|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
30.1.2010 22:04:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2101
   RE: ljubljanske nosečke - 2.del
31.1.2010 8:59:44   
neka_noč
Dobro jutro user posted image

Danes sem se pa naspala. KONČNO user posted image user posted image user posted image user posted image

Cojka poznam to "gazenje" po snegu, ko si razkurjena. user posted image   Samo da je sedaj vse ok. user posted image Včasih mora biti tudi to. user posted image

Gremo smučat. No, moja dva. Jaz bom pa uživala v zimski idili. Je pa bolj verjetno da gremo sami, ker je pri prijateljih mali zbolel. Škoda.

Nekaj me zanima - a ste kaj razmišljale kam boste "dajale" umazane pleničke? Boste kupovale "palčka zavijalčka" (koš za umazane plenice s folijo)?
Jaz ga imam še od prej in sem se spomnila na vas, ker sem ga včeraj pripravila k previjalni mizi. Mislim da o tem še ni bilo govora.
Meni je krasna zadeva.... in ga bomo uporabljali.

Nič, odhajam zaenkrat. Uživajte ta dan!  

Neposredna povezava do sporočila: 2102
31.1.2010 9:44:54   
Anonimen
Aglaia boš imela pa vsaj 2 tedna kuhano kosilouser posted image res škoda, sam sej veš pri teh delavcih je vedno tko (joj če bi moj vedu kok šinfam, bi me u rit sunu). Dvomim pa da boš z odvetnikom (mislim da je neka_noč to predlagala) kaj rešila.

bcljka sem vidla da sem učer narobe napisala tvoj nick. Sori. Glede smučanja ja se strinjam, da itak da je razlika, če hodiš ful smučat čez sezono al pa če greš samo za en teden na sezono, samo men se vseen zdi riziko in si ne bi upala it, pa sem tud drugač ful na bordu. Pa mi je res težko k letos ne grem, sam kot je napisala cojka, treba stisnit zobe, bomo naslednje leto zato bolj užival. No sej odloč se itak vsaka zase a ne.

hermy1 že tri otročke maš doma? Kaj pa maš?

šoping- ja itak, da gremo pol neki konkretnega pojest. Če se prov spomnem moramo celo že določit lokacijo, da si krtkova že naredi meniuser posted image

neka_noč ful dobr za "selitev"omar. No se vsaj neki premika a ne. Kam greste/ste šli smučat?

cojka ah ti deci. Sej veš te znajo razkurit kdaj, pol so pa cukrčki k jim je žal. Pa le glej ja, da ne boš v Švici zapravla vseh dinarčkov. Kej šparej še za nas, ker greš z nami v šoping. Te ne pustimo doma.
Ne nisva še nič praznovala, bova naslednji vikend, ker je mogle moj včeraj it delat, tako da sva prestavila. Sva pa šla včeri zvečer pol v Iano, prov nič več pametnega nimajo. Se mi zdi k da je pol trgovine že izropane.
Jaz imam pa eno veliko prošnjo zate če bi bilo možno, če ne boš mogla ni panike, se bom jaz zapeljala do gor. K si rekla da greš v Ikeo če bi mi lahko prinesla tetra plenice (ok vem da sem ti to že rekla, sam ti moram še povedat kok komadov) in pa uno belo obrobo za posteljo. A je to možno? Bi ti pa valda dala denar vnaprej. Sam če boš imela prostor v avtu.

koš za plenice- jaz razmišlajm o tem s kaseto. Ne vem a je to ta o katerem ti (neka_noč) govoriš al ne?

Neposredna povezava do sporočila: 2103
   [Brisano sporočilo]
31.1.2010 10:22:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neka_noč)
  Neposredna povezava do sporočila: 2104
   [Brisano sporočilo]
31.1.2010 10:32:44   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2105
31.1.2010 11:08:04   
neka_noč
Sprememba plana - gremo pop. in s prijatelji. Kam? Pojma nimam Naxuser posted image   Nekam proti Moravčam ali še naprej. Malo smučišče, ker gremo bolj zaradi otrok. Je pa vlečnica in lepo položno za otroke - krasno. Baje. Nismo še bili. Gremo prvič. Smo mislili v Kr.goro, pa bo to čisto ok, glede na to, da ne bomo cel dan.

Palček zavijalček - to sem mislila kar sta napisali Nax in Cojka. user posted image user posted image   Tistega brez kaset ne bom uporabljala, ker ga imam še od prej in je tudi preverjen, da nič ne smrdi iz njega. Če bi pa sedaj kupovala bi verjetno tudi kupila tega brez kaset. Ne vem edino, kako je s tem - kaj smrdi ven ali ne user posted image Glede na to, da lahko uporabljaš navadne vrečke. O tem nimam informacije.
Je pa fina zadeva. Meni je prišla zelo prav. Sem pa že spraševala v BC ali se sploh še (in katere) kasete dobi za tega - imam še tistega rumenega. Pa se. user posted image

Shooping - Krtkova bi ti kaj predlagala kam bi šle kaj pojest? Ali pa katera druga? Predlogi? Sploh pa - kaj bi katera jedla? Morda bo kriza - z user posted image se menit ko tako zelo menjamo želje glede hrane....  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2106
31.1.2010 11:11:34   
Anonimen
koš za plenice- ok jaz nimam pojma o kakšnem Palčku zavijalčku vidve govoritauser posted image Morm it prov na net pogledat. A pol te na kasete niso ok? Ker jih ene ful hvalijo.

cojka- ja hahaha 100 plenic ja. Raj kar najamta tovornjak, da mi bosta loh vse pripeljala. Pomoje bi rabla ene 3 al pa 5 paketov plenic (joj sej ti loh do petka povem a ne, ker bom šla še v Mothercare ta teden če majo še znižane une) in pa belo obrobo za posteljo. Ta pomoje zavzame neki placa, sam sej je verjetno tko zložena da ni neki velika a ne. No če bosta lahko, drugač ni panike.
Ja sej si te predstavljam, da boš tam vse pokupila. Čim dlje pejd od trgovin. Res dobr da gre Čoja zraven, sam glej da je ne boš revce zuni prvezala pa v štacuno letelauser posted image
Iana- ja zdej je vse pobran. SEj itak da sem bila prepozna. Jaz se vedno tok pozn nekam spravm.

Neposredna povezava do sporočila: 2107
   [Brisano sporočilo]
31.1.2010 11:20:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2108
31.1.2010 11:22:07   
krtkova
Jutro, srake!!user posted image

Dons sm spet ponoč okol hodila, muffine jedla perilo dala prati in skratka smilila sem se sama sebi, ker sem sama sredi noči in mi je dolgčas. user posted image

Šoping - meni je vseeno, sam da ni kitajska. Meni je ena najljubših v BTC-ju mogoče kr mehiška v citiju! A če bi karkoli drugega, tud OK. Sej - sam da se bo jedlo!!user posted image user posted image

Ikea - nič ne rabim, najlepša hvala, bom šla itak sama enkrat gor. Tko, da če boš kaj pozabila kupit, lahko potem meni naročiš.

Košek za plenice - jaz dobim od svakinje unga k lohk normalne vrečke uporabljaš. Je rekla, da smrdi,če ne prazniš vsak dan. Itak pa ni toook velik, tko da se je moj dragi že javil, da bo vsako jutro praznil košek.user posted image

Sm pa ramišljala, da sploh ne vem, če vem, kje se dobimo v torek.user posted image  A to je mogoče tisto križišče, k se je včasih zavilo k Black Jacku (neka_noć ti boš mogoče to vedela, ta mlade verjetno ne user posted image ). Tm, je eno večjo parkirišče, pa mercator tudi, pa eni bloki (mislim, da visoki)?????user posted image user posted image

Če se motim, prosim za navodila. user posted image

Pri meni je bila včeraj svakinja in sva šli skozi seznam stvari, ki naj bi jih kupila. Mi je dala ful enih nasvetov. Ga bom vzela v šoping s seboj, pa vam predala informacije.

Zdej greva pa z mojim kidat sneg - jst sam gledat!!user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
31.1.2010 11:33:24   
Anonimen
šoping- men je vseen kam gremo jest sam da je hrana, edin kar se branim je mehiška (sori krtkova). Drugo mi je pa vse ok.

koš- kje pa ste/boste kupile koš za plenice? Jaz sem jih do zdej gledala samo v BC.

cojka- ok bom poštudirala. Sej sem prvo misnla, da bova šla midva v Ikeo, sam ker je posteljnina tam druge dimenzije kot tuki, je ne bom tam kupovala. Aja veš kaj sem te hotla vprašat. Un link baby markt k si zadnjič dala? Tam mi sploh ne moremo naročat ker ne pošljejo v Slo a ne. Sam imajo pa tok dobre stvari. Jaz sem tam ful stvari našla k bi jih kupila in sem zdej žalostna ker ne vem kako naj pridem do njihuser posted image

krtkova Black Jack je bil na desni, tam kjer je pošta pa Mercator, špic je pa na drugi strani ceste.

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 2110
31.1.2010 11:38:48   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: nax05

šoping- men je vseen kam gremo jest sam da je hrana, edin kar se branim je mehiška (sori krtkova). Drugo mi je pa vse ok.
krtkova Black Jack je bil na desni, tam kjer je pošta pa Mercator, špic je pa na drugi strani ceste.

Ni panike za mehiško - mi je všeč tudi Cojkin predlog za pico in solate.

Iz kjere smeri zdej to? Če prihajam iz Litije? Aha, ampak križišče sm pa zadela? Sam na drugo stran moram torej zaviti??

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
31.1.2010 11:41:38   
Anonimen
Če prideš iz smeri Litija, pol maš mal pred križiščem že na levi strani slaščičarno, sam je parking bolj tko. In na desni je Mercator, tako da lahko v križišču zaviješ desno in parkiraš pred Mercatorjem, pošto, al pa tam zadi pri blokih se tud dobi. 

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 2112
   [Brisano sporočilo]
31.1.2010 11:41:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2113
31.1.2010 11:44:00   
krtkova
če je pa krtina bla tkooo prijetno toplaaaauser posted image user posted image

še jst grem pogledat to stran, če boste kaj naročale, da ne bom izpadla.user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

Neposredna povezava do sporočila: 2114
31.1.2010 11:44:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: cojka
nax - jaz sem Palčka zavijalčka kupila v Pikapolonici. Ja, glede spletne strani. Meni je tudi ful  stvari všeč. Bom jaz mojemu rekla naj mail pošlje in vpraša. Pa lahko magar skup naročimo, če se bo dalo.

cojka a tvoj zna nemško? Ker jaz sem tud rekla, da jim bom pisala (ok v angleščini, ker nem nimam pojma). Dej to bi bilo ful fino, ker men je res tok stvari všeč in mi je škoda, da jih ne bi mogla met.

Neposredna povezava do sporočila: 2115
31.1.2010 11:46:17   
krtkova
kjero stran to gledamo??user posted image user posted image  Sm mislila, da vem, pa očitno ne.user posted image

drgač pa jst znam nemško če bosta rabili kak prevod.

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
   [Brisano sporočilo]
31.1.2010 11:46:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 2117
31.1.2010 11:47:44   
krtkova
nax in cojka- vama se hudo pozna, da se veliko družita. Prosim poglejta oba vajina odgovora meni, kam iti na krofe!!!user posted image user posted image  Identična sta skoraj!!user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

Neposredna povezava do sporočila: 2118
   [Brisano sporočilo]
31.1.2010 11:48:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 2119
31.1.2010 11:53:24   
neka_noč
Srake spet sračkate! user posted image user posted image   Vas berem.... da bom na tekočem...user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
31.1.2010 11:57:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova
nax in cojka- vama se hudo pozna, da se veliko družita. Prosim poglejta oba vajina odgovora meni, kam iti na krofe!!!user posted image user posted image  Identična sta skoraj!!user posted image

No vsaj falila ne bošuser posted image

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 2121
31.1.2010 11:58:52   
krtkova
ne samo, da ne bom falila, tud dokaz mam , da mi ne lažeta!!user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
31.1.2010 12:02:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova
ne samo, da ne bom falila, tud dokaz mam , da mi ne lažeta!!user posted image

Kaj veš...mogoče te pa hočemo poslat na drugo lokacijo, pa sva se s cojko zmenile kam te poslat, ker bi rade še druge pojedle kakšno sladicouser posted image Ampak ti pa dovolim, da poješ še kakšen krof al pa tortico zame.

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 2123
31.1.2010 12:14:24   
krtkova
aja, sej res, nax, tebe sploh ne bo. user posted image user posted image user posted image  Škodaaaaaa

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
31.1.2010 12:37:00   
Anonimen
cojka boš pol povedala če bo tvoj pisal tja, če ne bom jaz. ok?

krtkova ne mene žal ne bo. MI je ful škoda, sam kaj k imava MŠ. Tako, da naslednjič.

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Barvanje las v nosečnosti – da ali ne?
Ali si nosečka lahko barva lase? So kemikalije v barvah za lase škodljive za plod? Je res bolje, da barvanje las preloži...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?