Anonimen
|
Dobro jutro. Najprej, da nekaj razcistimo. Ce vi mislite, da bom jaz skoz ob 7 vstajala, da bom lahko normalno sledila vasim debatam se motite! Aja, ce se slucajno res ta vikend preseliva (bomo videli danes, ce bova prevzela stanovanje, ce so kaj zrihtali), je Brezovica ocitno 100 let za leseno zlico kar se interneta tice in bova cakala 3 tedne na internet. Pa se ta bo take hitrosti kot dial-up vcasih Torej, ce mi boste vmes nasrale 100 strani in vas bodo vrgli s foruma, naj mi ena samo link na nov forum poslje prosim Vceraj sem spakirala 2 (ja, dve!) skatli. Majhni. Moz je oboleval. Ampak igrice igral. Super sva midva, zdaj vsaj veste zakaj nimam se nic za detece. Danes imam pa spet dopust, da bom pakirala. Samo se na hitro kavo, dve skocim. Upam, da bom prej nazaj kot pride moz iz sluzbe. Petrca in Krtkova a sem bla tko ocitna? Bli smo najprej pri Kosaku, potem pa se na banki. Ampak pazi to, Kosak je samo se mladi Miro, ker je njegov oce bojda nekaj bolan. Ful je simpaticen in se moj je rekel, da tako lepe moske obleke ze dolgo ni videl . Njegove tajnice pa...brez besed. Nasikane ko 100 mater in potem je se hotela 800 eur za tiste 3 pogodbe, ki jih je on eno uro bral. Se dobro, da to pri nas placa prodajalec stanovanja. Sem vedla, da ne bi smela na FDV. V eni uri bi za celo baby garderobo za prvih 5 let zasluzila Anajrim a ti zgleda, kot da mi same razumemo svoje fore? No, jaz jih tudi vcasih ne stekam, mi je pa smesno kaj vse lahko pride iz (drugace popolnoma normalnega) cloveka Soping 15 je Cojkic v Switzerland (Heidi?) in ne moremo. Lahko pa 5. Ergo, danes teden. Lahko pa se pogrupiramo na 2 skupini. Ali pa gremo 2x. In obakrat se jest seveda. Nax jaz te bom nasla v Domzalah. Imam vonj za cokolado kot lovski pes Kako je z Zvezdici? Mkbk, skoz pozabim. Drzi se in se ne sekiraj! Pa javi kako je blo in kaj so rekli. Pa nisem vedla, da imas Filipa doma! Jaz sem si vedno zelela Filipa pa Jakoba. In potem nisem mogla zdrzati in sem dala kar hrcku Filip ime.
|