|
RE: Dolenjke, 2. del 10.2.2010 9:25:20
|
|
|
|
rea27
|
Dobro jutro.. vam samo na hitro sporočam, da sem morala ob 1:30 zjutraj v bolnišnico, ker me je tako začel trebuh bolet, da tudi dihat nisem mogla. Sem že pomislila na najhujše. Tako me je bolelo, da sem si rekla, da je res kej fajn fajn narobe. Kar mehke noge sem imela, ko me je mama tja peljala.. Potem pa naredijo uz in vidim bebbija, in njegov sček, sem se tako zjokala..... , da je še zdravnica, ki me je pregledala dobila solzne oči. Je rekla, da moram na opazovanju ostat, pa sem rekla, da ne bi rada, da imam doma eno malo žabico in da ne morem...Potem so mi pa dali prelgedat kri in vodo in dobila sem eno injekcijo Buscopana...do 3 zjutraj me je še bolelo ko hudič, ne na eno, ne na drugo stran se nisem mogla obrnit, če pa sem ležala na hrbtu se mi je pa vrtelo.. Danes so izvidi okej, CRP je dober, tako da se očitno nič ne kuha..sem pa ko cunja danes, totalno brez energjie...vas bom verjetno bolj brala danes.. brez zamere pa upam, da se vidimo z večino v soboto..lahko popoldan kar se mene tiče..Lokacija bi lahko bila čajarna..tam je fino..predlogi so dobrodošli.. grem mal ležat, sem hin..
|