Božička09
|
malecka_mateja čestitke za izpit! Pri vozičkih sem pa jaz tudi na Implastu, samo Bolder Tako košara kot športni sedež sta lahko nastavljena v obe smeri vožne, voziček se na mestu obrne na 360stopinj, pa naklon je možen tudi v košarici, športni sedež pa lahko nastavljaš po želji od 90 do 180stopinj. Pa še luškani so mi, ful - in kjerkoli berem, jih ful hvalijo Joj, kdaj bo september Drugače sva pa včeraj povedala njegovim staršem ... No in? Saj se je nama kar zdelo, sta rekla Mislim, a je lahko kdo presenečen? Da je njegov oče zadnjič, ko sva imela nekoga iz T2 v stanovanju, videl neko knjigico na mizi, pa ker sem zadnjič dobila prospekt iz Baby centra, je bila tašča skoraj zihr, da je to to (ampak prospekte dobivam jaz od nekdaj). No, za piko na i pa tole: Par dni nazaj je bila v BabyCentru, ne vem, kaj je kupovala, in potem je - prebrisana - znesek nakupa naložila na mojo kartco. Je poskusila, če mogoče jo pa le imam. Kapo dol Torej imam že nekaj pikic na kartici, pa še vsa navdušena mi je šla kazat neke otroške oblekice, posteljnino itn, tako da posteljico tudi že imava - še bela je in paše k nama No, dedek in babica sta zelo vesela