Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
.

.
si me prehitela.
Si optimistična!
Vaaaau sarina pupa je pa res TEŽKA
Tako da grem jutri na predavanje o epiduralni. Za vsak slučaj, ker me je resnično groza umetnih popadkov.
) ki sem mu jih nastavila, pa še belil je
Drugače pa blazinice za dojenje tudi, ker ko pride tisti naval mleka, je groza
dni še dooooooooooooooolgo ne bom gor spravila..
.. tak, da mi je kuj nerodno po svetu hodit!
! eh.. mogoče pa bo kaj pospešlo ( še kr upam!!) me pa danes spet taaaaak boli vse, da mi je kr muka stat pa hodit..se kr dogaja na jugu!
imela postavco za manekenko. Zredila se je 27 kg in čez 3 mesece po porodu je bila ista kot pred
raste in me gor tišči. No, dans sem bila pa spet na pregledu in je mojo G nadomeščala ena druga, ki se je ful poglobila v moje izvide in sem ji spet omenila to bolečino pod rebri. No, pritisk je bil dans kr povečan...sem ga imela 146/85, pa je rekla, da naj v sredo pridem še enkrat na vse preiskave v laboratorij, od vode, do krvi, ni da ni je obkljukala na napotnici,še posebej me bodo preiskali za jetrne encime. Je rekla, da poleg visokega pritiska in bolečine pod rebri sicer nimam nekih hellp simptomov, samo, da lahko to tko hitro pride (baje se stanje lahko že v dveh urah poslabša), da se mora stanje nujno prek krvne slike pogledat. Bomo vidli. Jst upam na najboljše