|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 2.del
1.2.2010 13:24:42   
bcljka

IZVIRNO SPOROČILO: krtkova
PS: katera mi je že rekla (bcljka??), da prezgodaj kupujem stvari za novorojenčka??????? Poglej!! Jst se že ukvarjam z najstnikom!!!user posted image user posted image  Matr...

dokler se samo ukvarjaš je še vse ok... sam da ga že ne vpisuješ na kkšno srednjo šolo... k to bi bla pol šele kriza! user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
1.2.2010 14:13:48   
Anonimen
Zivjo punce.

Nisem sla rodit, pa hvalabogu v Polje tudi (se) ne user posted image

Vceraj sem se vdala v usodo (po sobotnem obupu, ko je snezilo kot da je sodni dan) in se zvecer preselila k njegovim. Tale selitev je bila polna blood, sweat and tears! Ni blo prevec prijetno, ampak ok, se en korak blizje najinemu novemu domu.

Danes zvem kaj je s stanovanjem. Hvala vam vsem za spodbudne besede. Neka noc, res so neumni! Sva zadrzala 5% kupnine in niti slucajno jim je ne dam, dokler ni stanovanje 100% ok. To bomo videli sele spomladi, ko bodo se omet popravljali, ker ga pri -15 ne morejo. Je pa fora samo v tem, da sem jim ze januarja rekla, da naj parket zrihtajo, oni ga gredjo pa v cetrtek zvecer rihtat, v petek pa hocejo od mene, da podpisem prevzem. Nein danke user posted image

Ste me pa malo prestrasile s tem dvigovanjem in stegovanjem. Jaz sem cel vikend delala kot zmesana. Moj je bil sicer cist razpi*** name, ker nisem pocivala, ampak meni bi se strgalo, ce bi samo sedela in gledala druge kako nosijo. Nobena skatla (ki sem jo dvignila) ni bila tezja od 2 letnega otroka. Torej, ce cez dve leti zanosim, ne bom smela svojega otroka dvigovati? Ne stekam tega no. Jaz (zaenkrat) delam tako, da se cim manj sekiram za vse te "vraze". Upam, da mi ne bo kdaj zal. Je pa res, da me je vceraj zacelo spikati v trebuhu, ko sem se ful zivcirala. Mislim, da z zivci bolj skodim svojemu otroku kot z dvigovanjem vinskih kozarcev (v skatli).

Vidim, da ste imele spet miljon nekih tem. 100 stvari imam za komentirati. Najprej Cojko in neizmerno ljubezen (ki jo morajo vsi videti) do bitja v tebi. Jaz bi vse te punce, ki se navdusujejo nad svojim trebuhom in nerojenim otrokom na tisto sproscanje v Tanergijo poslala. Njihov maternicni vrat se bo ziher odpiral kot svez cvet vrtnice in njihov otrok spi na puhastem oblacku. Meni je to vse super fino fajn, ampak naj mene ne obremenjujejo s tem.

Mene, ce me kdo vprasa, ce bozam ali pojem ali lupckam ali karkoli delam s trebuhom recem da pac ne, ker nimam pristnih materinskih obcutkov in da cakam, da jih dobim najkasneje pri porodu, ce ne pa da ima to dete dovolj osladnih in custvenih ljudi okoli sebe in bo od njih dobilo potrebno sladkobo da ne bo oviran njen razvoj, ker se ob racionalni materi ocitno ne more normalno razviti.

Pa glede ocetov. Nase se jaz ne cutim, kaj sele on. Ko da roko gor je vse cist pri miru. Mogoce naju pa otrok ne mara in ze razmislja kako si more nadomestno familijo poiskati user posted image

Ceprav ko takole pisem, se pocutim kot najvecja svinja na celem svetu, ampak sem vsaj odkrita. Meni je vsec to, da jo vidim na UZ in to da se razvija in rada jo imam, ampak meni nosecnost ni zivljenjsko poslanstvo in sluzba, ki si jo najbolj na svetu zelim. In verjamem, da se da zdruziti kariero in materinstvo. Moja mama je zraven naju doktorirala. Ziveli smo v studentski sobici brez svoje kuhinje in kopalnice. Pazili so naju studenti, ki so pac bili takrat v skupni kuhinji. Je pa res, da moja mama ni mamasta mama.

Tudi bodoca vnukinja je ne mece iz tira, tako kot na primer njegovo mati, ki se ponoci, ko ne more spati pogovarja z njo. Ne, ne hecam se!! Ravno vceraj je govorila, da ji govori: "Zivjo, miska moja, kako si?" In potem (pazi to) ji vnukinja nazaj odgovori: "Ampak jaz nisem miska. Jaz sem ___ (vstavi poljubno ime)" WTF?! Mene kar malo skrbi za njeno zdravje. Ji je tudi moj moz rekel, da naj se pogovarja kolikor se hoce, samo pri milem bogu naj ne razlaga tega okoli user posted image user posted image

Sicer pa imam tudi jaz posteljico naprej, zato tudi nisem ena izmed tistih, ki so brcike cutile ze pri 12 tednih in se je nebo takrat preklalo na pol in posvetila je bozja luc, ko jo je dete nabilo v mehur. No, tega pri nas ni. Skoda user posted image

Aja, se to. Neka noc, en moj kolega je svoji zeni skoz v dolocenem ritmu po trebuhu tolkel in ko se je mali rodil, mu je v istem ritmu tolkel po hrbtu in se je cisto umiril. Torej je nekaj na tem, da si zapomni iz maternice. Ampak kljub temu, da je to moja prva nosecnost, jaz ne delam nic na maternicni vezi s svojo bodoco hcerko.

Se to. Glede teh kosev za plenice. Jaz bi to sicer imela, ampak to se potem plenice neprodusno zaprejo in to je cista plastika in to se 1000 let ne razkroji. Meni pa ni cist vseeno za okolje. Itak pa se vedno razmisljam o pralnih plenicah. Ampak tam je pa spet izpust vode in praskov vecji ... Ne vem se.

Sem pa drugace danes spet v sluzbi in sem sla ze dopoldan po krofe za sodelavce in 2 sama pojedla. Me je en stric v pekarni vprasal, ce vem da je pust sele naslednji teden in zakaj ze zdaj kupujem krofe. Whatever. Sem rekla, da glede na to, da imam izgovor da lahko jem za dva, lahko krofe jem 3 tedne okoli pusta, ce hocem. user posted image

Aja, tasca mi je ze sms pisala, da me caka kosilo. Krasn. Boljse kot hotel user posted image
Nama je pa vceraj nastimala postelje vsakemu na svoji strani sobe. Sva se ful rezala ponoci, potem se je pa mozek k meni premaknil. V bistvu mu res ni treba zraven mene spati. Je ze naredil kar je imel user posted image

Nic punce, grem jaz malo delat (hahaha). Lepo se imejte.

(odgovor članu bcljka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2177
1.2.2010 14:20:58   
Anonimen
neka_noč hvala za tele naslove knjig. Bom šla v knjižnico, ker tole bi pa res rada prebrala. Men vzgoja otroka pomeni ogromno. Ne prenesem otrok, ki so totalno nevzgojeni. Vem, da je vzgoja težka, me je že zdej strah kako bo pri nas, če bom znala, ampak mi je pa vseeno najbolj pomembna.

Kaj sem jaz zdele ugotovila. Prej sem bila vesela za voziček, no ja zdej nisem več tok, ker mi ni jasno kako si oni to predstavljajo. Jutri al pa v sredo ga dobim. Ok če bo sreda ni panike, sam jutri pa mojga ni v Lj. zdej pa ne vem a oni mislijo, da bom jaz lahko sama nesla voziček do goruser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2178
1.2.2010 14:28:50   
krtkova
Aglaia - men si ful dobr napisala. Sej ni treba, da se vsi cedimo ob nosečnosti. Jst se nekje na pol. Nisem čist ravnodušna, sam blažena pa tud pod razno ne.

Sam dviguj pa vseen ne več kot 5 kg (nimam namreč pojma kakšne vinske kozarce imaš - v času vikingov so namreč pili iz kelihov, ki so lahko težki!! user posted image user posted image )

Jst sm po kosilu pojedla jagodni štrudelj, sam tok da vam sporočim!!user posted image user posted image  Po službi se pa dobim s koelgico v Zvezdi. Kjera fouš??user posted image user posted image user posted image

Ne ljubi se mi več biti tukaj!!user posted image user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
1.2.2010 14:44:49   
marjanaj
Njihov maternicni vrat se bo ziher odpiral kot svez cvet vrtnice in njihov otrok spi na puhastem oblacku.
za crknt user posted image user posted image user posted image  pa Aglaja, ti ga res serjes user posted image user posted image user posted image  jaz sem si tole zdele v zivo predstavljala user posted image user posted image user posted image

pa tole s krofi... dobr si jim povedala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  če češ jih lahko tut celo kilo poješ in potem user posted image  pa kaj to njim mar user posted image

nax05 po moje ti bodo vozicek sigurno pomagali gor nest. Ponavadi so dostavljači kakšni lušni mladi fanje, ki se jim majčkeno nasmehnes in ti jejo iz roke user posted image  malo jih lepo poglej, dej trebuh ven in prosi, ce ti ga gor nesejo.

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
1.2.2010 14:46:36   
marjanaj
krtkova sem te lih vidla k si prisla s kosila. Jaz sem lih sla v Mercuriusa na kosilo, ugan kaj sem jedla: palacinke s fullll nutele in bananami... mmmmmmmmmm.... tko da zdele sploh ne morem pomislit vec na nic cokoladnega... bi pa mogoce se en toast iz Zvezde. Te imajo pa odlične.

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
1.2.2010 15:03:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

Aglaia - men si ful dobr napisala. Sej ni treba, da se vsi cedimo ob nosečnosti. Jst se nekje na pol. Nisem čist ravnodušna, sam blažena pa tud pod razno ne.

Sam dviguj pa vseen ne več kot 5 kg (nimam namreč pojma kakšne vinske kozarce imaš - v času vikingov so namreč pili iz kelihov, ki so lahko težki!! user posted image user posted image )

Jst sm po kosilu pojedla jagodni štrudelj, sam tok da vam sporočim!!user posted image user posted image  Po službi se pa dobim s koelgico v Zvezdi. Kjera fouš??user posted image user posted image user posted image

Ne ljubi se mi več biti tukaj!!user posted image user posted image user posted image

Oooo jej, nisi me skurcala!!! Hvala. user posted image

Sicer si pa ti tudi taka "baba". Ne vem kako se temu rece. Da si ne pustis, da s tabo pometajo. No, jaz hocem, da je moja hcerka tudi taka. Se mi sicer smili, ker ne vem kje bo fanta nasla (mene itak ze od porocnega dne skrbi za moj zakon user posted image ) ampak mi je boljse to, kot pa da bo taka brezvretencarka. Ceprav vem, da na njen karakter nimam vpliva. No, glede na to, da bo bikica (tako kot jaz), priblizno vem kaj nas caka user posted image

Aja, vinski kozarci niso iz casa vikingov. Hvalabogu. Sem pa nasla neke hude kristalne zadeve (po moje iz leta 1950), ki mi jih je uturila moja  babica. Se original zapakirano user posted image Morem malo pogledat koliko je to kaj vredno. A se kera kaj spozna? Kam se gre to vprasat? Antikvariat ima samo knjige, a ne?

A je jutrisnje srecanje odpadlo? Al se velja ob 5 v/pri Sipcu?

Nax, tebe ne bo ne? Skoda, ker sem se ful veselila, da te spoznam, ceprav se mi zdi da vem kdo si na fb. PBR? S konjem in mozem? user posted image
Marjanaj ti si sik, da si v zivo predstavljas. Fuj fuj maternicni vrat user posted image
Palacinke bi. Bom tasci sms poslala user posted image

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 2182
1.2.2010 15:04:21   
neka_noč
Pa ne spet o hrani, no. Jaz sem danes na zelju, pečenici in krompirju. user posted image Je imel moj dragi željo, da enkrat končno spet naredim zelje in pečenice - on jih obožuje. Pa naj mu bo. user posted image

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
1.2.2010 15:08:38   
krtkova
marjanaj - jst sem te tud vidla, si stala pri bankomatu,a ne? Vsakič ko grem mimo pogledam tud k tebi notr, če me boš slučajno vidla, da ti pomaham. MMM, palačike z nutelo in bananami, mnjami mnjami!!user posted image

Aglaia - jst sem si našla že več fantov v življenju, tko, da ne skrbi za hči!!! Obletavali jo bodo!!user posted image user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
1.2.2010 15:09:29   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia
A je jutrisnje srecanje odpadlo? Al se velja ob 5 v/pri Sipcu?

Brez neumnih vprašanj prosim!!user posted image  Nč ne odpade!!

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
1.2.2010 15:23:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: marjanaj
nax05 po moje ti bodo vozicek sigurno pomagali gor nest. Ponavadi so dostavljači kakšni lušni mladi fanje, ki se jim majčkeno nasmehnes in ti jejo iz roke user posted image  malo jih lepo poglej, dej trebuh ven in prosi, ce ti ga gor nesejo.

marjanaj a ti mene zdele nagovarjaš, da nej mal šmiram s temi fantiuser posted image Dobr, da moj ne bere tega foruma, ker pomoje ne bi smela več z vami na tortice. Že tako govorimo sam o hrani in mi pol moj reče, da je glavna moja dejavnost praznenje hladilnika, ti me nagovarjaš, da nej jim mal mižikam, da mi bojo voziček gor nesl,...user posted image Da ne bo kera kej resno vzela, da me ma moj zdej k kužka tuki doma zaprto.
In ti packa o palačnikah, krtkova o torticah,,...joj punce.
Aja marjanaj še to. Sem prej pozabila, ne mojga bloka ne moreš falit, je cojka res dobr opisala a ne. Sam veš kaj pa ne razumem, kaj je cojka tuki počela pri tem bloku. Sem ji dala jasna navodila, da so trije bloki, rdeč, oranžen in rumen in da je ta njen center v rumenem. Kaj je ona pol delala pri oranžnemuser posted image user posted image

Aglaia mene žal ne bo ne, ker imava MŠ. Se moj ni dal prepričat, da bi raj v Domžale hodila, da bi jaz lahko prišla na tortico. Pa drugič a ne? Sam bomo dale tak termin, da bom tud jaz lahko. Prosimuser posted image Ker sem se tud jaz ful veselila, da spoznam tebe in še par ostalih, ker jutr vas bo pa res velik. Ja tapravo misliš na fb. Z dvema konjema po krtkinouser posted image

neka_noč danes imate pa isto kosilo kot mi. Sam da ima moj krvavico, jaz pa pečenico, ker krvavice na maram.

(odgovor članu marjanaj)
  Neposredna povezava do sporočila: 2186
1.2.2010 15:36:41   
Anonimen
Samo eno besedo imam za vas: LACNAAAAA!!!

Krvavice, pecenice, krompir, zelje, jagodni studelj, palacinke z nutello ... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2187
1.2.2010 15:42:23   
marjanaj
nax05 ja tudi mene zanima, le kaj nekaj je cojko tako vleklo k temu bloku, je že mogla bit enea močna magnetna privlačnost user posted image  

mam pa še en predlog: ko dobiš voziček user posted image , gremo lahko na kavo nekam pri tebi v Domžalah, pa ti kar pripelješ voziček, pa da ne bo čudno zgledal, daš notr enga plastičenga dojenčka, me bomo pa vadile: iiiiiiii kolk je lep in joj kolk je ze zrastu itd... itd... Vaja dela mojstra, potem ko bomo vozičkale, bomo skoz mogle to govort drugim mladim mamicam user posted image  da jim bomo pihale na dušo user posted image . A ni dobra ideja? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
1.2.2010 16:02:11   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: marjanajmam pa še en predlog: ko dobiš voziček user posted image , gremo lahko na kavo nekam pri tebi v Domžalah, pa ti kar pripelješ voziček, pa da ne bo čudno zgledal, daš notr enga plastičenga dojenčka, me bomo pa vadile: iiiiiiii kolk je lep in joj kolk je ze zrastu itd... itd... Vaja dela mojstra, potem ko bomo vozičkale, bomo skoz mogle to govort drugim mladim mamicam user posted image  da jim bomo pihale na dušo user posted image . A ni dobra ideja? user posted image

Sm skor crknla od smeha pri tem predlogu!!user posted image user posted image  Plis, a sm lahko zraven????

Šibam (ful sita) v Zvezdo!!

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
1.2.2010 16:11:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: marjanaj
mam pa še en predlog: ko dobiš voziček user posted image , gremo lahko na kavo nekam pri tebi v Domžalah, pa ti kar pripelješ voziček, pa da ne bo čudno zgledal, daš notr enga plastičenga dojenčka, me bomo pa vadile: iiiiiiii kolk je lep in joj kolk je ze zrastu itd... itd... Vaja dela mojstra, potem ko bomo vozičkale, bomo skoz mogle to govort drugim mladim mamicam user posted image  da jim bomo pihale na dušo user posted image . A ni dobra ideja? user posted image

Sej ne moreš verjet, par strani nazaj sem še napisala k je cojka prinesla plenice pokazat, da bomo naslednjič že vozičke hodile kazat in zdej ti prideš ven s tako idejouser posted image Pa kaj bi ve rade, da mene v Polje sosedi tuki pošljejo. Bojo klical ej kle po Domžalah hod ena baba z namišljenim otrokom. Pa sej naju z mojim izselijouser posted image Vam pa komot pokažem voziček, sam ne bliz mojga bloka, ker sva obsojena bit še par let tuki.

(odgovor članu marjanaj)
  Neposredna povezava do sporočila: 2190
   [Brisano sporočilo]
1.2.2010 16:16:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu marjanaj)
  Neposredna povezava do sporočila: 2191
1.2.2010 16:19:39   
marjanaj
Glede nošenja vozička, bi ti pa drugač tud uni iz centra bikovih semen lahko pomagal

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sej ne morem verjet
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
1.2.2010 16:39:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: cojka
Voziček me ne zanima tok, samo rada bi pa videla nax, kako fura notr plastičnega dojenčkauser posted image user posted image user posted image user posted image A lahko pridem vsaj opazovatuser posted image user posted image user posted image user posted image  Al pa se vse zmenite, kej pa kdaj tuki na forumu in bom slučajno sedela za sosednjo mizo. Ker tega pa ne bi rada zamudilauser posted image user posted image user posted image  
Glede nax - bloka (rajš ne bom sklanjala) - verjetno je res neka usodna privlačnost. Drugač bi si nax itak roza blok zbrala.

nax - no, ti le napiš mail. user posted image  Glede nošenja vozička, bi ti pa drugač tud uni iz centra bikovih semen lahko pomagaluser posted image user posted image user posted image .

cojka jaz bi  roza blok izbrala, sam veš v čem je problem, ker bi teb rekla prid k men sem v roza bloku in ti bi šla v vijoličnega. Ker še zdej ne razumem (pri povsem jasnih navodilih), kako si pristala pri oranžnem bloku, če sem ti pa rekla, da je ta center, ki ga iščeš v rumenemuser posted image
Vidm, da bom mogla na naslednje srečanje prinest vizitko od tega podjetja al karkol so, ker vas zelo zanimajo tale bikova semenauser posted image
Ok punce glede na to, da pričakujemo lulčka, mu nisva kupila plastičnega dojenčka, tako da voziček bo prazen.

cojka mail sem pa poslala in še čakam odgovor.

Neposredna povezava do sporočila: 2193
   [Brisano sporočilo]
1.2.2010 16:48:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2194
1.2.2010 16:55:49   
Anonimen
nax - no, super za mail. Upam, da se bo dalo.
Veš, gled bloka... matr, nekaj me je tja vleklo, da sem kar rumeno barvo videla. A si ti pa roza videlauser posted image user posted image user posted image

Ja jaz tud upam, da se bo dalo.
Mogoče sem imela pa večerno razkazovanje bloka in sem mislila, da je roza, nikol ne vešuser posted image Sej vem, ti si šla pa firbcat, zato da se loh zdej norca iz mene delaš. Sam matr en bi nam mogu plačat, ker tok k smo pa me tuki reklame nardile za njih, je pa višekuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2195
1.2.2010 17:53:16   
neka_noč
IZVIRNO SPOROČILO: nax05

nax - no, super za mail. Upam, da se bo dalo.
Veš, gled bloka... matr, nekaj me je tja vleklo, da sem kar rumeno barvo videla. A si ti pa roza videlauser posted image user posted image user posted image

Ja jaz tud upam, da se bo dalo.
Mogoče sem imela pa večerno razkazovanje bloka in sem mislila, da je roza, nikol ne vešuser posted image Sej vem, ti si šla pa firbcat, zato da se loh zdej norca iz mene delaš. Sam matr en bi nam mogu plačat, ker tok k smo pa me tuki reklame nardile za njih, je pa višekuser posted image

.... ja reklamo - ampak reklamo za kaj - to je zdaj vprašanje..user posted image Si se že šla pozanimat kaj točno tam počnejo s temi semeni?user posted image

Cojka sem na after eight čokoladicah, pa jih drugače sploh ne maram.. V sili hudič še muhe žre - pravijo. user posted image Piše "po osmi" - pa še ni ura šest, imam pa samo še eno ploščico/čokoladico....  MMMM, nič več. Zmanjkalo. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
1.2.2010 17:56:48   
bcljka
ok punce, kaj je pa to kej tazga če mal z vozičkom potreniraš... jst sm pelala mojo Tinko en krog... če je Didl še ne pomen da ne sme v voziček! Pa tud najinga medveda Baneta sva lani uzela sabo na morje in ga peljala na plažo... (velik je 1,80m)... sicer ne vem zakaj so ljudje čudn gledal... sej ni bil nag, sva ga oblekla... user posted image da ne omenm nočne zabave s plišatim psom Buddyem in tigrom Renotom v KMŠju... (smo mel privilegij ker poznamo varnostnike da smo pršl notr)... ampak onadva sta pila borovničke tko k midve s kolegico... in pol folk gleda kt da si z lune padu!! Halo? Zakaj?! Brigi se zase... pravm jst user posted image user posted image

kar pa se tiče vzgoje... cojka, ti jih maš samo na inštrukcijah... jst (tud moj mož) pa že od srednje šole delava v kolonijah in šolah v naravi, zimovanjih itd. Čist vsak posamezni otrok je drugač vzgojen... tud če so skupi s svojimi bratci in sestricami so to ogromne razlike... in prou zato sva mela midva tok dela z izbiro imena za najinega malčka, ker vsako ime k nama je blo ušeč naju je spomnl na enga "pamža" ... grozn! Tko da potem sva pršla do imen Jaš za fantka (sva misnla prvo Juš - ampak evo, sm mela jst tok enga nadležnga Juša v skupini v koloniji da ni pogojev da bi dala svojmu otroku tko ime), za punčko pa Julija (Julije pa ni mel noben sploh v skupini nikjer, jeeeeeeee)...

bom raj nehala pisat pa grem pojest še en kinder bueno... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
1.2.2010 18:13:46   
neka_noč
Drage moje, svetujem vam, da greste kdaj v Tivoli in videle boste voziček - notri pa psa. user posted image Meni je pa to too much. Razumem, če imaš kužka, ki je npr. ali tako zelo star in onemogel, ali pa je z njim kaj narobe.... ampak, da zdravega "cucka" vozič po Tivolju v vozičku.... Mislim , to je pa meni za v Polje. Torej, Nax, ti kar veselo voziček na plano, notri enega plastičnega dojenčka (moj sine je imel ene dve punčki, pa ti jih lahko posodimuser posted image ), svetujem da greš v Tivoli user posted image   - pa bom jaz v Čolnarni vas opazovala in "krepala" od smeha... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
   [Brisano sporočilo]
1.2.2010 18:17:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu bcljka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2199
1.2.2010 18:20:55   
neka_noč
Uživaj v "šejkanju".

Po osmi bo pa pri meni solata z jajčkom. user posted image Sinu sem že skorajda snedla vse sladkarije. Kakšna mami semuser posted image user posted image Kje so časi ko nisem smela videti ničesar sladkega....

Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Izbira porodnišnice: Pomembna vprašanja za...
Če ste se odločili, da boste rodili v porodnišnici, si obvezno shranite tale seznam vprašanj za porodnišnico.
Nosečnost in služba: Ob teh znakih zaključ...
Preverite, kateri so tisti znaki, ob katerih je nujno, da se s svojim delodajalcem in ginekologom dogovorite za predčasn...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?