7lina7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy Pa rečmo eno še na temo menstrualnih bolečin....povsod zaslediš, da se začnejo popadki kot M bolečina...Kaj pa, če M bolečine nimaš? Jaz sicer ob M občutim nek čuden občutek okrog jajčnikov, tako da dobro vem, da moram čim prej na WC in namontirat tampon, ampak da bi bila pa to bolečina, pa niti pod razno ne morem reči. No, kako je pol to? moji menstrualni krči - hm, zbudiš se v krču,cela potna, slabo ti je... komaj prilezeš do wc-ja, ne veš al moraš sračkat al ne, ker ti vse nekam pritiska.. pol še malo bruhaš,ker tak boli..hočeš vstat, pa se lahko še samo vležeš zraven školjke in otrpneš v fetus položaju za kako urco, da krč in vse skupaj popusti.. ko si sposobna cstat greš do predala s tabletkami, poiščeš ketonal -ker boscopan =tik-tak bombonu- in upaš, da bo čez 20min bolje. vmes imaš pa valunge - zebe te hkrati pa švicaš kot v savni... no, tak nekak izgleda to pri meni! zato pa so bili popadki pri prvem porodu šala!! .. v primerjavi s tem! sem čakala na take krče, ko se je začelo,pa jih ni bilo. no, ko mi je pa bilo tak malo čudno na 3 min pa sem vseeno šla v P ,ker sem bila že čez rok.. in so bili popdki. po porodu pa sem babico vprašala,če še kaj pride oz,če je to bilo to?!? .. sem še vedno pričakovala bolečino za tja past - pa je ni blo. ker so pač vse rekle, da moraš pri porodu "skor umret" taaaaaaaak boli... hm...