|
RE: Dolenjke, 2. del 9.2.2010 21:57:45
|
|
|
|
rea27
|
hoj hej.. eko mene..sem se morala spogajat z mojo žabo..zdej končno spi :) Ja glede nexta sem se odločila da bom vseeno pisala gor in jih vprašala kaj je to zaena čudna menjava, saj pa ja vemo da je evro skoraj 1:1 s funtom... Mogoče mi kaj rata.. Glede na to, da skoraj vsak mesec zapravimo cca 300 Eur, kar ni tako malo, bi lahko bili malo bolj radodarni.. Bomo videli kaj mi bo uspelo, če kaj.. Ej, ne boste verjele kaj mi je zapaslo prejle pojest...am...tunin namaz na žemljici in čebulo po vrhu...bjak ,bruuuuh, smrdim ko dihuuuur.... ;) Še dobr da mojga ni doma hehehhe, bom šla pred njim spat, jutri zjutraj si pa še enkrat tako zobke očistim, da sploh vedel ne bo (ja pa jade) No, ker smo čisto opustile: kaj pol za kofe..babe, dejmo, za vikend, pa naj malo vašimačomeni vskočjo..Sobota? Je izvedljivo? Dopoldne ali popoldne? sicer pa nihče ni rekel, da morate priti brez otrok, če vam paše jih pripeljite zraven...Meni je pač tako lažje, da Eve ne lovim po celem kafiču ker imam potem bolj malo od kakega konkretnega čveka heheheh.. No, tako..zaenkrat sem si zmislila soboto, ostale pa povejte svoje predloge.. ajdi, dr.. house me kliče..dijo, grem po diagnozo hehehheh
|