|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 2.del
2.2.2010 10:32:38   
mkbk
Danes še vidim če pridem...zmenjena sem da lahko grem, samo odvisno od splošnega počutja (beri od tega kaj bojo rekl na patološki)

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
2.2.2010 10:32:40   
petrca2507
marjanaj hvala za meil user posted image

Hvala tudi vsem ostalim za razlago o Rh-. Meni je G samo rekla, da dobim injekcijo pri 28t in v primeru Rh+ otroka še po porodu. Sam tko me je zanima, ker sem že 2x brala, da je treba nekaj skakat sem in tja zarad te injekcije, pa čakat celo večnost, ...

www.petrca.net

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
2.2.2010 10:38:27   
živa
Hoj!

A bi katera razložila, kje se danes dobite? Moj večji se gre menda z mojim sankat, malega pa, če ne bo imel vročine, morda morda pripeljem s sabo, sicer niti jaz ne morem priti. Za vsak slučaj torej rabim lokacijo.

Drugič pa kaj več napišem user posted image .

Lp,

živa

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
2.2.2010 10:40:35   
krtkova
Krtkić vam sporoča, da je do krofov še 6 ur in pol!!user posted image  Hugić pa tud že sanja o šamrolah!!user posted image user posted image  In to v grščini!! user posted image user posted image  (nimam pojma kako se reče po grško niti krof niti sanjati - mam slovar v avtu!!)user posted image

Vse vas neki šibajo v horizontalo, matr punce, kakšn trend je zdej to???? user posted image user posted image   Držite se!!!!

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
2.2.2010 10:43:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mkbk
ej nax men je tud debest tvoj nick ...a lahko tuki javno poveš kako je do tega prišlo...men je moj tok bedn, se vid da sm čist brez idej (bogi moj otrok ma tako boring mami) pa se ga ne da zamenat user posted image   MOgoč lahko pa Bonnie RR kej zrihta, aja ona je pr junijkah.

Nax kdaj maš ti rok?

mkbk moj nick je v bistvu krajšava imena moje kobilce. Moji kobili je ime Naxus in pol jz iz tega delam krajšave in sem si dala tak nick. Punce se bom še povišala, k vam je všeč moj nickuser posted image
Rok imam pa 10.4. oz mi skoz neki prestavljajo iz 10. na 17.4., tako da že sama več ne vem kdaj.

IZVIRNO SPOROČILO: cojka
nax - a ti vsako jutro ob 6-ih vstaneš in greš ven??????

Ja cojka vsako jutro ob 6h imava s psom kratek sprehod, tok da gre lulat. Sej mi je vsakič k vstanem groza in se sprašujem kaj mi je tega treba

(odgovor članu mkbk)
  Neposredna povezava do sporočila: 2255
2.2.2010 10:45:12   
petrca2507
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova
(nimam pojma kako se reče po grško niti krof niti sanjati - mam slovar v avtu!!)user posted image

Spletni prevajanik (www.prevajalnik.net) pravi, da je krof v grščini donut, sanjati pa όνειρο . Prvo besedo še znam izgovorit, druge pa ne, ker niti črk ne poznam user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
   [Brisano sporočilo]
2.2.2010 10:45:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu MaliMišek)
  Neposredna povezava do sporočila: 2257
2.2.2010 10:48:21   
Anonimen
Hej.

Petrca, ja s temi injekcijami je ful enega bednega dela. Jaz sem se celo tako kul naredila, da sem sla v cetrtek dat kri na zavod za transfuzijo in potem v petek po sluzbi po ampulo. Potem mores pa k svojemu ginekologu da ti jo dajo. No, v petek ob 5 ni delal nihce vec! In potem sem sla na Metelkovo, kjer je dezurni ginekolog, ki me je napizdil kot majhnega otroka kako sem lahko zamudila k svojemu ginekologu. user posted image

Aja, po ampulo in izvid gres pa naslednji dan po 2 uri, tako da si fajn preracunajte kako se vam najbolj splaca in kako dela vas ginekolog. Kr neki.
Dobis pa eno injekcijo okoli 27-28 tedna in eno po porodu, ce je otrok RH-, ker je nevarno za oba. Ceprav ce si ti minus pa oce otroka tudi minus, nima mali biti kaj drugega kot minus. Jaz sem mojemu ful tezila, da naj gre na pregled krvi, da bom vedla kaj je pa ni sel. Ga je strah user posted image

Ziva, dobimo se pri Spicu v Crnucah. Tam, kjer smo se prvic aprilcice. Pripelji malega s sabo, ce ni prevec bolan. Mu bom en krof kupila user posted image

Pupa, kako pa zdaj to? Mali je pa res kar tezek. No, super je to. Pomeni, da raste in se razvija user posted image In kaj bodo zdaj s tabo? Gres na bolnisko?

Mkbk pridi se pokazat, ce se bos v redu pocutila.

Zvezdici, lepo da si se javila! Kako si ti? Kaj boljse? Saj nimas vec veliko, a ne? In ja, nujno rabis laptop, da bos azurna. Se v porodnisnico ga nesi user posted image

(odgovor članu živa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2258
2.2.2010 10:52:32   
pupa*81
jp, bolniška do porodniške... jo bom pa prej prekinla, da dopust porabim. sm pa lih gledala teže babyev pa 1.7kg zgleda ni lih bajsi za 31 teden user posted image no glavno da fajn raste, da vsaj vem kam grejo kile k jih tolk pridelujem user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
2.2.2010 10:57:51   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507 όνειρο .

Oniro (naglas na prvem o).user posted image user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
2.2.2010 10:59:48   
mkbk
joj zvezdici, veš,da te nisem nalašč zignorirala,  user posted image  sem vidla pa sem ti pol pozabla odgovort.  Se vid, da sem čsit okupirana sama s sabo. Jst mam  že danes ta pregled. do petka se mi zmeša (no sej sm isto mislila že do torka...) Kolk maš pa še ti do konca?

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
2.2.2010 11:02:51   
krtkova
Hvala petrca!user posted image  zahvaljujoč tebi si prosim vsi oglejte moj novi podpis!!!!

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
2.2.2010 11:06:31   
marjanaj
Όλες οι ανησυχίες αυτές είναι περιττές τώρα
Hugo με σας,
εμείς δεν φοβούνται περισσότερο δεν.

krtkova wtf? ***user posted image  a zdej se mormo se mi grščino naučit, da te bomo kej razumeli user posted image

u nax05 bravo user posted image  za 7 let! Torej sta ze prebila tole magicno stevilko user posted image . Midva imava 6,5 let, bo avgusta 7... Sej bo, sej bo, sej bo.... se malo... se malo... se malo....

živa daj valda pripelji malega s sabo!

Jest ze komaj cakam krofek, ki ga bom "hvala krtkova" lahko dons zmazala user posted image

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
2.2.2010 11:08:35   
Zvezdici
cojka - hvaalaaa.. namen šteje aneuser posted image . Bom že nekje najdla tale krof, haha.

aglaia
- hm boljše ubistvu ne vem. Krči so še vedno močnejši, vendar imam sedaj (ker sem relativno že daleč s tedni) dovoljenje, da grem ven na kratek sprehod. Zato vas pridem tudi vsake toliko časa pogledat, hehe. Da še malo sedim ne samo ležim, ker me že vse boli user posted image . Do konca imam pa še 7 tednov. V petek bom pa videla kakšna je situacija ter dolžino MV in podobno. Sem že čisto živčna, hehe.
Joj ja ta laptop sedaj čakam že skoraj 3 tedne. To bo luštno iz postelje na RR viseti user posted image .

mkbk - ne ne saj vem da nisi. Veliko je napisano, pa se hitro lahko spregleda! user posted image
Hmm ne vem zakaj sem si zapomnila, da imaš v petek. Sem spet nekaj narobe prebrala. Držim pestke zate in ne pozabi poročati! Sigurno bo vse ok user posted image user posted image

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
2.2.2010 11:14:17   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: marjanaj

Όλες οι ανησυχίες αυτές είναι περιττές τώρα
Hugo με σας,
εμείς δεν φοβούνται περισσότερο δεν.

krtkova wtf? ***user posted image  a zdej se mormo se mi grščino naučit, da te bomo kej razumeli user posted image

Jest ze komaj cakam krofek, ki ga bom "hvala krtkova" lahko dons zmazala user posted image

Če se mi ne boš nehala zahvaljevati, bom začela vse po grško pisat!! user posted image user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
2.2.2010 11:22:46   
marjanaj
jao meni pol user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
2.2.2010 11:32:32   
Anonimen
Krtkova, krasen podpis je! My (your) big fat greek Hugo user posted image

Pupa, ne vem koliko morajo biti tezki mali v 31 tednu. Sori, ne mislit, da tvojega otroka bajsi klicem user posted image
Ti si ze v 31? Potem sva res samo jaz in Cojka zadaj. Bova sle kar z mkbk in krtkovo junija rodit user posted image

Mkbk, drzim pesti za danes. Kdaj pa imas? Ti bo uspelo na krofe priti?

Nax, Naxus je ime kobili? Al je fantek? Vsec mi je. Jaz sem hodila na klasicno gimnazijo in sem na smrt sovrazila latinscino, zdaj mi je pa ful kul, da poznam bogove pa latinske pregovore pa izvor kaksne besede mi je lazje pogruntati. Pametna sem za znoret user posted image

Grem malo tabelco delat. Pridem spet.

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 2267
2.2.2010 11:36:52   
Zvezdici

...................................................................................................
user posted image   * Ljubljanske nosečke *  user posted image
...................................................................................................

PDP      Nick (starost)       Št.    Št.           Pregled          Spol

18.2.2010

user posted image     zimska                     2.user posted image 1.user posted image                                    user posted image

3.3.2010
user posted image    LaMay (35)               3.user posted image 2.user posted image                                    user posted image    
user posted image    Tjasa27                    1.user posted image 0.user posted image                                    user posted image            Urban: 28.1.2010

17.3.2010
user posted image    lorelaj* (28)             1.user posted image 0. user posted image                                   user posted image    

18.3.2010
user posted image  
  Pikapolonica80 (29) 1.user posted image 0.user posted image                                     user posted image

21.3.2010
user posted image    ursa_p                     2.user posted image 1.user posted image                                     user posted image

24.3.2010
user posted image    Zvezdici (21)            1.user posted image 0.user posted image             5.2                    user posted image

9.4.2010
user posted image   neka_noč (36)         3.user posted image 1.user posted image             16.2                   user posted image

10.4.2010

user posted image   nax05 (24)               1.user posted image 0.user posted image                                       user posted image

16.4.2010
user posted image   
marjanaj (30)          1.user posted image 0.user posted image                                       user posted image

17.4.2010

user posted image   tanika1 (26)             1.user posted image 0.user posted image                                      user posted image

20.4.2010
user posted image    NATAŠA35 (34)        4.user posted image 3.user posted image           9.2.                     user posted image

21.4.2010

user posted image    Aglaia (27)              1.user posted image 0.user posted image                                       user posted image

25.4.2010

user posted image     sasa1975               2.user posted image 1.user posted image                                      user posted image

29.4.2010
user posted image   cojka (28)                  1.user posted image 0.user posted image           2.3.                    user posted image

22.5.2010
user posted image     Gromska (29)           1.user posted image 0.user posted image                                     user posted image

25.5.2010
user posted image   Teja K (33)                 3.user posted image 1.user posted image                                     user posted image
user posted image   Blicka (34)                  1.user posted image 0.user posted image                                     user posted image

26.5.2010
user posted image    nanny.girl                  1.user posted image 0.user posted image                                     user posted image
user posted image     bubolin (25)             1.user posted image 0.user posted image                                      user posted image

1.6.2010
user posted image    krtkova (34)              1.user posted image 0.user posted image                                      user posted image

4.6.2010
user posted image     mkbk                        2.user posted image 1.user posted image                                      user posted image

10.6.2010
user posted image    Majček28                    2.user posted image 1.user posted image               4.2 (M)             user posted image

11.6.2010
user posted image      majkl (31)                2.user posted image 0.user posted image                                      user posted image

18.6.2010
user posted image      bcljka (24)               1.user posted image 0.user posted image                                      user posted image

2.7.2010
user posted image       polhec (25)              1.user posted image 0.user posted image             22.2. (M)          user posted image

8.7.2010

user posted image   anajrim (28)              2.user posted image 1.user posted image                                       user posted image

25.7.2010
user posted image    
petrca2507 (29)        1.user posted image 0.user posted image              9.2. (P)            user posted image

17.8.2010
user posted image     lumpa6                      ?user posted image ?user posted image                10.2 NS            user posted image

18.8.2010
user posted image    
  hermy1 (44),             5.user posted image 3.user posted image              3.2. NS             user posted image     

14.9.2010
user posted image       Božička09                 ?.user posted image ?.user posted image                                        user posted image

Skupaj nas je 31 ljubljanskih user posted image (na seznamu).

7x user posted image

8x user posted image

16 x user posted image

Februark = 1
Marčevk = 6
Aprilčic = 8
Majčic = 5
Junijk = 5
Julijk = 3
Avgustovk = 2
Septembrk = 1

(odgovor članu tanika1)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
2.2.2010 11:39:15   
Zvezdici
Sem šla vse za nazaj brat, da sem malo posodobila seznamček user posted image .
Ste ga lepo vodile user posted image .

Nisem mogla da ne biuser posted image .

Aja božička09 - jaz sem te kar na seznam dala po tvojem PDP-ju. Upam, da ni nič narobe.

Če pri kateri kaj ne štima (pa upam, da nobena ne manjka!) naj le pove, da hitro popravimo user posted image .

< Sporočilo je popravil Zvezdici -- 2.2.2010 11:40:07 >

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
2.2.2010 11:50:22   
mkbk
IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia

. Bova sle kar z mkbk in krtkovo junija rodit user posted image

Mkbk, drzim pesti za danes. Kdaj pa imas? Ti bo uspelo na krofe priti?

Deal. Sam še sobo v P rezerviramo, da nas dajo skp, pa bo PARTY.

Jst mam pa ob 13.30. ZA krofe bom ziher že fertig, samo od razpoloženja odvisno..jadat sigurno ne bom šla vam...če bo pa vse ok pa pridm. Itak sumim, da se zaenkrat še ne bo nič točno vedelo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
2.2.2010 11:57:43   
mkbk
nax-maš moj zs,pejt gledatuser posted image

< Sporočilo je popravil mkbk -- 2.2.2010 12:01:24 >

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
2.2.2010 12:14:21   
petrca2507
Petrca, ja s temi injekcijami je ful enega bednega dela. Jaz sem se celo tako kul naredila, da sem sla v cetrtek dat kri na zavod za transfuzijo in potem v petek po sluzbi po ampulo. Potem mores pa k svojemu ginekologu da ti jo dajo. No, v petek ob 5 ni delal nihce vec! In potem sem sla na Metelkovo, kjer je dezurni ginekolog, ki me je napizdil kot majhnega otroka kako sem lahko zamudila k svojemu ginekologu. user posted image

Aja, po ampulo in izvid gres pa naslednji dan po 2 uri, tako da si fajn preracunajte kako se vam najbolj splaca in kako dela vas ginekolog. Kr neki.
Dobis pa eno injekcijo okoli 27-28 tedna in eno po porodu, ce je otrok RH-, ker je nevarno za oba. Ceprav ce si ti minus pa oce otroka tudi minus, nima mali biti kaj drugega kot minus. Jaz sem mojemu ful tezila, da naj gre na pregled krvi, da bom vedla kaj je pa ni sel. Ga je strah user posted image

Hvala za razlago.
Zakaj je treba it na zavod za transfuzijo krvi?
Meni moja G ni dala pregledovat krvi, ker sem bila redna krvodajalka (od marca 2004 do februarja 2009 sem bila 9x, ker imam 0-). Ker je bil parkrat darovalec tud moj user posted image , vem da ima on A+. 
Najbolš, da si takrat kar dopust vzamem, da bom lahko letala sem in tja user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
2.2.2010 12:59:04   
bcljka

Bcljka, a te lahko potem kar Prosinecki jr. klicemo? Mogoce Roberto? user posted image
No, jaz uzivam v hrani pa ne toliko v sportu (vec) in potem se nima kaj poklopiti user posted image

ne ne ne, prosim ne... če bo pa mali fantek boste pa loh njega user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

Marjanaj - hvala za mail!!user posted image Sam me je vse minilo tja hodit, ko si napisala, kakšne bedne klopi imajo. Ena je enkrat svetovala povštr (nax? sam upam, da ni bila Neka_noč, ker me bo pobralo od smeha user posted image user posted image )?? Ga bom res vzela s seboj!!

povšter tud jst svetujem... sm si ga nosila že letos na faks... ker sm mogla po 2 uri skp sedet na tleh na parketu v telovadnici in sm misnla da mi bo rit odpadla... sam zgledal je pa smešn k sm uletela z ful velkim povštrom v obliki scooby doo-ja v roki, ostale pa s športnimi torbami... user posted image

drgač pa sporočam da jst poberem tud majkl... še 4 ure in 2 minuti...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
2.2.2010 13:15:11   
NATAŠA35
drage moje, se mi ne da brat za nazaj, samo jaz sem srečna, ker bom postala septembra spet teta- končno, ene bodo že v šesto, jaz pa šele v drugo user posted image user posted image ...sestra, ki živi na taiwanu s svojim novopečenim možem indijcem, sta se novembra poročila v budističnem templju, mi je danes sporočila, da je noseča 7 tednov user posted image user posted image user posted image

bova obe letos zibaliuser posted image user posted image user posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
2.2.2010 13:36:20   
krtkova
Jst sem se pa ravnokar prijavila v Šolo za starše v Lj.-porodnišnici za marec!! user posted image So pa hecni tam, kamor pokličeš. Mislijo, da že kr vse veš. Sm mogla 100x vprašat, da mi je vse razložila!

bcljka - čak mal, a se dons vidmo??? Sm bla zihr, da ti ne prideš. Zdej sm pa čist hepi!!user posted image  Pa te bom le spoznala!! Juhuhuhuhuhu!!! Še 3 ure in pol!!!

Sm pa zdejle pojedla kosilo (tortelini s smetano, solata in puding), pa komaj diham!! Moram na kak sprehod, da bom lahko šamrolo pojedla.user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Trik za naravno lajšanje porodnih bolečin
photo
Ste vedeli, da lahko s preprostim trikom omilite porodno bolečino, ki jo čutite, ko vaš dojenček pritiska na medenico, k...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?