Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

bomo pol hujšale. Zakaj greš pa ti na AC? sej si mela ful dober rezultat? In kako si kej drugač?
.Če bo vse ok bova jutri potem povedala doma staršem da bomo dobili
ampak nič hudega verjetno bom šla na telovedbo ker drugače bom zakrnjena ratala.Kdaj boš začela ti hodit?Jaz moram najpej še do kardiolog da vidm kaj mi bo reku potem pa
.
se skoraj vsako jutro zaustaviva na pumpi (če seveda nisva prepozna)in morma nujno pojesti Marche sendič ker drugače nebi imela dobrega dneva če njihovega sendviča nebi pojedla
?
.
Vaju pa v nulo razumem, ker mene čaka nuhalna čez en teden, pa sem živčna po malem že zdaj. Mojim staršem še nisva povedala (čakam nuhalno), njegovim pa sva po sili razmer (kjer delam sem morala povedat da se izognem dvigovanju in podobnemu in je kljub prošnjam da naj to ostane skrivnost že takoj naslednje jutro vedela največja vaška klepetulja. In bi rabilo verjetno samo malo da bi prišlo na ušesa taščice in tasta in bi verjetno zeloooo slabo ostala če bi izvedela z ulice, ne od naju. No moji straši pa živijo daleč stran in ni neveranosti da jih tukajšnje govorice ujamejo. In zato ne spreminjam ideje, ki jo imam že odkar vem za