|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 2.del
29.1.2010 20:59:21   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: neka_noč

Že ves čas pozabljam (nič čudnega, ne user posted image ) - prevlekico prinesem v torek na krofe.... Krtkova in Sasa, ok?
Prodam pa jo ceneje - da ne bi bilo pomote, da želim koga odirat user posted image

Če je nova, ne vem zakaj bi mi jo prodajala ceneje???user posted image user posted image  Jst mirno plačam celo ceno, ker "čisti računi - dobri prijatelji". Se namreč mal bojim, da ko ti bom pa jst npr. prodajala mogoče kdaj kako stanovanj, da boš pa tud pol hotla cenej, al pa kaj podobnega!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
A s prevleko pa resno mislim!!!!

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
30.1.2010 3:48:50   
neka_noč
.... se javljam na nočni dolžnosti...user posted image

Zunaj sneži ko pri norcih... spet bo Luka vesel. Cesta je bela, se ustvarja snežna idila. Je pa fino ker je pred nami vikend in tako lahko uživamo ob idili - sicer bi zj. vsi preklinjali. user posted image

Je moj user posted image ravnokar šel na wc in me zbadal- če sem šla prijateljice pozdravit. Ve ste moje edine prijateljice ponoči. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Četudi imam nočne samogovore, se počutim zelo povezana z vami. user posted image

V bistvu ne vem kaj naj vam napišem, a moram vam malo težit, če že spati ne morem. user posted image Ve se čez dan tako načvekate, da moram potem jaz nadoknadit čez noč. user posted image

Včeraj sva registrirala en avto (čaka naju še ena registracija user posted image ) in sva zelo vesela, ker sva lahko dobila pri zav. Triglav 10% popusta na to, da imava enega otroka, ter še 10% glede na leta - mislim da starejši od 33 (ali pa 35 let). Skratka, vsaj enkrat ko so leta +   user posted image   .

V ned. smo hoteli it malo na smučke - bomo videli ali gremo. Smo se menili še z eno družinico.. Cojka ti si sedaj že s 40-letnice, ne? Ali še žuraš? user posted image Vidiš, ti bi lahko bila sedaj tukaj na netu z mano user posted image . Dve "nočni ptici".

Krtkova - potem pa zate dvojna cena. user posted image  
Ne ne, se hecam. Res, dam jo ceneje, ker sem prav vesela, da jo lahko prodam, ker meni nič ne koristi. Sem jo mislila dati na bolho proti poletju, ker dveh pa res ne rabim. Upam le, da je prava.  Se pa ne rabiš nič bati glede stanovanja - imava zagotovljeno prihodnost v hiši. Ja, misliva pa še graditi, tako da.... nikoli ne veš. user posted image Joke!
No, tudi jaz mislim resno s prevleko, cena bo nižja in pika.  Tako bo zadovoljstvo obojestransko. user posted image

Zdaj je prišel moj user posted image in rekel, da smo ko mostiščarji - namreč pričel je kuriti kamin.... sredi noči.... pa sem rekla, a grem pečt še pomfri... tega mostiščarji niso imeli...
Vem, spet mi grejo neumnosti po glavi. To s pomfrijem je naša interna fora. Se tudi tašča smeji, ker smo bili takrat res ko norci. Ona je videla, da se ponoči nekaj dogaja, ker smo imeli zgoraj "javno razsvetljavo" . Luka pa si je dogodek itak ful zapomnil, ker to se pa res ne dogaja vsak dan. Je bilo tako izvenredno - to si otroci najbolj zapomnijo.

Glede shoopinga - ura vem, se bomo naknadno zmenile glede na Krtkovo.... Me pa zanima, ali se bomo prvo dobile na kakem čaju (morda tortici), da se bomo dogovorile kam najprej gremo in kaj ima katera za kupit, .... želje itd. ? Če ne, mislim, da bomo res ko ene kokoške brez glave lutale po trgovinah... in ... potem nič kupile...user posted image

Zdaj grem pa še malo k mojemu "mostiščarju", ki sedi pred kaminom in "nadzira" ogenj...user posted image   Upam, da se Luka ponovno ne zbudi, ker ta pa ima očitno radarje montirane. user posted image

Nočko - pardon , dobro jutro...

pa pa

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
30.1.2010 5:18:55   
neka_noč
.... ha ha ha... se vam še enkrat javljam....  user posted image
Sva imela zgodnji zajtrk, gledala TV na Zone Reallity, zdaj pa je čas, da greva spat user posted image

user posted image veselo brca - je zadovoljen, ker je dobil papico... user posted image   Kaj vem , zadnje čase sem lačna ponoči. Morda se pozna, ker zv. nimam navade jesti. user posted image   Sploh , ko sem videla pri aprilčicah tisto slikico krofov, me je zagrabilo da bi jedla... ko pa sem šla iz utillity-a v dnevno sobo in zavohala salamo.... sem postala prav požrešna.user posted image Je pa pasalo!

Ne gre pa mi tudi iz glave Jagodni tiramisu - mislim, da si ga ti jedla Krtkova pri Mkbk user posted image   Jaz ga tudi delam in že en teden "sanjam" o tiramusuju. Sicer nutellinem .... Ja, ga bo treba kar narediti. user posted image

Nič, babe žabe - grem spat. Pa dobro jutro zdaj vam, ki vsajate. user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
30.1.2010 5:20:56   
neka_noč

Nič, babe žabe - grem spat. Pa dobro jutro zdaj vam, ki vsajate. user posted image

Pardon - vstajate. user posted image user posted image user posted image user posted image Pa sem se spet spomnila na bikova semena. No comment!user posted image

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
30.1.2010 6:43:32   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova
Sm bila na predavanju o telesnih spremembah pri nosečnicah!! user posted image  Beri: pilates nam je pripravil neko uvajalno uro s predavanjem in meditacijo - med katero sem jasno zaspala .user posted image  

Se oproščam, ker se takole "vtikam" k vam, ampak sem videla nekaj o pilatesu, pa bi rada samo vprašala, kam hodite in kako ste zadovoljne (če sem prav zasledila v Tanergijo?!).
Čisto na hitro o meni,...sem nosečka 11t3d in sem že prej hodila na pilates, vendar ga pri nas za nosečke nimajo, zato bi morala drugam in zdaj iščem okoli. Sicer pa skoraj spadam k vam,...sem bila Ljubljančanka, zdaj smo pa eno leto preseljeni na Vrhniko. Pa res potrebujem malo pilates, ker sem že krepko 40+.

Hvala za odgovor in lep vikend vsem,
Hermy

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
30.1.2010 8:27:00   
neka_noč
Hermy1 dobrodošla user posted image   ! Nič se ne vtikaš, lahko se nam pridružiš. Čestitam ti za user posted image . Lepo , zelo lepo. user posted image  
Kar se tiče Tangerije oz. pilatesa ti bodo pa druge punce kaj napisale in verjamem da rade volje. Samo počakaj, da se zbudijo. user posted image Veš , one so prave čveke čez dan, zdaj je pa še jutro in sobota....  user posted image (Punce sem vas potunkala .... user posted image   Joj, zdej boste pa mene user posted image . Hermy, veš me se tu včasih (beri pogosto) hecamo. user posted image user posted image . Punce brez zamere - fejst ste. user posted image Sem samo vesela, ker vas sem in tja uspem dohajat.  user posted image   )

DOBRO JUTRO VSEM! user posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
30.1.2010 8:34:24   
ursa_p
Dobro jutro!

Sem vam hotla ze vceraj pojamrat, pa mi net ni delal. Sej sem ze pri marcevkah jamrala, zdej bom pa se pri vas.

Hotla sem samo povedat, da mi gre moj trebuh ze precej na zivce. Sej mogoce se bo grozno slisalo, ampak tale moj telovadec je kar prehud zame in ze komaj cakam, da se malo umiri. Mene dobesedno boli za zjokat, ko se zacne pretegovat. S tem, da se tako noro razteguje vecino dneva. Pri Galu nikoli nisem imela problemov s tem, zdej pa vsakic ko zacne brcat malo manj kot jokam zraven in prav z roko tiscim trebuh nazaj v prvotno stanje. A sem grozna??? user posted image
Pa danes so me zaceli kar precej krci dajat, ampak zaenkrat niso glih boleci.

Drugace pa vam spet javljam, da so zanimive stvari na BC v akciji (stolcek, previjalna, ... ):
http://www.baby-center.si/DesktopDefault.aspx

Danes je pa ze toliko snega pri nas zapadlo, da je prav lepo zunaj.

Lp, Ursa

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
30.1.2010 8:50:11   
neka_noč
Ursa_p nič nisi grozna. Meni tudi sedaj v tej nosečnosti mali včasih tako zelo zadaja boleče udarce, ali pa ima notri tako, prav grozno pemikanje, in to čisto čisto spodaj. Mi ni jasno kako je lahko tako zelo nizko... No, imam občutek, kot bi imela notri gnezdo kač, ki se mi plazijo po celem črevesju, mehurju in kaj vem katerih vseh organih. Se držim z roko, ker me prav boli in skomina... Zadaja pa mi take "udarce" da samo hodim potem na wc čekirat vložek in velikokrat (beri skoraj vedno) imam vložek moker - očitno od urina, ker mi nehote uide od tiste pekoče in zoperne, direktne brce user posted image
Tako da, nisi nič grozna. Veš, jaz včasih mojemu rečem, da ta user posted image je pa že sedaj "žleht". Pa ga imam v bistvu že sedaj rada, a to kar počne notri je pa too much. Me prav boli. Ni nič prijetno. Luka ni bil tak. Me je močno brcal, tudi v mehur (tiste električne brce), a ta pa ima nek svoj poseben način, ki boli ko user posted image . To mi je počel ravno včeraj - cel dan. Ko sem hodila , sem pa tudi hodila ko ena raca in invalid. Nekaj vmes. Res boli. Te razumem. Nisva grozni mami. user posted image

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
30.1.2010 9:10:45   
hermy1
neka_noč, hvala za prijazen sprejem! Tud jest se večkrat hecam...in ja,  ne razumejo vsi heca, vedno.

ursa-p, občudovala sem slikice nosečk, res lepe!
In res obe razumem, da brcanje user posted image  ni samo prijetno. Moji dve princesi sta bili pravi velikanki in se do samega poroda nista niti malo umirili. Pravzaprav sem jaz namesto popodkov čutila brcanje, ko jima verjetno ni ravno pasalo, da ju nekaj stiska. Na srečo ni nobena brcala v mehur, ampak obe pod rebra in tam vsenaokrog...pa vseeno je bolelo kot user posted image .
No, pa si mislim, da nista ravno več daleč do "odrešitve?"

Lp,
Hermy 

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
30.1.2010 9:23:17   
Anonimen
Jutro srake!

srečanje- no torej glede na to, da vsem (edin za Aglaio ne vem če je kej napisalauser posted image ) odgovarja datum 22.2. loh potrdimo ta termin a neuser posted image Ja jaz se strinjam, da bi bilo fajn, da se dobimo na TORTICI (neka_noč kakšnem čaju, halo) in se zmenimo kam gremo, kaj bo katera kupovala,...

neka_noč sej ti ne boš šla na smučke a ne? Za Lukata in možka govoriš, ti boš čajčkala. No sem se lih spomnila, da moram bckljo vprašat, ker še zdej ne razumem kako je lahko smučala s trebuhom? bcklja a te ni bilo nič strah, da padeš al pa da te kdo podre in bi blo z user posted image kej narobe?

ursa_p sem prebrala tvojo zgodbo k si se poslovila od psičke in sem user posted image Si ful lepo napisala. Kok se človek res naveže na živalico. mene je tok strah dneva k se bom mogla poslovit od mojih kužijev, raje sploh ne pomislim na to.
Itak da nisi grozna. Ti kar pojamrej. Sej jaz tud. A te krči, a je to k en špikanje? Ker jaz sem se učer ulegla na kavč in me je začel tok špikat, da sem se začela zvijat. Me je blo prov strah. Kaj je to???

Nič, babe žabe - grem spat. Pa dobro jutro zdaj vam, ki vsajate.

Pardon - vstajate. Pa sem se spet spomnila na bikova semena. No comment!

user posted image user posted image user posted image neka_noč ti ga serješuser posted image

hermy1 dobrodošla! Itak da se nam lahko pridružiš, sej tud jaz ne spadam več pod Ljubljano, pa vseeno tuki čvekam. No zaenkrat me punce še prenašajo, ampak nikol ne veš. Sploh pa pri njihuser posted image (da ne boš kej resno vzela, ti je že neka_noč napisala, da tuki kdaj take ven mečemo, da še same ne vemo kaj nej bi fore sploh pomenile).

(odgovor članu neka_noč)
  Neposredna povezava do sporočila: 2085
30.1.2010 9:26:18   
neka_noč
Hvala Hermy! user posted image
Heca eni res ne razumejo vedno... Me tukaj se pa kar hecamo , tudi na svoj način, pa mi je to kar všeč. Tako da, tudi ti prični kake "pokat" - saj, če se boš družila z nami, se boš itak nalezla.user posted image Sicer pa, vabljena, da se nam pridružiš na krofih v torek, 02.02. na Črnučah, ob 17-ih. Imajo ODLIČNE krofe.

Glede brcanja, trebuha... ne morem pozabiti (nekaj strani nazaj) post od Krtkove, ki je podrobno opisovala svoje noseče telo, .... kako ji to ni všeč,... na tako humoren način, da sem "umirala" ko sem brala. Bravo Krtkova! user posted image  
Sicer svoje nosečniške "tegobe" poskušam sprejemat pozitivno, ker moja 1.user posted image je bila totalna katastrofa, ta sedaj je "prava milina"... Torej, za vse , ki ste prvič noseče in imate težave - glavo gor, naslednja itak ne bo enaka. Če je sedaj grozno - tako grozna naslednja itak ne bo, če pa je tako pozitivna - žal, tudi taka naslednja ne bo. Razen , če boste imele res res srečo. Toliko v tolažbo. No, če je to za katero tolažba. user posted image  
Sicer se sama rada vedno fokusiram na pozitivne stvari/strani.... "pojamram" pa takrat, ko tudi kdo drug kaj pojamra - s tem dam vedeti, da ni vse rožnato (tudi meni ne), ker ne želim tovrstnih zadev zanikati. Le potencirati jih ne želim. Sem pa vedno za odkrite pogovore - tudi take, bolj "tabu" teme - npr. slaba/dobra mama,....  To se tudi z mojimi prijateljicami odkrito pogovrajamo in to res cenim.
A sem pričela s "premočno" temo za jutro user posted image Kar nakladam, pa nakladam.... Jao meni. Res, ne znam nehat. user posted image
Nič, grem jest. Že drug zajtrk danes. user posted image user posted image user posted image

Dobro jutro ostalim pa dober tek! (Najprej pojejte , potem "laufite". user posted image )

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
30.1.2010 9:55:04   
neka_noč
Nax - ne bom smučala. user posted image Bom čajčkala.user posted image
Upam, da gremo.

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
30.1.2010 10:11:02   
hermy1
Sicer pa, vabljena, da se nam pridružiš na krofih v torek, 02.02. na Črnučah, ob 17-ih. Imajo ODLIČNE krofe.
Nič, grem jest. Že drug zajtrk danes. user posted image user posted image user posted image

Bi se z veseljem pridružila, posebno na krofih user posted image , pa sem žal že zasedena...pa drugič!
No, jaz sem tudi že pridno pojedla: dva kivija, eno jabolko, eno acivio, 4 toaste z maslom...pa še vedno bi nekaj dobrega user posted image . Nič, bom šla štrudel pečt. Sem se najavljala k staršem na kosilo, pa se mi zdaj ne gre v ta sneg...niso ravno za vogalom. Moj pa smuča danes, srečko. Počasi bom morala kaj postorit, saj veste sobota in to...pa sem čisto lena. Manj, ko delam, težje se je spravit k delu. Si moram vsaj listek napisat za tiste minimalne zahteve, da potem vsaj to postorim user posted image . Tud "nosečnostni izgovor" namreč ne zbriše krivde običajne lenobe.

Lep dan vsem,
Hermy

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
30.1.2010 11:25:30   
Anonimen
Dobro jutro punce.

Midva NISVA prevzela stanovanja. Sem mislila, da bom kar tam rodila. Na jok mi je slo, tresla sem se, trebuh me je bolel ... Groza.
Delavci niso naredili nic (nic!!!) v stanovanju. Parket je poln lukenj in nekih pikic od lakiranja (so ga delali v cetrtek zvecer), poleg tega pa sva vceraj ugotovila tudi, da je ena stena v spalnici cist mokra, ker ocitno streha pusca. user posted image

Torej greva jutri za 2 tedna zivet k njegovim, kar je sicer ok (no, ne umiram od srece, ampak vsaj toplo mi bo pa skuhano bo vsak dan), ampak najine stvari gredo pa k enemu kolegu v garazo. Pa zunaj snezi, spakirano se vedno ni vse, ne vem kaj je sploh lahko na minus 15 ... punce, jaz sem cist v piz****. Sploh ne vem kaj naj delam, glava me boli, skoz mi gre na jok, zivcna sem. Ni cudno, da malicka skoraj nic ne brca user posted image

Neka noc, si rekla, da so nosecnosti razlicne. Jaz ne vem kako bi vse to zmogla (probleme v sluzbi, iskanje stanovanja, oprema, prevzem) ce bi imela problematicno nosecnost ali pa probleme tako kot nekatere. Po moje bi ze zdavnaj rodila. Potem bom v naslednji nosecnosti imela vse zrihtano, ampak bom pa imela miljon problemov in slabosti. Se ze veselim.

Se bom zdaj malo manj javljala. Pridem spet, ko bom boljse volje in ko se mi bo zdelo, da moje zivljenje ni na mrtvi tocki user posted image

Aja, soping. Meni je naceloma 22.2. ok, razen ce nama bodo prisli kuhinjo ali pa omare montirat. Potem bom pac kasneje prisla za vami ali pa mi boste dale podroben seznam. Tako, da se zame nic ne sekirajte.

Samo se to. Krtkova, si vidla o cem sem govorila? Na tvojem fb. Super filmcek je user posted image Kako ti je blo vsec sproscanje? Meni je blo to predavanje o razmiku trebusnih misic ok, ampak tisti otrok na puhastem oblacku in moj maternicni vrat, ki se odpira kot vrtnica ... not so much! user posted image
Kako je mkbk? Pride na tortice? Aja, sem dobila tisti trak ja. Wtf? Kaj naj delam s tem. Lahko si ga dam na tla v praznem stanovanju pa spim gor user posted image

Hermy jaz hodim v Tanergijo. Ce si ze prej hodila na pilates, ti bo tukaj verjetno malo dolgcas, ker je res vse mirno in pocasi in prilagojeno nosecnicam. Je pa vseeno super, ker je se vedno pilates in precej se dela z misicami medenicnega dna, kar pa zna pri porodu bojda prav priti. Bomo videli.

Punce, zelim vam lep vikend in se javim kaj jutri zvecer. Tasca ima internet user posted image

(odgovor članu hermy1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2089
30.1.2010 11:29:41   
marjanaj
dobro jutro babuške...

no ja, za ene ni vec jutro, a ne neka_noc user posted image sem pa zgodna...
sem potrebovala kar nekaj casa, da sem prebrala vse za nazaj, ve klepetulje user posted image

hvala vsem za spodbudne besede za mojega kosmatincka. Se pocasi pobiram... Vceraj se nikakor nisem mogla spraviti ven, tako da sem zamudila dobre 3 zure. No ja, tako ali tako bi se zelo tezko odlocila, kam bi sploh sla user posted image . Zdaj me cakajo samo se nenehna vprasanja: "Kje pa je Tchani?" vsakega, ki bo sel mimo nase hise... No ja, cas celi vse rane. user posted image

bcljka ja, jaz sem na FBju M.J.J. user posted image

krtkova socustvujem s tabo glede avta. Ne vem, kako to, da je z vsemi deci enako: manjsi avto se prepise na babo, dec pa dobi nase pisan ta velik avto user posted image . Nic novega, naj te potolazim, da je bilo pri nama isto user posted image

ursa_p ti nas kar obvescaj o kaksni fajn akciji v BC user posted image

Aglaia joj skoda da se nimata prevzema. Sej bo. Bos vsaj vsak dan imela kuhano, a ne? Casa imas se vrh glave user posted image

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
30.1.2010 13:07:25   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia
Midva NISVA prevzela stanovanja. Sem mislila, da bom kar tam rodila. Na jok mi je slo, tresla sem se, trebuh me je bolel ... Groza.
Delavci niso naredili nic (nic!!!) v stanovanju. Parket je poln lukenj in nekih pikic od lakiranja (so ga delali v cetrtek zvecer), poleg tega pa sva vceraj ugotovila tudi, da je ena stena v spalnici cist mokra, ker ocitno streha pusca. user posted image

Hermy jaz hodim v Tanergijo. Ce si ze prej hodila na pilates, ti bo tukaj verjetno malo dolgcas, ker je res vse mirno in pocasi in prilagojeno nosecnicam. Je pa vseeno super, ker je se vedno pilates in precej se dela z misicami medenicnega dna, kar pa zna pri porodu bojda prav priti. Bomo videli.

Joj, te čisto razumem, mi smo se lani preselili...pa so bile stene krive, pa parket čudne barve...sem mislila, da nikoli ne bomo zares živeli v stanovanju...kaj bi šele bilo, če bi bila nosečauser posted image ? Čeprav je pa tudi res, da ne vemo, kaj vse zdržimo, dokler nam ni treba.
No, glede pilatesa imam še malo časa. To sredo user posted image user posted image user posted image  imam NS in potem bomo malo lažje zadihali in videli, kako in kaj.

Pri nas je že polno snega...vse uživajte v vikendu,
Hermy

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
30.1.2010 13:53:40   
bcljka

IZVIRNO SPOROČILO: nax05

neka_noč sej ti ne boš šla na smučke a ne? Za Lukata in možka govoriš, ti boš čajčkala. No sem se lih spomnila, da moram bckljo vprašat, ker še zdej ne razumem kako je lahko smučala s trebuhom? bcklja a te ni bilo nič strah, da padeš al pa da te kdo podre in bi blo z user posted image kej narobe?

da padem me ni blo nč strah... sm tud ekperimentirala mal s koordinacijskimi vajami... poglej filmček na FB... sam sm vse tko na zihr delala pa k po jajcih da ne bi padla... možnost da se kdo zaleti sicer je... ampak si nekak zaupam da vem kdaj grem, da se odmaknem kkšnim potencialnim idiotom... pa tud med tednom ni neki folka na smučišču...
sicer je pa velka razlika al si ti navajen živet zimo na smučkah in snegu al pa hodš smučat 1 teden na leto... ker jst že 8let (z izjemo letos) preživim zimo na snegu in smučkah (od decembra do marca)... pa že prej nisem mal smučala... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
30.1.2010 14:09:44   
tanika1
Hej!
Dobrodošli hermy1 in še ena nova, napišita še vajine podatke, da vaju dodam na seznam.
Danes pa res tok sneži, sej skozi okno je prov fajn gledat, samo na cesti pa v takem ne bi bla rada. Zdej čakam, da možek pride domov.
Zadnje čase pa res tok napišete, da vas je težko dohajat.
Nama se je pa v sredo pralni stroj pokvaril, tko da sva mogla kupit novega, zdej pa čakava do torka, da nama ga pripeljejo. Sej po eni strani boljš, da zdej kot potem, ko bo že user posted image , ker ga bova takrat še več uporabljala.

lp

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
30.1.2010 14:13:02   
tanika1

...................................................................................................
user posted image   * Ljubljanske nosečke *  user posted image
...................................................................................................

PDP      Nick (starost)       Št.    Št.           Pregled          Spol

18.2.2010

user posted image     zimska                     2.user posted image 1.user posted image                                    user posted image

3.3.2010
user posted image    LaMay (35)               3.user posted image 2.user posted image                                    user posted image    
user posted image    Tjasa27                    1.user posted image 0.user posted image                                    user posted image

17.3.2010
user posted image    lorelaj* (28)             1.user posted image 0. user posted image                                   user posted image    

18.3.2010
user posted image  
  Pikapolonica80 (29) 1.user posted image 0.user posted image                                    user posted image

21.3.2010
user posted image    ursa_p                     2.user posted image 1.user posted image                                    user posted image

24.3.2010
user posted image    Zvezdici (21)            1.user posted image 0.user posted image             7.1                   user posted image

9.4.2010
user posted image   neka_noč (35)         3.user posted image 1.user posted image                                      user posted image

10.4.2010

user posted image   nax05 (24)               1.user posted image 0.user posted image           26.1 (P)              user posted image

16.4.2010
user posted image   
marjanaj (30)          1.user posted image 0.user posted image                                       user posted image

17.4.2010

user posted image   tanika1 (26)             1.user posted image 0.user posted image           29.1. (P)             user posted image

20.4.2010
user posted image    NATAŠA35 (34)        4.user posted image 3.user posted image           9.2.                     user posted image

21.4.2010

user posted image    Aglaia (27)              1.user posted image 0.user posted image           11.1 (3D)             user posted image

25.4.2010

user posted image     sasa1975               2.user posted image 1.user posted image                                      user posted image

29.4.2010
user posted image   cojka (28)                  1.user posted image 0.user posted image         27.1 (P)                user posted image

22.5.2010
user posted image     Gromska (29)           1.user posted image 0.user posted image             8.1                   user posted image

25.5.2010
user posted image   Teja K (33)                 3.user posted image 1.user posted image   18.1 (P), 26.1 (MF)     user posted image
user posted image   Blicka (34)                  1.user posted image 0.user posted image                                     user posted image

26.5.2010
user posted image    nanny.girl                  1.user posted image 0.user posted image                                     user posted image
user posted image     bubolin (25)             1.user posted image 0.user posted image        11.1 (P+MF)           user posted image

1.6.2010
user posted image    krtkova (34)              1.user posted image 0.user posted image                                     user posted image

4.6.2010
user posted image     mkbk                        2.user posted image 1.user posted image                                     user posted image

11.6.2010
user posted image      majkl (31)                2.user posted image 0.user posted image                                      user posted image

18.6.2010
user posted image      bcljka (24)               1.user posted image 0.user posted image                                     user posted image

2.7.2010
user posted image       polhec (25)              1.user posted image 0.user posted image             22.2. (M)          user posted image

8.7.2010

user posted image   anajrim (28)              2.user posted image 1.user posted image                                     user posted image

25.7.2010
user posted image    
petrca2507 (29)        1.user posted image 0.user posted image             29.2. (P)           user posted image

17.8.2010
user posted image     lumpa6                      ?user posted image ?user posted image                                      user posted image

Skupaj nas je 28 ljubljanskih user posted image (na seznamu).

8x user posted image

7x user posted image

13 x user posted image

Februark = 1
Marčevk = 6
Aprilčic = 8
Majčic = 5
Junijk = 4
Julijk = 3
Avgustovk = 1

(odgovor članu tanika1)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
30.1.2010 14:28:00   
hermy1
18.8.2010  hermy1 (44), 5.user posted image , 3.user posted image , 2SS,    3.2. NS,             user posted image

Eto, za spisek!

(odgovor članu tanika1)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
30.1.2010 14:34:45   
tanika1

user posted image   * Ljubljanske nosečke *  user posted image

PDP      Nick (starost)       Št.    Št.           Pregled          Spol

18.2.2010

user posted image     zimska                     2.user posted image 1.user posted image                                    user posted image

3.3.2010
user posted image    LaMay (35)               3.user posted image 2.user posted image                                    user posted image    
user posted image    Tjasa27                    1.user posted image 0.user posted image                                    user posted image

17.3.2010
user posted image    lorelaj* (28)             1.user posted image 0. user posted image                                   user posted image    

18.3.2010
user posted image  
  Pikapolonica80 (29) 1.user posted image 0.user posted image                                    user posted image

21.3.2010
user posted image    ursa_p                     2.user posted image 1.user posted image                                    user posted image

24.3.2010
user posted image    Zvezdici (21)            1.user posted image 0.user posted image             7.1                   user posted image

9.4.2010
user posted image   neka_noč (35)         3.user posted image 1.user posted image                                      user posted image

10.4.2010

user posted image   nax05 (24)               1.user posted image 0.user posted image           26.1 (P)              user posted image

16.4.2010
user posted image   
marjanaj (30)          1.user posted image 0.user posted image                                       user posted image

17.4.2010

user posted image   tanika1 (26)             1.user posted image 0.user posted image           29.1. (P)             user posted image

20.4.2010
user posted image    NATAŠA35 (34)        4.user posted image 3.user posted image           9.2.                     user posted image

21.4.2010

user posted image    Aglaia (27)              1.user posted image 0.user posted image           11.1 (3D)             user posted image

25.4.2010

user posted image     sasa1975               2.user posted image 1.user posted image                                      user posted image

29.4.2010
user posted image   cojka (28)                  1.user posted image 0.user posted image         27.1 (P)                user posted image

22.5.2010
user posted image     Gromska (29)           1.user posted image 0.user posted image             8.1                   user posted image

25.5.2010
user posted image   Teja K (33)                 3.user posted image 1.user posted image   18.1 (P), 26.1 (MF)     user posted image
user posted image   Blicka (34)                  1.user posted image 0.user posted image                                     user posted image

26.5.2010
user posted image    nanny.girl                  1.user posted image 0.user posted image                                     user posted image
user posted image     bubolin (25)             1.user posted image 0.user posted image        11.1 (P+MF)           user posted image

1.6.2010
user posted image    krtkova (34)              1.user posted image 0.user posted image                                     user posted image

4.6.2010
user posted image     mkbk                        2.user posted image 1.user posted image                                     user posted image

11.6.2010
user posted image      majkl (31)                2.user posted image 0.user posted image                                      user posted image

18.6.2010
user posted image      bcljka (24)               1.user posted image 0.user posted image                                     user posted image

2.7.2010
user posted image       polhec (25)              1.user posted image 0.user posted image             22.2. (M)          user posted image

8.7.2010

user posted image   anajrim (28)              2.user posted image 1.user posted image                                     user posted image

25.7.2010
user posted image    
petrca2507 (29)        1.user posted image 0.user posted image             29.2. (P)           user posted image

17.8.2010
user posted image     lumpa6                      ?user posted image ?user posted image                                      user posted image

18.8.2010
user posted image    
  hermy1 (44),              5. , 3. , 2SS,    3.2. NS,            

Skupaj nas je 29 ljubljanskih user posted image (na seznamu).

8x user posted image

7x user posted image

14 x user posted image

Februark = 1
Marčevk = 6
Aprilčic = 8
Majčic = 5
Junijk = 4
Julijk = 3
Avgustovk = 2

(odgovor članu tanika1)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
30.1.2010 15:30:21   
krtkova
Srake moje!!!!user posted image

Vsem en lep pozdrav, novim, starim, suhim, debelim, nosečim, in skratka vsem!!!user posted image user posted image

Aglaia - tud pod razno ti ne zavidam tega s ne-prevzemom stanovanja. Men bi se kr zmešalo, pa še ta sneg.... Drž se!!
Kaj delaš s takim trakom? Lahko ga namontiraš kot fračo in streljaš v delavce!!user posted image user posted image
Ej, tisto nakladanja o srebrni niti po kateri se spuščaš v svojo maternico k otroku... WTF???!!! Mene tako fuflanje ponavadi naredi kr mal živčno, tokrat sm pa kr zaspala. Me je pol glas vaditeljice prebudil. Sm bla kot ena sova, sploh mi ni blo jasno, kje sm. Sm prišla k mkbk k en zombi.user posted image

Neka_noč: dons ponoč bi se ti pa skor lahko tud jaz pridružila. Moj dragi je prišel ob 2h domov, sem se zbudila in sva klepetala do pol 5h zjutraj!!!!!!user posted image user posted image  In tud mene je zagrbila hud lakota in sm si naredila kos kruha z maslom in domačo jagodno marmelado!!user posted image  Pol se pa pritožujem nad telesom!!user posted image
Glede prevleke ne bom več nič rekla. Se bova že zmenili.

Šoping - ja itak, da se prej dobimo na torticah, sej rabmo energijo za nakupe. Pa tud neko_noč štekam s tem čajem, ona pije enga posebnega, k ful lepo diši!! Nax -ti tega ne veš, k nisi zraven nje sedela.user posted image user posted image

Jst sm pa dons ene umetne čokoladne muffine naredila, zdele se pa še en sadni biskvit peče. Ne vem sicer kdo bo to vse pojedel - moj user posted image !!

aglaia - ja, sori, sm šele pol zvečer vidla filmčk od svakinje na fb-ju. Prej mi pa sploh ni blo jasno, o čem si pisala (pa še o nekem bodočem možu pa take - nič jasnouser posted image ). Sam ti povem, da sta res doktorirala iz tega. Sm jima jst pol pomagala sestavit - tega jasno niso posneli!!user posted image user posted image

A sm kej pozabila pokomentirat?user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu tanika1)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
30.1.2010 21:20:36   
neka_noč
Tanika za seznam - 36 let user posted image user posted image , NP+uz 16.02.     Lepo nam vodiš naš seznamček. Pohvalno!  user posted image

Aglaia tudi meni bi se snelo, če bi se znašla v taki situaciji. Ne morem verjet. Sigurno je kdo, ki MORA biti odgovoren za to.. To niso heci! Vsa ta selitev sem in tja, ter živčna norija... ti pa noseča, ....  Ne vem no. Mi bi pop...ili in nekdo bi za to odgovarjal. Ne more biti vse "prosto po prešernu". Sigurno obstaja kaka pogodba, klavzule, penale,.... nekdo mora nositi odgovornost. Treba bo it v akcijo in četudi sforsirati neke zadeve, da se uredijo, ker tako pa res ne gre. Kaj meniš? Se da kaj narediti v tej smeri? Jaz bi šla na tvojem mestu do kakega odvetnika (ki se spozna na nepremičninske posle). Vem da ti je sedaj vse skupaj naporno, a ne moreš kar čakati kdaj se bo "gospoda" kaj zganila.

Krtkova vidiš ti me razumeš glede čajčka... user posted image
Po shoopingu pa gremo nekaj (konkretnega) pojest, ne?
Škoda, da nisi prišla na rr. user posted image

Mi smo bili danes efektivni - smo preselili gard. omarico v spalnico, komodo in jo sestavili v previjalno, ter zložila sem po škatlah vse oblekice po številkah. Zdaj me čaka le še "selitev" Lukovih zadev iz previjalne v škatle, ter podroben pregled št.56-62 kaj imamo , česa nimamo oz. kaj bo potrebno še (in če) dokupiti, koliko imam (točno) plenic, nogavičk, gazic, kapic, .... da naredim dokončen seznam za nakup. Ga imam sicer že spisanega, a čakam še na obisk patronažne (imam nekaj vprašanj glede kozmetike), ter uz za potrditev user posted image oz. user posted image   . Datum 22. mi ravno krasno ustreza, ker do takrat bom že vse vedela. Največ pričakujem od uz.
Še vedno čakamo na Lukovo sobico. Sem pa vsaj nekoliko pomirjena, ker več kot previjalne zaenkrat ne potrebujem za user posted image   . Četudi se slučajno karkoli prej zgodi, me ne bo grabila panika. Lahko vse pripravim. Tako bom tudi pričela s pranjem oblekic - zdaj jih imam kam oprane zložiti. Res sem vesela, pa tudi utrujena. Upam, da to noč spim.

Nočko vsem!

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
30.1.2010 21:27:11   
anajrim
O punce jaz sem pa tako nora na sneg, da mi je full dobro da ga je toliko, sem danes kidala,pa snežaka delala s tamalim in je bilo res super. Potem sem posesala n pomila po tleh po hiši, no sedaj pa umiram od bolečim v križu. To pa je posledica če pretiravaš!!!

Ima katera kaj težav s hrbtom, mene res vsak dan noro boli in kar koli počnem ničl ne pomaga. Ima katera kak nasvet kaj naj naredim???

No vsaj jutri se gremo spet kopat v Laško pa upam da mi kaj pomaga!!!

lp

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
   [Brisano sporočilo]
30.1.2010 22:01:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu anajrim)
  Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?