girl79
|
čao punce, Ja vidim da imamo vsaka svoje težavice...jaz že tretjo noč zapored nisem mogla ponoči spat, ampak no tokrat sem bila samo dobro uro budna ponoči, tako da je vsako noč malo boljše mogoče mi pa to noč uspe že celo noč prespat.. no ampak vsaj zatekam pa hvala bogu zaenkrat še nič... tudi pri nas še kar sneži in mi je akr fajn, da ne rabim nikamor it, tako da sedim za računalnikom, pa poskušam nekaj delat, pa mi ne gre ravno najbolje, pa potem me kmalu začne hrbet bolet in se moram it malo vležt, pa potem se silim jabolka ko sem lačna, čeprav mi vi skoz lušte delate s tem kaj boste za kosilo kuhale, da o vseh tistih krofih iz prejšnijih dni sploh ne govorim...ja pa šamrolc tudi še nisem pozabila- bo treba it nekaj sladkega kupit, kile gor al dol me je pa prejle oma klicala..pa se neki pogovarjava, pa reče "ja samo da bo fantek zdrav", pa sem ji rekla, da bo verjetno punčka, on pa reče..."ja škoda"... sem jo potem vprašala "ja, a ni fajn da bo punčka", pa reče oma , "ja če je pa Jan (to je moj mali bratec) tak luškan"....mislim..kr neki- no samo sem to jaz čisto pozitivno vzela, je naša oma že precej v letih, tako da itak vem da moram malo z rezervo vzet kar mi reče, pa saj drugače čisto dobro misli, samo malo čudno se izraža lepo se mejte, pa kaj fajnega skuhajte..jaz imam danes mojega doma in ga še neki prepričujem, da bi danes on kaj skuhal...bomo videli kdo bo zmagal
|