katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: anci banci lupinca dan D je 26.6, ..še prej pa bom morala it v službo:( ah bos ze - sicer pa lep datum...mal sm usekana na te zadeve katrinka..men se je že vožnja zamerila, pa je bilo do sedaj samo 30 km in to v kraj, ki ga sploh ne maram, sedaj bo pa še hujše in da ne govorim, kake so razmere pozimi za vožnjo... aha, razumem potem, enim ne odgovarja oz. se prenasitijo, v neki kar noces se pa ni treba siliti a ne IZVIRNO SPOROČILO: Lupinca katrinka...ja, sej bom še mal pojamrala ja upam, da bova zrihztali kri, ker res vse ven plune...no včeri mi je kolegica rekla, da mi bo injekcijo prinesla, da ji bom probala tako dajat. upam da bo bolj uspešno, kot tole. dobra ideja, mogoče bo pa slo tako - drzim pesti IZVIRNO SPOROČILO: nmagk Katrinka ko bosta tretjega delala se prej oglas pr men pa ti razložim proces,če pa dobiš pimpeka boš pa tako že sama vedla zmenjeno - te drzim za besedo k mam res obcutek da pri nas pimpekov ne delamo - sicr pa zvemo septembra...hehe Danes so prišli posnet Karolinco za reklamo,za frutek,kok smo se nasmejal tamala je prava pozerka,bomo vidl,če bo na reklami.So mi poslikal še ostale otroke če bodo še kaj rabl,res je blo fino. aha, si se pol zmenila - ja fino, ce bo na reklami sporoci da gledam no, pa je vikenda konec, moj je jutri doma ker moram jaz nekaj iti porihtat - mi je kr slabo k pomislim - zadeva se vlece ze 8 let samo se ne smem sekirat zarad otrocka danes smo bili pri tastu - cist vesel za se enga otrocka, tasca št.2 tudi, svakinja s fantom tudi - tako da zelo uspesen dan - no, zdaj vejo mislim da vsi - koncno trebuha ni treba vec skrivat - ha, kot da sm ga lohka...hehe grem gledat sever in jug - sem posnela...hehe
|