Anonimen
|
Zivjo punce. Nisem sla rodit, pa hvalabogu v Polje tudi (se) ne Vceraj sem se vdala v usodo (po sobotnem obupu, ko je snezilo kot da je sodni dan) in se zvecer preselila k njegovim. Tale selitev je bila polna blood, sweat and tears! Ni blo prevec prijetno, ampak ok, se en korak blizje najinemu novemu domu. Danes zvem kaj je s stanovanjem. Hvala vam vsem za spodbudne besede. Neka noc, res so neumni! Sva zadrzala 5% kupnine in niti slucajno jim je ne dam, dokler ni stanovanje 100% ok. To bomo videli sele spomladi, ko bodo se omet popravljali, ker ga pri -15 ne morejo. Je pa fora samo v tem, da sem jim ze januarja rekla, da naj parket zrihtajo, oni ga gredjo pa v cetrtek zvecer rihtat, v petek pa hocejo od mene, da podpisem prevzem. Nein danke Ste me pa malo prestrasile s tem dvigovanjem in stegovanjem. Jaz sem cel vikend delala kot zmesana. Moj je bil sicer cist razpi*** name, ker nisem pocivala, ampak meni bi se strgalo, ce bi samo sedela in gledala druge kako nosijo. Nobena skatla (ki sem jo dvignila) ni bila tezja od 2 letnega otroka. Torej, ce cez dve leti zanosim, ne bom smela svojega otroka dvigovati? Ne stekam tega no. Jaz (zaenkrat) delam tako, da se cim manj sekiram za vse te "vraze". Upam, da mi ne bo kdaj zal. Je pa res, da me je vceraj zacelo spikati v trebuhu, ko sem se ful zivcirala. Mislim, da z zivci bolj skodim svojemu otroku kot z dvigovanjem vinskih kozarcev (v skatli). Vidim, da ste imele spet miljon nekih tem. 100 stvari imam za komentirati. Najprej Cojko in neizmerno ljubezen (ki jo morajo vsi videti) do bitja v tebi. Jaz bi vse te punce, ki se navdusujejo nad svojim trebuhom in nerojenim otrokom na tisto sproscanje v Tanergijo poslala. Njihov maternicni vrat se bo ziher odpiral kot svez cvet vrtnice in njihov otrok spi na puhastem oblacku. Meni je to vse super fino fajn, ampak naj mene ne obremenjujejo s tem. Mene, ce me kdo vprasa, ce bozam ali pojem ali lupckam ali karkoli delam s trebuhom recem da pac ne, ker nimam pristnih materinskih obcutkov in da cakam, da jih dobim najkasneje pri porodu, ce ne pa da ima to dete dovolj osladnih in custvenih ljudi okoli sebe in bo od njih dobilo potrebno sladkobo da ne bo oviran njen razvoj, ker se ob racionalni materi ocitno ne more normalno razviti. Pa glede ocetov. Nase se jaz ne cutim, kaj sele on. Ko da roko gor je vse cist pri miru. Mogoce naju pa otrok ne mara in ze razmislja kako si more nadomestno familijo poiskati Ceprav ko takole pisem, se pocutim kot najvecja svinja na celem svetu, ampak sem vsaj odkrita. Meni je vsec to, da jo vidim na UZ in to da se razvija in rada jo imam, ampak meni nosecnost ni zivljenjsko poslanstvo in sluzba, ki si jo najbolj na svetu zelim. In verjamem, da se da zdruziti kariero in materinstvo. Moja mama je zraven naju doktorirala. Ziveli smo v studentski sobici brez svoje kuhinje in kopalnice. Pazili so naju studenti, ki so pac bili takrat v skupni kuhinji. Je pa res, da moja mama ni mamasta mama. Tudi bodoca vnukinja je ne mece iz tira, tako kot na primer njegovo mati, ki se ponoci, ko ne more spati pogovarja z njo. Ne, ne hecam se!! Ravno vceraj je govorila, da ji govori: "Zivjo, miska moja, kako si?" In potem (pazi to) ji vnukinja nazaj odgovori: "Ampak jaz nisem miska. Jaz sem ___ (vstavi poljubno ime)" WTF?! Mene kar malo skrbi za njeno zdravje. Ji je tudi moj moz rekel, da naj se pogovarja kolikor se hoce, samo pri milem bogu naj ne razlaga tega okoli Sicer pa imam tudi jaz posteljico naprej, zato tudi nisem ena izmed tistih, ki so brcike cutile ze pri 12 tednih in se je nebo takrat preklalo na pol in posvetila je bozja luc, ko jo je dete nabilo v mehur. No, tega pri nas ni. Skoda Aja, se to. Neka noc, en moj kolega je svoji zeni skoz v dolocenem ritmu po trebuhu tolkel in ko se je mali rodil, mu je v istem ritmu tolkel po hrbtu in se je cisto umiril. Torej je nekaj na tem, da si zapomni iz maternice. Ampak kljub temu, da je to moja prva nosecnost, jaz ne delam nic na maternicni vezi s svojo bodoco hcerko. Se to. Glede teh kosev za plenice. Jaz bi to sicer imela, ampak to se potem plenice neprodusno zaprejo in to je cista plastika in to se 1000 let ne razkroji. Meni pa ni cist vseeno za okolje. Itak pa se vedno razmisljam o pralnih plenicah. Ampak tam je pa spet izpust vode in praskov vecji ... Ne vem se. Sem pa drugace danes spet v sluzbi in sem sla ze dopoldan po krofe za sodelavce in 2 sama pojedla. Me je en stric v pekarni vprasal, ce vem da je pust sele naslednji teden in zakaj ze zdaj kupujem krofe. Whatever. Sem rekla, da glede na to, da imam izgovor da lahko jem za dva, lahko krofe jem 3 tedne okoli pusta, ce hocem. Aja, tasca mi je ze sms pisala, da me caka kosilo. Krasn. Boljse kot hotel Nama je pa vceraj nastimala postelje vsakemu na svoji strani sobe. Sva se ful rezala ponoci, potem se je pa mozek k meni premaknil. V bistvu mu res ni treba zraven mene spati. Je ze naredil kar je imel Nic punce, grem jaz malo delat (hahaha). Lepo se imejte.
|