July08
|
Čer! Kako ste? Mi smo tri ure igrali razne igrice, zdaj pa otročki že spijo. Ful smo se nasmejali pri kartah (Črni Peter), in je smešno, ko se tudi Julija začne na glas smejati, čeprav ne ve, z akaj gre. Pri igri Spomin pa skoz sodeluje, in krade kartice bratca pa vsa živčna potem Srečanje - nameravam priti, razen če bo sneg. Moram si kupiti superge, pa marelo za Julijo mal pogledat. IZVIRNO SPOROČILO: Hanuši Ja, bakala je namaz iz polenovke. Meni osebno božanski, Bine pa tut kr mmmmmm dela, ko ga je. Mormo mal še možgančke nafutrat. Pri nas je vsaj 2x na teden riba, pa to plava ne bela, na jedilniku Hanuši ful si pridna, da tako ribe kuhaš. Jaz bi tudi večkrat, pa nimam kaj preveč idej. Losos, oslič, orada, potem pa že zmanjka idej. Če se ti da, malo opiši tvoje ustvarjanje. Hvala. A bakala narediš sama, ali kupiš že pripravljenega? Meni pa turistična pašteta za umret smrdi in je ne bi dala v usta...otroci jo pa obožujejo IZVIRNO SPOROČILO: tecka Evo mene iz aerobike in sem čisto crknjena. Sem šla že tako zmatrana tja, da nisem imela niti toliko energije, da bi se v redu spotila. Zdaj živim za pivo. Ki pa ga ne smem spit, ker potem se samo še zvalim poleg kavča . Šla pa sem Bravo, pridna!!!!