Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 29.1.2010 14:00:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Marjanaj ... meni je tko hudo zate!!! Drzi se. Saj 10 let je tudi kar dolga doba in vedno se ga bos spomnila. Jaz se kar bojim dneva, ko bomo naso kuziko peljali. Apila bo stara 16 let. Sploh nocem razmisljati o tem.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 29.1.2010 14:04:56
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia Krtkova si pa lahko kaksne plus ure nabije pa bomo sle prej kot ob 3. ZMENJENO!!! ŽE DONS BOM DELALA NA TEM!! BOM TUKI DO POL PETIH!! Krtkova, slikce so na fb od novega leta. Pa filmcek, ko tvoj bodoci mozicek ne zna sestaviti igrace za tisto malo puncko. Ona pa sproti podira. On pa pizdi, da ni srednjega dela. Sem se ful smejala Mala je pa nadlustna. Jaz bi tudi tako pupiko imela!! NIMAM POJMA O ČEM TI TO????? MARJANAJ- joj, zelo mi je hudo da si se morala posloviti od Lumpija. Ti pošiljam miljon . Joj, dobr, da nimam in nikoli nism (smela) imeti kužka, ker bi me ubila taka stvar. In jst pol za avtom jokam kot dež. Šoping - ker mam 11.2. 3D UZ, je 22.2. totalno dober dan, ker bom takrat, če bo vse po sreči, že vedla za spol in bom lahko lažje kupovala.
< Sporočilo je popravil krtkova -- 29.1.2010 14:07:23 >
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 29.1.2010 15:31:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Aglaia evo ti obljubim tortico, da boš imela motivacijo za pakiranje Sej verjetno si že pridna a ne. Pomisli na to, da se boš že v torek sladkala s krofi al pa torticami. marjanaj ni besed s katerimi bi te lahko potolažila. Si sploh ne morem predstavljati kako ti je, ker jaz raje sploh ne mislim na to, ker je to ena grozna stvar. In to, da jokaš je normalno, sej se na živalico ful navežeš. Sej čas prinese svoje. Pravijo, da pomaga če si kupiš novo živalico, pa ne da nadomesti prejšnjo, ampak baje lažje pozabiš,ker imaš tok dela z novo. Ampak itak bo pa Lumpi vedno v tvojih mislih in prav je tako. Drži se! krtkova no super, da greš ti tud lahko 22.2. No evo pa še lažje boš kupvala, ker boš vedla al mate Hugiča ali Hugolinko. Torej čakamo še cojko in Aglaio če jima je ta termin ok?
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 29.1.2010 15:34:07
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: nax05 Torej čakamo še cojko in Aglaio če jima je ta termin ok? Ja! Zakaj ni nobenga tuki, da bi me zabaval???
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 29.1.2010 15:37:17
|
|
|
|
neka_noč
|
sem jezna. Sem vas danes že vse pokomentirala in nato error... Zdaj se mi pa ne da vse še enkrat , nimam niti časa, ker moram takoj po malega - upam, da se to prilepi zdaj gor.... če ne.... Marjanaj tebi pa eno iskreno sožalje. Morda se bo enim to zdelo čudno, a vem kako je ko tako izgubiš "prvega otroka". Jaz sem tudi mojo prejšnjo psičko morala dat uspavat l.07 - je imela točno 15 let in 4 mesece. Ji ni bilo pomoči. Bilo mi je obupno grozno, sem bila tudi zraven, jokala, nato pa skoraj padla v nezavest od šoka, ko je "odšla". So skoraj mene tam pobiral... Nato pa sem izvedela da sem bila noseča in vpašanje, če ta šok ni tudi vplival na to da ni bilo vse ok. Marjanaj zberi toliko moči in se poskušaj s čim zamotiti, ker s tem, ko si žalostna, obupana, .... vplivaš na . Vem, da je to težko - meni je bilo za umret takrat. Držim pesti in želim ti obilo poguma, moči, da preboliš..... Nikoli pa ne boš (in tudi ni treba) pozabila.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 29.1.2010 15:39:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova Zakaj ni nobenga tuki, da bi me zabaval??? U rit te bom sunla. A jaz nič ne štejem
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 29.1.2010 15:41:44
|
|
|
|
bcljka
|
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠA35 bcljka sem poslušala hit in ko je tip rekel, da pelje smučat, sem vedela, da si to ti sm dubla zdej mp3 posnetek tega, k soseda dela na radiju hit... in sm mi je prou fajn k bom loh to otrokom predvajala sicer možu lih ni všeč, prav da ga zajebavam... ampak čez 5 let bo zihr spremenu mnenje... drgač sm pa lih od frizerja in nisem več orto blond... sem bolj temna... je frizerka enmal eksperimentirala... men je pa tud kul, ker ne hodm v solarij in mam čist belo polt, pa pol k sm mela še čist bele lase sm bla cela čist preveč bela krtkova - kolk prej si se naročila za 3D, oziroma kolk majo 'čakalno dobo'... ?? k se ne morem odločt al bi šla pred al po morfologiji... hm...
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 29.1.2010 15:42:21
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: nax05 U rit te bom sunla. A jaz nič ne štejem to je letelo tudi nate!!! sej me tud ti nisi do sedaj zabavala!!
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 29.1.2010 15:42:57
|
|
|
|
neka_noč
|
Še to - to pa moram pokomentirat; Sem danes že pisala (pa se ni hotelo prilepit gor) , da sem glede datuma za shopping jaz vse zakomplicirala in sem se želela "odstranit", ker vem kako je vam, ko komaj čakate da nakupujete za . Sem mislila predlagat, da kar pojdite same 10.02. , jaz pa bi se vam pridružila na "hrani" kasneje (v kolikor bi to bilo po 17.30-i uri. ) . Kaj pravite na to? Ni treba toliko prestavljat. Men bi bilo tudi ok, ker sem tudi Luku obljubila, da bo šel z menoj,ko bom šla kupovat za . Da bo pomagal. Tako da, v kolikor vam ustreza 10.02. - ni panike , se kar zmenite. Ne bom nič jezna, užaljena,...
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 29.1.2010 15:43:48
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: bcljka krtkova - kolk prej si se naročila za 3D, oziroma kolk majo 'čakalno dobo'... ?? k se ne morem odločt al bi šla pred al po morfologiji... hm... Jst sm se predvčerajšnjim in prvi datum je 9.2. ponudila mi je pa nekaj popoldanskih in nekaj dopoldanskih. Dopoldne prej pridš na vrsto. Čas imaš do cca. 28 tedna nosečnosti. Grem pa v Septum.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 29.1.2010 15:45:21
|
|
|
|
krtkova
|
neka_noč - če ti 22.2. odgovarja - NEHI KOMPLICIRAT. Sej gresta lahko z Lukatom tud sama, pa greš z nami bolj v štosu, druženju,....
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 29.1.2010 15:47:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova IZVIRNO SPOROČILO: nax05 U rit te bom sunla. A jaz nič ne štejem to je letelo tudi nate!!! sej me tud ti nisi do sedaj zabavala!! a tak maš mnenje o men pol se pa kar sama zabavi!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 29.1.2010 15:48:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova neka_noč - če ti 22.2. odgovarja - NEHI KOMPLICIRAT. Sej gresta lahko z Lukatom tud sama, pa greš z nami bolj v štosu, druženju,.... Se strinjam, ker nam je vsem tale termin kul in bi rade da smo vse na kupu, torej tud ti da ne bi manjkala. In če ti je ok, bi res šle vse 22.2.?
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 29.1.2010 15:51:01
|
|
|
|
krtkova
|
ne ne ne, ne vem kaj si zdej narobe razumela!!! Sm sam hotla povedat, da sm se počutila jako osamljeno!! Sm vesela, da si prišla!!! 15. čez 16h te zapustim, ker moram še neki za mkbk iti iskat (sej veš, se ne pride praznih rok na obisk), pol pa grem na pilates!!
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 29.1.2010 15:54:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova ne ne ne, ne vem kaj si zdej narobe razumela!!! Sm sam hotla povedat, da sm se počutila jako osamljeno!! Sm vesela, da si prišla!!! 15. čez 16h te zapustim, ker moram še neki za mkbk iti iskat (sej veš, se ne pride praznih rok na obisk), pol pa grem na pilates!! A dej hecala sem se Sam dons tale tema res neki sameva. ne vem kje je cojka? Pomoje se je čist vrgla v strokovca. A k mkbk greš? Lepo jo pozdravi in povej, da stiskamo pesti, da bo vse ok.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 29.1.2010 15:54:58
|
|
|
|
mkbk
|
Zdle že 20 min preklinjam, ker je tle spet tolk vašga čvekanja za predelat...in jst HOČM bit na tekočem! Delo pa trpi, jasno. Tko da zdele mije pa vse skupaj doku*** in grem dam k je petek , k itak vem da ste še tri strani regljale o krofih torticah in drugih nemarnostih, tko da lačna sem pa itak že...nadaljujem čez vikend, ker sem ostala na 81 strani, ko je Aglaia hvalila Filipovo ime, pa sem spet začela mal se sam seb fajn zdet...Tenks Aglaia. Ostalo bejbe vas preberem tekom dneva, do večera in se veselim, ker krti k men pride. sam po mojem bi blo fajn če bi kak sladkiš uzput kupla, sodo bikarbono mam pa itak doma! LP m
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 29.1.2010 16:01:17
|
|
|
|
petrca2507
|
Jst dons nism mogla kej dost pisat tuki, ker imamo zadnji delovni dan v mescu največjo gužvo v službi. In vedno delamo do ene 16.30 ali 17 . Pa sploh ni važno a je to petek, silvestrovo al pa kej drugega . Zato komaj čakam dopust in porodniško. Marjanaj, sožalje za Lumpija . Pri nas doma smo imeli vedno psa in sem za vsakim jokala. Sedaj imava s partnerjem 2 psički in 1 mucko in raje ne pomislim kako bo čez **** let.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 29.1.2010 16:04:19
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: mkbk ker krti k men pride. sam po mojem bi blo fajn če bi kak sladkiš uzput kupla, sodo bikarbono mam pa itak doma! LP m da ne bi slučajno!!!!
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 29.1.2010 17:16:23
|
|
|
|
neka_noč
|
IZVIRNO SPOROČILO: nax05 IZVIRNO SPOROČILO: krtkova neka_noč - če ti 22.2. odgovarja - NEHI KOMPLICIRAT. Sej gresta lahko z Lukatom tud sama, pa greš z nami bolj v štosu, druženju,.... Se strinjam, ker nam je vsem tale termin kul in bi rade da smo vse na kupu, torej tud ti da ne bi manjkala. In če ti je ok, bi res šle vse 22.2.? Meni je cool. Absolutno. Sem mislila le, ker je 11.02. vsem "klapal" le meni ne, pa se je potem vse skupaj kar precej zamaknilo. Jaz se veselim našega shoopinga. Tudi datum 22.02. mi je bolj všeč, ker imam 16.02. še en UZ in bom dobila potrditev za . Tako bom lahko tudi kupila kakšno oblekico. Sicer bi se morala zadržati. Luka pa bo šel z menoj kdaj drugič in bo izbral vrtiljaček za nad posteljico. Bo zadovoljen. Pri kozmetiki itak nima kaj počet. Sem pa jaz tudi za to, da gremo v BTC. Hvala vam babe - žabe, čveke - srake.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 29.1.2010 17:23:47
|
|
|
|
ursa_p
|
Marjanaj ... iskreno sozalje tudi od mene. Spet jocem kot dez ... ... te cisto razumem kako ti je in socustvujem s tabo. Pred 4 meseci sem se morala tudi sama posloviti od moje prve psicke. Bila sem noseca tocno 3 mesece in se nikakor nisem mogla pobrati. Upala sem, da se bo pozdravila in da bo docakala vsaj mojega drugega otrocka, a nam ni uspelo ... bolezen jo je premagala, jaz pa se vedno jokam in jo tako zelo pogresam. Stara je bila komaj 7 let. Rok imam pa ravno pol leta po njeni smrti in mi ni prav nic vsec. Cuvaj se, cas bo zacelil rane in ostali ti bodo lepi spomini. Tukaj sem se jaz poslovila od moje Linci: http://www.mojpes.net/forum/index.php/topic,32406.0.html U.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 29.1.2010 18:34:34
|
|
|
|
neka_noč
|
Ursa_p si mi odprla stare rane... No comment ... jokam ko dež ....
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.1.2010 18:56:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 29.1.2010 19:45:11
|
|
|
|
neka_noč
|
Že ves čas pozabljam (nič čudnega, ne ) - prevlekico prinesem v torek na krofe.... Krtkova in Sasa, ok? Prodam pa jo ceneje - da ne bi bilo pomote, da želim koga odirat
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 29.1.2010 20:13:56
|
|
|
|
anajrim
|
Ojla punce, jaz vse tokrat samo pozdravljam in grem počasi kar v posteljo, sem čisto utrujena, pa še tamali full kašlja in bo noč kratka!!! LP
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 29.1.2010 20:57:42
|
|
|
|
krtkova
|
'čer, bejbe, srake in ostale! Sm bila na predavanju o telesnih spremembah pri nosečnicah!! Beri: pilates nam je pripravil neko uvajalno uro s predavanjem in meditacijo - med katero sem jasno zaspala . Potem sm bila pri mkbk - sem ji prinesla 3 hruškine krostate, da se jih bo lahko čez vikend najedla (če jih ne bo dobra duša, kot je, razdelila še med možem in sinom ). Sm se pa pri njej najedla jagodnega tiramisuja! No, pa spet o hrani govorim!! Aglaia - mislim, da sem v Tanergiji vidla, da so te izžrebali za neko nagrado - mislim, da elastični trak, ki te čaka na recepciji!! Bravo!! Sem pa sama doma, kr je šel moj ven in mi prov paše!!
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiDomači test nosečnosti s pomočjo sladkorjaČe mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zadnje s foruma
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?