novamami
|
Pozdravljena vvvv! Pri meni je bilo tako, da sem si decembra (ko še nisem vedela, da sem nosečka) kar precej dala duška in sem si privoščila vse sorte, od hrane pa seveda do kuhančka v katerem vemo, da je sam sladkor. Aja še to, moje velikost je 165 cm in sem imela pred nosečnostjo 79 kg. No, tisti december se je seveda poznal, in ko sem bila na prvem pregledu je tehtnica pokazala 83 kg, na moj veliki šok. Ampak dobro, sem si mislila, nekatere nosečke se že v začetku precej zredijo, pa se kasneje ne. No in ko je bila moja nosečnost uradno potrjena, sem začela spet jest zdravo, kot sem že prakticirala leta prej. No vse skupaj je pripeljalo do -3 kg na drugem pregledu. Gre pa takole: zjutraj si privoščim zajtrk - kosmiči, čokolino, kruhek s kakšnim sirčkom ali tuninim namazom (seveda, ko pridem v službo ob 8h), potem imam ob ene 10:30 do 11h malico (kakšno sadje ipd.). No potem sem okrog 13h spet lačna in si privoščim še kakšno malico (zopet sadje ipd.), potem pa ob ene 17h kosilo. Zvečer pa zelo redko kaj jem, mi niti ne paše, če pa mi zapaše, si pa privoščim in tudi ob 20h kaj pojem. Upam, da sem ti kaj pomagala. Drugače se pa čisto nič ne sekiraj glede kg, ker nima smisla, v nosečnosti se ženska pač zredi. Sicer je pa baje čisto normalno, da se ženska zredi približno 1-2 kg na mesec. Tinky tebi pa čestitke za pupo .
|