|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske mamice
25.1.2010 12:44:50   
BOOMER
no pa sem vas zgrešila!  Če bi prej vedela. Več na RR pa bouser posted image

ja mejte se fajn, naslednjiča pa za ziher!

RR-ženitna posredovalnica za tamaučke (ko da bomo mele kej zraven v resniciuser posted image )

(odgovor članu Svet)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
25.1.2010 13:52:24   
Sonchek83
Upam, da ste se načvekale za naprej in nazaj! Naša res ni bila za družbo posledično tudi mami potem neuser posted image Tak da sem jo dala v voziček in sva se dve urci sprehajale, sedaj se je še spraznila tak da je kot sončekuser posted image Naslednjič pa definitivno pridem. Aja, če ni skrivnost, s katerih koncev Ljubljane ste?

(odgovor članu Svet)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
25.1.2010 14:44:20   
Svet
sonchek, jz sem iz Novega Polja

(odgovor članu Sonchek83)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
25.1.2010 17:07:31   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: BOOMER

no pa sem vas zgrešila!  Če bi prej vedela. Več na RR pa bouser posted image

ja mejte se fajn, naslednjiča pa za ziher!

RR-ženitna posredovalnica za tamaučke (ko da bomo mele kej zraven v resniciuser posted image )

sam res, moja frajla je bila edina med precudovitimi fantki...izbire je imela velik...heheuser posted image

drugace pa je bilo na srecanju super...jupi...se ponovituser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BOOMER)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
25.1.2010 17:09:52   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

drugace pa je bilo na srecanju super...jupi...se ponovituser posted image user posted image user posted image user posted image

se strinjam user posted image user posted image user posted image bogi M, je bil že čist sestradan, je pojedel kosilo v celoti user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
25.1.2010 17:24:12   
Anonimen
SUPER SMO SE MELE!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem iz Štepanca.

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1881
25.1.2010 19:57:09   
vim
Svet samo dve tortici sta padli, ostale smo na dieti prisilni ali pa ne. Jaz moram skujšat volja je . Tudi ko sem videla te tortice mi ni prav nič zamikalo, ker teli odvečni kg mi gredo pošteno na živce.

Boomer drugič te rufnemo po telefonu, če ne boš zasledila.

Sonchek jaz sem trenutno v Tomačevem.....vendar ne menjam Trnovega.
Pa ti?

Ledenka Maks je pa res že pravi fantek, Suzi se je kar smejalo med tolkimi fanti.user posted image

Aja Ledenka sem pozabila pohvalit frizurco barva pa iak ful lepa.

Postala sva starša najinemu sončku Gasperju

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
25.1.2010 19:58:46   
Svet
a dejte no, VIM samo dve tortici????Pa sej še dojimo, kake diete, al smo pa na porodniški, pol se bo hujšal, za u službo:))))

Sam, da ste se načvekale!

sej sm mislna na vas...naslednjič prideva z Ano!!!Zihr, če bo z zdravjem vse ok!

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
25.1.2010 21:05:00   
BOOMER
lepo da ste se mele fajn, naslednič pa res!

vim - ne morem se zadržat...tale spodaj je zateuser posted image sem šla po netu iskat kako se napiše prav:

Rufen Sie mich an! - Mami hot line (kje kdo kaj - na linijiuser posted image )

(odgovor članu Svet)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
25.1.2010 21:13:09   
Anonimen
Boomer tole je blo pa vikanje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BOOMER)
  Neposredna povezava do sporočila: 1885
25.1.2010 21:21:22   
Lsica
Evo, pa je minil dan. In zobar, hvala bogu, tud.
Me veseli, da ste se mele na srečanju fajn, vidim da je še kar nekaj mamic pokazalo zanimanje. Superuser posted image morda pa počasi tud tale forum spet nazaj ozeleni .... Pomlad nas bo itak zvabila ven, pa naši kobacajčki in kobacajčice bodo tud mal večji...

ohhh...pa drugič več....jok

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
25.1.2010 21:24:14   
Anonimen
Hej Lsica.... Šele zdele sem vidla da tvoj avatarček mižika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lsica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1887
25.1.2010 21:26:03   
ledenka
punce, midve z Živo se dobiva v sredo. pride še katera zraven?

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
25.1.2010 21:30:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

JAAAAAAAAAA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   LSICA SI ZA? user posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1889
25.1.2010 22:18:07   
vim
Kje pa pa kdaj se dobita?

Svet a ti še dojiš? Mi smo kaj hitro zaključili kariero oz. jo sploh dobro odprli nismo. Saj zato gredo pa kilogramčki tako težko dol. Shujšat je treba poletje bo tu in tokrat ne mislim biti spet k slonuser posted image user posted image

Boomer hvala hvala posebaj zame, itak tvoje komentarčke spodaj vedno preberem. Super souser posted image user posted image

Postala sva starša najinemu sončku Gasperju

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
26.1.2010 9:05:13   
anci banci
res je bilo fajn:)user posted image user posted image user posted image .. smo bile kr dolgo a ne?
no midva sva šla potem v kongo se dogovarjat za poroko in smo prišli šele ob 6 domov

sonchek 83 jaz sme iz Bežigrada

Lsica.. kako pa to da imaš zobarja v Velikih Laščah...? sprašujem namreč, ker je moja mama Iz Malih Lašč pa tudi tam živita moja dva starša-tako da sem kr dosti na tistih koncih

mene so pa kar mikale te torte, verjetno zato, ker sem prisilno na dieti

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
26.1.2010 9:14:23   
Lsica

IZVIRNO SPOROČILO: živa25

Hej Lsica.... Šele zdele sem vidla da tvoj avatarček mižika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

To sam takšnim fejst pupam, kot si tiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
26.1.2010 9:17:08   
Lsica

IZVIRNO SPOROČILO: živa25

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

JAAAAAAAAAA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   LSICA SI ZA? user posted image

Uuuuu, z veseljem. Kdaj? Ob 13h mam telovadbo. Lahko gresta pa z mano pogledat. Vodi Andreja Semolič - saj ma svojo internetno stran.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
26.1.2010 9:25:21   
Lsica

IZVIRNO SPOROČILO: vim

Kje pa pa kdaj se dobita?

Svet a ti še dojiš? Mi smo kaj hitro zaključili kariero oz. jo sploh dobro odprli nismo. Saj zato gredo pa kilogramčki tako težko dol. Shujšat je treba poletje bo tu in tokrat ne mislim biti spet k slonuser posted image user posted image

Boomer hvala hvala posebaj zame, itak tvoje komentarčke spodaj vedno preberem. Super souser posted image user posted image

Vim, hvala enako. Jaz dojim ampak kile so pa še vedno tu. Saj ne rečem da od nič. Priznam, jaz sem čokoholik, če ni vsaj malo čokolade na dan, grem pa pet do sedmih v trgovino....user posted image in glede na to, da prve štiri mesece dojenja nisem jedla nič čokolade zaradi pupinih krčev moram to zdaj nadoknadit user posted image .

Amak kjer je volja tam je moč. Zdaj sem si vsaj nehala zatiskat oči (do sedaj sploh na vago nisem hotla stopit) in sklenila, da če dam vsak mesec 2 kili dol, bom do konca porodniške glih prava (no najstniške postave ne bo nikoli več, mal se mora poznat, da sem mami)user posted image

Vam sporočim kako mi bo šlo.

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
26.1.2010 9:32:42   
Sonchek83
Jutro vsemuser posted image Vidim, da se dogovarjate za jutri, da bi se spet dobile. Jutri pa bi celo jaz lahko, sem prilagodljiva in ker ste se že večkrat dobile boste že vedele kje je najbolje za srečanje. Naša pika je prvič po dveh mescih prvo rundo odspala dlje kot do enih tak da slavimo, ampak kot ponavadi, ko se mamice hvalimo s takimi zadevami, potem naslednjič ziher več ne ratauser posted image Vidim, da vas večina neki hujša. Jaz moram reči, da s tem na srečo nimam problemov le šlaufkov okrog trebuščka se bo treba do poletja znebiti!!!!!!!! Aja, jaz sem iz Most oz.to je že bolj Kodeljevo. Moram šibat, malauser posted image in se še pišemo. Lep dan želimuser posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
26.1.2010 9:40:08   
Lsica
Anci banci, a ti si tud na dieti??? Da ne bi me kar klub odprleuser posted image . Edino povej, zakaj prisilno? Sladkorna?

Glede zobarja v Velikih Laščah pa ...dolga zgodba. Sem vmes hodila tud v Radeče k zobarju, to je blo šele dalečuser posted image . Pred časom je moja sestra namreč tam začela delat kot zobna asistentka, pa je mislila, da mi bo naredila uslugo, saj veš, veze so vedno fajn. No, na koncu se to ni izkazala kot ravno najboljša odločitev, zobar iz radeč se je prestavil v Brežice, jaz pa sem se vpisala v sosednjo ordinacijo.....ta se je pa prestavil v Velike Lašče.

No končalo se je tko, da zdaj hodim k enemu zobarju, pri katerem nimam nobenih vez. Ampak se mi zdi, da mi boljše rihta zobe, kot pa vsi prejšnji zobarji. Kot prvo in najbolj pomembno poskrbi, da me ne boli in kot drugo, popravi, kar je za popravit, ne pa kar nekaj...

No, saj sem rekla, da je dolga zgodbauser posted image

< Sporočilo je popravil Lsica -- 26.1.2010 9:43:28 >

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
26.1.2010 9:42:22   
Lsica

IZVIRNO SPOROČILO: Sonchek83

Jutro vsemuser posted image Vidim, da se dogovarjate za jutri, da bi se spet dobile. Jutri pa bi celo jaz lahko, sem prilagodljiva in ker ste se že večkrat dobile boste že vedele kje je najbolje za srečanje. Naša pika je prvič po dveh mescih prvo rundo odspala dlje kot do enih tak da slavimo, ampak kot ponavadi, ko se mamice hvalimo s takimi zadevami, potem naslednjič ziher več ne ratauser posted image Vidim, da vas večina neki hujša. Jaz moram reči, da s tem na srečo nimam problemov le šlaufkov okrog trebuščka se bo treba do poletja znebiti!!!!!!!! Aja, jaz sem iz Most oz.to je že bolj Kodeljevo. Moram šibat, malauser posted image in se še pišemo. Lep dan želimuser posted image

Sonchek, sonchek....midve sva pa blizu domauser posted image user posted image user posted image

Daj pridi, pridiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sonchek83)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
26.1.2010 9:51:14   
šivilja
Kje se pa dobite, ker bova mogoče v mestu?

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
26.1.2010 9:52:53   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

Kje se pa dobite, ker bova mogoče v mestu?

v centru, ob kake 11h-12h?

kje pa? jaz bi predlagala Namo, ker tam dam M. v igralnico in mi roke ne trpijo user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
26.1.2010 10:05:15   
BOOMER
jest bi pršla! Mislim da je cajt da sprobava avtobusni prevoz. Cajt je ja..... no javte kaj ste se zmenle!

mom is high today - itak (ja ja od srečeuser posted image )

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenje v javnosti – zakaj še vedno sproža...
Čeprav je dojenje naravno in ključno za zdrav razvoj otroka, še vedno sproža nelagodje, če poteka v javnosti. Zakaj je t...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?