Anonimen
|
krtkova pol je pa možno da je to to, da nizko nosiš. Pri men je bilo tud neki časa ok, pol je pa kar naenkrat začel ful dol potiskat. In sem klicala g in je rekel, da moram prov ful ležat in ti povem, da je res zelo pomagalo. Tako, da tud mali je šel zdej višje. Boš vidla s časom kako bo, ampak ležanje res pomaga. saša1975 hvala. Ja ja se že skor zlata bliža a ne IZVIRNO SPOROČILO: mkbk IZVIRNO SPOROČILO: nax05 Kako smo? No se moram pohvalit, da sem prvič po ne vem kolikem času doživela mirno noč, da mi niti enkrat ni prišlo na misel, da bi šla po ponev, ker je moj spal ko ubit. No, mene pa dons ni zbudu pamž, ampak idiotski mož ki misli, da ima pravico, da si stokrat naštima uro preden vstane (upam, da tega ne bere) in njemu zvoni, pa on pol nazaj zaspi, jst pa lohka ovce štejem, aneda. Res sm jezna don na njega ker sva že mela debato na to temo. Parkrat. In to se je zgodil že ob 5.30. Prosim lepo. JA sej vem, se bom trudla malo bolj širit ++++ energijo mkbk si me zdele nasmejala. Pri nama je to stalna praksa. Že tako celo noč smrči, da bi ga lopnla po glav s ponvijo, pol pa še zjutri k ob 6h pelem psa reče, da nej ga zbudim, ga budim, pa mi prbije, ja dej še par minut in valda jaz pol stražm, da ne zaspim nazaj in mu vsake tok rečm ja a boš že ustal, joj ne bi še mal, pol pa valda že mene zmanjka, pol pa se gospod zbudi npr ob pol osmih in mi prbije ja zakaj me pa nisi zbudila, zdej sm pa zaspal Halo, pa kdo je tuki nor
|