Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 2.2.2010 10:32:38
|
|
|
|
mkbk
|
Danes še vidim če pridem...zmenjena sem da lahko grem, samo odvisno od splošnega počutja (beri od tega kaj bojo rekl na patološki)
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 2.2.2010 10:32:40
|
|
|
|
petrca2507
|
marjanaj hvala za meil Hvala tudi vsem ostalim za razlago o Rh-. Meni je G samo rekla, da dobim injekcijo pri 28t in v primeru Rh+ otroka še po porodu. Sam tko me je zanima, ker sem že 2x brala, da je treba nekaj skakat sem in tja zarad te injekcije, pa čakat celo večnost, ...
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 2.2.2010 10:38:27
|
|
|
|
živa
|
Hoj! A bi katera razložila, kje se danes dobite? Moj večji se gre menda z mojim sankat, malega pa, če ne bo imel vročine, morda morda pripeljem s sabo, sicer niti jaz ne morem priti. Za vsak slučaj torej rabim lokacijo. Drugič pa kaj več napišem . Lp, živa
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 2.2.2010 10:40:35
|
|
|
|
krtkova
|
Krtkić vam sporoča, da je do krofov še 6 ur in pol!! Hugić pa tud že sanja o šamrolah!! In to v grščini!! (nimam pojma kako se reče po grško niti krof niti sanjati - mam slovar v avtu!!) Vse vas neki šibajo v horizontalo, matr punce, kakšn trend je zdej to???? Držite se!!!!
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 2.2.2010 10:43:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mkbk ej nax men je tud debest tvoj nick ...a lahko tuki javno poveš kako je do tega prišlo...men je moj tok bedn, se vid da sm čist brez idej (bogi moj otrok ma tako boring mami) pa se ga ne da zamenat MOgoč lahko pa Bonnie RR kej zrihta, aja ona je pr junijkah. Nax kdaj maš ti rok? mkbk moj nick je v bistvu krajšava imena moje kobilce. Moji kobili je ime Naxus in pol jz iz tega delam krajšave in sem si dala tak nick. Punce se bom še povišala, k vam je všeč moj nick Rok imam pa 10.4. oz mi skoz neki prestavljajo iz 10. na 17.4., tako da že sama več ne vem kdaj. IZVIRNO SPOROČILO: cojka nax - a ti vsako jutro ob 6-ih vstaneš in greš ven?????? Ja cojka vsako jutro ob 6h imava s psom kratek sprehod, tok da gre lulat. Sej mi je vsakič k vstanem groza in se sprašujem kaj mi je tega treba
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 2.2.2010 10:45:12
|
|
|
|
petrca2507
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova (nimam pojma kako se reče po grško niti krof niti sanjati - mam slovar v avtu!!) Spletni prevajanik (www.prevajalnik.net) pravi, da je krof v grščini donut, sanjati pa όνειρο . Prvo besedo še znam izgovorit, druge pa ne, ker niti črk ne poznam
|
|
[Brisano sporočilo] 2.2.2010 10:45:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 2.2.2010 10:48:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Hej. Petrca, ja s temi injekcijami je ful enega bednega dela. Jaz sem se celo tako kul naredila, da sem sla v cetrtek dat kri na zavod za transfuzijo in potem v petek po sluzbi po ampulo. Potem mores pa k svojemu ginekologu da ti jo dajo. No, v petek ob 5 ni delal nihce vec! In potem sem sla na Metelkovo, kjer je dezurni ginekolog, ki me je napizdil kot majhnega otroka kako sem lahko zamudila k svojemu ginekologu. Aja, po ampulo in izvid gres pa naslednji dan po 2 uri, tako da si fajn preracunajte kako se vam najbolj splaca in kako dela vas ginekolog. Kr neki. Dobis pa eno injekcijo okoli 27-28 tedna in eno po porodu, ce je otrok RH-, ker je nevarno za oba. Ceprav ce si ti minus pa oce otroka tudi minus, nima mali biti kaj drugega kot minus. Jaz sem mojemu ful tezila, da naj gre na pregled krvi, da bom vedla kaj je pa ni sel. Ga je strah Ziva, dobimo se pri Spicu v Crnucah. Tam, kjer smo se prvic aprilcice. Pripelji malega s sabo, ce ni prevec bolan. Mu bom en krof kupila Pupa, kako pa zdaj to? Mali je pa res kar tezek. No, super je to. Pomeni, da raste in se razvija In kaj bodo zdaj s tabo? Gres na bolnisko? Mkbk pridi se pokazat, ce se bos v redu pocutila. Zvezdici, lepo da si se javila! Kako si ti? Kaj boljse? Saj nimas vec veliko, a ne? In ja, nujno rabis laptop, da bos azurna. Se v porodnisnico ga nesi
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 2.2.2010 10:52:32
|
|
|
|
pupa*81
|
jp, bolniška do porodniške... jo bom pa prej prekinla, da dopust porabim. sm pa lih gledala teže babyev pa 1.7kg zgleda ni lih bajsi za 31 teden no glavno da fajn raste, da vsaj vem kam grejo kile k jih tolk pridelujem
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 2.2.2010 10:57:51
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507 όνειρο . Oniro (naglas na prvem o).
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 2.2.2010 10:59:48
|
|
|
|
mkbk
|
joj zvezdici, veš,da te nisem nalašč zignorirala, sem vidla pa sem ti pol pozabla odgovort. Se vid, da sem čsit okupirana sama s sabo. Jst mam že danes ta pregled. do petka se mi zmeša (no sej sm isto mislila že do torka...) Kolk maš pa še ti do konca?
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 2.2.2010 11:02:51
|
|
|
|
krtkova
|
Hvala petrca! zahvaljujoč tebi si prosim vsi oglejte moj novi podpis!!!!
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 2.2.2010 11:06:31
|
|
|
|
marjanaj
|
Όλες οι ανησυχίες αυτές είναι περιττές τώρα Hugo με σας, εμείς δεν φοβούνται περισσότερο δεν. krtkova wtf? *** a zdej se mormo se mi grščino naučit, da te bomo kej razumeli u nax05 bravo za 7 let! Torej sta ze prebila tole magicno stevilko . Midva imava 6,5 let, bo avgusta 7... Sej bo, sej bo, sej bo.... se malo... se malo... se malo.... živa daj valda pripelji malega s sabo! Jest ze komaj cakam krofek, ki ga bom "hvala krtkova" lahko dons zmazala
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 2.2.2010 11:08:35
|
|
|
|
Zvezdici
|
cojka - hvaalaaa.. namen šteje ane . Bom že nekje najdla tale krof, haha. aglaia - hm boljše ubistvu ne vem. Krči so še vedno močnejši, vendar imam sedaj (ker sem relativno že daleč s tedni) dovoljenje, da grem ven na kratek sprehod. Zato vas pridem tudi vsake toliko časa pogledat, hehe. Da še malo sedim ne samo ležim, ker me že vse boli . Do konca imam pa še 7 tednov. V petek bom pa videla kakšna je situacija ter dolžino MV in podobno. Sem že čisto živčna, hehe. Joj ja ta laptop sedaj čakam že skoraj 3 tedne. To bo luštno iz postelje na RR viseti . mkbk - ne ne saj vem da nisi. Veliko je napisano, pa se hitro lahko spregleda! Hmm ne vem zakaj sem si zapomnila, da imaš v petek. Sem spet nekaj narobe prebrala. Držim pestke zate in ne pozabi poročati! Sigurno bo vse ok
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 2.2.2010 11:14:17
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: marjanaj Όλες οι ανησυχίες αυτές είναι περιττές τώρα Hugo με σας, εμείς δεν φοβούνται περισσότερο δεν. krtkova wtf? *** a zdej se mormo se mi grščino naučit, da te bomo kej razumeli Jest ze komaj cakam krofek, ki ga bom "hvala krtkova" lahko dons zmazala Če se mi ne boš nehala zahvaljevati, bom začela vse po grško pisat!!
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 2.2.2010 11:22:46
|
|
|
|
marjanaj
|
jao meni pol
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 2.2.2010 11:32:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Krtkova, krasen podpis je! My (your) big fat greek Hugo Pupa, ne vem koliko morajo biti tezki mali v 31 tednu. Sori, ne mislit, da tvojega otroka bajsi klicem Ti si ze v 31? Potem sva res samo jaz in Cojka zadaj. Bova sle kar z mkbk in krtkovo junija rodit Mkbk, drzim pesti za danes. Kdaj pa imas? Ti bo uspelo na krofe priti? Nax, Naxus je ime kobili? Al je fantek? Vsec mi je. Jaz sem hodila na klasicno gimnazijo in sem na smrt sovrazila latinscino, zdaj mi je pa ful kul, da poznam bogove pa latinske pregovore pa izvor kaksne besede mi je lazje pogruntati. Pametna sem za znoret Grem malo tabelco delat. Pridem spet.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 2.2.2010 11:39:15
|
|
|
|
Zvezdici
|
Sem šla vse za nazaj brat, da sem malo posodobila seznamček . Ste ga lepo vodile . Nisem mogla da ne bi . Aja božička09 - jaz sem te kar na seznam dala po tvojem PDP-ju. Upam, da ni nič narobe. Če pri kateri kaj ne štima (pa upam, da nobena ne manjka!) naj le pove, da hitro popravimo .
< Sporočilo je popravil Zvezdici -- 2.2.2010 11:40:07 >
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 2.2.2010 11:50:22
|
|
|
|
mkbk
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia . Bova sle kar z mkbk in krtkovo junija rodit Mkbk, drzim pesti za danes. Kdaj pa imas? Ti bo uspelo na krofe priti? Deal. Sam še sobo v P rezerviramo, da nas dajo skp, pa bo PARTY. Jst mam pa ob 13.30. ZA krofe bom ziher že fertig, samo od razpoloženja odvisno..jadat sigurno ne bom šla vam...če bo pa vse ok pa pridm. Itak sumim, da se zaenkrat še ne bo nič točno vedelo.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 2.2.2010 11:57:43
|
|
|
|
mkbk
|
nax-maš moj zs,pejt gledat
< Sporočilo je popravil mkbk -- 2.2.2010 12:01:24 >
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 2.2.2010 12:14:21
|
|
|
|
petrca2507
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia Petrca, ja s temi injekcijami je ful enega bednega dela. Jaz sem se celo tako kul naredila, da sem sla v cetrtek dat kri na zavod za transfuzijo in potem v petek po sluzbi po ampulo. Potem mores pa k svojemu ginekologu da ti jo dajo. No, v petek ob 5 ni delal nihce vec! In potem sem sla na Metelkovo, kjer je dezurni ginekolog, ki me je napizdil kot majhnega otroka kako sem lahko zamudila k svojemu ginekologu. Aja, po ampulo in izvid gres pa naslednji dan po 2 uri, tako da si fajn preracunajte kako se vam najbolj splaca in kako dela vas ginekolog. Kr neki. Dobis pa eno injekcijo okoli 27-28 tedna in eno po porodu, ce je otrok RH-, ker je nevarno za oba. Ceprav ce si ti minus pa oce otroka tudi minus, nima mali biti kaj drugega kot minus. Jaz sem mojemu ful tezila, da naj gre na pregled krvi, da bom vedla kaj je pa ni sel. Ga je strah Hvala za razlago. Zakaj je treba it na zavod za transfuzijo krvi? Meni moja G ni dala pregledovat krvi, ker sem bila redna krvodajalka (od marca 2004 do februarja 2009 sem bila 9x, ker imam 0-). Ker je bil parkrat darovalec tud moj , vem da ima on A+. Najbolš, da si takrat kar dopust vzamem, da bom lahko letala sem in tja
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 2.2.2010 12:59:04
|
|
|
|
bcljka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia Bcljka, a te lahko potem kar Prosinecki jr. klicemo? Mogoce Roberto? No, jaz uzivam v hrani pa ne toliko v sportu (vec) in potem se nima kaj poklopiti ne ne ne, prosim ne... če bo pa mali fantek boste pa loh njega IZVIRNO SPOROČILO: krtkova Marjanaj - hvala za mail!! Sam me je vse minilo tja hodit, ko si napisala, kakšne bedne klopi imajo. Ena je enkrat svetovala povštr (nax? sam upam, da ni bila Neka_noč, ker me bo pobralo od smeha )?? Ga bom res vzela s seboj!! povšter tud jst svetujem... sm si ga nosila že letos na faks... ker sm mogla po 2 uri skp sedet na tleh na parketu v telovadnici in sm misnla da mi bo rit odpadla... sam zgledal je pa smešn k sm uletela z ful velkim povštrom v obliki scooby doo-ja v roki, ostale pa s športnimi torbami... drgač pa sporočam da jst poberem tud majkl... še 4 ure in 2 minuti...
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 2.2.2010 13:15:11
|
|
|
|
NATAŠA35
|
drage moje, se mi ne da brat za nazaj, samo jaz sem srečna, ker bom postala septembra spet teta- končno, ene bodo že v šesto, jaz pa šele v drugo ...sestra, ki živi na taiwanu s svojim novopečenim možem indijcem, sta se novembra poročila v budističnem templju, mi je danes sporočila, da je noseča 7 tednov bova obe letos zibali
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 2.2.2010 13:36:20
|
|
|
|
krtkova
|
Jst sem se pa ravnokar prijavila v Šolo za starše v Lj.-porodnišnici za marec!! So pa hecni tam, kamor pokličeš. Mislijo, da že kr vse veš. Sm mogla 100x vprašat, da mi je vse razložila! bcljka - čak mal, a se dons vidmo??? Sm bla zihr, da ti ne prideš. Zdej sm pa čist hepi!! Pa te bom le spoznala!! Juhuhuhuhuhu!!! Še 3 ure in pol!!! Sm pa zdejle pojedla kosilo (tortelini s smetano, solata in puding), pa komaj diham!! Moram na kak sprehod, da bom lahko šamrolo pojedla.
|
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?