|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010 - 2. del
23.2.2010 10:53:36   
Pingvinkica
Živjo punce!

Sicer vas redno spremljam in prebiram vsak dan, za pisanje pa največkrat žal ni časa. Imam v službi ful gužvo ker že uvajam moje naslednike za čas porodniške...

Danes sem imela pregled (sem v 27.tednu) in mi je zdravnica napisala v opombe v materinski knjižici, da imam veliko plodovnice. Ima še katera to? Ne vem niti, ali je to dobro ali slabo (najbrž ni kar brezveze med opombami), sem pa videla to opombo šele na poti domov, zdaj pa me kar malo skrbi... Če katera kaj ve o tem bi lepo prosila, če napiše...

Hvala & LP

(odgovor članu farina)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
23.2.2010 10:54:44   
Teja K
Pingvinkica zdaj ne vem... ampak koliko se mi zdi, je problem ko je manj plodovnice user posted image

(odgovor članu Pingvinkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
   [Brisano sporočilo]
23.2.2010 10:55:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu m_o_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 2128
   [Brisano sporočilo]
23.2.2010 11:22:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2129
23.2.2010 11:26:02   
emibu
jolcica-aja no sej bo skoču mali vn pa bo bolš user posted image user posted image
moi-tut men so nosečnišk že skor čist premajhne jih morm ornk vlečt na sebe pa še pol se utesnjeno počutim tak da sam pajkice zei vlečm gor..
sej sm rekla da hočm nadoknadituser posted image user posted image kak dan me prime do konca učasih bi pa rajš umrla k da morm dat noge naraznuser posted image user posted image
ja men ga je zdravnica zadnič napisala sem jo še posebej uprašala če lahko pa je rekla da brez problema sicer brez pretiravanja ker deluje samo lokalno zatto nima kaj škodit..
glede te alergije pa nevem ka je touser posted image poleti mi je rekla da sem alergična na neko vrsto traveuser posted image user posted image trava sj si jo ne tiščim k nosu bemtiš nouser posted image pol je rekla d v jeseni gremo na testiranje na vse ni blo nč s tega zdej se pa meni da spomladi mislim user posted image user posted image nimam komentarja no...
 jolcica-ja če dojenek nima kaj s kolki vrdu ga morš na široko povijat z onimi plenicami..jst jih že mam kupt morm sam še tetra čeprou nevem kak zaviješ u tist štirkotn stvor ampak ok al je samo če bruha da mu daš pod glavco? men je mami rekla da ne povijajo veš s tetra...to se pravi da rabim samo une s trakci ??to je tko zakompliciran nouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
23.2.2010 11:30:55   
jolcica
IZVIRNO SPOROČILO: emibu

jolcica-aja no sej bo skoču mali vn pa bo bolš user posted image user posted image
moi-tut men so nosečnišk že skor čist premajhne jih morm ornk vlečt na sebe pa še pol se utesnjeno počutim tak da sam pajkice zei vlečm gor..
sej sm rekla da hočm nadoknadituser posted image user posted image kak dan me prime do konca učasih bi pa rajš umrla k da morm dat noge naraznuser posted image user posted image
ja men ga je zdravnica zadnič napisala sem jo še posebej uprašala če lahko pa je rekla da brez problema sicer brez pretiravanja ker deluje samo lokalno zatto nima kaj škodit..
glede te alergije pa nevem ka je touser posted image poleti mi je rekla da sem alergična na neko vrsto traveuser posted image user posted image trava sj si jo ne tiščim k nosu bemtiš nouser posted image pol je rekla d v jeseni gremo na testiranje na vse ni blo nč s tega zdej se pa meni da spomladi mislim user posted image user posted image nimam komentarja no...
 jolcica-ja če dojenek nima kaj s kolki vrdu ga morš na široko povijat z onimi plenicami..jst jih že mam kupt morm sam še tetra čeprou nevem kak zaviješ u tist štirkotn stvor ampak ok al je samo če bruha da mu daš pod glavco? men je mami rekla da ne povijajo veš s tetra...to se pravi da rabim samo une s trakci ??to je tko zakompliciran nouser posted image user posted image user posted image user posted image

kje pa si jih kupila ... k jst nimam pojma kakšne čm kupit pa kolk

my little angel :)

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
23.2.2010 11:40:49   
j.b.
Jolčica, najbolj bo, da greš na obisk h kakšni znanki ki je pred kratkim rodila, in da ji malo "potežiš" naj ti razkaže kaj vse rabiš za bejbija. Vsaj jaz sem tak nardila, in si zdaj tudi lažje predstavljam za kaj se uporablja kakšna plenička in kako kaj izgleda ...

(odgovor članu jolcica)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
23.2.2010 11:43:56   
jolcica
IZVIRNO SPOROČILO: j.b.

Jolčica, najbolj bo, da greš na obisk h kakšni znanki ki je pred kratkim rodila, in da ji malo "potežiš" naj ti razkaže kaj vse rabiš za bejbija. Vsaj jaz sem tak nardila, in si zdaj tudi lažje predstavljam za kaj se uporablja kakšna plenička in kako kaj izgleda ...

ne ne ni problem v tem vem kaj rabi in česa ne razen teh povijalnih pleničk nevem kolk je racionalno jih kupiti tam piše 5, pa tudi nevem od katere firme je boljša zato sem rekla da malo tuki vprašam.

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
23.2.2010 12:15:01   
j.b.
aja, ja sevedeuser posted image pardonuser posted image

(odgovor članu jolcica)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
23.2.2010 12:16:28   
jolcica
ugotovila da najbolje se zapeljem v baby center pa povprašam k tam zihr bodo najbolje vedel, da se jst slučajno kj ne zafrknem...joj kompliciram k grem že sama sebi na živce....grrrrrrrrrrrrrrrruser posted image user posted image user posted image .... nič bodite lpo grem počasi delat nazaj...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jolcica)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
23.2.2010 12:35:39   
Angel_Tian
barvaruser posted image user posted image user posted image nič se ti ne smej user posted image user posted image Čeprav sem pa vesela, da te lahko že navsezgodaj nasmejim user posted image
Saj vem, da v primerjavi s katero drugo nisem toliko okrogla. Ampak daj se malo v mojo kožo prestavi. Predstavljaj si, da me niti toliko ni bilo skupaj, ko sem šla Tiana rodit. In meni je res vsak odvečen kg taka "ovira" user posted image Pač nisem navajena imet tolk mesa na sebi user posted image user posted image Saj vseeno, saj še malo mučenja in bo mimo user posted image
No, ono s seksom pa res ni tolk smešno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jolcica - ja kako pa lahko srečanje pozabiš? Pa ti ja še nisi tolk v letih user posted image Naslednji naš zmenek si na debelo na koledarju obkroži user posted image user posted image

emibu - jaz se še nisem lotla urejanja papirologije. Bom pred porodniško tak nekaj dni prej že šla na dopust in bo to takrat na vrsti user posted image

Jao, ne bi rada spala zraven tebe, če se ponoči tak dereš user posted image user posted image user posted image Mene še zdaj boli, če se tam dotaknem, kjer me je krč zgrabil. Me pa takole v listih zgrabi tudi večkrat, ko ležim in iztegnem prste na nogi user posted image Ne moreš verjetni, koliko radosti prinaša nosečnost s sabo user posted image user posted image user posted image

Ah, sedmič user posted image user posted image user posted image tega pri nama že zdavnaj ni več. Kaj več pa raje ne bom komentirala, da se vam preveč ne zasmilim user posted image

moi - ti si nam pravi zabušant no, da še tega ne veš, če si na bolniški al ne user posted image user posted image Pa važno, da uživaš user posted image

farina
- nič ni narobe, če greš kasneje. Saj ti dnevi so navedeni in mišljeni kot "kdaj lahko začneš urejat papirje" - prej pač še ni možno.

jolcica - jaz imam 50 tetra plenic od prvič še in bom za zdaj še kakih 10 dokupila. Nočem otroka imeti ves čas samo v pamperskah.

pingvinkica - lepo, da se vsaj tu pa tam malo oglasiš. Čaki, uvajaš naslednike? user posted image Super, koliko pa jih bo moralo delati, da bodo tvoje delo uspeli opraviti user posted image user posted image

Če imaš veliko plodovnice, ne bi smelo biti nič narobe. Če bi je imela premalo, je mnda bolj kritično user posted image

zivepo - user posted image user posted image user posted image da nas uspeš prit malo pokukat user posted image
Sta se pa pridno v vozila vrgla hihihi. Dobro, da imata za bebo več al manj nabavljeno že user posted image No ja, uživajte počitnice.

gromska - saj že tako lepo sonček sije, da se ti le mora volja malo na boljše spremenit user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
23.2.2010 12:36:29   
carly
Ojla, brala vas nisem nič, ni bilo časa, pa sedaj tudi ne bom utegnila ker se mi kosilo kuha in moram hitro nazaj v zgornje nadstropje da ne bo šlo kej čez, moj mi je pa itak prenosnika na šiht vzel tko da zvečer kej več,...

V glavnem sem iz pregleda, kot sem pričakovala sem spet skoraj 3 ure čakal da sem na vrsto prišlauser posted image .Sicer je pa vse ok, mali ima okoli 1300g, sem v 31 tednu, bo zgleda bolj drobčkan, tako da bom šla sigurno še v šoping za nekaj bodijev, žabic in majčk številke 50.Če je/bo seznam še aktualen pa imam naslednji pregled 23.3.

Se beremo...

(odgovor članu jolcica)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
23.2.2010 12:37:49   
Mubi
Živjo moje sonsečke!

Zdej se vam pa že ogromno časa nism javla.... Ne utegnem sploh, ker ste ve tok pridne pa debatirate tukaj user posted image . Skoraj redno vas berem in spremljam drugače. Ta mesec sem se ukvarjala predvsem s cuncami user posted image . Dobila sem ogromno oblekic in jih je bilo potrebno stlačiti v predale user posted image Sem ugotovila, da kar veliko prostora zavzamejo čeprav so zelo majhna user posted image . Drugače imam že skoraj vso opremo. Vse sem dobila, kupla sem samo neko memori peno na kateri bo spal prve mesece, da se mi ne bo mali prevračal na hrbet.... pa še to sem kupila samo zato, ker sem slučajno imela bon od pikapolonice user posted image .
Sedaj samo še čakam, da dobim tisti denar iz paketa in da si s tistim kupim še vse pripomočke (kozmetiko) za v kopalnico, pleničke, zložljivo posteljico (katero bova uporabljala doma kot stajico, drugje kot posteljico) in pa blazino za dojenje, saj me je dojenja kar malo strah in hočem bit kar se da udobno nameščena in da bo udobno tudi malčku user posted image . Potem pa počakamo samo še našega razgrajača da prijoka na svet in bomo imeli vse user posted image .

Ne vem, nekaj sem zasledila, da ste se pogovarjale tudi koliko se je katera v tem času zredila in ste svoje +kile dodale tudi v našo tabelo..... Morm vam priznat, da sem zaradi svojih kil zelo slabe volje in kr ne vem kaj nej naredim.... user posted image Sam sicer pravim, da sem čist normalna in da se niti nismem tok zredila, sam zdej pa res ne vem več.... dons me je minil čist vse in sm čist obupana in komi čakam da je konc te nosečnosti..... user posted image user posted image
Imam sicer najbl prjazno ginekologinjo kar sm jih kdaj mela, to moram res povdart, ker danes da naletiš na prijaznega zdravnika je res redkost.... samo prejšni mesec na pregledu me je pa mal "okregala" zaradi teh kil..... user posted image se pravi, v prejšnjem mesecu, ko sem bila nekje v 23.tednu, sem imela po njeno 3kile preveč in mi je resno rekla, da naj merkam in pazim kaj in kako jem..... Danes sem spet imela pregled (sem v 28.tednu) in sem kr mal stežka stopila na tehtnico, saj me je blo pošteno strah..... Res sem cel mesec merkala in jedla bolj zdravo hrano, nisem jedla tok velik sladkega in tega..... (sej od decembra na januar je čist logično da sm pridelala mal več kil, ker je bla skos polna miza kamorkoli si prišel) Tudi doma sem se redno tehtala....kile niso šle gor.... kot nalašč, sem sedaj zadnji teden iz nevem kje pridelala 1,5kg..... user posted image user posted image user posted image In dons na pregledu sem jih spet poslušala..... user posted image Pa še moj je biu zraven in sem se res počutla zlo slabo ko mi je začela govorit, da je očitno sploh ne jemlem resno ker se še naprej tako redim in da nej si probam zapisovati vsako stvar ki jo dam v usta in si zraven pišem kalorije in na koncu dneva pogledam in ne sme bit več kot 1800 kalorij..... in da s tem ko preveč kalorij zaužijem škodujem samo sebi in plodu....da bom jest grda ko bom cela strijasta pol po porodu itd..... user posted image user posted image user posted image zdej si pa predstavlite kako sm se počutla, ko ti en o tvoji teži in o tem kako bom zgledala govori pred tvojim partnerjem, ki te ima pa za lepo in si želi da bi lepa še na prej ostala.... ni velik mankalo, da bi mi prtekle kakšne solze.....
In zdej ko sem doma ne vem kaj ne jem....vse ima tooook velik kalorij da ni res.... ok, namesto sokov bom pila vodo, to lahko spremenim, drugo pa....sej ne jem nič takega..... vsak dan zjutraj kos kruha s sirom in salamo in kakav.....potem pa kosilo karkoli pač že je in potem večerjo kakšne kosmiče, ali pa kruh in jogurt.....????? od kje potem te kile....nebi rekla, da bi nonstop jedla kakšne piškote al pa tortice.....
No nism pa omenla, da sem se od začetka nosečnosti pa do danes, se pravi 28.teden, zredila 11kg (iz 67 sem prišla na 78).... men se to niti ne zdi neki tok katastrofalnega, sam očitno je in se morm res zamislt..... sem pa že tako ali tako take postave, da nisem bla nikol suhica (no, pa sej nekaj mojih slik lahko vidite v albumu, pa presodite).....
Dejte mi prosim povedat kaj vi jeste, da ni tako kalorično in koliko vi pazite na prehrano sedaj v nosečnosti....rabim nekaj malega tolažbe ker sm zdele res čist na koncu.... Kako ve vidite ta moj problem??user posted image user posted image

No, se vam opravičujem, ker sem vam dala tok dela in ste mogle tako na dolgo in široko brati to mojo zgodbo, ampak ne morm si pomaga, mogla sm dat to vn iz sebe in napisat.....

no uživajte pa božajte svoje trebuščke!!

(odgovor članu jolcica)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
23.2.2010 12:49:24   
Sky3
Mubi jst jem kar mi paše in ti povem, da res ni vedno zdrava hrana... kr neki je "junkfooda" v mojem jedilniku čez teden (pizza, kebab, pečen krompir, sendviči) flikam pa z solatami, sadjem in jogurti. skratka pridelala sm do 26. in pol tedna 11 kg in mi G čist nič rekla! vmes je mal poskočil, ker sm mela napade na sladko 2 tedna, zdej se je pa to spet mal umirilo. ne vem, če se ti ok počutiš (in glede na št. kg tut ne moreš bit lih bombica) se jst na tvojem mestu nebi nič sekirala. res ne user posted image važno je, da se ti počutiš dobro in da je baby priskrbljen!

lp! in nasmejan dan še naprej! user posted image

(odgovor članu Mubi)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
   [Brisano sporočilo]
23.2.2010 13:01:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Sky3)
  Neposredna povezava do sporočila: 2140
23.2.2010 13:20:16   
Mubi
sky jest se počutim super, vredu, nič mi ne fali. ok, mal večkrat bi šla lahko na sprehod ali pa kaj podobnega, sam sm v gibanju lih tok kot pred nosečnostjo (nikol nism bla pretirana športnica). Sej glede na to, da se počutim ok, pa da je s sinčkom vredu tud jest ne vem kaj taaakoooo paniko dela..... drugače sem tko, da če mi kakšen kej reče mi gre skoz eno uho notr, skos drugo pa takoj vn, sam to mi je pa ostal notr in se prou sekiram zarat vseh teh besed....zdej mi bo pa še moj začeu težit za vsak košček kruha in za vsak krompirček pri kosilu, ki bo preveč user posted image user posted image .... jest bi rada sam uživala pa tud če se zredim ne vem kok....sej sm noseča, bomo že dal dol pol, pa polet mal več se s športom ukvarjal....sam.... joooj noooo user posted image mah pa sej bo....
je pa res od G do G različno, teb pr 26.tednu za 11kg nč ne reče, men pa pr 28. za 11kg teži za znort, kt da sm 30kg dobla ne pa sam 11.... no pa sej jo razumem, da mi hoče dobr, pa mi hoče povedat da nej bl zdravo jem....sam ne morm pa sam od sadja pa zelenjave živet....pa še to ima eno jabolko 100kalorij....zdej si pa sestav jedilnik če si ga lohka..... user posted image

(odgovor članu Sky3)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
23.2.2010 13:24:54   
Angel_Tian
carly - si se pa res načakala na pregledu. No, samo da je bilo vse ok user posted image

mubi - lepo, da se malo oglasiš, da vidimo, da je pri tebi/vama vse ok. In super, če si takole stvari dobila, da ni bilo potrebno zapravljat user posted image

Zaradi kg pa se kar ne spravljaj v slabo voljo. Ko boš dojila, bodo avtomatsko šle dol. Še bolj pa potem, ko bo dete postalo malo bolj aktivno in ti nekak ne bo pustilo preveč miru user posted image user posted image In če boš zdaj na vsak košček hrane preveč gledala in skoz na tehtnici stala, bodo kg nalašč rasle. Nehaj se s tem obremenjevat.
Pa joj, ne morem verjet, da ti celo G reče, da si kalorije zapisuj user posted image user posted image user posted image

Zanima me tudi, koliko se kaj gibaš? Ker po temle, kar si napisala, da poješ čez dan, nekako ne more biti toliko preveč.

Saj ne vem, kako naj te potolažim, ker očitno ješ bolj zdravo hrano kot jaz. Mi doma večkrat tudi kr pico spečemo, pa kak kebab ali kaka druga taka hrana pade na mizo. Sicer ob vsem tem jem kr precej sadja - največ mandarin. Ampak zvečer pa dostikrat tudi na kak čips navalim user posted image

Po moje je najboljše to, da čim manj razmišljaš o tem. Jej kar ti paše. Edino ne vem, koliko porcijsko poješ - če tu mogoče malo zmanjšaš količino (čeprav pa sem mnenja, da malo več kot v nenosečniškem času pa le moreš pojest. Ne za dva, ampak pač kako žlico krompirja več kot pred nosečnostjo).

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
23.2.2010 13:28:04   
Angel_Tian
mubi - če se ti ok počutiš in je beba ok, naj bodo ostali kar tiho. Še najmanj pa naj si tvoj dovoli ti pod prste gledat, kaj in koliko poješ. Ti jej toliko, kolikor ti je potrebno in basta!!

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu Mubi)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
23.2.2010 13:35:12   
j.b.
Mubi, moj dohtar je za mojih 9 kg pri 27 tednih "tolažilno" rekel, da tole kar sem do zdaj pridelala, da ni bilo potrebno.user posted image   Da tolk kg še ni šlo na račun bejbija, in da naj pričakujem da bo to potem ostalo (malo prej me je sestra tolažila, da če bomo pridno dojili in vozičkali, da bo šlo itak vse dol ...)
Mi je pa omenil, naj od zdaj naprej pričakujem še hitrejše nabiranje kg, kateri pa bodo na račun otroka, pa voda pa vse kar paše zravn. In da bom lahko srečna če se bo ustavilo na +15user posted image

Hja, odvisno od G, nekateri zganjajo paniko sam zato, da pol medruge malo bolj "pazimo", ker sicer ne biuser posted image . Sej je vse dobronamernouser posted image

Drgač sm pa jaz svojmu naročila naj me malo "drži nazaj" pri sladkarijah, in morem rečt da mu včasih prav preveč paše, da mi prepoveduje in skriva slaščice. Pol pa ko že kkšne tri ure nisem jedla, pa ga lepo vprašam za čokolado, mi pa da kakšno vrsticouser posted image user posted image user posted image  Se že uvaja bit atiuser posted image . Enkrat mi je noro pasala čokolada, pa mi ni pustil jesti, sm čist znorela, me je takoj ubogal, in vseeno dal - je videl kaj delajo nosečniščki hormoniuser posted image

Drugače pa je edina pomoč pri zaviranju nabiranja kg, pitje ogromne količine vode. Posledično nimamo tolk prostora v želodcu, in nismo tolk lačne. Je pa to izredno teško ...

(odgovor članu Mubi)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
23.2.2010 13:39:20   
Mubi
Angel_tian ja no, v povpreču jem to kar sem napisala. za kosilo pa ekrat na tedn pašta, enkrat riž, enkrat krompir pečen, pa kakšen pire.... mesa skoraj nič, zraven krompirja bučke pečene ali pa kakšni medaljoni, zelenjavni polpeti...pa kakšne palačinke so tud kr dostkrat no.... enkrat do dvakrat na mesec piščanec. Enkrat "jufka" k jo sama nardim...hrono zlo malo oz. nič ne solim. olja uporabljam kolikor je nujno, raje becel margarino....pice zdej skor nikol, sem jo prejšni teden nardila prvič odkar sm noseča..... pa tko no...da bi pred tv-jem kej jedla nč ne jem...nism nikol mela take navade. porcije so isto velike kot pred nosečnostjo. skratka na grobo povedano jem isto kot pred nosečnostjo, saj nimam nič povečanega apetita..... gibljem se res mal premal, sam tud isto kot pred nosečnostjo, nič manj. prej kakšen sprehod več kot pred nosečnostjo. sej preveč se pa itak ne smem gibat pa bit aktvivna (mi je tud G rekla). Se strinjam, da če se jest kul počutim, sam te besede so me pa res zlo prizadele, ker res merkam da ne jem nezdravo. sploh pa ko je bil še moj zravn....to pa itak vsako žensko tko al tko še 2x bl prizadene, pa če si noseča al pa ne.... user posted image ma ne razumem več sploh....odkar sm pršla domov iz pregleda visim kle na netu pa iščem podatke o tem kako se redit.....pa zmerm bl ugotavlam da sm na zgorni meji normalnega....se pravi ni drastično preveč..... user posted image lačna sem zdej za popi*** pa kr ne morm jest....pijem vodo pa grisini palčke brez okusa žvečim.... ob 5ih k bo pa kosilo, pa tud ne vem kaj bom zdej nardila....pomoje riž, k je najbl zdrav, pa zelenjavo zraven...

(odgovor članu Angel_Tian)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
23.2.2010 13:43:15   
Mubi
j.b. joj sm vesela da nism edina k ma tako G.... user posted image pa sej pri normalni postavi pred nosečnostjo je čist normalno, da se zdej zredim do 15kg.... ja na račun otroka je pr teh tednih šlo 1kg....še to ne...kaj pa se nej bi pol v 6ih-7ih mescih zredile sam to bogo kilo al kaj.... user posted image groza. kolegica je lani rodila, je šla +25 gor, pa ji ni G enkrat nč omenla....pa je zdej po 8ih mescih že nazaj na svoji stari teži.... zdej pa razum ti to logiko in paničarjenje....

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
23.2.2010 13:50:54   
Angel_Tian
j.b. - kar lepo bolj sestri verjami, ki te je tolažila, da bo šlo lepo dol - dojenje, nespanje, vozičkanje, skrbi... Jaz sem v prvo res šla rodit s +11kg, ampak sem nekje po 10 mescih bila nazaj na svojih starih kg. Nekaj manj jih je tak hitro po porodu, ostalo pa potem lepo počasi. Pa kolker jaz vem, se ne zrediš vsak mesec enako, včasih malo več včasih malo manj. Je pa res to, da se pa v zadnjem mescu malo več na kg pridobi, ampak tudi ne tako grozno.

Neko odpovedovanje sladkarijam jaz ne zagovarjam, če seveda ne sega v nažiranje. Ampak tega pa mislim, da tukaj pri nobeni ni user posted image

Ogromno vode pa jaz tudi ne morem popit, ker bi pol skoz na wc-ju sedela in itak imela spet vsakič v želodcu dovolj prostora za kaj "konkretnega" user posted image user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
23.2.2010 13:51:25   
j.b.
aja, Mubi pa še to, tut jest sm bla tisti dan cel dan depresivna zarad kg.
Ampak mormo vedet de smo noseče, in da tut hormoni delajo svoje pri kguser posted image , glih vsake kile pa tut nemormo zaustavtuser posted image

Pride dan ko si zato slabe volje, jutri boš prespala pa bo bolš. Pa zdej si lahko brez problema privoščiš kkšno jabolko al pa kej, ne zdej stradat do kosila!!! user posted image

(odgovor članu Mubi)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
23.2.2010 14:01:30   
Angel_Tian
mubi - uuuuuuuu, zdajle sem resno videla, da imaš dovolj pestro prehrano. Samo še kje kako sadje vmes daj in bo. Pa se takoj nehaj obremenjevat z besedami svoje G, ker nima smisla. A ti je tvoj slučajno zdaj kdaj omenil, da greš preveč na široko???

Tebi bo to vse preveč na psiho vrglo in se ti bodo kg že zarad tega bolj poznali. Nehaj se s tem obremenjevat in sploh mislit na to, da si se preveč zredila. Resno ti govorim, ne cele dneve kr na to mislit. To je najboljše, kar ti jaz lahko svetujem.

Pa da se ne bi slučajno spomnila zdaj sama sebe stradat!!!!!!

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu Mubi)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
23.2.2010 15:28:50   
m_o_i
men se pa zdi, da je tale G osebno mal mahnjena na vitkost in da to nima nic z nosecnostjo in s tabouser posted image
ker ce pa tole ni pretiravanje, potem pa res ne vem, kaj jeuser posted image  in se dalje: ce bi to blo res, da je taka kriza v tem casu dobit 11 kil gor, bi moglo VSAJ 3/4 nas tu gor it na dieto...
bejz bejz noooo

tvojega pa tudi TAKOJ postav na realna tla, ker edino to ti se manjka zaj, da bos zacela na skrivaj jest! to pa psiha zna narest, ja...
na, sem ze hudauser posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu Angel_Tian)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kaj je pri m_m novega?
m_m

pripravlja se ohcet (35%)

pakiramo za selitev (11%)

prihaja nov član (41%)

ata odpotuje za 6m (6%)

moram na operacijo (6%)

Število vseh glasov: 248

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!