|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 2.del
29.1.2010 14:00:52   
Anonimen
Marjanaj ... meni je tko hudo zate!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Drzi se. Saj 10 let je tudi kar dolga doba in vedno se ga bos spomnila. Jaz se kar bojim dneva, ko bomo naso kuziko peljali. Apila bo stara 16 let. Sploh nocem razmisljati o tem.

(odgovor članu marjanaj)
  Neposredna povezava do sporočila: 2051
29.1.2010 14:04:56   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia
Krtkova si pa lahko kaksne plus ure nabije pa bomo sle prej kot ob 3.

ZMENJENO!!! ŽE DONS BOM DELALA NA TEM!! BOM TUKI DO POL PETIH!!

Krtkova, slikce so na fb od novega leta. Pa filmcek, ko tvoj bodoci mozicek ne zna sestaviti igrace za tisto malo puncko. Ona pa sproti podira. On pa pizdi, da ni srednjega dela. Sem se ful smejala user posted image Mala je pa nadlustna. Jaz bi tudi tako pupiko imela!! user posted image

NIMAM POJMA O ČEM TI TO?????

MARJANAJ- joj, zelo mi je hudo da si se morala posloviti od Lumpija. Ti pošiljam miljon user posted image . Joj, dobr, da nimam in nikoli nism (smela) imeti kužka, ker bi me ubila taka stvar. In jst pol za avtom jokam kot dež. user posted image

Šoping - ker mam 11.2. 3D UZ, je 22.2. totalno dober dan, ker bom takrat, če bo vse po sreči, že vedla za spol in bom lahko lažje kupovala. user posted image

< Sporočilo je popravil krtkova -- 29.1.2010 14:07:23 >

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
29.1.2010 15:31:54   
Anonimen
Aglaia evo ti obljubim tortico, da boš imela motivacijo za pakiranjeuser posted image Sej verjetno si že pridna a ne. Pomisli na to, da se boš že v torek sladkala s krofi al pa torticami.

marjanaj ni besed s katerimi bi te lahko potolažila. Si sploh ne morem predstavljati kako ti je, ker jaz raje sploh ne mislim na to, ker je to ena grozna stvar. In to, da jokaš je normalno, sej se na živalico ful navežeš. Sej čas prinese svoje. Pravijo, da pomaga če si kupiš novo živalico, pa ne da nadomesti prejšnjo, ampak baje lažje pozabiš,ker imaš tok dela z novo. Ampak itak bo pa Lumpi vedno v tvojih mislih in prav je tako. Drži se! user posted image user posted image user posted image

krtkova no super, da greš ti tud lahko 22.2. No evo pa še lažje boš kupvala, ker boš vedla al mate Hugiča ali Hugolinko.
Torej čakamo še cojko in Aglaio če jima je ta termin ok?

(odgovor članu marjanaj)
  Neposredna povezava do sporočila: 2053
29.1.2010 15:34:07   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: nax05
Torej čakamo še cojko in Aglaio če jima je ta termin ok?

Ja!user posted image

Zakaj ni nobenga tuki, da bi me zabaval???user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
29.1.2010 15:37:17   
neka_noč
user posted image sem jezna. Sem vas danes že vse pokomentirala in nato error...user posted image   Zdaj se mi pa ne da vse še enkrat , nimam niti časa, ker moram takoj po malega - upam, da se to prilepi zdaj gor.... če ne....

Marjanaj tebi pa eno iskreno sožalje. Morda se bo enim to zdelo čudno, a vem kako je ko tako izgubiš "prvega otroka". Jaz sem tudi mojo prejšnjo psičko morala dat uspavat l.07 - je imela točno 15 let in 4 mesece. Ji ni bilo pomoči. Bilo mi je obupno grozno, sem bila tudi zraven, jokala, nato pa skoraj padla v nezavest od šoka, ko je "odšla". So skoraj mene tam pobiral... Nato pa sem izvedela da sem bila noseča in vpašanje, če ta šok ni tudi vplival na to da ni bilo vse ok. Marjanaj zberi toliko moči in se poskušaj s čim zamotiti, ker s tem, ko si žalostna, obupana, .... vplivaš na user posted image . Vem, da je to težko - meni je bilo za umret takrat. Držim pesti in želim ti obilo poguma, moči, da preboliš..... Nikoli pa ne boš (in tudi ni treba) pozabila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
29.1.2010 15:39:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova
Zakaj ni nobenga tuki, da bi me zabaval???user posted image

U rit te bom sunla. A jaz nič ne štejemuser posted image

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 2056
29.1.2010 15:41:44   
bcljka

IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠA35

bcljka sem poslušala hit in ko je tip rekel, da pelje user posted image smučat, sem vedela, da si to tiuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image sm dubla zdej mp3 posnetek tega, k soseda dela na radiju hit... in sm mi je prou fajn k bom loh to otrokom predvajala user posted image user posted image sicer možu lih ni všeč, prav da ga zajebavam... ampak čez 5 let bo zihr spremenu mnenje... user posted image user posted image

drgač sm pa lih od frizerja in nisem več orto blond... sem bolj temna... je frizerka enmal eksperimentirala... men je pa tud kul, ker ne hodm v solarij in mam čist belo polt, pa pol k sm mela še čist bele lase sm bla cela čist preveč bela user posted image

krtkova - kolk prej si se naročila za 3D, oziroma kolk majo 'čakalno dobo'... ?? k se ne morem odločt al bi šla pred al po morfologiji... hm...user posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
29.1.2010 15:42:21   
krtkova

to je letelo tudi nate!!!user posted image sej me tud ti nisi do sedaj zabavala!!

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
29.1.2010 15:42:57   
neka_noč
Še to - to pa moram pokomentirat;
Sem danes že pisala (pa se ni hotelo prilepit gor) , da sem glede datuma za shopping jaz vse zakomplicirala in sem se želela "odstranit", ker vem kako je vam, ko komaj čakate da nakupujete za user posted image . Sem mislila predlagat, da kar pojdite same 10.02. , jaz pa bi se vam pridružila na "hrani" user posted image kasneje (v kolikor bi to bilo po 17.30-i uri. ) . Kaj pravite na to? Ni treba toliko prestavljat. Men bi bilo tudi ok, ker sem tudi Luku obljubila, da bo šel z menoj,ko bom šla kupovat za user posted image . Da bo pomagal. user posted image   Tako da, v kolikor vam ustreza 10.02. - ni panike , se kar zmenite. Ne bom nič jezna, užaljena,...

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
29.1.2010 15:43:48   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: bcljka
krtkova - kolk prej si se naročila za 3D, oziroma kolk majo 'čakalno dobo'... ?? k se ne morem odločt al bi šla pred al po morfologiji... hm...user posted image

Jst sm se predvčerajšnjim in prvi datum je 9.2. ponudila mi je pa nekaj popoldanskih in nekaj dopoldanskih. Dopoldne prej pridš na vrsto. Čas imaš do cca. 28 tedna nosečnosti. Grem pa v Septum.

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
29.1.2010 15:45:21   
krtkova
neka_noč - če ti 22.2. odgovarja - NEHI KOMPLICIRAT. Sej gresta lahko z Lukatom tud sama, pa greš z nami bolj v štosu, druženju,....

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
29.1.2010 15:47:24   
Anonimen

to je letelo tudi nate!!!user posted image sej me tud ti nisi do sedaj zabavala!!

user posted image user posted image user posted image a tak maš mnenje o menuser posted image user posted image user posted image pol se pa kar sama zabavi!

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 2062
29.1.2010 15:48:25   
Anonimen

neka_noč - če ti 22.2. odgovarja - NEHI KOMPLICIRAT. Sej gresta lahko z Lukatom tud sama, pa greš z nami bolj v štosu, druženju,....

Se strinjam, ker nam je vsem tale termin kul in bi rade da smo vse na kupu, torej tud ti da ne bi manjkala. In če ti je ok, bi res šle vse 22.2.?

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 2063
29.1.2010 15:51:01   
krtkova
ne ne ne, ne vem kaj si zdej narobe razumela!!!
Sm sam hotla povedat, da sm se počutila jako osamljeno!! Sm vesela, da si prišla!!!user posted image user posted image

15. čez 16h te zapustim, ker moram še neki za mkbk iti iskat (sej veš, se ne pride praznih rok na obisk), pol pa grem na pilates!!

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
29.1.2010 15:54:55   
Anonimen

ne ne ne, ne vem kaj si zdej narobe razumela!!!
Sm sam hotla povedat, da sm se počutila jako osamljeno!! Sm vesela, da si prišla!!!user posted image user posted image

15. čez 16h te zapustim, ker moram še neki za mkbk iti iskat (sej veš, se ne pride praznih rok na obisk), pol pa grem na pilates!!

A dej hecala sem seuser posted image Sam dons tale tema res neki sameva. ne vem kje je cojka? Pomoje se je čist vrgla v strokovca.
A k mkbk greš? Lepo jo pozdravi in povej, da stiskamo pesti, da bo vse ok.

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 2065
29.1.2010 15:54:58   
mkbk
Zdle že 20 min preklinjam, ker je tle spet tolk vašga čvekanja za predelat...in jst HOČM bit na tekočem! Delo pa trpi, jasno. Tko da zdele mije pa vse skupaj doku*** in grem dam k je petek , k itak vem da ste še tri strani regljale o krofih torticah in drugih nemarnostih, tko da lačna sem pa itak že...nadaljujem čez vikend, ker sem ostala na 81 strani, ko je Aglaia hvalila Filipovo ime, pa sem spet začela mal se sam seb fajn zdet...Tenks Aglaia.

Ostalo bejbe vas preberem tekom dneva, do večera in se veselim, ker krti k men pride. sam po mojem bi blo fajn če bi kak sladkiš uzput kupla, sodo bikarbono mam pa itak doma!

LP m

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
29.1.2010 16:01:17   
petrca2507
Jst dons nism mogla kej dost pisat tuki, ker imamo zadnji delovni dan v mescu največjo gužvo v službi. In vedno delamo do ene 16.30 ali 17 user posted image . Pa sploh ni važno a je to petek, silvestrovo al pa kej drugega user posted image . Zato komaj čakam dopust in porodniško.

Marjanaj, sožalje za Lumpija user posted image . Pri nas doma smo imeli vedno psa in sem za vsakim jokala. Sedaj imava s partnerjem 2 psički in 1 mucko in raje ne pomislim kako bo čez **** let.

www.petrca.net

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
29.1.2010 16:04:19   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: mkbk
ker krti k men pride. sam po mojem bi blo fajn če bi kak sladkiš uzput kupla, sodo bikarbono mam pa itak doma!

LP m

da ne bi slučajno!!!!user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
29.1.2010 17:16:23   
neka_noč

Se strinjam, ker nam je vsem tale termin kul in bi rade da smo vse na kupu, torej tud ti da ne bi manjkala. In če ti je ok, bi res šle vse 22.2.?

Meni je cool. Absolutno. Sem mislila le, ker je 11.02. vsem "klapal" le meni ne, pa se je potem vse skupaj kar precej zamaknilo.
Jaz se veselim našega shoopinga. Tudi datum 22.02. mi je bolj všeč, ker imam 16.02. še en UZ in bom dobila potrditev za user posted imageuser posted image   Tako bom lahko tudi kupila kakšno oblekico. Sicer bi se morala zadržati.
Luka pa bo šel z menoj kdaj drugič in bo izbral vrtiljaček za nad posteljico. Bo zadovoljen. Pri kozmetiki itak nima kaj počet.
Sem pa jaz tudi za to, da gremo v BTC. user posted image

Hvala vam babe - žabe, čveke - srake. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
29.1.2010 17:23:47   
ursa_p
Marjanaj ... iskreno sozalje tudi od mene. Spet jocem kot dez ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... te cisto razumem kako ti je in socustvujem s tabo. Pred 4 meseci sem se morala tudi sama posloviti od moje prve psicke. Bila sem noseca tocno 3 mesece in se nikakor nisem mogla pobrati. Upala sem, da se bo pozdravila in da bo docakala vsaj mojega drugega otrocka, a nam ni uspelo ... bolezen jo je premagala, jaz pa se vedno jokam in jo tako zelo pogresam. Stara je bila komaj 7 let. Rok imam pa ravno pol leta po njeni smrti in mi ni prav nic vsec. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Cuvaj se, cas bo zacelil rane in ostali ti bodo lepi spomini.

Tukaj sem se jaz poslovila od moje Linci:
http://www.mojpes.net/forum/index.php/topic,32406.0.html

U.

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
29.1.2010 18:34:34   
neka_noč
Ursa_p  si mi odprla stare rane... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   No comment ... jokam ko dež ....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
   [Brisano sporočilo]
29.1.2010 18:56:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu neka_noč)
  Neposredna povezava do sporočila: 2072
29.1.2010 19:45:11   
neka_noč
Že ves čas pozabljam (nič čudnega, ne user posted image ) - prevlekico prinesem v torek na krofe.... Krtkova in Sasa, ok?
Prodam pa jo ceneje - da ne bi bilo pomote, da želim koga odirat user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
29.1.2010 20:13:56   
anajrim
Ojla punce, jaz vse tokrat samo pozdravljam in grem počasi kar v posteljo, sem čisto utrujena, pa še tamali full kašlja in bo noč kratka!!!

LP

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
29.1.2010 20:57:42   
krtkova
'čer, bejbe, srake in ostale!user posted image

Sm bila na predavanju o telesnih spremembah pri nosečnicah!! user posted image  Beri: pilates nam je pripravil neko uvajalno uro s predavanjem in meditacijo - med katero sem jasno zaspala .user posted image

Potem sm bila pri mkbk - sem ji prinesla 3 hruškine krostate, da se jih bo lahko čez vikend najedla (če jih ne bo dobra duša, kot je, razdelila še med možem in sinomuser posted image ). Sm se pa pri njej najedla jagodnega tiramisuja! No, pa spet o hrani govorim!!user posted image

Aglaia - mislim, da sem v Tanergiji vidla, da so te izžrebali za neko nagrado - mislim, da elastični trak, ki te čaka na recepciji!! Bravo!!user posted image

Sem pa sama doma, kr je šel moj ven in mi prov paše!!user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Trik za naravno lajšanje porodnih bolečin
photo
Ste vedeli, da lahko s preprostim trikom omilite porodno bolečino, ki jo čutite, ko vaš dojenček pritiska na medenico, k...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?