krtkova
|
Jutro, srake!! Dons sm spet ponoč okol hodila, muffine jedla perilo dala prati in skratka smilila sem se sama sebi, ker sem sama sredi noči in mi je dolgčas. Šoping - meni je vseeno, sam da ni kitajska. Meni je ena najljubših v BTC-ju mogoče kr mehiška v citiju! A če bi karkoli drugega, tud OK. Sej - sam da se bo jedlo!! Ikea - nič ne rabim, najlepša hvala, bom šla itak sama enkrat gor. Tko, da če boš kaj pozabila kupit, lahko potem meni naročiš. Košek za plenice - jaz dobim od svakinje unga k lohk normalne vrečke uporabljaš. Je rekla, da smrdi,če ne prazniš vsak dan. Itak pa ni toook velik, tko da se je moj dragi že javil, da bo vsako jutro praznil košek. Sm pa ramišljala, da sploh ne vem, če vem, kje se dobimo v torek. A to je mogoče tisto križišče, k se je včasih zavilo k Black Jacku (neka_noć ti boš mogoče to vedela, ta mlade verjetno ne ). Tm, je eno večjo parkirišče, pa mercator tudi, pa eni bloki (mislim, da visoki)????? Če se motim, prosim za navodila. Pri meni je bila včeraj svakinja in sva šli skozi seznam stvari, ki naj bi jih kupila. Mi je dala ful enih nasvetov. Ga bom vzela v šoping s seboj, pa vam predala informacije. Zdej greva pa z mojim kidat sneg - jst sam gledat!!