, če nas bo več je kolosej bolj priročen.

Jaz bi fuluser posted image pa mam zobarja v ponedeljek. Kaj pa v torek? A ni to en tak lep dan user posted image ?

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
22.1.2010 22:55:12   
nmagk
user posted image user posted image user posted image  Katrinka jeeeeeeeee,bravo,lepo nosečnost,moj Grega je septemberček,upam da boš bolje preživela poletje kot sem ga jaz takrat.user posted image user posted image user posted image

Jutri gremo smučat,če se boste potem še kaj menle sem zraven v ponedeljek pa ne morem.user posted image

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
22.1.2010 23:21:57   
vim
Lsica kdaj pa imaš zobarja?

Jaz ne vem meni je načeloma vseeno lahko prestavimo samo se mi zdi, da je Ledenka ravno takrat v tistih koncih.

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
22.1.2010 23:25:18   
ledenka
drugače nimam avta user posted image v ponedeljek pa ga imam, ker greva k frizerju.

lsica, kdaj maš zobarja?

sicer lahko tudi npr. v sredo, sam jaz lahko takrat samo v centru

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
23.1.2010 8:43:20   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica

Jaz bi fuluser posted image pa mam zobarja v ponedeljek. Kaj pa v torek? A ni to en tak lep dan user posted image ?

ja jaz loh v ponedeljek, ce boste prestavle pa naceloma tud loh...le prej napisite da vemuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: nmagk

Katrinka jeeeeeeeee,bravo,lepo nosečnost,moj Grega je septemberček,upam da boš bolje preživela poletje kot sem ga jaz takrat.

Jutri gremo smučat,če se boste potem še kaj menle sem zraven v ponedeljek pa ne morem.

hvala, hvala, imam eno prijateljico ki je letos drugega rodila septembra pa je rekla da je bilo zoprno celo poletje dati cez, ah bomo ze...samo da rodim in da bo dete zdravouser posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
23.1.2010 9:17:20   
ledenka
pa se dajmo videt v ponedeljek, pa če rata, še enkrat user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
23.1.2010 9:42:11   
Lsica
Jaz mam zobarja ob dveh, ampak v Velkih Laščah, pa še vse moram prpravit, da ne bo preveč hudo, ko me ne bo. Se vam pa drugič pridtružim. Saj boste poročale...a ne.

Katrinka, krasna novička...to se vama je pa tako lepo posrečilouser posted image Čestitke še enkratuser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
23.1.2010 10:14:35   
ledenka

Jaz mam zobarja ob dveh, ampak v Velkih Laščah, pa še vse moram prpravit, da ne bo preveč hudo, ko me ne bo. Se vam pa drugič pridtružim. Saj boste poročale...a ne.

ojej, to pa je daleč. sej se bomo še dobile, se mormo spet redno začet videvat! M. ima rad družbo user posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
23.1.2010 17:24:23   
Sonchek83
Uf, vidim da dogajauser posted image Sem bila s tamalo pri mami nekaj časa na oddihuuser posted image pa niti od daleč nisem videla računalnika pa še internetna povezava je totalno počasna. Vglavnem, Katrinka, čestitke tudi z moje straniuser posted image Moja pupa je septemberček in moram reči, da sem na srečo prav uživala v poletju, še celo delala sem do konca julija v vrtcu. Upam, da bo vse fino in fajn pri tebiuser posted image Vidim, da se dogovarjate za srečanje. Jaz bi se vam pridružila, ampak se počutim kot en vsiljivc, ker se ostale očitno dokaj dobro že poznate tako da bom zaenkrat samo pisarila in se vam potem sčasoma pridružim!!
Vim, glede gostilne ti ne znam svetovati, se pa lahko pozanimam. Šibam zdj naredit neki za moj telešček dokler še pupa spi, vam vsem pa želim en lušten večeruser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
23.1.2010 19:48:27   
Anonimen
Sonchek... Enkrat nas moreš spoznat.... Sicer pa smo ziher vse enakega mnenja.... NISI VSILJIVEC! Prov vesele te bomo oz. vaju :) PRIDITA!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sonchek83)
  Neposredna povezava do sporočila: 1864
23.1.2010 21:20:34   
vim
Lsica škoda no pa drugič.

Torej srečanje ostane v ponedeljek ob 12.15 Pod vodo Citypark

Ledenka,
Katrinka,
Živa25,
Vim

Uf bo imela Suzi za zbirat.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
24.1.2010 9:05:47   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: Sonchek83

Uf, vidim da dogajauser posted image Sem bila s tamalo pri mami nekaj časa na oddihuuser posted image pa niti od daleč nisem videla računalnika pa še internetna povezava je totalno počasna. Vglavnem, Katrinka, čestitke tudi z moje straniuser posted image Moja pupa je septemberček in moram reči, da sem na srečo prav uživala v poletju, še celo delala sem do konca julija v vrtcu. Upam, da bo vse fino in fajn pri tebiuser posted image Vidim, da se dogovarjate za srečanje. Jaz bi se vam pridružila, ampak se počutim kot en vsiljivc, ker se ostale očitno dokaj dobro že poznate tako da bom zaenkrat samo pisarila in se vam potem sčasoma pridružim!!
Vim, glede gostilne ti ne znam svetovati, se pa lahko pozanimam. Šibam zdj naredit neki za moj telešček dokler še pupa spi, vam vsem pa želim en lušten večeruser posted image

silimo te ne, ampak če prideš, boš zelo dobrodošla user posted image

komaj čakam, da se vidimo! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1866
24.1.2010 11:26:13   
vim
Sonchek poznamo se res, da že vendar se že zelo dolgo nismo videle....tako da več kot dobrodošla.
Prej se srečamo prej se spoznamo.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
24.1.2010 11:37:49   
katrinka
Katrinka, krasna novička...to se vama je pa tako lepo posrečilouser posted image Čestitke še enkratuser posted image

ja hvala, res je lepo uspelouser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Sonchek83

Uf, vidim da dogaja Sem bila s tamalo pri mami nekaj časa na oddihu pa niti od daleč nisem videla računalnika pa še internetna povezava je totalno počasna. Vglavnem, Katrinka, čestitke tudi z moje strani Moja pupa je septemberček in moram reči, da sem na srečo prav uživala v poletju, še celo delala sem do konca julija v vrtcu. Upam, da bo vse fino in fajn pri tebi Vidim, da se dogovarjate za srečanje. Jaz bi se vam pridružila, ampak se počutim kot en vsiljivc, ker se ostale očitno dokaj dobro že poznate tako da bom zaenkrat samo pisarila in se vam potem sčasoma pridružim!!
Vim, glede gostilne ti ne znam svetovati, se pa lahko pozanimam. Šibam zdj naredit neki za moj telešček dokler še pupa spi, vam vsem pa želim en lušten večer

o lej jo...pa si se spet oglasila, ja hvala za zelje...ja upam da bo slo poletje lepo cez, ene pravijo da je blo lustn ene so cist norele k so mogle najvecjo vrocino dat cez s trebuhom...bomo videli a neuser posted image

Lsica škoda no pa drugič.

Torej srečanje ostane v ponedeljek ob 12.15 Pod vodo Citypark

Ledenka,
Katrinka,
Živa25,
Vim

Uf bo imela Suzi za zbirat.

sam res, mojmu skoz pravm da grem suzi zent...hehe, ponavadi je edina med fanti...hehe
no, pa zadnjic je tko lepo pobozala gasperja po rokici...heheuser posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
24.1.2010 18:35:00   
anci banci
midva tudi prideva na srečanje

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
24.1.2010 19:23:06   
Svet
O punce...
Joj, me je kr sram, k se že toook časa nism javla..
Se me sploh še kera spomne???
Mi2 z Ano87 mes) imava skoooos zdravstvene težave.
Ta mala mi neha dihat.
Ja...čist prou ste prebrale. Apnea al neki tazga se temu reče. Načeloma naj bi izzvenelo, ampak ni sigurno, tako da jo mogoče operacija čaka okol 1. leta...

Drgač pa ok...jemo GH, se premikamo na en svoj način po tleh, sedimo sami, ampak se dostkrat zgodi, da se prekucne...

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
24.1.2010 20:47:31   
Anonimen
JUPIIIIII!!!!

Jutri bo veselo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   KOMI ČAKAM!!!!!

Svet... Sem brala da to izzveni pri večini primerov... Ti samo upaj in se ne pusti prepričat v nasprotno in bo!!! Boš videla!!!!

(odgovor članu Svet)
  Neposredna povezava do sporočila: 1871
24.1.2010 22:09:42   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: anci banci

midva tudi prideva na srečanje

super user posted image user posted image user posted image

sonchek, si si že premislila? user posted image

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
25.1.2010 8:56:26   
Sonchek83
Punce, sej mate prav, slej ko prej bi se morale spoznati tko da pridem, seveda pod pogojem, da bo naša mal boljše volje, ker jo že dva dni neki matra in ni za nikamor. Nikakor pa nočem z našo tečko pokvarit srečanja. Torej, če bo vse ok se vidimo, če ne pa boste poročale kako ste se imeleuser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
25.1.2010 9:44:22   
katrinka
komi cakam danes......

Neposredna povezava do sporočila: 1874
25.1.2010 10:13:27   
Svet
Bejbe, mejte se..jz dons nimam varstva za NEžo...k je mal bolna, naslednjič se pa tud MI2 z Ano!!!
Zihr!
Pojejte še kako tortico za naju!

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?