|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske mamice
27.1.2010 17:07:11   
ledenka
mele smo se fino, M. se mi je potem šele doma zbudil user posted image je pa fajn, sem ga dala v igralnico in se je kar zamotil. priporočam!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
27.1.2010 21:12:33   
Lsica
Ej krasen dan. Takle sonček ti pa res da moči. Da o vaši družbi ne govorimuser posted image . Boomer, še tukaj, vsaka čast za odlično tortouser posted image user posted image

Uf zbujanje...se še vrnem...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
27.1.2010 21:14:53   
ledenka
sem na forumu O portalu objavila tisto, o čemer smo se pogovarjale user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
27.1.2010 21:19:05   
Anonimen
GREM TAKOJ PODPISAT!!!

Pa res je bil super dan danes user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1929
28.1.2010 8:27:25   
Lsica
Dobro jutro.
Danes pa ne grem nikamor, bomo doma malo pospravljali, prali, likaliuser posted image

Si probam dat voljouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
28.1.2010 8:46:17   
šivilja

IZVIRNO SPOROČILO: Lsica

Dobro jutro.
Danes pa ne grem nikamor, bomo doma malo pospravljali, prali, likaliuser posted image

Si probam dat voljouser posted image

Pri nas bo podobno, samo popoldan grem v vrtec na sejo

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
28.1.2010 9:51:05   
Sonchek83
Jutro. Vidim, da boste vse pridne danes. Jaz pa vsa zmozgana od vročine moram neki urejat in še tamalo moram na ta mraz vlečt, ker sve same doma. Mam eno vprašanje, ki bo za nekatere čisto banalno, ampak vseeno - do konca naslednjega tedna je treba vložiti vlogo za olajšavo za družinske člane, ki se upošteva pri dohodnini pa me zanima ali se bolj splača partnerju vlagati, ki je s.p. ali meni? Zdj pa grem brat kar brat kar si ti napisala Ledenka:)
Lep dan vsemuser posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
28.1.2010 10:03:11   
Anonimen
Jutro!

No midva sva pa danes spet nekaj zmenjena, ampak nevem če se bova kam spravla... Je doma tko lušno, k ni mraz user posted image user posted image user posted image   No bomo vidli....

Ajsi zgleda da so nas čist spljuvali... Nevem če ljudje ne znajo brat al kaj user posted image   Se mi sploh ne da nič več pisat... Ker se mi zdi neumno user posted image

(odgovor članu Sonchek83)
  Neposredna povezava do sporočila: 1933
28.1.2010 10:35:23   
BOOMER
eko recept za "TA PONERJENA ČOKO-MOKO" (original by Hare-Hare ) veganska torej brez mleka in jajc i bilo čega životinjskega
50 g rožičevega prahu (v bistvu moka - sam ne od Francka -se dobi npr v Maxiju, lahko pa mirne duše date kakav - rožičii so nadomestek za le-tega )
50ml vroče vode
1 žlica limoninega soka
150 ml mleka ali sojinega mleka (za gune k bi rade nevegansko)
100g rastlinske margarine (lahko pa maslo)
150 g kristalnega sladkorja (moja verzija je fruktoza - bolj zdravo za bebice )
200g navadne moke
1/2 žličke sode bikarbone
1 žlička pecilnega
1 žlička vanilijeve esence (lahk strok lah vanili cuker - kar je)

metoda - creaming method - v bistvu če delate vegansko, potem penovko v roke pa bo najhitreje, za maslo pa priporočam mixer
model - 2 x 20cm okrogel (pomembno - masa se dli v 2 dela!)
temperatura - 180 C
pečenje - vsak po 20min (+5min, če je testirni zobotrebec moker)

Rožičev prah zaliješ z vročo vodo in raztopiš. Pustiš da se malo ohladi. Zmešaš mleko in limonin sok ter pustiš da se sesiri (zakrkne kakorkoli že). Medtem margarino in sladkor stepaš dokler ne postane penasto in lahko (light&fluffy- zračno in mehko? ...mah nekaj se pač zgubi v prevodu). Moko preseješ (jaz nisem a vseeno rata) s pecilnim praškom in sodo. Opcijsko dodaš še ščepec soli. Vmešaš moko v margarino, izmenično skupaj z sesirjenim mlekom. Na koncu domešaš še stopljeni rožičev prah. Dobro premešaš. Mešanica je temno rjave barve, rahlo gumijasta - vlečljiva na pogled. Podobno tekoča ko za kako pijano nevesto (malce manj). No potem polovico testa preliješ v pekač. Jaz osebno sem dala na peki papir je bolj praktično. Pečeš 20min na 180 (+5 če je zobotrebec moker). Vzameš ven in pustiš v modelu še 10min. Nato vzameš ven in pustiš pred uporabo da se popolnoma ohladi.

Zdej pa fila - ponarejeni custard:
2 žlici koruzne moke
300ml mleka ali sojinega mleka ali kateregakoli mleka (fino je, da je npr. soja drink vanilija, da ne rabiš ful ubijat vonja po moki )
50g nesoljenega masla ali rastlinske margarine
50g sladkorja (jaz dam polovično dozo fruktoze - 25g - da ni presladko)
zvrhana žlica vanilijeve esence (al pa cukra mal cimeta al kardamom - da dobi prijeten vonj )

3 žlice hladnega mleka zmešaš z 2 žlicama moke. Medtem zavreš preostalo mleko (počasi). Dodaš maslo in počakaš da se stopi (mešaj baby mešaj). Dodaš sladkor (i opet mešaj). Na koncu zvrneš notri še moknato mešanico in kuhaš dokler se ne zgosti (traja kako minutko dve, če dlje - po želji). Pustiš da se malo shladi, preden namažeš. Če hočeš dodat okus - vmešaj čokolado, kakav sadje, bilo što! Dela tudi s sadnim sokom zadeva.

Moje sem namazala s to kremo pa gor dala banane v šnitah pokapane s limoninim sokom ter za glazuro naredila pomarančni icing (sok pomaranče+cukr v prahu).

eko in to je to.

aha moja se špila v postlci po 2h spanja

se javim potlej ja pa včeri je blo zakon, je treba kdaj ponovit (brez denarnice, ker sem zmaksimirala accountuser posted image v odhajanju seveda) pa seveda lsica - bom še kdaj kej spekla, za sabi moram vedno kej met za glodatuser posted image pa za take poskuševalce tud ni problemuser posted image

mami je hiper (spanec dela čudeže )

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
28.1.2010 11:56:10   
vim
Jeeee pa imamo tudi mi 6 mesecev. Torta polovička zagotovo padeuser posted image

Ledenka jaz pa ne najdem, kar si napisala.?user posted image

Pozdravček v ta mrzli dan.user posted image user posted image user posted image

Postala sva starša najinemu sončku Gasperju

(odgovor članu BOOMER)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
28.1.2010 12:03:24   
Anonimen
Vim izvoli...

Neposredna povezava do sporočila: 1936
28.1.2010 12:09:08   
ledenka
boomer, hvala za recept, samo zgleda zapleteno user posted image bom poslala tašči user posted image ona rada peče

živa, sej, ne bom komentirala tistega. brez veze...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
28.1.2010 12:11:09   
šivilja

IZVIRNO SPOROČILO: Sonchek83

Jutro. Vidim, da boste vse pridne danes. Jaz pa vsa zmozgana od vročine moram neki urejat in še tamalo moram na ta mraz vlečt, ker sve same doma. Mam eno vprašanje, ki bo za nekatere čisto banalno, ampak vseeno - do konca naslednjega tedna je treba vložiti vlogo za olajšavo za družinske člane, ki se upošteva pri dohodnini pa me zanima ali se bolj splača partnerju vlagati, ki je s.p. ali meni? Zdj pa grem brat kar brat kar si ti napisala Ledenka:)

Pojma nimam

Neposredna povezava do sporočila: 1938
28.1.2010 12:12:06   
šivilja

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

boomer, hvala za recept, samo zgleda zapleteno user posted image bom poslala tašči user posted image ona rada peče

živa, sej, ne bom komentirala tistega. brez veze...

Ledenka - očitno pašejo v uno tadrugo skupino, ki bi se ji me rade izognile user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
28.1.2010 12:13:14   
vim
Soncek bolje da on , če ima prikazane dohodke, če ima minimalca pa ti.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
28.1.2010 12:16:05   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: Sonchek83

tisti, ki ima višje dohodke, naj vloži

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
28.1.2010 12:17:02   
Anonimen
Maš prov ajsi... sem se pustila sprovocirat :SSSS Bedak jaz!!! user posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1942
28.1.2010 13:37:12   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: živa25

Maš prov ajsi... sem se pustila sprovocirat :SSSS Bedak jaz!!! user posted image

sem prebrala user posted image si lepo napisala! ker ene so mislile, da čemo kar cel forum zapret user posted image

pustmo stat. je bil predlog, itak se morajo moderatorji odločit...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
28.1.2010 14:40:43   
Sonchek83
A me lahko katera usmeri kje lahko preberem kar je ledenka napisala?? Ke sm očitno nepismena in ne nejdemuser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
28.1.2010 14:43:03   
Sonchek83
Našla! Bravo jazuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1945
28.1.2010 17:12:50   
vim
Jaz pa neuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1946
28.1.2010 17:29:02   
ledenka
vim, na forumu O portalu je tema user posted image še iščeš gostilno? zadnjič sem bila v Kašči Mrlačnik na Brezovici, je okusno, pa kar dosti prostora

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
28.1.2010 17:41:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: vim

Jaz pa neuser posted image user posted image

Sem sem ti link poslala....

(odgovor članu vim)
  Neposredna povezava do sporočila: 1948
28.1.2010 17:42:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

Vim izvoli...

Še enkrat

LINK

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1949
28.1.2010 21:40:46   
Lsica
Boomer, hvala za recept. Tole moram probat, vsaj enkrat, da vidim kaj bo men ratal. Sicer sva pa midva z mojim taka sladkosneda, da rata, tud če ne ratauser posted image .

Živa...sem mal brala odgovore na vajin predlog - sliši se kot bi revolucijo delaliuser posted image . Aja, usnjenih copatkov pa nisem najdla - sem gledala na amazonuuser posted image

Dan sem si lepo zastavila, ampak v sobi je še vedno kup nezlikanega perila....skratka, več ali manj smo se danes cartljaliuser posted image . No pa na obisk k ženskem zdravniku sem šla - zdaj mam pa spet za eno leto mir. user posted image

Lahko nočko....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?