katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica Katrinka, krasna novička...to se vama je pa tako lepo posrečilo Čestitke še enkrat ja hvala, res je lepo uspelo IZVIRNO SPOROČILO: Sonchek83 Uf, vidim da dogaja Sem bila s tamalo pri mami nekaj časa na oddihu pa niti od daleč nisem videla računalnika pa še internetna povezava je totalno počasna. Vglavnem, Katrinka, čestitke tudi z moje strani Moja pupa je septemberček in moram reči, da sem na srečo prav uživala v poletju, še celo delala sem do konca julija v vrtcu. Upam, da bo vse fino in fajn pri tebi Vidim, da se dogovarjate za srečanje. Jaz bi se vam pridružila, ampak se počutim kot en vsiljivc, ker se ostale očitno dokaj dobro že poznate tako da bom zaenkrat samo pisarila in se vam potem sčasoma pridružim!! Vim, glede gostilne ti ne znam svetovati, se pa lahko pozanimam. Šibam zdj naredit neki za moj telešček dokler še pupa spi, vam vsem pa želim en lušten večer o lej jo...pa si se spet oglasila, ja hvala za zelje...ja upam da bo slo poletje lepo cez, ene pravijo da je blo lustn ene so cist norele k so mogle najvecjo vrocino dat cez s trebuhom...bomo videli a ne IZVIRNO SPOROČILO: vim Lsica škoda no pa drugič. Torej srečanje ostane v ponedeljek ob 12.15 Pod vodo Citypark Ledenka, Katrinka, Živa25, Vim Uf bo imela Suzi za zbirat. sam res, mojmu skoz pravm da grem suzi zent...hehe, ponavadi je edina med fanti...hehe no, pa zadnjic je tko lepo pobozala gasperja po rokici...hehe
|