|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
1.2.2010 10:34:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 2151
   RE: ljubljanske nosečke - 2.del
1.2.2010 10:43:07   
Anonimen
cojka kdaj se bo pa tvoj preselil k teb? Preden boš rodila al pol? Ti more bit grozno k si takole brez njega. Jaz si sploh ne predstavljam.
A pri vama pa še Čoja spi, ne sam da ti oba smrčita, še placa revca nimaš. No sej pri nama ni kej dost boljš, ok res sta psa manjša, sam vseen. Na eni strani se mi stiska moj en pesko, na drugi strani pa drug, ker niti slučajno noben ne more spat zraven mojga, ker je ful štorast. Večji pes se že umakne če se kej obračaš, sam tamala pa ne. In pol si predstavljaj k se moj 80 kg možek zvrne na manj kot kilsko čivavico.
Si imela pa grozne sanje. Men se je tud zdej med nosečnostjo ful velikrat zgodil, da sem sanjala, da me je moj prevaral. Halouser posted image In pol k se zbudim mi ni nič jasno a je bilo res al sem sanjala.

krtkova tokrat prosim brez slikc krofov in podobnih stvariuser posted image

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 2152
1.2.2010 10:47:53   
krtkova
user posted image

user posted image user posted image user posted image

matr, tle se pa še men sline cedijo!! Pa ne smem jest krofov!!user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil krtkova -- 1.2.2010 10:48:32 >

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
1.2.2010 10:56:07   
pupa*81
hej hej, čveke user posted image

dobro da nam krtkova odšteva ure do krofkov user posted image user posted image pol se mal manj sline cedijo user posted image

nas je čez vikend seveda spet zasnežilo user posted image še dobro da sva bla na obisku pr mojih (gorica), čeprav je bil tudi dol sneg... sam k smo pršli nazaj domov v nedeljo, sva pa iskala tadrug avto user posted image jih je bilo še precej ne-odkidanih, tako da se je blo treba spomnit kje smo parkirali user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
1.2.2010 11:01:53   
Anonimen
Sam tale naša krtkova je pa res packa. To ti men zanalašč delaš a ne. 

(odgovor članu pupa*81)
  Neposredna povezava do sporočila: 2155
1.2.2010 11:05:16   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: nax05

Sam tale naša krtkova je pa res packa. To ti men zanalašč delaš a ne. 

ja ja ja ja user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
   [Brisano sporočilo]
1.2.2010 11:10:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 2157
1.2.2010 11:12:46   
pupa*81
ja Gospa M user posted image user posted image user posted image če mi uspe zaposlit moža za tacajt zihr pridem... ga bom poslala v merkator tehniko, sej je tam blizu ane? user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
   [Brisano sporočilo]
1.2.2010 11:16:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu pupa*81)
  Neposredna povezava do sporočila: 2159
1.2.2010 11:26:05   
Anonimen
cojka pazi zuni ker ful drsi. Jaz sem prej hodila k po jajcih.

krtkova vse ti bom vrnila, ker si res packa s temi krofi. Dobr, da mi je mami učer prinesla breskvice, da loh vsaj to jemuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2160
1.2.2010 12:18:15   
Anonimen
Da mam še jaz mal samogovore tuki.

Danes sem klicala kaj se dogaja z vozičkom in ga imajo že tam, tako da ga te dni dobivauser posted image marjanaj tok, da ti povem, da zdej loh Implasta vidš tud v Lj, se ti ni treba v Maribor vozit.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2161
1.2.2010 12:20:52   
pupa*81
nax se tudi jaz priporočam za ogled user posted image sicer pa v drugi polovici februarja odprejo v murglah (lj) razstavni prostor, sam to je mal pozno za naju user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
1.2.2010 12:25:27   
amelie
Ne vem, ali je bilo tu ali pri aprilčicah omenjeno, da se ne sme stegovat rok v zrak zaradi popkovine. Sem vedela, da ni res, ampak sem šla danes še poiskat, če Pušenjak kaj pravi o tem, da ne bi zinla kake neumnosti:
http://med.over.net/forum5/read.php?19,5060906,5060906

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
1.2.2010 12:25:32   
neka_noč
Živjo "regice" user posted image user posted image

Sem jezna ko user posted image ....sem mislila kako bom vse krasno uredila pri zdravnici (bolniški list, predlog za boln.stalež), nato DURS, pa ZZZS,... pa je zdravnica očitno urnik zamenjala in dela danes in jutri pop.! Nič nisem uredila. Jutri tudi ne bom mogla, ker pa DURS ne dela za stranke. V sredo, ko imam doma Luka in z njim pregled v drugem ZD, pa bom lahko ko norc skakala sem in tja (in to še z njim), ter lovila čas (in svojo sapo),.... Prav jezna sem! Zdaj bom dva dni "gledala v luft", potem pa norela s temi birokratskimi zadevami. Pa da ne omenjam, da me spodaj boli ko user posted image . Očitno se mi tako zelo mehča. Moram poklicati svojo prijateljico, če je njo tudi tako bolelo - ona je predčasno rodila.

Cojka v Bežigrajski knj. imajo bistveno več izbire teh knjig . Zdaj je odvisno kaj si že prebrala - ko sem iskala zase, ni bilo kaj dosti. Ali sem že imela prebrano, ali pa me ni pritegnilo. Če želiš, ti lahko kako knj. (svojo) posodim. Jih imam kar nekaj. Namreč, menim, da tovrstne knj. moraš imeti kar doma, ker jih je potrebno itak večkrat prebrati, pa tudi marsikatera ti pride še kasneje prav.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
1.2.2010 12:30:09   
sasa1975
ojla,punce kaksne knjige pa kej berete?

se tudi spravljam v knjiznico ze kar nekaj časa pa sm cist neresna,...

torej se jutri vidimo ob 17.00 uri

PRVI JESENSKI DAN,Nika je imela 2.ceplenje-5mesecev,7730gr.67cm,lepo rastem

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
1.2.2010 12:32:28   
marjanaj
nax05 nisem dobra user posted image  ampak nora! 6 Km! res zmesana, sem potem ugotovila! Kje pa sem pomislila, da bo to malo velik zalogaj zame. Vcasih je slo brez problema user posted image ...  Vozicek dobis! user posted image  Joj super, ves, da ga pridem pogledat! Zdej vsaj vem kam moram pozvonit user posted image . Sigurno ne bom falila. (hvala cojka za napotke) user posted image

joj spet se prevec smejim pol mam pa cist trh trebuh user posted image

hocem kroffffffffff, a moram res tolk se cakat? Krtkova a stejes ure se naprej?

cojka, ti pa kar pazi, se lepo slizi da gres gazit po snegu, ampka pod snegom se skriva led!

pupa*81 ti si pa na tekocem, ce ves, da bodo v Murglah odprli razstavni prostor. user posted image  samo, ja, meni je to tudi malo pozno... ker potem se rabijo en mesec, da ti ga dostavijo in nikoli ne ves, kdaj te lahko user posted image  prehiti...

krtkova kje si? Se ze bases s kaksnim krofom?

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
1.2.2010 12:35:52   
pupa*81
pupa*81 ti si pa na tekocem

ma lih slučajno sem poškilila na njihovo stran pa sm vidla (glej link zgorej) user posted image

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
1.2.2010 12:38:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pupa*81
nax se tudi jaz priporočam za ogled user posted image sicer pa v drugi polovici februarja odprejo v murglah (lj) razstavni prostor, sam to je mal pozno za naju user posted image  

Aja šele sred februarja odprejo. Sem gledala njihovo spletno stran pa sem vidla da je zdaj tud v Lj, pa sem mislila, da je že. No sej sredina februarja bo pa čez 2 tednauser posted image Prvo ga moram RES dobit, da ga lahko pride kera pogledat. Tako, da vam sporočim takoj ko pride.

IZVIRNO SPOROČILO: amelie
Ne vem, ali je bilo tu ali pri aprilčicah omenjeno, da se ne sme stegovat rok v zrak zaradi popkovine. Sem vedela, da ni res, ampak sem šla danes še poiskat, če Pušenjak kaj pravi o tem, da ne bi zinla kake neumnosti:
http://med.over.net/forum5/read.php?19,5060906,5060906

No jaz o tem pač nimam takega mnenja. Pa ne me zdej napast, vem da je dr. Pušenjak velik strokovnjak, samo sama res pazim, da se ne stegujem in sklanjam preveč, ker mi je mami povedala, da so ji rekli, da se je meni popkovina ravno zarad tega ovila okrog vratu.

neka_noč dej ti mal počivat zdej če te tok boli, da ne bo kej narobe. Joj verjamem, da si jezna, ker vem kakšna sem jaz če imam vse na kupu. Norim ko zmešana.
Katere knjige kaj priporočaš?

< Sporočilo je popravil nax05 -- 1.2.2010 12:40:12 >

(odgovor članu pupa*81)
  Neposredna povezava do sporočila: 2168
1.2.2010 12:50:44   
amelie
nax05, sej s tem, da paziš, itak nič ne škodiš :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
1.2.2010 12:50:45   
krtkova
Meni je vaditeljica na telovadbi in ginekolog odsvetoval in še v materinski knjižici (mislim, da v prilogi) piše, da naj se nosečnice ne stegujejo navzgor in da naj ne jemljejo stvari iz visokih polic. Tako, da nekaj na tem moram biti. Ne vem pa, če je povzano s popkovino. Tega pa nisem res nikjer zasledila. Sam kot pravim, nekaj mora bit na tem. Previdno punce, vseeno. Men Pušenjak ni zakon! soriiiiiiii user posted image

Ne jem krofov, ker mam fulll dela. Niti na kosilo še nisem šla. Tko, da ne ve men; ve lahko vsaj doma jeste kaj iz hladilnika, jaz nimam nič, razen čaja!!!! Noro imamo tukaj!!user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
   [Brisano sporočilo]
1.2.2010 13:08:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 2171
1.2.2010 13:11:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova
Meni je vaditeljica na telovadbi in ginekolog odsvetoval in še v materinski knjižici (mislim, da v prilogi) piše, da naj se nosečnice ne stegujejo navzgor in da naj ne jemljejo stvari iz visokih polic. Tako, da nekaj na tem moram biti. Ne vem pa, če je povzano s popkovino. Tega pa nisem res nikjer zasledila. Sam kot pravim, nekaj mora bit na tem. Previdno punce, vseeno. Men Pušenjak ni zakon! soriiiiiiii user posted image

Jaz z njim nisem imela še nikoli opravka, vem pa da ga punce kar dost sprašujejo in da jim odgovarja, tako da ga hvalijo. Sama pa nimam pojma. Vem samo da je strokovnjak, to je pa vse. Se pa, kot sem napisala, ne strinjam s tistim kar je napisal. Ok sej ne da imam jaz kej pojma o tem, sam vseen. Se mi zdi, da stegovanje res ni priporočljivo.

In pohvale krtkovi, se je izobraževalauser posted image

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 2172
1.2.2010 13:12:45   
petrca2507
IZVIRNO SPOROČILO: cojka
petrca - A migrene imaš tudi drugače, ali samo med nosečnostjo? Jaz sem imela en mesec nosečnosti take glavobole, da se mi je kar mešal, potem so pa nekak izginili. No, moram potrkat, da ga danes ne fašem.

Migrene so se začele zdej pojavljat. Včeraj je bilo najhuje. Ker sem imela možnost ostati danes doma, sem izkoristila in si odpočila. Sedaj je veliko bolje user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: nax05
petrca2507 upam, da bo glavobol kmalu minil. Kako pa to, da se karavan ne obnaša lepo na cesti v takem vremenuuser posted image

Najin karavan je športna verzija in ima gor dost široke gume (225), kar ni glih za v sneg. Bi dala gor ožje, pa jih ne morva, ker niso homologirane user posted image .
Zdej sem vidla, da so pri nas danes lepo vse očistli, tko da bova imela oba avta v pogonu in pridem pravočasno user posted image .

www.petrca.net

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
1.2.2010 13:16:31   
Anonimen
cojka evo so me glih klical, da gre voziček danes od njih, tako da so rekli, da bo jutri ali v sredo tukaj. Moram it dinarčke dvignit, spet bom zapravljalauser posted image
Za jutri pa ni panike, komot prestaviva, ti kar zrihtaj te papirje, je to bolj pomembno. Jaz in moj trebuh nikamor ne grevauser posted image
Jaz sem tok BLONDDDDD. 3x sem se že spravila pisat mail, pa vsakič k sem prišla na mail, nisem vedla zakajs em prišla. Dobr, da mama tebe. Evo takoj jim pošljem.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2174
1.2.2010 13:21:29   
neka_noč
Hvala Nax - saj počivam. Zdaj. Zato sem pa bila še toliko bolj jezna danes, ker sem ravno komaj prilezla do ordinacije in potem vidim, da brez veze oz. zastonj. Sicer sem bila zjutraj navsezgodaj na sprehodu z Nikito in me ni tako bolelo. Malo. Kot me sedaj že vsak dan. Ampak zdaj je pa noro - da sem komaj in res z mukami prilezla po stopnicah... domov. No ja, danes in jutri bom več ležala, pa upam, da bo.

Knjige; uf, jih je veliko. Sama jih rangiram glede na obdobja (otrokova). Jih je pa fino prebrati že tudi prej, ker dobiš nek vpogled v vzgojo, način, ter splošne smernice. Sama se držim "pravila", da največ poslušam sebe (itak niso vsi otroci isti....), svoje občutke, fino je vedeti, da imata oba starša neke skupne vrednote, poglede na življenje in vzgojo že pred rojstvom otroka - da se o tem pogovarjata/pogovorita kaj mu , kot doto, želita dati za popotnico. Tako sama gledam na vse to. Oz. midva oba s pratnerjem. Knjige so mi samo nek kažipot, ter da vidim še drugačne prijeme, načine kako otroka vzgajati oz. mu v nekih obdobjih pomagati, ga usmerjati...
Sem pa absolutni zagovornik knjig, ker ko prebereš eno knjigo - veliko ur, življenjskih modrosti je lahko povzeto v eni knjigi. In to od enega človeka.... Kaj šele če jih prebereš več...

Skratka, mešano, ok? Naslovi; (meni "biblija" za vzgojo) 1.Dr. John Gray; OTROCI SO IZ NEBES, 2. Florence Littauer; OSEBNOSTNI PLUS ZA STARŠE (obvezno!)(tu priporočam, da morda preden pričnete brati to knjigo, vzamete v roko -3. F. Littauer; OSEBNOSTNI PLUS oz. OSEBNOSTNI PREREZ - tako boste dobile vpogled v različne osebnosti in bolje povzele prvo knjigo glede otrok in staršev (sebe)), 4. Dorothy L. Nolte, Rachel Harris; OTROCI SO PODOBA SVOJIH STARŠEV Starševstvo, ki oblikuje vrednote, 5. Lee Carroll, Jan Tober; INDIGO OTROCI, 6. Dr. Sal Severe; LJUBEZEN NI DOVOLJ, 7. Michael Gurian; DEČKE VZGAJAMO DRUGAČE, 8. Dr. Harville Hendrix, Mag. Helen Hunt; ZDRAV OTROK IN LJUBEZEN STARŠEV, 9. Dr. Lawrence E. Shapiro; ČUSTVENA INTELIGENCA OTROK (obvezno!), 10. Robert T.Kiyosaki; BOGATI OČKA, REVNI OČKA (Kaj svoje otroke učijo bogati, revni in ljudje srednjega sloja pa ne!) (obvezno!), 11. Alison Mackonochie; IZBRUHI TOGOTE (obvezno!) , 12. Jackie Silberg; MISELNI RAZVOJ dojenčka in malčka (Igre za spodbujanje umskih sposobnosti) .....
Te imam tu pri roki... Toliko zaenkrat. Jih je pa ogromno. Res ogromno. Karkoli prebereš je bolje kot nič. Moje mnenje. Mene vzgoja in izobraževanje zanimata. Vsak ima svoj pogled. Tiste, ki ste prosile - imate seznam. Upam, da ste zadovoljne. user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Izbira porodnišnice: Pomembna vprašanja za...
Če ste se odločili, da boste rodili v porodnišnici, si obvezno shranite tale seznam vprašanj za porodnišnico.
Nosečnost in služba: Ob teh znakih zaključ...
Preverite, kateri so tisti znaki, ob katerih je nujno, da se s svojim delodajalcem in ginekologom dogovorite za predčasn...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?