|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 2.del
1.2.2010 18:25:39   
Anonimen
neka_noč kako to misliš psa v vozičku? Ok vem neumno vprašanje sam ni mi jasno a pes prov v košari??? Al npr da je pes spodi na uni mreži?

IZVIRNO SPOROČILO: neka_noč
.... ja reklamo - ampak reklamo za kaj - to je zdaj vprašanje.. Si se že šla pozanimat kaj točno tam počnejo s temi semeni?

haha se strinjam, reklamo za kaj ja. Nisem še šla, čakam cojko k je najbolj zainteresirana, da bova šle skupi vprašat

cojka a spet greš revčka šejkat. K da se ne šejka že tko dost k se tok smejiš. user posted image

Aja da vam povem kaj je nam zadnjič prbil un g v MŠ, da nej se odpovemo sladkarijam. Sem si misnla stari veš kaj k boš ti noseč pa nosu tega otroka, takrat se bom jaz odpovedala sladkarijam, do takrat jih bom pa žrlauser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2201
   [Brisano sporočilo]
1.2.2010 18:29:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2202
1.2.2010 18:34:38   
mkbk
nax, ti jst Filipa user posted image za v vozičk posodm, tko za ene tri ure, jst grem pa gledat Avatar v 3d user posted image user posted image user posted image

Sm glihkar posalla mojga v štacuno - po toaste! Men pa ni tok do slatlišev, može pa pica, itd.

Neposredna povezava do sporočila: 2203
1.2.2010 18:37:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: cojka

neka_noč - ja, ponavad starši otrokom kupujejo sladkiše. Ne pa da jim vse pojejouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nax - no, bova šle enkrat vprašat. Mogoče imajo pa prav plemenska semenauser posted image
Ja, reveža grem pa malo prešejkat. Saj ni bil že kako uro, ker sem malo spala, zdaj sem pa še čist zakomirana.
Veš kaj, un u MŠ, naj pa to kar svoji ženi govori. Men noben ne more ustavit.

Jaz pa prov čakam na to, da bom kupovala sladkarije za tamalga, lih zato da ne bo tok čudn zgledal ko grem v trgovino in imam poln voziček sladkarij. tako imam vsaj izgovor, da so za otroka, sam kaj k mu jih bom pol jaz pojedlauser posted image Aja pa ful čakam da bom ta največjo pakungo čokolina loh kupila, ker zdej raj kupim ta srednjo.

Neposredna povezava do sporočila: 2204
1.2.2010 18:39:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mkbk
nax, ti jst Filipa user posted image za v vozičk posodm, tko za ene tri ure, jst grem pa gledat Avatar v 3d user posted image user posted image user posted image

mkbk zmenjeno. Te pol trop enih bab počaka pred Kolosejemuser posted image

(odgovor članu mkbk)
  Neposredna povezava do sporočila: 2205
1.2.2010 18:41:27   
mkbk

IZVIRNO SPOROČILO: nax05

Aja pa ful čakam da bom ta največjo pakungo čokolina loh kupila, ker zdej raj kupim ta srednjo.

tolle me pa prov na mojga spominja, k je veliki fen ta velkih pakung...se vedno dajeva glede tega - jst bi pa vse v mejhnih...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
1.2.2010 18:45:00   
krtkova
Tisto o slatkiših sm preslišala, ker sem bila na borovničevi v Zvezdi - ni bila toook dobra. Mojmu sm prinesla čokolatino - čist suha in brezvezna. Sam tok, da veste, da me je Zvezda dons čist razočarala.user posted image

Ampak vozičkanju in pa Bbljki z medvedom na plaži sm se pa totalno nasmejala. Sam jst sm pa po Grčiji hodila okol s plišasto ovco Ajo. Na Akropoli je bil ruzak prepovedan, sem jo kr okol pasu obesla. Očitno nas je več čudakov na tem svetu!!

Zdej pa šibam na telovadbo!!

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
1.2.2010 18:46:38   
mkbk
ti a maš kake popuste v Zvezdi, kot bonitetna stranka, mislim...user posted image

< Sporočilo je popravil mkbk -- 1.2.2010 18:51:10 >

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
1.2.2010 18:55:59   
mkbk
neka noč . a ta ko je tvoja patronažna - men se pa zdi, da ona v ZD Fužine vodi telovadbo, sej si napisala Vesna Oven, višja MS, ne?

krtkova, in ostale dobr rojevite na Fužinah!

< Sporočilo je popravil mkbk -- 1.2.2010 18:56:59 >

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
1.2.2010 18:57:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mkbk

IZVIRNO SPOROČILO: nax05

Aja pa ful čakam da bom ta največjo pakungo čokolina loh kupila, ker zdej raj kupim ta srednjo.

tolle me pa prov na mojga spominja, k je veliki fen ta velkih pakung...se vedno dajeva glede tega - jst bi pa vse v mejhnih...user posted image

Jaz tamalo pakungo prehitr pojem. Grem pol loh vsak dan v trgovino po novouser posted image

(odgovor članu mkbk)
  Neposredna povezava do sporočila: 2210
1.2.2010 19:24:52   
bcljka

IZVIRNO SPOROČILO: cojka
bcljka - samo inštrukcijeuser posted image  A šolo si pozabila? Pa še več kot polno sem zaposlena. Tako, da je sedaj prav luksuz, ko sem na bolniški.

joooooj, oprosti... k skos sam o instrukcijah govoris sm pozabla na solo! ni blo zanalasc... user posted image a si mela kej problemov z imeni zarad tega??!

krtkova
... mam vse dokumentiran... tko da ob priliki ti lahko pokažem kako to zgleda user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2211
1.2.2010 20:05:40   
neka_noč
Nax v City parku v ZOO-tiku prodajajo prav vozičke za pse. So taki kot za user posted image le da so namenjeni psom. No, in takega sem videla (in ne le enkrat) v Tivoliju kako gospa vozi voziček - notri pa psa. Če ne bi prej videla vozička v tej živalski trgovini, bi mislim da, crknla od smeha. user posted image Res, česa vse ne pogruntajo- še huje pa, da folk to celo kupuje. user posted image No comment.
Ko izvesta za kaj imajo bikova semena - prosimo poročilo. Mislim, da smo vse firbčne. Torej - v akcijo bo treba...user posted image
Kar se tiče čokolina in pakung - ko boš imela otroka se boš itak že navadila kupovat čokolino in ti bo baš ravno če boš imela največjo pakungo v vozičku in kaj si misli folk. Ti boš pri sebi vedela, da kupuješ (kao) za "otroka".
Zdaj bo padel čokolino. Mi je prav zadišal.

Cojka jaz mu jih kupujem, potem pa še pojem. user posted image  
Z Nax imata domačo nalogo. Da vidimo "tršico" kako hitro dela domače naloge. user posted image user posted image

Mkbk meni paše vse. user posted image Še najbolj pa mešano - prvo sladkiš, nato ne sladkiš, lahko cvrtje, nato kislo, pa še en sladkiš, potem toast, pa Nutella, solata, špinača, spet sladkiš,..... Razumeš, ne?user posted image
Patronažna - moja je VMS, a ime ji je Maja Oven. user posted image

Krtkova mogoče ti je bila katera fouš da si (spet) v Zvezdi, pa si dobila bolj user posted image .

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
1.2.2010 20:14:59   
marjanaj
nax05 in mkbk deal! pol se dobimo pred kolosejem user posted image

krtkova kdaj gres ti jutri iz sluzbe? A gres pol kr v Crnuce? Ce ja, grem lahko s tabo? Ker smo imeli danes 1 predavanje v MŠ in dobili spored za naprej in imamo jutri takoj ze predavanje ob 18:15 user posted image . Pa ker imava samo en avto, ker je drugi na servisu, pa se tega ima moj user posted image je edina resitev, da me ob nekaj do 18h pobere pri Sipcu, tako, da lahko vsaj toliko casa sanjani krofek pojem user posted image in da se vas malo vidim user posted image

Ce katero zanima naprimer, kaksen je razpored teh predavanj v LJ porodnišnici, naj mi poslje mail na ZS, pa ji ga jutri posljem, ko ga skeniram v sluzbi...

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
1.2.2010 20:55:14   
Anonimen
Hej punce.

Samo na hitro, ker bi rada desperate housewives do konca pogledala preden zaspim, ker sem danes res utrujena. Mogoce se telo ze za jutri pripravlja user posted image

Cel dan ste mi unicile s temi krvavicami in palacinkami. Pridem k tasci in me caka jota. Saj je bila dobra pa to, ampak meni je slo kar na jok user posted image

Mkbk, a si ti kaj boljse? Kdaj imas pregled? Joj, jaz bi tega tvojega Filipa takoj mela. Tako, da ko bosta hotela z mozkom v kino, samo sporoci. Ga bom na krofe peljala. Pa v Tivoli vozicke za pse gledat user posted image

Bcljka, ti si pa cela sportnica! Ziher imas (si imela) ful lepo postavo. Kako se pa tebi nosecnost pozna? Imas se 6pack na trebuhu? user posted image

Krktova a ti se hodis v Tanergijo al samo na Fuzine? Meni je zmanjkalo volje do katerekoli telovadbe. Mi je pa zal, to pa. Sploh kadar se doma naziram krofov pa bi bila lahko na telovadbi. Takrat mi je cist bad user posted image

Marjanaj ja, pridi jutri pred materinsko! Vsaj za malo.

Neka noc ze prej sem ti hotela recti hvala za naslove teh knjig. Jaz sicer trenutno berem Jesperja Juula in par nekih angleskih, ampak bom tudi te malo pogledala. Ker tako kot je rekla Nax, ni mi hujsega od nevzgojenih otrok user posted image

Cojka pridna si, da si ze napisala za strokovca. Jaz sem mislila, da ti bo to ful dolgo trajalo. Ampak ne, Cojka vse ustima z brzino. Good job!

Se 1x grem spat do tortic in krofov in bikovih semen. Jeeej!! user posted image

(odgovor članu marjanaj)
  Neposredna povezava do sporočila: 2214
1.2.2010 22:35:17   
bcljka

IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia

Bcljka, ti si pa cela sportnica! Ziher imas (si imela) ful lepo postavo. Kako se pa tebi nosecnost pozna? Imas se 6pack na trebuhu? user posted image

to ti mislš... user posted image nikol nism mela manekenske postave... bl bodybildrsko... pač športno... moj fotr mi skos prav da mam noge k prosinečki... in da ne ve zakaj ne treniram fuzbala user posted image sam res, še zdej k zame nč ne delam mišice na nogah kr ostajajo... user posted image 6packa pa tud prej nism mela... posledica žuranja (beri: alko + kebab) user posted image je pa res da sm zdej v 21t na +3.5kg... sam ne vem če ma to kej veze s športom... sm pa dubla mal celulita po riti, k ga prej nism mela čist nč... takle mamo, kaj čš user posted image
bl je fora v prehrani kt v športu kar se tiče postave... sam jst uživam v športanju pa tud v hrani... pol se lih ne poklop user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
2.2.2010 7:54:23   
krtkova
Jutroooooooooo!!!user posted image

Mkbk - ne, na žalost mi ne dajo nič popusta v Zvezdi. Verjetno bo bolj držalo, da me imajo dost, glede na to, kako zanič je blo včeraj. user posted image user posted image

In Mkbk - mislim nate 100 na uro!!! user posted image

Marjanaj - komot greva skupaj. Jst bom tuki do ene pol 5h, pol pa greva, al kako? Pridem po kosilu do tebe, da se zmeniva. A prov?  Pa jst se ful zanimam za seznam predavanj (čeprav grem šele marca, sam da bom imela filing). A moram res že zdaj poklicat, da rezerviram za marca????

Aglaia - v sredo grem v Tanergijo, pa predvidoma še v petek (moram pokurit ure od Mkbk user posted image ). a prideš??? bova skupaj dihali in stiskali tiste notranje mišice.user posted image user posted image
Hodim pa enkrat v fužine, enkrat v Tanergijo. Mal mešam. Oboje mi je namreč všeč.

user posted image  Eine Frage; mene že par dni boli spodnji del trebuščka, nad sramno kostjo in na levo in desno od tam. Kot da bi mi mal dol tiščalo. Me mora kaj skrbeti, al lahko sam mal jamram? Hvala.

Zdaj pa prosim držite pesti, da ne bom imela spet norišnice v službi. user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
2.2.2010 8:34:22   
Anonimen
Dobro jutro.

Danes se mi je ze zjutraj cel dan podrl, tako da upam, da bo popoldne boljse, ce ne bom imela tam izpad sred slascicarne. No ja, bomo vsaj sedeti imele kje user posted image

Krtkova, jaz imam se vedno tistih 18 obiskov v 60 dneh za izkoristiti in potem preracunavam kdaj se mi najbolj splaca, ceprav se mi itak ne da vec hoditi.

Bom danes v sluzbi malo preracunala kdaj se mi najbolj splaca zaceti, glede na to, da imam se MS vmes. Pa ti popoldan sporocim user posted image

Aja, glede bolecin, ti pa zal ne znam pomagati. Si ziher, da se nisi samo udarila v kost? Da bi ti pa dol tiscalo pa ne vem. Jaz si to ne znam predstavljati, da bi tako malo bitje ze tiscalo dol, glede na to, da se kilo ni tezko. Ne vem. Guglaj malo.

Bcljka, a te lahko potem kar Prosinecki jr. klicemo? Mogoce Roberto? user posted image
No, jaz uzivam v hrani pa ne toliko v sportu (vec) in potem se nima kaj poklopiti user posted image

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 2217
2.2.2010 8:45:20   
sasa1975
jutro,

NEKA NOĆ hvala za seznamček knjig (domače branje :-) tudi sama sem ze nekaj teh knjig predihala in punce vam povem da je z temi psiholoskimi knjigami tako...ko enkrat  zacnes ful noter pades...

torej se vidimo popoldan mogoče bom malo zamudila,ker sem sla vceraj dati kri na zavod za transfuzijo
(sem namrec RH - )
in moram danes po inekcijo
pol pa ginekologu da mi jo da...ful so tole zakomplicirali...

lp

PRVI JESENSKI DAN,Nika je imela 2.ceplenje-5mesecev,7730gr.67cm,lepo rastem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
2.2.2010 8:56:17   
petrca2507
Mi lahko prosim ena razloži, kakšen je postopek pri Rh- nosečnicah? Kako je s temi injekcijami.
Sama sem namreč Rh-, ampak sem šele v 15t, tko da imam še čas. Me pa vseeno zanima.

www.petrca.net

(odgovor članu sasa1975)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
2.2.2010 9:04:49   
MaliMišek
Punce živjo!

Sem prebirala vaše komentarje in moram rečt da ste prav lušne in zabavne :)

Petrca2507 tudi jaz sem Rh-, moj pa Rh+ in so mi zadnjič na pregledu rekli, da naj bi dobila eno inekcijo. Ker pa sem trenutno malo bolj pozabljiva kot običajno, sem seveda pozabila v katerem tednu. Jutri imam pregled in bom še enkrat vprašala.

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
2.2.2010 9:11:37   
marjanaj
Dobar jutar!

Krtkova zmenjeno! Meni ustreza kadarkoli bos rekla. Sam, da dobim en krofek user posted image

Aglaia a v tangeriji en mores vprasat, ker si zdej noseca, pa da imam probleme pa ce ti lahko malo zamrznejo obiske? user posted image  Po moje se to da. Pa jih izkoristis potem? user posted image

Evo petrca2507 in krtkova, imata seznam za MŠ na mailu, tako malo za info, da se vesta organizirat. Krtkova, jaz bi na tvojem mestu kar poklicala in se narocila za marca. Jaz sem klicala konec februarja in sem bila ze pozna. Tako da, en klic pa res ne skodi, saj ti ni treba osebno it tja.

(odgovor članu MaliMišek)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
2.2.2010 9:15:11   
mkbk
Rh - sm jst tud. Dobiš eno injekcijo v 28. tednu in eno po porodu in that's it. Edin za tisto po porodu ne vem ali jo dobiš v vsakem primeru ali samo če je otrok rh+... moj je bil.

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
2.2.2010 9:18:18   
krtkova
Ja, ja mi je jasno, da me ne tišči Hugo, ker je še mal prelahek. Po mojem se moje telo upira temu debelemu trebuhu!!user posted image user posted image  Sej me bolijo pravzaprav ene stranske vezi, kar je pa po mojem čist normalno, ker se raztegam (razvlečena cunja bom glih kar). user posted image  Ok, ta problem je rešen.

Marjanaj - hvala za mail!!user posted image  Sam me je vse minilo tja hodit, ko si napisala, kakšne bedne klopi imajo. Ena je enkrat svetovala povštr  (nax? sam upam, da ni bila Neka_noč, ker me bo pobralo od smeha user posted image user posted image )?? Ga bom res vzela s seboj!!

BTW: še malo manj kot 8 ur do krofov!!!user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
2.2.2010 9:18:25   
Anonimen
Jutro babnce moje!

Kako smo? No se moram pohvalit, da sem prvič po ne vem kolikem času doživela mirno noč, da mi niti enkrat ni prišlo na misel, da bi šla po ponev, ker je moj spal ko ubit.

neka_noč a dej nehi to pa prvič slišim za take vozičke. Svašta. Res kaj vse se ne spomnejo.
No bova s cojko naredile domačo nalogo, pa poročava.

marjanaj kako je v MŠ?

Danes mi bo pa krtkova odštevala ure do krofov a neuser posted image Kok sem vam fouš. No ampak tud jaz bom danes dobr jedla, greva z mojim po MŠ jest, ker imava danes 7 obletnicouser posted image

krtkova a to te prov buši buba? Ker npr mene je bolel prov v nožnici, ker sem imela tamalga tok nizko in mi je dol potiskal. Zdej pa ne vem k si napisala k da bi ti dol potiskal al te boli buši al v nožnici?

petrca2507 jaz sem ravno zadnjič dobila injekcijo, dobiš jo tam do 29t. U glavnem ti dobiš injekcijo zdej in pol še po porodu če bo otrok Rh+.

(odgovor članu MaliMišek)
  Neposredna povezava do sporočila: 2224
2.2.2010 9:18:55   
krtkova
mkbk - kdaj maš pregled???????????

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?