rožca26
|
Ahoj! No, pa sem se le uspela javit. Domov smo prišli pred približno eno uro in pol. Vmes logično čist skoz laufanje ... In kaj smo opravili??? Vam povem, da takega dneva nobenmu ne privoščim. 1. Vid je bil naročen ob 12h, s tem da majo malico v spr. pisarni od 11.45 do 12.15, na vrsto je prišel šele ob 13h, s tem da smo na doktorja čakala še v njegovi amb. 10 min 2. izvid je tak - tudi Vid bo moral na operacijo. Meni pa se , ker bom 1 dan brez njega oz. on brez nas Pa najbolj mi je bilo hudo, ko sem prebrala list za sprejem bolničkov. Takrat sm se pa začela jokat k dež. 3. Vid je dobil zaradi prehlada lažjo vročino. 4. moj CTG ni bil ravno ok. Je dežurna G rekla, da če dans bebika ne bo več brcala ali pa da ne pridemo do 10 brc, moram ju3 v P ali pa k njim na ponovni CTG. 5. tudi brisa za streptokok B mi niso vzeli, ker je bilo že prepozno Drgač pa nič posebnega. Jest sm crknjena 100 na uro. Pa glede tega CTGja bi jih lahka tudi kokla brcnila. Res je, da sem do 14h mela le 4 gibe, sam pol se mi jih je pa v 1,5 h nabral še dodatnih 4. Zdej pa tudi je že prišlo do 10. Včasih si lahko kar mal jezen, ker mogoče ne pomislijo, da si kej delal ali pa da otrok spi ... Po eni strani so včasih ti G take flegme, včasih jih pa skrbi po nepotrebnem. Mi je G rekla, da se ni za hecat - a res no???? Zaradi lastnega instinkta in lastne skrbi se imam zahvalit, da je moj sin živ. Ker če bi poslušala njih, bi bili že prepozni Aja, drgač gre pa moja mami v petek domov So ji v D nogi ugotovili, da bi lahko od tam prišli strdki, tak da bo sedaj imela redne kontrole. Glede mioma je pa tak, da ju3 odpade preglede zaradi višje sile Drgač ma pa ju3 pregled na neki novi napravi za žile. Pol bi šla pa že jest rodit. Najraj bi v petek rekla v P, če mi kr sprožjo porod. Jest sm crknjena!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!