Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

dovolj visoko, da se ne popari. če deluje, pa še ne vem.
pa hvala za tortico!
Jutri bo mali že bolje, pojutrišnjem bo že zdrav! Po vseh teh nasvetih drugače tudi ne more bit ... jaz nimam več kaj dodat (bom edino lahko še kdaj kaj vprašala, saj zaenkrat teh procedur še nismo potrebovali). Jaz imam pa enga pujska za tvojega Tomija
Aja, edino tole - dvigni mu celo posteljico, ne samo glavice (če sem te prav razumela, si napisala, da mu boš dala en povšterček).
(ne bom nič napisala, kolk je pokazalo) zdej grem pa mojga premagat. Ja, itak je imel samo začetniško srečo
- da ti pamet stane!!!!
! V soboto me je najbolj razjezilo to, ko sem že zlezla skozi sopotnikova vrata na voznikov sedež, nakar ugotovim, da mi je moj dvignil brisalce, ker je snežilo in sem spet ven lezla in nazaj.
... velika sestrica pa tko k naš najstnik, a... pri nas bi tut vse pomagal sam da ni treba zvezkov in knjig gledat...