|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
28.1.2010 15:25:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1976
   RE: ljubljanske nosečke - 2.del
28.1.2010 15:26:12   
Anonimen
Punce ... no comment user posted image

Bozicka, dobrodosla v norisnici!! user posted image
Midva sva ozji druzini povedala po prvem pregledu (pri G) sirsi pa po NS. V sluzbi pa sem takoj, ko sem povedala dobila odpoved. user posted image

Tjasa je imela rok zacetek marca, ce se prav spomnim, ko je razlagala v Zvezdi. Torej je rodila nekje okoli 35 tedna. No, to je pri meni sredi marca. Do takrat bom pa upam, da ze kaj zrihtala za dete user posted image

Krtkova, zdaj sem prisla domoz iz TR3. Si dobila placo? user posted image

Neka noc, hvala za stevilko. Bom poklicala drug tedenpa vprasala kam bom pasala pa kaj mi pripada.

Glede nakupov sem jaz za 9.2. Ampak po 12, ker imam dopoldan ginekologa. Pa saj ne bomo veliko nakupovale, a ne? Ker meni se ne da user posted image

Ce ima kera kaksno vprasanje glede bikov, osemenjevanja ali kmetovanja na splosno naj kar vprasa. Jaz sem na kmetih zrasla, potem sem pa se 2 leti na ministrstvu za kmetijstvo delala. Mislim, da sem kvalificirana user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1977
28.1.2010 15:27:11   
Anonimen
krtkova dons je sadna (jagodna). loh komot jutr prideš. Naslednji teden bom pa nutelino delala.

ursa_p ja sej vidš, sam krtkova je pridna. Jaz sem doma ja.

Da vam povem, da me verjetno v torek ne bouser posted image user posted image user posted image , ker moj hoče hodit v MŠ v Postojno in se nama danes začne in imava vsak torej in četrtek ob 17h. Zdej sem pa žalostna.
A bi lahko pol vsaj naš šoping dale na drug dan kot 9.2.???? Prosimuser posted image

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 1978
28.1.2010 15:30:04   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: nax05

krtkova dons je sadna (jagodna). loh komot jutr prideš. Naslednji teden bom pa nutelino delala.

Jst bi kr na obe prišla!

A bi lahko pol vsaj naš šoping dale na drug dan kot 9.2.???? Prosimuser posted image

Ja, kar se mene tiče, lahko komot prestavimo. Ker brez nax pa ne gremo!!!!

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
28.1.2010 15:30:16   
Anonimen
Ni problema. Potem pa 10.2. Ampak spet po 12, ker imam zobarja prej user posted image

Ursa, jaz sem doma. Pakiram, ker se cez vikend seliva. No, morala bi, ampak sem zdaj v dilemi. Ce bom pakirala, ne bom sledila debati. Hmmm, tezka odlocitev ... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1980
28.1.2010 15:31:10   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia
Krtkova, zdaj sem prisla domoz iz TR3. Si dobila placo? user posted image

Smo sicer na TR2, a vseeno.user posted image user posted image
Drug petek jo pričakujem, zdej še zbiramo od vseh vas!!!user posted image

A vseeno; hvala!!! Cenim to!user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
28.1.2010 15:31:54   
krtkova

Ni problema. Potem pa 10.2. Ampak spet po 12, ker imam zobarja prej user posted image

Meni je prav.....Alpina (to je rek iz reklame, da ne bo katera zmedena)user posted image

< Sporočilo je popravil krtkova -- 28.1.2010 15:32:29 >

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
   [Brisano sporočilo]
28.1.2010 15:32:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1983
28.1.2010 15:33:07   
krtkova
sm tuk mutila s citiranjem , da nism čist zihr, če ste me srake razumele:

10.2. je meni super!!!

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
28.1.2010 15:35:41   
Anonimen
krtkova ti kar prid na obe.

A bi ble res tok dobre, da bi prestavila vsaj šoping. Upam, da se bojo ostale tud strinjale. Dobr da sem zdele pogledala urnik za MŠ.
Aglaia sej bomo šle v vsakem priemru bolj popoldne, ker krtkova dela do 15h al 16h? Ti ej to ok?
Tuki moraš bit skoz aktivna, če te 5 minut ni gor je kriza, ker tok čvekajo/čvekamouser posted image Torej prestavi pokanjeuser posted image Aja pa prosim razloži puncam za bikova semenauser posted image

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 1985
28.1.2010 15:35:58   
Anonimen
No ja TR2. 20 let te bom sponozorirala user posted image

Ta oglas za Alpino je pa krasen. Z Anjo Kriznik, ki se za cevlje tepe. Krasn, res user posted image

Kako je zdaj s temi torticami pri nax? Kako se narocis tja? Kaksne so cakalne dobe?

O punce, mene bo moz zadavil. Danes imam dopust, da kao pakiram pa do konca opremo narocim. No, za zdaj sem samo za kuhinjske aparate predracun potrdila, Organizacija na visku user posted image

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 1986
28.1.2010 15:37:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: cojka

nax - pa daj mu povej, da majo tudi bližje MŠ. In da moraš it v torek na krofe!

ŠOPING - a bi bilo potem ok 10.2. ?

Sej mu dopovedujem, pa me ne posluša. Sem pa sama kriva ker sem na začetku težila, da hočem hodit v Postojno, pa takrat ni bilo terminov, p asem rekla, da ok da bova hodila v Domžale, zdej pa so termini in je moj čist zagrabu. Tok mi je žal, ker bi res rada prišla na srečanje.

Men je 10.2. super.

Neposredna povezava do sporočila: 1987
28.1.2010 15:39:41   
Anonimen
Kako je zdaj s temi torticami pri nax? Kako se narocis tja? Kaksne so cakalne dobe?

Prideš v Domžale bliz Mercatorja bloki in pozvoniš pri nax. Baje na zvoncu (po cojkino in kttkino) piše bikova semena, tako da ne moreš zgrešit.

Jaz loh komot nardim nutelino tortico pa vas povabim.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1988
28.1.2010 15:39:59   
krtkova

No ja TR2. 20 let te bom sponozorirala user posted image

BODI VESELA, DA SEM ZRIHTALA TKO UGODNO AKCIJSKO PONUDBO!!!

Ta oglas za Alpino je pa krasen. Z Anjo Kriznik, ki se za cevlje tepe. Krasn, res user posted image

TUD ANJA JE ENA KRASNA PUNCA!!

TO PRAVZAPRAV TUD MENE ZANIMA!! A JI KR ULETIVA???

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
   [Brisano sporočilo]
28.1.2010 15:40:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1990
   [Brisano sporočilo]
28.1.2010 15:41:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1991
28.1.2010 15:42:11   
krtkova
JAAAAAAAAAAA, naslednji teden po šopingu in kosilu - nutelina tortica!!user posted image user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

Neposredna povezava do sporočila: 1992
   [Brisano sporočilo]
28.1.2010 15:45:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 1993
28.1.2010 15:48:22   
Anonimen
Ja za srečanje mi je res žal. Sem prov žalostna, pa še ful velik vas bo spet pa mlaskale se bosteuser posted image

Ja komot po šopingu in kosilu pade tortica. user posted image Ampak sam če boste pridne in boste nehale oglaševat mojo farmo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1994
28.1.2010 15:49:20   
ursa_p
Punce ... kopiram naso rozco (sporocilo od Tjase) ...

Oj! Da poročam Ni bilo hudo. Je pa bilo nepričakovano. In hitro. Ob 22 odtekla voda, ob 5 že rodili. Urban težko diha in je na intenzivni. Jz sem pa ob porodu posteljice zgubila več kot 2 l krvi in so mi dali transfuzijo in zato ne smem nič, čeprav se počutm super. Urbana vidim šele popoldne Pozdrav vsem, pa držte pestke, da bo vse ok. Sem upala da ne bom taprva marčevka . A bom sploh lahko še z vami, al me boste k januarkam izselile?

No, jaz upam, da bosta hitro skupaj in da bo Urban kmalu tako super, da bosta sla domov k ocku.

Aglaia ... dej ti men razloz kako zgleda pakiranje preko racunalnika ... men bi to ful prav prislo - veckrat ... hehehehehe.

Krtkova ... kaj pa delas ti v sluzbi? Oziroma kaj naj bi delala ... hehehe.

Lp

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
28.1.2010 15:53:14   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: ursa_p

Krtkova ... kaj pa delas ti v sluzbi? Oziroma kaj naj bi delala ... hehehe.

Lp

Delam v marketingu banke.

Držim pesti za našo Tjašo!!!user posted image  Da bosta oba z Urbanom čimprej odšla zdrava domov!!

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
   [Brisano sporočilo]
28.1.2010 16:04:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1997
28.1.2010 19:05:51   
pupa*81
ja pa sej ne morem verjet... učeraj popoldne je tjaša tako hitro odpikirala iz MŠ, pa se mi sanjalo ni da gresta rodit user posted image dobro da je blo že zdanje predavanje MŠ, sta dobro izračunala user posted image sta kar med predavanjem letela, pa si človk misli 'a se jima kam mudi' user posted image  user posted image  user posted image no super za fantiča, pa držimo pesti user posted image

danes vam nism sledila user posted image , k sm bla v službi čist skoz NE za računalnikom user posted image kaj je z nekimi tortami user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1998
28.1.2010 19:37:19   
bcljka
čestitke Tjaši za Urbana! (čeprav je žal nisem uspela spoznat)

drgač pa sm spet brala 1 uro da sm nadoknadla zamujeno... sporočam da je blo na smučanju super! brez padcev in nesreč... pa tud po 'upokojensko' se nisem pelala, čeprou je bil to moj prvotni namen... sam nekak ne gre pol k si enkrat na smučišču user posted image tko da grem definitivno še dokler bom še spravla hlače gor (k so mimgrede ene XL k sm jih mela slučajno še doma- ker so lih roza... mojih običnih tkoaltko ne spravm gor)...
je blo pa ibr smeha zjutri v avtu k je moj možek poklicu na radio HIT in postal slavček dneva ko je pel v etru... user posted image user posted image pa še povedu je da pele nosečo ženo smučat... je blo res smešn user posted image user posted image

božička - midva sva takoj povedala vsem... no prvo strašem, pol sva pa kr na FB napisala da bova junija postala starša... ker nekak ni šlo drgač... sm mogla takoj nehat delat (aerobika) in tud na faksu nisem smela bit več aktivna na vajah... pa nekak se ne bi uspela zgovarjat 3 mesce da me tok trebuh boli da se ne morem metat po tleh ipd. tko da je blo najlaži kr na FB napisat... v eni sekundi so zvedl vsi! user posted image

krtkova - sam ti pa res mal prehitevaš z nakupi... jst nameravm šele konc aprila v šoping! uzem si ga na izi user posted image

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
   [Brisano sporočilo]
28.1.2010 19:53:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu bcljka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?