Sonchek83
|
Hej čvekice Evo, midve s sprehoda, zunaj piha kot da bi bili sredi Sibirije No, mi smo ok zdaj. Pikica mi je zlezla dol s kavča direktiva na glavo, potem je pa še bruhala in sva se full prestrašila, da ima mogoče pretres možganov. Zato sva pa letela na urgenco, ampak so rekli da je vse ok in tudi obnaša se kot da nič ni bilo Ma mislim, da se je bolj ustrašila mene k sem zakričala kot da bi mi kdo srce ven strgal. Moj bog, kok sem se ustrašila Ampak je na srečo sedaj vse ok. Hvala vsem za spodbudne besede Vidim, da ste bile pridne. Ene aktivne, poroka pa to, druge čeveljčke nabavljate (nimam pojma zakaj gre, kakšni čeveljčki????)! Ene vidim se že pridno pripravljate na službo Vidim, da mate nekatere pestre službe in da vam tudi zanimive pogoje postavljajo. Ampak dan danes si res nimamo kej zmišljevat glede na to, da je tak problem s službami. veronikab, uspešno in prijetno uvajanje želim Uf, se spomnim lani k sm v vrtcu mela šest malčkov na začetku za uvajat, noro pestro je bilo, ampak so bili angelčki Lupinca Nč, šibam neki papcat, potem pa imamo kup obiskov pa se mi danes res ne da čvekat, ampak kaj češ, tudi taki dnevi pridejo. Mejte se lepo
|