Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 28.1.2010 14:31:48
|
|
|
|
Anonimen
|
petrca2507 krtkova nam gre družbo bolj delat, pa kozlarije govort, kot pa šopingirat. Tako, da se teb res še ne mudi it v šoping, ker do julija imaš še dolgo.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 28.1.2010 14:32:58
|
|
|
|
krtkova
|
Nax - sej veš, da bom šla in da bom zihr tud kej kupila!!! Petrca2507 - brez panike, jst počasi kupčkam. Da si kao porazdelim stroške!! No v resnici bolj zato, ker mi tkole sproti babnice povedo, kaj rabim, pol pa kr kupim (ne brezglavo, da ne boš mislila).
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 28.1.2010 14:33:42
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: nax05 petrca2507 krtkova nam gre družbo bolj delat, pa kozlarije govort, kot pa šopingirat. To je pa še najbl res!! Veš kaj razmišljam; kaj pa če kr dopust vzamem, pa gremo res dopoldne???? Resno!!
< Sporočilo je popravil krtkova -- 28.1.2010 14:34:17 >
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 28.1.2010 14:40:27
|
|
|
|
NATAŠA35
|
krtova jaz pa mam 02.04. , nisem hotela pridet ven en dan prej, samo vpliv dneva norcev se mi dobro pozna ...aja jaz imam PDP en dan kasneje...bom dala za pijačko cojka uuu a bi bila tok dobra pa pogledala za en vozek, če ga imajo v toysu, mi je zadnjič zmanjkalo časa, pa so jo zaprli (vozek pa je hauck appolo 4 all in one) - na njihovi strani ga ni, vem pa da hauck prodajajo...bi mi naredila veliko uslugo
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 28.1.2010 14:40:50
|
|
|
|
petrca2507
|
IZVIRNO SPOROČILO: nax05 petrca2507 krtkova nam gre družbo bolj delat, pa kozlarije govort, kot pa šopingirat. Tako, da se teb res še ne mudi it v šoping, ker do julija imaš še dolgo. Sej se mi je zdel . krtkova...jaz ti priporočam, da se v službi zmeniš za plačan dopust in navedeš razlog "seminar" oz. "izobraževanje" .
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 28.1.2010 14:45:07
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507 krtkova...jaz ti priporočam, da se v službi zmeniš za plačan dopust in navedeš razlog "seminar" oz. "izobraževanje" . Hm, dobra ideja!!
|
|
[Brisano sporočilo] 28.1.2010 14:54:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 28.1.2010 14:55:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova No v resnici bolj zato, ker mi tkole sproti babnice povedo, kaj rabim, pol pa kr kupim (ne brezglavo, da ne boš mislila). Ja sam tele babnce dolg časa rabimo, da pogruntamo za kaj je kšna stvar in če se to stvar sploh rabi. Pol k se pa oglasita neka_noč in Nataša je pa takoj bolš in smo vse pametne, da sej to bi pa že skor vedle a ne krtkova pa ne boš zarad tega jemala dopust. To si raj šparej, ko bomo šle za cel dan šopingirat in jest.
< Sporočilo je popravil nax05 -- 28.1.2010 14:57:12 >
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 28.1.2010 14:57:05
|
|
|
|
neka_noč
|
ha ha... sem se tudi jaz spraševala , če bomo RES kaj nakupile..... Na hitro; Patronažna služba ; tel. 01/2809-367 od 07-09-ih. Potem gredo na teren. Naše okrožje (Lj.-Bežigrad, pod Ruskim carjem) je VMS Maja Oven.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.1.2010 14:57:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 28.1.2010 14:59:40
|
|
|
|
krtkova
|
Cojka- iiiiiiiiiiiii, kako lep kompletek!!!! Res mi je všeč!!!! Jst grem lahko kadar boste rekle, razen če mi res ne vem kaj prileti vmes. Spomnite me,da moram kupir pralno prevleko za lupinco maxi cosi v beli barvi (sm našla sam v drugih barvah) - cojka če jo pa ti slučajno vidiš v toysu, se pa fulllll priporočam. Tuki je še namreč nism našla!! Taka frotirasta je. Če boš v dvomih, ne kupuj, plis!!
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 28.1.2010 15:01:02
|
|
|
|
Anonimen
|
cojka ja veš, da ti ful zamerim. Ti bom torto prinesla, sam tok da ti jo pod nos pomolim, pol se pa obrnem in grem, ker si packa k se norca delaš. SE mi zdi k da mam jaz zdej tuki farmo bikov oz bikovih semen. Ful dobr, da gre Čoja loh zraven. joj kok ti bom fouš k boš šetkala po smučišču. Čaki kdaj to greš? neka_noč hvala za telefonsko. krtkova se bomo spomnile. Jaz ti predlagam, da kar neki_noč naročiš, da te spomne, da moraš kupit to podlogo, ker ona ima tak dober spomin
< Sporočilo je popravil nax05 -- 28.1.2010 15:03:15 >
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 28.1.2010 15:02:23
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: nax05 SE mi zdi k da mam jaz zdej tuki farmo bikov oz bikovih semen. Sam mislim, da Cojka to ni tko mislila. Ona si je po mojem predstavljala, da so ti tam "otročka naredili". Joj, zdej pa še z mano ne boš govorila. Neeeeeeee, jst sm sam prevajalec!!
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 28.1.2010 15:04:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova IZVIRNO SPOROČILO: nax05 SE mi zdi k da mam jaz zdej tuki farmo bikov oz bikovih semen. Sam mislim, da Cojka to ni tko mislila. Ona si je po mojem predstavljala, da so ti tam "otročka naredili". Joj, zdej pa še z mano ne boš govorila. Neeeeeeee, jst sm sam prevajalec!! In pol se čudmo zakaj so nam vse ljubljančanke pobegnile
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 28.1.2010 15:05:27
|
|
|
|
krtkova
|
a sva spet sami??
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 28.1.2010 15:07:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova a sva spet sami?? Ja res čudn a ne. Ful majo biki veze z nosečkami. Punce hitr zvezke v roke pa pisat o bikovih semenih, ker to vam bo ZELO prav pršlo.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 28.1.2010 15:08:56
|
|
|
|
krtkova
|
men se zdi pa to zlo poučno!
|
|
[Brisano sporočilo] 28.1.2010 15:13:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 28.1.2010 15:13:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja krtkova glede na to, da sva same ostale, mislim, da naju tud najine šopingke ne jemljejo več resno.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 28.1.2010 15:14:08
|
|
|
|
krtkova
|
kdo bo pa men torto prinesel?? jemljejo, jemljejo, Cojka se je že javila!
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 28.1.2010 15:16:32
|
|
|
|
Anonimen
|
cojka sej prvo sem te še hotla povabit en dan na tortioco, sam ker si pa nardila da mam jaz tuki farmo, ti je pa ne dam
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 28.1.2010 15:17:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova kdo bo pa men torto prinesel?? Sej sem napisala če bi kera prišla magar jutr na tortico, pa ste me vse zignorirale. Torej se je branite
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 28.1.2010 15:19:41
|
|
|
|
ursa_p
|
Tjasa je bila marcica, tako da je prehitela cca. 5 tednov. Je pa kar tezak tale njen Urban ... hehe. Klepetulje ... a spet nimate drugega dela? A ste ze vse na porodniski/bolniski ... hehe. Lp, Ursa
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 28.1.2010 15:22:14
|
|
|
|
krtkova
|
to sm pa čist spregledala . ja no, kaj naj rečem, so me bikova semena čist prevzela. kakšna pa je torica? da se mi bodo vsaj mal sline cedile!
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 28.1.2010 15:23:17
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: ursa_p Klepetulje ... a spet nimate drugega dela? A ste ze vse na porodniski/bolniski ... hehe. Ne, jst, še pridno delam zraven!! (multi task woman) Mislim pa, da je nax pa res doma.
|
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?