|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske mamice
26.1.2010 10:12:37   
Sonchek83

mom is high today - itak (ja ja od srečeuser posted image ) user posted image user posted image
Meni ura in kraj srečanja ustrezata da jaz sem zauser posted image

(odgovor članu BOOMER)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
26.1.2010 10:14:32   
Anonimen
Hej hoj!

Lublančanke smo se zbudile!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sonchek midve sva pa blizu user posted image user posted image user posted image Bova kdaj vozičkale tukaj okoli, pa sproti še Lsico priklicale user posted image user posted image user posted image   Ti le pridi...

Ajsi kje v Nami? user posted image

Lsica... Hvala user posted image Ti a tista telovadba je na Mesarski? Ker to sem zadnjič brala in ugotavljala če bi midva tudi šla, pa se nisem mogla odločit user posted image

Ančibanči... A sta se uspela vsaj kej zmenit? Verjetno je pa tvoja nogica bla malo bogica včeraj... user posted image

Boomer mislim, da se midve tudi še ne poznava? Ali? Sej nisem ziher user posted image user posted image   Midva bova tudi z avtobusom prišla, če bomo v centru...

(odgovor članu BOOMER)
  Neposredna povezava do sporočila: 1902
26.1.2010 10:42:19   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: živa25

v 5. nadstropju je kavarnica in igrišče za otročke - ograjeno, piješ kavo, mulo pa pleza tam user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
26.1.2010 10:45:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

v 5. nadstropju je kavarnica in igrišče za otročke - ograjeno, piješ kavo, mulo pa pleza tam user posted image

JUPI!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Jaz sem za! Kdaj pa?

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1904
26.1.2010 10:51:24   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

JUPI!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Jaz sem za! Kdaj pa?

dajmo od 11h naprej user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
26.1.2010 11:25:01   
Anonimen
zmenjeno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1906
26.1.2010 13:13:44   
anci banci
user posted image user posted image jaz sem tud za srečanjeuser posted image

lsica ja sem na dieti, zaradi mojega sončka, ker ima alergije... sem pa prišla na prednosečniško težo sedaj...(v nosečnosti sem se zredila 24 kg)..lahko odpremo klub...jaz sem za...user posted image user posted image user posted image user posted image ..

no sej jaz imam pa zobarja v kranju.. ker se je tam preselila
BOOMER..upravičeno si high... bravo punci..dobr sta zrihtaliuser posted image user posted image
živa25... vse smo se zmenili za civilni obred in za slavje... samo še bend fali in smo skoraj na koncu

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
26.1.2010 13:27:02   
BOOMER
okej torej velja...bom mela saj izgovor da si grem urbano zrihtatuser posted image jao me je cajt povozu (v bistvu bususer posted image )

živa - midve se poznava, še kot nosečke iz čolnarne. Takrat je bla ledenka še v enem kosu, pol pa kmal več neuser posted image me bo vidla pa boš vedla. Sam - 20kg mi dej (od +17 nosečniških).

dieta - če torta rata, dobita kos za sabiuser posted image anci - thx za podporo. Mal jih razume kako je to zaj* s tem žvet. Ti boš tud svojga poštimala, brez skrbi!

menjam stanovanje - skupaj s tamalo (dokler je tečnitis ne mineuser posted image )

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
26.1.2010 13:29:05   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: BOOMER

menjam stanovanje - skupaj s tamalo (dokler je tečnitis ne mineuser posted image )

oh kok si me nasmejalauser posted image

mitting
- jaz zal tokrat ne morm...opravki...pa drugic....bo tokrat julijana med fanti...heheuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BOOMER)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
26.1.2010 14:22:31   
Svet
Boomer, dobr si ti te kile zgubila1! Čestitke!

Vim, ja, še dojim...ob vseh težavah sem mislna, da mi bo mleka zmanjkalo, pa kar ne...to kr topi kile. sem pa tud jz čokoholih, huuud.

Men je pa Ana štale ponoč delala, noro. Ona bi se kr igrala. Neža je pa bla učer tečna, sem jo dala spat ob 17 in je do zjutri spala..zjutri vročina, zdravnik, kr eni fleki, so misll da je škrlatinka, pa ni, je viroza, taka huda, pa izpis iz vrtca za 1 mes.Spet bom gagala:(((

TAkle iz našga konca, adijo pamet!

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
26.1.2010 17:32:54   
šivilja

IZVIRNO SPOROČILO: BOOMER

dieta - če torta rata, dobita kos za sabiuser posted image anci - thx za podporo. Mal jih razume kako je to zaj* s tem žvet. Ti boš tud svojga poštimala, brez skrbi!

Jaz te (vaju še ančia) občudujem. Jaz ne vem, če bi bila sposobna tako močne volje, da bi zdržala tako strogo dieto. Zaslužita si medaljo, pa še kaj več.

(odgovor članu BOOMER)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
26.1.2010 17:33:39   
šivilja
O je ratal bold, spoh ne vem kako, ker ko hočem pa ne rata???????

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
26.1.2010 17:33:53   
Sonchek83
Uf svet, boš pa mela kar pestro zgleda. Mene se pa tudi neki loteva, komi še stojim na nogah pa še same sve s pikico doma za nekaj dniuser posted image Upam, da ne bo nič hujšega. In upam, da bom do jutri ok, ker bi vas res rada spoznalauser posted image . Hm, očitno še nisem tak boga če lahka klamfam tle po tipkah!! Grem se še mal cartat s tamalo, potem pa čimprej spaaaaaaaaat!!! Aja, sem gledala mal slikce od vaših sončkov, vsaj tiste ki imate fotke gor - vsi so lepiiiiiiiii za znoretuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Svet)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
26.1.2010 18:10:49   
ledenka
mizo imamo rezervirano, od 11h naprej user posted image oz. dve mizi skupaj bosta. midva se bova potrudila, da bova čim bolj zgodnja, ampak... pri naju je to kar problem user posted image

(odgovor članu Sonchek83)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
26.1.2010 18:35:57   
Svet
Bejbe...men je tud žal..z veseljem bi prišla...
Res je treba takale srečanja večkrat organizirat, enkrat se že dobimo-tud tiste s skos bolnimi otroki..

Drgač pa...edino kar imam je ta comp, kt okno v svet, k sem itak skos doma..še dobr, da obiski pridejo, če ne bi se mi zmešal...
In ja, tud jz komi čakam, da vas spoznam!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
26.1.2010 21:04:34   
Lsica
Oh, Svet, držim pesti da se hitro hitro pozdravite. Kar ne morem verjet, a to ti je pediater rekel da ga mej kar en mesec doma?

Pa ti Sonchek, ne zbolet, pridi jutri da se spoznamo in tako kot je rekla Živa - me smo iz istih koncev, bomo lahko skupaj vozičkale okoli Kodeljevega.

Živa, ja telovadba je na Mesarski. Povem več ko se vidimo. Mislim, da bom vseeno probala prit, če se bo le dalo.

Zdaj mava že nekakšen ritem: ob 6- ih se zbudiva pa se mal mečkava po postelji, previjanje, oblačenje, hrana... in nato navadno ob devetih zaspi za 30-45 min. Pol pa spet ponovi vajo in zaspimo nekje ob 12h. To še gre če smo doma, da jo poskušam tako natempirat, da je ob pol enih naspana, sita in oblečena za go, pa še polna energije za telovadbouser posted image . Ne mislit da mi vedno uspeuser posted image .

Tole s kilami (-25kg) pa sploh ne bom komentirala. Sem vesela k ene hlače od pred nosečnostjo gor dobim. HB sem rada mal širše nosila. Do poletja pa je tud še nekaj mesecev, tko da...saj bo.

No, tolk od mene. Zdaj grem pa Ice age 3 gledat...začetek je ful obetavenuser posted image

Pa se vidimo jutri, upam. Ostanite zdrave!!!

(odgovor članu Svet)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
26.1.2010 22:16:44   
Svet
Hvala Lsica..

Ej, sej masta dober ritem,.,zjutri mal crkljanja, pol pa spanje..hudooo.
Mi pa kr okol 7.30 ustajamo, pa okol 10 pol nazaj spat. Ok, vmes ponoč se itak zbudi, tko da so sam sanje prespat celo noč(čeprou k je bla ene 2 mes stara je kr spala, zdej pa ne več).Se prau, se ponoč zbudimo ene 1-3x.:(

Evo, zaslužen počitek..upam, da bo noč dolga.
Jutri pa na morje urejat stvari na vikendu...

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
26.1.2010 22:45:17   
Lsica
Mmmmmm, moooorjeeeee. Čeprav letos je a kar mraz, a ne? Jaz bom še počakala en mal, vsaj do kakšnega marca.

Drgač pa, moja Maja se tud še budi ponoči, lačna seveda. Danes sem ji zvečer po kopanju dala Milupino kašico, če nič drugega sem vsaj film pogledala v miru, ker drugače bi se že zbudila in hotla jest. Pr nas je še vedno ziza zakon. Kašice a tko tko. začne že obetavno, ampak tko kot pr dojenju, ko ma ona dost ma dost. Rada je velikrat pa po malem. Kot mama.user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa res grem spat. Ker itak nobene nio več gor. Lahko nočko vsem.

(odgovor članu Svet)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
27.1.2010 9:26:31   
ledenka
dobro jutro user posted image se vidimo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1919
27.1.2010 9:42:50   
Anonimen
JUTRO!!!

Glede na sonček, sem že razmišljala da bi jo kar pešaka udarila... No bom še premislila...

Sicer pa Ajsi imam zate že spakiran paketek in resnično upam, da ga doma ne pozabim user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1920
27.1.2010 10:07:47   
Lsica
Oooo kako lepo jutro. Ampak kakšen mraz! Meni kaže -11user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
27.1.2010 10:15:05   
Anonimen
AH! Sam da ledene sveče ne padajo pa je!!! user posted image user posted image user posted image user posted image   Jaz bom žigata zadelala in prideva! Samo nevem če z busom ali z avtom user posted image Dragi mi je avto doma pustu, zdej pa nevem kako nej to izvedem... Mah se bom že zmisnla...

(odgovor članu Lsica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1922
27.1.2010 10:17:38   
anci banci
jaz žal ne morem pridet, ni kandidata, da bi mi nesel mojega težkokategornika dol itak in itak se pa moram učit, ker imam v nedeljo kolokvij

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
27.1.2010 14:47:57   
Sonchek83
Dan. Jaz pa neki zbolela, se bašem z lekadoli, ampak glavobol kr noče izginit. Upam, da ste se mele fino, da ste šle kaj na sončka in upam, da se nam rata vsaj za vozičkanje kdaj zmenit. Grem se gret nazaj pod odejco. pa pa

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
27.1.2010 16:18:06   
vim
Ojla.

Upam, da ste se imele lepo Nama je res cool sploh potem za večje otroke pa še v šoping greš lahko.. Meni je všeč znamka No name...ima ful dobre stvari pa dolgo se jih lahko nosi.

Drugače pa žal nisva mogla priti sem bila sicer v mestu samo sem imela obveznosti pa ni šlo.

Pa drugič a prav. Kako kaj kaže vreme februarja. a ni bilo luštno danes k je sonček.

Postala sva starša najinemu sončku Gasperju

Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenje v javnosti – zakaj še vedno sproža...
Čeprav je dojenje naravno in ključno za zdrav razvoj otroka, še vedno sproža nelagodje, če poteka v javnosti. Zakaj je t...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?