Angel_Tian
|
No evo, pa smo jo spravli malo nazaj tole našo štajerko. Zdaj pa povejte, če se ni zelo spremenila (seveda na boljše) m_o_i - lekarnarka naša, dosti maš zdaj o zdravilih no si čist not padla. To pa le naredi - si gužvo z vozičkom Vsaj malo na ogled idita, če že takoj ne bosta kupila. j.b. - jaz se najbolj tolažim s tem, da bom čez dva mesca že lepo doma in bojo na meni visele samo trenirke, čevlji so pa tak že zdaj samo taki za nataknit Sem pa dva dni nazaj primerjala svoj trebuh sedaj in trebušček iz prve nosečnosti. Pa res! Taka kot sem sedaj, sem Tiana šla že rodit - zato se zdaj tolk bolj obilno počutim, ker res nisem navajena biti tako okrogla. Eh, saj bo minilo, valim se pa še tudi ne sky3 - kar ne se preveč sekirat že v naprej. Verjamem, da ti ni fajn, sploh pa zdaj še več preiskav imet, ampak mogoče je res kak kos baklave še kje ostal in pripomogel k rezultatu. In lepo, da si se z nakupom malo razveselila. k_a_t_i - tale tvoj sine je pa eno zelo skrbno bitje. melia - vedno krajša postajaš Ti bo spet treba malo slabe vesti narest Pa lep delovni teden ti želim. zivepo - ti imaš zdaj druge stvari, ki ti morjo glavo polnit. SIcer si pa vsega načvekanega tak al tak nobena ne more zapomnit Kako napreduješ s snovjo? Super za opravljen nakup. In čisto prav, da Pia vztraja na tem, da je treba bit pripasan frcefela - za tole res dobro novico. sabri - razumem in seveda za vse vas upam, da bo mala v vrtcu uživala. Drugače pa ja, smo res bolj divje - moj reče, da sem čisto zdivjana Pa kaj pol, se vsaj skoz nekaj dogaja. Jaz mu tak samo rečem, da naj malo pomisli, kako bi mu pa dolgčas bilo brez mene Saj če jim ne bi tako pasalo, predvidevam, da ne bi bili z nami ane? fiška33 - lep seznamček nakupov Evo mariborčanke na kupu Super, upam, da ste uživali v MŠ.