|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 2.del
2.2.2010 9:21:53   
Anonimen
ktrkova in ja je možno, da ti mali že s tok mejhno težo potiska dol, ker je bilo tako pri men do nekaj časa nazaj, zato pa sem imela do zdej predpisano ležanje, ker se mi zdel na konc že da bom štoflc rabila, da bo notr ostal. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2226
2.2.2010 9:22:56   
sasa1975
NAX cestitam za obletnicoooo (kar tako naprej)pol pa srebrna pa zlata....

PRVI JESENSKI DAN,Nika je imela 2.ceplenje-5mesecev,7730gr.67cm,lepo rastem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
2.2.2010 9:23:03   
mkbk
Aglaia, sm ti hotla samo rečt, da  tole glede majstrov pa stanovanja...pr nas ko smo obnavljal je hasnilo samo, da smo jim težili do  onemoglosti, jst sm se itak presekirala za vsak drek, mož je pa flegmatik, tko da sm se na konc sekirala še zakaj se on ne sekira (namreč če on sem, potem sem jst po defaultu hladna ko špricer!!!) Sam zdej res ni fajn, da se ti pustiš tko iztirit (vem jst tud drgač ne morm). GLavo gor. user posted image

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
2.2.2010 9:24:42   
mkbk
Krtkova -kr mal dohtarju pojamri! A pa te neha bolet ko počivaš???k men če me boli  pomaga da se uležem...neha

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
2.2.2010 9:25:50   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: nax05

ktrkova in ja je možno, da ti mali že s tok mejhno težo potiska dol, ker je bilo tako pri men do nekaj časa nazaj, zato pa sem imela do zdej predpisano ležanje, ker se mi zdel na konc že da bom štoflc rabila, da bo notr ostal. 

Matr, nax, a veš, da mam včasih res en tak filing!user posted image  Tud mal vaginalnega pritiska. Ampak, res ni panike. Če se bo stopnjevalo, bom pa šla v akcijo. Zaenkrat gre.

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
2.2.2010 9:26:16   
sasa1975
ja sej k ste lih pri majstrih MKBK
ali slučajno ves v kolksnem casu morajo odpraviti reklamacijo...
namrec nama so montirali novo dnevno sobo pohistvo in sm ugotovilo da je nekaj počeno za zamenjat pa sm javila in obljubljajo da bodo prisli,,,,

skoda zivcev ampak ce das za dnevno 2ooo€ se ti zdi mal neumno da ne odpravijo napake...

se vidimo popoldan?

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
2.2.2010 9:27:09   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: mkbk

Krtkova -! A pa te neha bolet ko počivaš???k

nimam pojma.user posted image  Če sm pa skoz neki v akciji. Sploh nimam časa za počitek user posted image . Dons so krofi v igri, pol grščina, bom dam prišla spet po 21h. Pol grem pa itak spat kmalu. user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
2.2.2010 9:27:18   
sasa1975
KRTKOVA meni MAGNESOL in lezanje pomagaaaa

(odgovor članu sasa1975)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
2.2.2010 9:30:25   
mkbk
user posted image

Kako smo? No se moram pohvalit, da sem prvič po ne vem kolikem času doživela mirno noč, da mi niti enkrat ni prišlo na misel, da bi šla po ponev, ker je moj spal ko ubit.

No, mene pa dons ni zbudu pamž, ampak idiotski mož ki misli, da ima pravico, da si stokrat naštima uro preden vstane (upam, da tega ne bere) in njemu zvoni, pa on pol nazaj zaspi, jst pa lohka ovce štejem, aneda. Res sm jezna don na njega ker sva že mela debato na to temo. Parkrat. In to se je zgodil že ob 5.30. Prosim lepo.user posted image

JA sej vem, se bom trudla malo bolj širit  ++++ energijouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
2.2.2010 9:32:37   
mkbk
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

Krtkova -! A pa te neha bolet ko počivaš???k

nimam pojma.user posted image  Če sm pa skoz neki v akciji. Sploh nimam časa za počitek user posted image . Dons so krofi v igri, pol grščina, bom dam prišla spet po 21h. Pol grem pa itak spat kmalu. user posted image

pol pa ti Hugo govori da mal smiri

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
2.2.2010 9:34:27   
krtkova
ha ha ha, mkbk - pri nama je pa ravno obratno. Mam pa jaz budilko že ob 6.20, pa jo snoozam do 6.47!!!!!! Na 9 min snooze.user posted image  Sam se je moj že mal navadu.

Me pa on živcira, k nogice vedno nekako na mojo stran, na moj jogi, spravi. In vsakič ko se premakne, butne z njimi dol in men jogi kr zaplapola. Če si predstavljaš - kot bi bila na morju in bi bil vihar in ful valovi. user posted image  In tko me vsako noč okol 4h zbudi in jst se pol 1h sprehajam po stanovanju!user posted image  Pa ne morem bit jezna nanj, k je tko luškan, ko spi. user posted image user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
2.2.2010 9:35:53   
krtkova
pol pa ti Hugo govori da mal smiri

Ja, ne morem, kdo se bo pa gršk učil????

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
2.2.2010 9:36:59   
Anonimen
krtkova pol je pa možno da je to to, da nizko nosiš. Pri men je bilo tud neki časa ok, pol je pa kar naenkrat začel ful dol potiskat. In sem klicala g in je rekel, da moram prov ful ležat in ti povem, da je res zelo pomagalo. Tako, da tud mali je šel zdej višje. Boš vidla s časom kako bo, ampak ležanje res pomaga.

saša1975 hvala. Ja ja se že skor zlata bliža a neuser posted image

Kako smo? No se moram pohvalit, da sem prvič po ne vem kolikem času doživela mirno noč, da mi niti enkrat ni prišlo na misel, da bi šla po ponev, ker je moj spal ko ubit.

No, mene pa dons ni zbudu pamž, ampak idiotski mož ki misli, da ima pravico, da si stokrat naštima uro preden vstane (upam, da tega ne bere) in njemu zvoni, pa on pol nazaj zaspi, jst pa lohka ovce štejem, aneda. Res sm jezna don na njega ker sva že mela debato na to temo. Parkrat. In to se je zgodil že ob 5.30. Prosim lepo.

JA sej vem, se bom trudla malo bolj širit  ++++ energijo

mkbk si me zdele nasmejala. Pri nama je to stalna praksa. Že tako celo noč smrči, da bi ga lopnla po glav s ponvijo, pol pa še zjutri k ob 6h pelem psa reče, da nej ga zbudim, ga budim, pa mi prbije, ja dej še par minut in valda jaz pol stražm, da ne zaspim nazaj in mu vsake tok rečm ja a boš že ustal, joj ne bi še mal, pol pa valda že mene zmanjka, pol pa se gospod zbudi npr ob pol osmih in mi prbije ja zakaj me pa nisi zbudila, zdej sm pa zaspal Halo, pa kdo je tuki nor

(odgovor članu mkbk)
  Neposredna povezava do sporočila: 2238
2.2.2010 9:48:46   
krtkova

krtkova pol je pa možno da je to to, da nizko nosiš.

Glede na to, da imam ogromen trebuh tudi navzgor, ne vem, če bo to držalo!!user posted image user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
2.2.2010 9:52:34   
Anonimen

krtkova pol je pa možno da je to to, da nizko nosiš.

Glede na to, da imam ogromen trebuh tudi navzgor, ne vem, če bo to držalo!!user posted image user posted image user posted image

Ma kakšen ogromen trebuh. Dej ne biksej ga.

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 2240
2.2.2010 9:54:30   
mkbk
sej sm ti jst povedala...vsaj pol  urce bod bl prmer pa v horizontaliuser posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
2.2.2010 9:57:46   
mkbk
naxič a ti pol dons prideš?

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
2.2.2010 10:00:54   
Anonimen
krtkova se strinjam z mkbk. Mal se dej umirit pa ležat.

mkbk jaz imam danes ob 17h MŠ, tako da me ne bo. Pa naslednjič. A si ti drugače ok?

(odgovor članu mkbk)
  Neposredna povezava do sporočila: 2243
2.2.2010 10:12:34   
krtkova

naxič

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
2.2.2010 10:17:52   
Anonimen

naxič

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image a ti je všeč auser posted image Sam mal kruto se sliš, jaz takoj na grdo stvar pomislm. Sam če se prov spomnem si mi zadnjič v Zvezdi rekla, da ti je všeč moj nick a ne. Joj kok sem zdej ponosnauser posted image

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 2245
2.2.2010 10:20:50   
Anonimen

naxič a ti pol dons prideš?

hahaha!! Jaz sem se tudi komaj zadnjic zavedla, da Cojki velikokrat Cojkic recem. Ah ja, ce je pa iz Crnuc. Ceprav bi mogle Krtkovo pobosancit, glede na BS3 ... user posted image

Torej, te Hugić (hehe) matra. Mogoce ne mara grscine. Neeee, to pa ze ne more biti res user posted image

Mkbk, kako si ti? Pa mali/mala? A ti ze ves kaj dobite? Danes prides?

Sem na aprilcicah vceraj amelie zatezila, da naj pride pa me je skenslala. Skoda, ker njo bi pa res rada spoznala. Vcasih me na mojo mami spomni, ker me skoz k**urca pa bi bila mogoce presenecena user posted image

(odgovor članu mkbk)
  Neposredna povezava do sporočila: 2246
2.2.2010 10:23:00   
mkbk
ej nax men je tud debest tvoj nick ...a lahko tuki javno poveš kako je do tega prišlo...men je moj tok bedn, se vid da sm čist brez idej (bogi moj otrok ma tako boring mami) pa se ga ne da zamenat user posted image   MOgoč lahko pa Bonnie RR kej zrihta, aja ona je pr junijkah.

Nax kdaj maš ti rok?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
2.2.2010 10:26:07   
pupa*81
no pa mam hudiča, k sm bla tolk pridna do zdej so me pa na bolniško dali user posted image sem mela učeri pregled, sicer z babyem vse ok, ima 1,7kg bajsi user posted image , z mami pa očitno ni vse ok, sem sicer še zaprta, se je pa vse skupej dol spustilo in moram bit v horizontali. mi je prav čudno mirovat, k sm zdej skoz okol laufala user posted image

tako da pupe moje, nema krofov zame danes user posted image , upam da se do naslednjič vse skupej dvigne pa da pridem. lejte da se vam krofi ne zataknejo k sm vam fouš user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2248
   [Brisano sporočilo]
2.2.2010 10:26:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 2249
2.2.2010 10:31:23   
Zvezdici
Jutro. Spet jaz user posted image .

mmmm krofi. Jaz sem si ravno včeraj enega privoščila. Upam danes, da tudi uspem ga kje izbrskat user posted image . Une trojanske bi. Njaaam. Bi zdaj brez problema pojedla tistega velikega!

Aja kako mkbk? Ali nimaš v petek v P pregled? Si najbrš spregledala, ko sem že kar nekaj strani nazaj vprašala ob kateri uri imaš? Ker jaz imam tudi namreč v petek pregled tam. Me je tako zanimalo, da vem da pomaham, hehe.

Ste, pa res veliko napisale. Imam dela za kakšne par urc, hehe.
Sicer pa naslednji teden dobim laptopa in bom lahko tudi jaz bolj pogosto visela z vami user posted image .

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost in služba: Ob teh znakih zaključ...
Preverite, kateri so tisti znaki, ob katerih je nujno, da se s svojim delodajalcem in ginekologom dogovorite za predčasn...
Trik za naravno lajšanje porodnih bolečin
photo
Ste vedeli, da lahko s preprostim trikom omilite porodno bolečino, ki jo čutite, ko vaš dojenček pritiska na medenico, k...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?