|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Metražno blago
2.7.2005 10:36:17   
tinkatonka

V naslednjem tednu bom šla raziskovat trgovine z metražnim blagom, pa jih poznam samo nekaj, pa še tiste so pomojem najdražje. Ker s kupovanjem blaga nimam ne vem koliko izkušenj, kupujem pa blago za poročno obleko, me zanima, če v Ljubljani in njeni okolici poznate kakšno dobro trgovino z metražnim blagom, kjer nimajo ne vem kakšnih astronomskih cen in da ti znajo tudi svetovati, aja pa še veliko izbiro kvalitetnega blaga morajo imeti. Sme zahtevna a ne? :) Vem da obstaja velika izbira v Centromerkurju, vendar se mi zdi, da imajo tam kar visoke cene, pa tudi v Cityparku je ena luštna trgovina z blagom. Tukaj pa se moje poznavalstvo tovrstnih trgovin že konča. Mi lahko predlagate še kakšno,kamor se splača pogledat??

Tinkatonka
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Metražno blago
2.7.2005 13:17:02   
Tiki
Kolikor se jaz spomnim, je (vsaj pred leti bila) ob Ljubljanici, vzporedno s trubarjevo tudi ena takšna trgovinica. Rusalka, če se ne motim :zmeden:, a so cene tudi kar zasoljene.
Drugače sem jaz najraje kupovala blago v Trstu, v tovrstni trgovini Emporio. Pa ne me vprašat kje je, ker približno znam do tja, če grem z glavne bus postaje, blizu ene velike cerkve... Tam je res velika izbira lepega in kvalitetnega blaga + ugodne cene.

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Metražno blago
2.7.2005 13:46:27   
Anonimen
Razen v trgovinici na Ciril Metodovem trgu (v bližini Mestne hiše proti stolnici) imajo res veliko zelo kvalitetnega blaga (šantuk svile, svile...), vendar so cene kar zasoljene...Rusalka ob Ljubljanici je zaprta že nekaj časa, malce od Zmajskega mosta proti Prešernovem trgu ob Ljubljanici je še tudi ena trgovinica z metražo vendar so cene še bolj navite kot v prvi, ki sem jo imenila...
Daleč najboljša rešitev je Emporio (kot ti je napisala Tiki) imajo ogromno, ampak res ogromno izbire vseh vrst tkanin in tudi po zelo zmernih cenah.
Jaz sem recimo za mojo poročno obleko kupila v eni izmed zgoraj navednih trgovinic in sem dala za meter nekaj čez 12 tisoč sitkov, taisto blago sem kasneje videla v Emporiu za 10 EURO.

Kje je? V bistvu ti znam pomagati samo, če veš kje sta blagovnici Guin in Coin. Če greš proti blagovnici Coin, namesto da bi šla notri skozi stranska vrata (ne iz glavne ceste) greš po mirni a široki ulici v smeri proti morju, prečkaš 1x cesto in naravnost še naprej cca. 50 m (slepa ulica), na desni strani trgovina v 2 nadstropjih z metrskim blagom..

(odgovor članu tinkatonka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Metražno blago
2.7.2005 15:20:10   
tinkatonka
A ima ta trgovina Emporio, ki jo omenjata kaksno ifnomativno spletno stran, da bi imela vsaj ulico, na kateri se nahaja. Sem dala v google pa nič ne najde, oz. mogoce jaz ne najdem. :zmeden2::zmeden2:

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Metražno blago
2.7.2005 19:38:02   
rija
Nima, pa sem ti že enkrat vse podatke na privat poslala o tej trgovini...

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Metražno blago
2.7.2005 23:35:14   
Tarina mami
definitivno je Emporio v trsu najboljša varianta. Nasploh se ti 100x bolj izplača da greš v Trst po blago - tukaj nimajo nič, pa še to je dražje.
Tudi jaz sem kupila blago za mojo poročno obleko v Trstu - nekaj v Emporiu nekaj pa še v eni drugi trgovini v centru, vendar se na žalost ne morem spomniti imena. Kakorkoli - če se boš sprehodila po glavnem kvartu štacun boš našla tudi ta drugo trgovino z blagom.

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Metražno blago
17.9.2013 12:52:50   
kaluznica
Jaz sem šla pred enim mesecem in sem navdušena. Sama sem začetnica pri šivanju in mi nedrago blago prav pride :) da mi ni potem žal ko kaj uničim.

Ko sem šla so imeli res veliko ponudbo blaga s popustom, tako da sem odštela od 3 do 5e na meter. Imajo pa tudi blago,kjer so redne cene, od ful poceni do ful dragega. No sama se ne spoznam na blago, tako da možno jem da bi isti tip blaga kje dobil dražje kot tam :)

Govori pa večina prodajalk hrvaško, kar prav pride :)

evo,sem napisala prispevek, opremljen s slikicami, o tem, kjer je tudi naslov in še ena trgovina blizu Emporija z zarobnimi trakovi: http://byebba.com/2013/09/trgovina-z-blagom-v-trstu/

(odgovor članu Tarina mami)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Metražno blago
17.9.2013 22:13:51   
orchid
Sama pa sem navdušena nad Svet metraže, ki jih imajo enote na Rudniku, Šiški in City parku, tudi Kilometer v BTCju hala A, klet... Svet metraže nudi takojšen 3% popust in imajo zares veliko izbiro tudi v City parku, še večjo pa v Šiški... Svetovati pa zanjo, saj je vsak dan v trgovini zunanja ali notranja sodelavka (ki je šivilja oziroma modna kreatorka še pomagajo ti svetovati oz. ti ponudijo da ti one sešijejo)... :)

(odgovor članu kaluznica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?