|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske mamice
28.1.2010 22:40:26   
Anonimen
Evo Lsica... LINK

Sem pozabila poslat... Kaj me ne spomniš in ne dregneš user posted image user posted image user posted image

Ja tiste teme pa sploh komentirala ne bom... Itak pa vedno ene in iste... No comment.... user posted image Miska:mccute je sicer avgustovka in sva skupaj upali, da greva čim prej rodit in nimam nič proti njej, ampak nikakor ne prideva skupaj na tej temi... Vmes sem bla že tok jezna, da sem hotla kar jaz pisat nej temo zaklenejo, ker je brez veze...

No ampak.... Bomo pa pač pazile in si osebno kaj lepega povedale, tukaj pa bomo razglabljale samo o tem kdaj se dobimo in kako lepo smo spali in kaj lepega sanjali... Jezna sem user posted image

No važno da me ve razumete user posted image

Zdej grem pa počasi ajat... Se tipkamo jutri kej... NOČKO!!!

(odgovor članu Lsica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1951
29.1.2010 9:26:06   
anci banci

IZVIRNO SPOROČILO: Lsica

Boomer, hvala za recept. Tole moram probat, vsaj enkrat, da vidim kaj bo men ratal. Sicer sva pa midva z mojim taka sladkosneda, da rata, tud če ne ratauser posted image .

Živa...sem mal brala odgovore na vajin predlog - sliši se kot bi revolucijo delaliuser posted image . Aja, usnjenih copatkov pa nisem najdla - sem gledala na amazonuuser posted image

Dan sem si lepo zastavila, ampak v sobi je še vedno kup nezlikanega perila....skratka, več ali manj smo se danes cartljaliuser posted image . No pa na obisk k ženskem zdravniku sem šla - zdaj mam pa spet za eno leto mir. user posted image

Lahko nočko....

ženski zdravnik... se pravi si servis naredila:)
ma jaz se moram tud prijavit, enkrat to leto, da dobim napotnico za neplodnostno ambulanto... itak imam pa še čas do septembra...bomo to rihtal spet zadnji trenutek:)
jaz imam tud kup nezlikanega perila in me sploh ne gane.. upajoč čakam na koga ki bi se ponudil zlikat

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
29.1.2010 9:52:57   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: anci banci

jaz imam tud kup nezlikanega perila in me sploh ne gane.. upajoč čakam na koga ki bi se ponudil zlikat

palčki? user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
29.1.2010 10:55:40   
katrinka
takole na hitro:

rok 10.9.
nuhalna 25.2.
srcek bije
jaz ful srecna
druzini se ne bova povedala tako da pssssttt

suzi posilja take mokre, poslinjene poljubckeuser posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
29.1.2010 10:59:44   
Anonimen
Katrinči včeri sem cel dan nate misnla user posted image user posted image user posted image user posted image   BRAVO!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   ČESTITAMMM!!!!!!  A pa je ziher sam eden user posted image user posted image

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1955
29.1.2010 11:20:51   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

Katrinči včeri sem cel dan nate misnla user posted image user posted image user posted image user posted image   BRAVO!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   ČESTITAMMM!!!!!!  A pa je ziher sam eden user posted image user posted image

je samo en, no...ne vrjamem da se skriva se kje kaksen...ze en je povsem dovolj samo da donosim in rodimuser posted image
hvala za misliuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
29.1.2010 11:24:03   
Anonimen
Se strinjam!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1957
29.1.2010 11:58:49   
anci banci
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

palčki? user posted image

ne ne palčki:) saj nisem sneguljičica:) računam na taščo al pa mami, v skranji sili tud na bodočga moža:)

še enkrat.. super katrinka user posted image

< Sporočilo je popravil anci banci -- 29.1.2010 11:59:18 >

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
29.1.2010 12:51:23   
katrinka
haha...jaz sm pa vceri vse zlikala...morm pa kopalnico zribat...uf se mi ne dauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1959
29.1.2010 13:11:14   
anci banci
verjamem:) jaz bom to prepustila dragemu jutri ko ga grem kao žuratuser posted image user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
29.1.2010 15:46:48   
Sonchek83
Danuser posted image Se prav bedno počutim, ker vse neko debato razvijate med sabo, ampak meni res ne rata priti večkrat na ta računalnik. V bistvu se ga poskušam izogibati čimbolj, ampak vsake toliko je treba mal podeliti kaj s sotrpinkami a ne?? Sicer pa je lepo slišati, da je vse ok Katrinka, še enkrat čestitam in naj ti vse vnaprej poteka čimbolj mirno in brez pretresov. Jaz sem pa danes bila z našo pikico na tehtanju, ker vmes nimave pregleda in je full premalo pridobila na teži. To sem tudi sumila, ker mi kar neki štrajka pri hranjenju. Gosto hrano sva začele dodajati, ampak res grem postopoma in ne pretiravam preveč tko da prosim, če ma katera kak nasvetuser posted image Drugače je mala veseljak in dobrovoljček, ne zgleda da bi ji kaj manjkalo. Ah ja...
Sicer me pa zanima, punce ki ste z okolice Most ali Kodeljevega, če ste kak dan da gremo skupaj mal vozičkat?? Zdj je sicer nek sneg napovedan, jaz ponavadi grem v vseh vremenskih razmerah ven tko da če se katera javi bom vesela družbeuser posted image Šibam mal se stisnit k pikici k lih spi in mejte se čim lepšeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1961
30.1.2010 15:26:57   
ledenka
spet smo padle user posted image

sonchek, sej je težko sledit user posted image ne sekiraj se!

katrinka user posted image user posted image user posted image kolk super! čestitke!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Sonchek83)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
30.1.2010 17:23:25   
katrinka
kok snezi...nas je cisto zamedlo...pa se plug je ves sneg s ceste direkt v bajto vrgel...sm bla tok besnauser posted image
se vidi da je vikend a ne...heheuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
31.1.2010 16:18:28   
Sonchek83
Hm.... Nobene nikjer. Upam, da vas ni tok sneg zamedeluser posted image Midve s pikico sva pa včeraj, ko je na polno snežilo šle na en džiro po Kodeljevem in je blo prav luštno. Danes pa še bolj k je blo prav prijetno zunaj za ta zimski čas pa še sonček se je pokazal. Dobr, da lahko malček našo pupo izkoristim za izgovor, da mi ni treba snega kidatiuser posted image Šibam pečt rolado k mi tkoooo diši že par dni user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
31.1.2010 23:38:55   
veronikab
Dober večer!

Se že nekaj časa nisem javila. Poredna, vem!user posted image user posted image
Zunaj je fino zasneženo, no za moj okus že malce preveč, mam raje tople dneve in sonce.

Končno sem našla primerno varstvo za najinega sinka. Sem si kar oddahnila, saj se mi porodniška na žalost z velikimi koraki izteka in bom kaj kmalu morala nazaj v službo.

Sem pa želela vsem mamicam, ki še vedno iščete varstvo, povedat, da poznam eno zanesljivo varstvo v Vižmarjih, blizu obvoznice, v hiši, po (za LJ razmere) ugodni ceni. Če bi katero zanimalo, mi naj prosim piše na ZS, da ji dam kontakt.

Ko se boste naslednjič menile za vozičkanje, bi se tudi jaz pridružila.

Jutri pa imamo spet plavanje v Atlantisu. Že komaj čakam.user posted image user posted image user posted image

Lahko in predvsem mirno noč vsem!

Najina sreča Jakob Bela se je rodil 27. 4. 2009.

Neposredna povezava do sporočila: 1965
1.2.2010 0:08:26   
vim
Sonchek glede uvajanja GH ti jaz težko svetujem ker se še sama ful lovim. Mi mali ne poje kaj dosti s tem, da sadja ne mara zelenjavo pa tako, če naredim jaz ostanejo usta zaprta če mu dam kupljeno poje polovico lončka. Torej za zdaj vse kupujem že narejeno. Ko bo usta odpiral pa bom kuhala. Ima pa ful rad mlečne kaše (gres, 7 žit, riževo kašo,...)
Za zdaj je tako, da zjutraj mleko, malica sadje (kao)...sadna kašica največkrat mu dam kar mlečno, kosilo zelenjava, riž, krompir,itd zvečer pa spet mlečno kašo, vmes pa ko je lačen in sila seveda mleko.
Če sem kaj pomagala ne vem, ker mi imamo itak zmedene prehrabene navade in urnik ter hrano v bistvu še uvajamo. So pa nekateri pravi jedci, Suzi, Žiga, Maks, Svit,...user posted image

Postala sva starša najinemu sončku Gasperju

(odgovor članu veronikab)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
1.2.2010 9:23:48   
anci banci
naš poje vse kar vidi..tud papiruser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
1.2.2010 9:40:16   
ledenka

naš poje vse kar vidi..tud papiruser posted image user posted image user posted image

naš ima papir najraje user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1968
1.2.2010 9:41:59   
anci banci
očitno jima manjka celuloza:)

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
1.2.2010 10:21:13   
Blueeyes

očitno jima manjka celuloza:)

naši tud... k da ne bi mel dost futra :)

Neposredna povezava do sporočila: 1970
1.2.2010 10:29:45   
Marja81
Živjo vsem,
tudi jaz sem malo zaspana v teh orto zimskih dneh in nisem nič pisala, se pa za naslednjič priključim vozičkanju, a vseeno počakam na bolj splužena sprehajališča in toplejše vreme. Naša pikica je tolk velika za svojih 10 mes. in ji je kobinezonček za 12 m. (ki sva ga dobili, pa francoska štev. je, izkušnje pa so, da so franc. cotke kar malo manjše za naše palčke) že premajhen. A veste, kje kaj prodajajo kombin. po ugonih cenah, razen v Baby centru, kjer je vse bolj drago ...? user posted image
Razmišljam, da če ji novega zdaj kupim, dvomim, da bo še prišel v upoštev za nasl. zimo ...

Veronika, super za varstvo, sama upam na vrtec v septembru, a še nič ne vem, kako se nam bo izteklo, pa bi te prosila za številko. Pišem na zs.

Sonček, midve sva uvajali GH kar cel mesec, pa tudi nisem bila povsem mirna, ker je blo dosti več dojenja kot apetita za nove okuse, o katerem nektere mamice razlagajo, kako da otročki radi vse pojedo. Tako da bi ti svetovala, da kar poslušaš svojega sončka in ga počasi seznanjaš z novimi okusi. Potem se jim kar naenkrat "odpre" in začnejo bolj jesti. Midve se pa trenutno ukvarjava z izbirčnostjo in tem, da je vse drugo zanimivo, ko gremo jest. Ji je treba dat kar en kuli al pa neki drzga novga v roke, da tisto opazuje in pol raje odpira ustauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1971
1.2.2010 11:20:06   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Marja81
A veste, kje kaj prodajajo kombin. po ugonih cenah, razen v Baby centru, kjer je vse bolj drago ...? user posted image  

KIK, Oshkosh (k ma -60% - samo vprašanje kok je še kej ostal)

(odgovor članu Marja81)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
1.2.2010 11:22:17   
Sonchek83
No, pa ste se le prebudileuser posted image Vim, Marja 81 hvala vama za odgovor, sem si itak rekla da ne bom paničarila, ker je mala čist ok in počasi bomo že prišli na stopnjo, ki je primerna za njo.

Marja 81(A veste, kje kaj prodajajo kombin. po ugonih cenah, razen v Baby centru, kjer je vse bolj drago ...? user posted image )
Hm, kaj pa kakšna bolha.com?? Verjemi mi, da se dobi ogromno primernih in lepo ohranjenih stvari za otročke, še posebej take ki jih hitro prerastejo. Jaz mam same pozitivne izkušnje in moje prijateljice tudi. Pa tega ne počnemo, ker bi nam ne vem kako primanjkovalo denarja, ampak se pač splača, ker res hitro prerasejo te cunjice.
Nič, grem pripravljat za kosilo k mala lih spi, potem pa vsaj za pol urce na zrak. Se pišemouser posted image

(odgovor članu Marja81)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
1.2.2010 12:22:21   
Marja81
Sonchek, na bolho nisem pomislila, bom pogledala, v trg. bo pa tut šel mož danes pogledat. Hvala, punce.

Neposredna povezava do sporočila: 1974
1.2.2010 21:22:42   
Anonimen
Midva z mojim bova pa jutri imela športni dan po LJ... Če bo kera za kako kavico vmes se lahko oglasi user posted image user posted image

(odgovor članu Marja81)
  Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?