nimanorwen
|
ojl, punce! se vidi, da se je fax začeu, da nimam cajta bit na netu in pisat tale filofax prou najeda s temi celodnevnimi urniki, sploh ne sfolgam, bom kr kenslat začela stvari. kk zdržite po 8 ur v službi? ena je omenila, da jo ful utrujenost daje - mene tut, še zmer! sm pa v 15. tednu in sm se zredila 7 (!) kil. in to vseh 7 do 11.ga tedna, kar mi ni glih jasn, k na začetku mi full ni pasal jest in tut nism kej dost. tk da ne vem, od kje. zdej pa v enem mescu nč. hvalabogu jest sm bla glih dons na rudniku v hm in sm kupila prvo stvar za - 3 bele bodije, na enmu piše i love dad (namest "love" je rdeč srček), na enmu i love mum en je pa prazn. za 10 eur pa take lepe kapice majo joooojo sm čist usekana vn pršla pa se mi zdi kr pocen. k druzga nisva še nč kupvala. mi je ena prjatlca prnesla ropotulco in to modro - namig usode mogoče? sej drugač kr čutim, kaj bo, a mate ve tut kšne občutke? kar se oblek tiče jes tpa ne bom mela problemov, ker si jih bom sama sešila (moj hobi), so mi pa ful ušeč tunike, k so take ženstvene. je kr fajn met tkole rok, k ga mamo me, k ni treba met velik oblek pa itak so poletne cune cenej... uglavnem, lepo se mejte, tiste, k ste bolne, se čimprej pozdravte, tiste, k mate kšne preglede pa dobr opravte, vse pa mislte name jutr, ker mam en ful težk izpit in sm že 3 dni skp živčna fuuuul lp
|