|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 2.del
28.1.2010 20:23:47   
neka_noč
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

Spomnite me,da moram kupir pralno prevleko za lupinco maxi cosi v beli barvi (sm našla sam v drugih barvah) - cojka če jo pa ti slučajno vidiš v toysu, se pa fulllll priporočam. Tuki je še namreč nism našla!! Taka frotirasta je. Če boš v dvomih, ne kupuj, plis!!

Jaz imam dve. Ena je čisto zapakirana, še z računom - če hočeš, če ti ni odveč, če ti ..... kaj vem kaj .... ti jo prodam - dveh res ne rabim. Pa, seveda, če je prava.

krtkova se bomo spomnile. Jaz ti predlagam, da kar neki_noč naročiš, da te spomne, da moraš kupit to podlogo, ker ona ima tak dober spomin

HUDIČ BABJI!  user posted image user posted image

Ursa_p se mi je zdelo glede Tjase - hvala za info. Lepo jo pozdravi v našem imenu. Upam, da bo happy family čimprej skupaj doma. Ena user posted image zanje.

Shopping - a bi lahko, lepo lepo lepo lepo prosim, v čet. 11.02. ker greva 10.02. urejat na CSD očetovstvo in ostale papirje, poleg vsega pa imam pri spec. pedagoginji za sina ob 15.30 še sestanek. Je sreda in edino takrat delajo tudi pop. . Prej ne moreva , kasneje pa je tudi že pozno...A sem zakompliciralauser posted image Ura pa mi je tako potem res vseeno kakšna.

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
28.1.2010 20:50:31   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: neka_noč
Jaz imam dve. Ena je čisto zapakirana, še z računom - če hočeš, če ti ni odveč, če ti ..... kaj vem kaj .... ti jo prodam - dveh res ne rabim. Pa, seveda, če je prava.

Če je bela in prava, jo TAKOJ odkupim! Ne vem, kaj bi mi bilo odveč? Pa ha ha, tud brez računa ti verjamem. Sam, da je ne bova pozabili,da sva se to midve menili!user posted image user posted image  Dobr, da je zapisano in mava priče!user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
28.1.2010 20:55:49   
Anonimen
Evo naju nazaj doma. Sva bila v MŠ, joj kok sva se dogočasila, je predaval en ginekolog, pa nama ni bilo tok fajn no. Ampak sej ponavad je vedno uvodno predavanje kr neki. Prej sva pa torto papala, zdej bom pa počla.

cojka
ti si zakon. Hvala za tale link. Bom prečekirala.

neka_noč a zdej sem pa hudič babjiuser posted image Ja jaz sem sam resno napisala, da nej teb naroči, da te spomne, ker vem da imata obe s krtkovo najboljši spomin, ker se niti ne spomneta kaj sta se druga z drugo pogovarjaleuser posted image

šoping- jaz ne morem 11.2. ker imam spet MŠ. Imam vsak torek in četrtek. kaj pa zdej? Se sploh ne uskladimo. Kaj pa petek?

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 2003
   [Brisano sporočilo]
28.1.2010 21:09:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2004
28.1.2010 21:17:14   
Anonimen
Čist smo zblojene s tem šopingom. Ja sam ti bi bila verjetno rada mal prej na Bledu ne. Glede na to kakšne smo se nam pa lahko zavleče če mene prašaš. Ne vemo no. Kaj pravte? Jaz imam drugače 12.2. izpit, pa upam da bom mela zjutri uro no. 

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2005
28.1.2010 21:31:38   
petrca2507

IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia
Krtkova, zdaj sem prisla domoz iz TR3. Si dobila placo? user posted image

Da nisi slučajno nesla plačo Košaku. On je na TR3 user posted image .

Punce, kje na FB pa ste? Jaz nobene ne poznam in ne vem, koga iskat user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
28.1.2010 21:36:40   
bcljka

IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507

Punce, kje na FB pa ste? Jaz nobene ne poznam in ne vem, koga iskat user posted image

jst sm uspela izbrskat krtkovo in nax... ostalih še ne ;-) ker tud nobene še nisem v živo vidla... no razn majkl k jo poznam od prej user posted image

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
28.1.2010 21:40:34   
Anonimen
Kaj sem jaz zdele našla. To posteljnino k mi je ful všeč v BC. Na spletni strani aljaz.si imajo to posteljnino k v BC, samo da v BC stane 149 eur, tuki pa 108 eur. Ok še vedno drago, sam pa velik cenej. 

(odgovor članu bcljka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2008
28.1.2010 21:44:55   
bcljka
aja... pa zdej sm še z eno... pa ne vem s katero... če mogoče sklepam nick pa ime marjanaj??

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
28.1.2010 22:02:38   
anajrim
user posted image user posted image Joj babe ve pa res ne nehate čvekat. user posted image user posted image user posted image
Vas moram res v torek spoznat, da vidim katere regice ste to!

Jaz grem vsaj 2x na rr pa komentiram, pa pl čist vn padem ker imam spet ene 3 strani za prebrat v 6 urah vašega čvekanja!!!user posted image user posted image Kaj ste cele dneve za comp???user posted image user posted image user posted image

No ja saj je super se lahko vasj malo nasmejim vašim foram, čeprav jih včasih ne razumem... user posted image user posted image

Lepo spite!!!

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
   [Brisano sporočilo]
28.1.2010 23:09:04   
Brisani uporabnik

(odgovor članu anajrim)
  Neposredna povezava do sporočila: 2011
29.1.2010 7:43:59   
krtkova
jutro!!!

kok sm pa jst dons dobr spala!!!user posted image user posted image

Šoping lahko tudi prestavimo še za 1 teden, pa se dobimo v ponedeljek, 15.2., če bi vam to ustrezalo. Meni je vseeno.

anajrim - v službi sem res skoz za compom, doma ne. In tud mene čist ven vrže, če kak dan ne grem gor, ker se moram prov skoncentrirat, da poštekam vse (ja ja, včasih sm bla blond user posted image )

petrca2507 - mogoče jo je zaneslo h Košaku mlajšemu!! Je bil včasih kr fejst.user posted image user posted image

nax05 - a pol je pametno na prvo uro MŠ vzeti s seboj sendvič in MP3?user posted image  A si delaš dobre zapiske, da naj jih boš potem skopirala???

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

Neposredna povezava do sporočila: 2012
29.1.2010 7:53:09   
krtkova
Sam že to sm vam hotla pojamrat. Včeri sm zvedla, da moram naslednji teden prodati svoj avto. user posted image  Ki ga imam tok rada, k je moj prvi avto, k ga mam že 10 let, k mi dela k urca, k je bil z mano že po vsej Grčiji, pa še kje in sm sploh čist navezana nanj. Sm tko jokala, kot otrok (vem vem, to je sam avto, sam jst sm res navezana nanj)!!!user posted image user posted image  Tko, da če kdo pozna koga, ki išče rabljen, star, a super delujoč avto (s klimo in airbagom), zelene barve, zelo prijazen, družinski, vzgojen avto.....naj mi pove.user posted image user posted image  Radi bi, da gre v družino z otroci.user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
29.1.2010 7:59:31   
anajrim
Dobro jutro!!!

Ja Krtkova te popolnoma razumem! Zakj ga pa moraš prodajat, zaradi DMVja???

Žunaj pa tako krasen dan...moj mož se je odpravil smučat, jaz pa doma z dogim noseom se spravljam likati!!!

No lep najlepši dan vsem!

PAPA

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
29.1.2010 8:11:14   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: anajrim
Ja Krtkova te popolnoma razumem! Zakj ga pa moraš prodajat, zaradi DMVja???

Ker kupujeva novega in ne morem imeti dveh na svoje ime (al neki takega). Joj, kr stiska me!!user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
29.1.2010 8:13:44   
petrca2507
Ker kupujeva novega in ne morem imeti dveh na svoje ime (al neki takega). Joj, kr stiska me!!user posted image

Jaz sem nekaj časa imela 2 avta nase pisana. Samo boniteta se je štela pri vsakem posebej. A se je zdej kej spremenil?

www.petrca.net

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
29.1.2010 8:33:58   
krtkova
kaj to pomeni, da se je boniteta štela za vsakega posebej?

pa mojemu itak čez 14 dni zapade registracija, pa se nama zdi neumno ga registrirati in takoj pol prodati.

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

Neposredna povezava do sporočila: 2017
29.1.2010 8:35:16   
pupa*81
ah to se skoz spreminja... kaj ne gre da bi bil tadrug avto na moža pisan?

Neposredna povezava do sporočila: 2018
29.1.2010 8:44:06   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: pupa*81

ah to se skoz spreminja... kaj ne gre da bi bil tadrug avto na moža pisan?

OK, tkole gre zgodba:

- jaz moj najlepši avto prodam
- moj dragi svojga prepiše name
- kupiva nov veeeelik avto

(prepiše ga pa zato name, ker ma on več bonitet pri zavarovanju in bova novega registrirala nanj, jaz pa dobim malo lupinico od Polota - če to moj bere: dobim najhitrejši, najmočnejši, najboljši coupe compact!!user posted image )

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
29.1.2010 8:46:12   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: bcljka
krtkova - sam ti pa res mal prehitevaš z nakupi... jst nameravm šele konc aprila v šoping! uzem si ga na izi user posted image

Brez panike, nism še nič takega kupila. Sam vsakič k zalutam v kakšno tako trgovino (kar je bilo do sedaj 2x) kupim kaj manjšega. Pa če bi vse na enkrat kupovala lahko kar bankrotiram. user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
   [Brisano sporočilo]
29.1.2010 8:52:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 2021
29.1.2010 8:55:53   
petrca2507
kaj to pomeni, da se je boniteta štela za vsakega posebej?

Pri prvem je boniteta štela od prve registracije avtomobila na moje ime (ker sem ga vedno imela, je z leti padala). Pri drugem sem pa z boniteto začela na novo, iz 14. razreda.
Kako je sedaj s tem, nimam pojma. Mogoče je kaj odvisno tudi od zavarovalnice. Midva imava sedaj en avto pisan name, drugega nanj.

www.petrca.net

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
29.1.2010 8:56:53   
krtkova
ha ha, tud midva sva kupila sam eno vinjeto - kot da bi vedela. Sam jst se v službo vozim EN IZVOZ po obvoznici in moram zato imeti vinjeto!!! e to zelo razjezi!!! Ker za dve vinjeti se pa zihr nisva vozila v lanskem letu po avtocestah!!!!

joj, se res, sm pozabila, da greš v Švajcarsko!!user posted image  Soriiii!!!! OK OK, potem pa drug termin. Mal se uskladita vidve C in N!!!user posted image   V torek lahko vse to dorečemo ob krofih!!

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

Neposredna povezava do sporočila: 2023
29.1.2010 9:08:30   
Anonimen
Dobro jutro.

Najprej, da nekaj razcistimo. Ce vi mislite, da bom jaz skoz ob 7 vstajala, da bom lahko normalno sledila vasim debatam se motite! Aja, ce se slucajno res ta vikend preseliva (bomo videli danes, ce bova prevzela stanovanje, ce so kaj zrihtali), je Brezovica ocitno 100 let za leseno zlico kar se interneta tice in bova cakala 3 tedne na internet. Pa se ta bo take hitrosti kot dial-up vcasih user posted image
Torej, ce mi boste vmes nasrale 100 strani in vas bodo vrgli s foruma, naj mi ena samo link na nov forum poslje prosim user posted image

Vceraj sem spakirala 2 (ja, dve!) skatli. Majhni. Moz je oboleval. Ampak igrice igral. Super sva midva, zdaj vsaj veste zakaj nimam se nic za detece. user posted image

Danes imam pa spet dopust, da bom pakirala. Samo se na hitro kavo, dve skocim. Upam, da bom prej nazaj kot pride moz iz sluzbe. user posted image

Petrca in Krtkova a sem bla tko ocitna? user posted image Bli smo najprej pri Kosaku, potem pa se na banki. Ampak pazi to, Kosak je samo se mladi Miro, ker je njegov oce bojda nekaj bolan. Ful je simpaticen in se moj je rekel, da tako lepe moske obleke ze dolgo ni videl user posted image . Njegove tajnice pa...brez besed. Nasikane ko 100 mater in potem je se hotela 800 eur za tiste 3 pogodbe, ki jih je on eno uro bral. Se dobro, da to pri nas placa prodajalec stanovanja. Sem vedla, da ne bi smela na FDV. V eni uri bi za celo baby garderobo za prvih 5 let zasluzila user posted image

Anajrim a ti zgleda, kot da mi same razumemo svoje fore? No, jaz jih tudi vcasih ne stekam, mi je pa smesno kaj vse lahko pride iz (drugace popolnoma normalnega) cloveka user posted image

Soping 15 je Cojkic v Switzerland (Heidi?) in ne moremo. Lahko pa 5. Ergo, danes teden. Lahko pa se pogrupiramo na 2 skupini. Ali pa gremo 2x. In obakrat se jest seveda.

Nax jaz te bom nasla v Domzalah. Imam vonj za cokolado kot lovski pes user posted image

Kako je z Zvezdici? Mkbk, skoz pozabim. Drzi se in se ne sekiraj! Pa javi kako je blo in kaj so rekli. Pa nisem vedla, da imas Filipa doma! Jaz sem si vedno zelela Filipa pa Jakoba. In potem nisem mogla zdrzati in sem dala kar hrcku Filip ime. user posted image

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 2024
29.1.2010 9:15:08   
petrca2507
IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia
Petrca in Krtkova a sem bla tko ocitna? user posted image Bli smo najprej pri Kosaku, potem pa se na banki. Ampak pazi to, Kosak je samo se mladi Miro, ker je njegov oce bojda nekaj bolan. Ful je simpaticen in se moj je rekel, da tako lepe moske obleke ze dolgo ni videl user posted image . Njegove tajnice pa...brez besed. Nasikane ko 100 mater in potem je se hotela 800 eur za tiste 3 pogodbe, ki jih je on eno uro bral. Se dobro, da to pri nas placa prodajalec stanovanja. Sem vedla, da ne bi smela na FDV. V eni uri bi za celo baby garderobo za prvih 5 let zasluzila user posted image

Sej drugač se sploh ne bi spomnila na Košaka, če tud sama ne bi bila pred parimi meseci 2x pri njemu (2 hipotekarni pogodbi za stanovanjski kredit). Ampak imam to srečo, da poznam eno od njegovih tajnic. Je bila moja sošolka v srednji šoli in mi je potem pri plačilu zrihtala popust (2 pogodbi - 1 cena).

www.petrca.net

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Trik za naravno lajšanje porodnih bolečin
photo
Ste vedeli, da lahko s preprostim trikom omilite porodno bolečino, ki jo čutite, ko vaš dojenček pritiska na medenico, k...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?