Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

, kar je tudi prav, saj smo
! No tudi jaz imam nekje +4 kg (sem nos. polnih 14t.), tako da imam sedaj 60 kg na 170 cm višine. Pa tudi trebušček se mi že kr vidi
, tko da sem danes 1. oblekla noseč. hlače za v službo. Utrujena nisem glih preveč ( kokr sem lahko ob dveh razgrajačih
vsem, ki še čakate na NS!
Drago,drago...
ko bo buši malo večji pa si bo treba vsaj kakšne kavbojke omislit, ker brez kavbojk si jaz ne predstavljam kako je. Tiste iz H&m so mi prav luštne, celo probala sem jih že
in z mojo
.
!
. Zadnjič smo bili zunaj v eni družbi, cca. uro in pol sem sedela v gostilni, ajajaj ko sem vstala sem komaj priracala do avta, je bil vsak korak muka.
Boli me že odkar sem končala trenirat rokomet.
tale filofax prou najeda s temi celodnevnimi urniki, sploh ne sfolgam, bom kr kenslat začela stvari. kk zdržite po 8 ur v službi? ena je omenila, da jo ful utrujenost daje - mene tut, še zmer! sm pa v 15. tednu in sm se zredila 7 (!) kil. in to vseh 7 do 11.ga tedna, kar mi ni glih jasn, k na začetku mi full ni pasal jest in tut nism kej dost. tk da ne vem, od kje. zdej pa v enem mescu nč. hvalabogu
pa se mi zdi kr pocen. k druzga nisva še nč kupvala. mi je ena prjatlca prnesla ropotulco in to modro - namig usode mogoče?
sej drugač kr čutim, kaj bo, a mate ve tut kšne občutke?
DanjelaNeli, poročaj kako je na masaži!
, za mano je naporen dan.