|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske mamice
4.3.2010 12:02:24   
katrinka
jaz pa sem farmaholik, odkar sta me necaka prepricala da igram - itak sam zato da imata sosede in posledicno vec daril,sploh ne znam nehat...upam da me kmalu mine k to je ze tok blesav - namest da bi se ucila pa take zganjam...
zdaj ste me z reklamami zmesale - grem vse pregledat in user posted image kaj vse sem zamudila...heheuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
4.3.2010 16:16:41   
Sonchek83
Oj čvekiceuser posted image

Vidim, da ste ene pridne in pišete, meni se pa vsake toliko ne ljubiuser posted image in potem kar mrknem...

Vglavnem, mi smo danes meli pestro dopoldne, bli že na urgenci, niti ne bom razlagala kaj je blo, ker še vedno nisem prišla k sebi, vglavnem pupa je okuser posted image user posted image Bolj je nama blo hudo, jz sem kr jokala in bruhala....Eh!

Sicer sem se pa potem vrgla v kuho in v peko, da se pomirim.... No good za naše zdravje, ampak kaj češuser posted image

Nč, se še kaj javim, ko bom bolj razpoložena za klepet, ve se pa mejte fino fajnuser posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
4.3.2010 16:24:23   
Anonimen
sonchi kaj pa je blo?? user posted image user posted image user posted image

Izpovej se nam, ti bo lažje... user posted image

(odgovor članu Sonchek83)
  Neposredna povezava do sporočila: 2378
4.3.2010 19:29:26   
katrinka
o groza, ja kaj se je zgodilo sonchek - no, samo da ste ok, ti se lepo pomiri, mogoče kaka kopel pa bo takoj boljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no, jaz sem pospravila pol bajte, jutri nadaljujemo, razmisljam o imenu za user posted image , k za fantka mamo se od prej, pa itak vem da bo pupa k pr nas pimpekov ne delamouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
4.3.2010 20:02:28   
Lsica
evo, še par besed od moje malenkosti.
Živa, najprej čestitke za stanovanjeuser posted image . Pa naj to ne pomeni da te ne bomo več vidli.
Sonchek, kaj se je zgodilo??? Ma sam da je vse OK. Moja je tud danes eno buško fasalauser posted image . No sam ni blo hujšga, hvala Bogu.
Katrinka, saj za vsak slučaj pa se lahko pozabavata še s kakšnim imenom za lulčkauser posted image . A za punčko maš pa že kaj naštudirano?
Šivilja, a kej veš kje bi se dalo usnje za copatke dobit? No saj jaz sem uspela prit do copatkov v Hoferju (pure luck), mi je ena mamica v trgovini rekla, da je en tip prišel na Vič in jih kar vse pobral, na Poljanski so pa menda že ob 8-ih v vrsti staleuser posted image . Jaz sem dobila zadnje št. 18 - mi jih je ta mamica odstopilauser posted image . Drugač se pa še cenejše dobijo prek spleta, pa še več izbire je...
Mi pa drug teden končno začnemo s plavanjem. Komaj čakam, ker banjica nam je že premajna za naše vragolije. A se dobimo kaj drug teden? Ledenka, si za? Pa Boomer pogrešam, se nič ne oglasi, jo bomo po ritiuser posted image user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
4.3.2010 20:07:45   
veronikab
Sonchek83 upam da ste sedaj ok. Vidva se pa sedaj spočijta in malce lažje zadihajta.

katrinka glede pimpelčkov se pa res mora tvoj potrudit, je vse od njega odvisno. Pri nas sem pa 100% prepričana, da lahko naredimo le pimpelčke. user posted image user posted image user posted image user posted image

Najina sreča Jakob Bela se je rodil 27. 4. 2009.

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
4.3.2010 23:02:16   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: veronikab

Sonchek83 upam da ste sedaj ok. Vidva se pa sedaj spočijta in malce lažje zadihajta.

user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu veronikab)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
5.3.2010 8:46:34   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica

Katrinka, saj za vsak slučaj pa se lahko pozabavata še s kakšnim imenom za lulčkauser posted image . A za punčko maš pa že kaj naštudirano?

za luleka imamo se od prejsnjic izbrano, tako da imava vojno za puncko - pa saj veste mene - itak bosta 2 imena in to uskladit...a joj, tist kar je me vsec mojmu ni, od je sicer lepo ime izbral a je bilo lansko leto 2. najpogostejse ime za puncko in me je vse minil...bljakuser posted image
no vsaj moj oci je nehal tezit z janezom in vsemi imeni na j, medtem k teta ustrajno tezi z imeni na s - fino, samo k take vn mece - stipe in srna...o jojuser posted image user posted image user posted image

katrinka glede pimpelčkov se pa res mora tvoj potrudit, je vse od njega odvisno. Pri nas sem pa 100% prepričana, da lahko naredimo le pimpelčke.

hehe...moj sodelavc je imel teorijo - ce zenska nic ne dela med user posted image pol je puncka, ce je pa ful akrivna je pa fantek - no, jaz sem enkrat ze ocitn lezala k hlod, zdaj drugic pa spetuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sem mojmu rekla da ce se zaveda kok bo to stikl po bajti - je kr prebledel...heheuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
5.3.2010 9:22:35   
šivilja
O Katrinka recepte za en ali drug spol je tudi meni en enkrat razlagal - pa očitno delujejo (vsaj pri nama)

Lsica - imam nekaj usnja doma za podplate, zgornji del sem pa mislila kar iz blaga delat - mogoče flis ali mirofibra. Bom pa še malo povprašala pri čevljarjih kje bi se to dalo dobit, ker mora biti res mehko usnje

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
5.3.2010 10:21:45   
Anonimen
U mama mia... A veš da nisem ziher da tile recepti držijo user posted image user posted image user posted image
Lsica sej sem obljubila, da vas ne zapustim kar tako user posted image user posted image   Jaz sem za vozičkanje naslednji teden... user posted image user posted image user posted image Mislim, da bom samo v sredo zasedena user posted image

Sonchek si že kaj bolje?

Ajsi se nam nič več ne oglasi user posted image
Lsica zakaj pa copatkov na ebay-u ne naročiš? So fuuul cenejši... Edin čaka se jih pa res enih 14 dni... Ampak je vredno user posted image user posted image

Kaj boste pa kuhale danes? Jst sem mislila pohanega pšanca pa tenstan krompir... Ampak ker imamo v zdejšnjem stanovanju ob 6ih oglede danes, dvomim da bom sploh kaj kuhala... Moj naj bi namreč ravno takrat enkrat prišel user posted image Bomo vidli user posted image

A ste kej čez okno pogledale?? PRI NAS SNEŽI user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu šivilja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2385
5.3.2010 11:08:48   
veronikab
Pri nas je tudi snežilo, sedaj pa sonce.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
5.3.2010 11:23:05   
Anonimen
Tukaj se tudi sonček kaže, ampak še vedno snežinke naletavajo user posted image user posted image user posted image   Upam da nehajo naletavat, ko se Žiga zbudi in napapa, da greva malo ven user posted image user posted image user posted image user posted image

Lsica si za kofi v Mostah? Pa kera je še iz najinga konca?

Neposredna povezava do sporočila: 2387
5.3.2010 11:41:24   
veronikab
No mi imamo pa danes od 12:15 pregled, ki je obvezen pred vstopom v varstvo (tako kot zahtevajo tudi v vrtcih). Pol se pa še spotoma ustavimo pri naših varuškah, da se zmenimo vse podrobnosti, saj s 15. Jakob začne uvajanje.

živa25 in Lsica lepo kofetkajta! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
5.3.2010 13:38:06   
ledenka
sva bila na plavanju, zdaj se kosilo kuha...

vozičkanje naslednji teden - zaaaaaa user posted image ampak sva fraj sam v torek in četrtek user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

Neposredna povezava do sporočila: 2389
5.3.2010 14:38:01   
anci banci
hello ljubljančanke:)

Kdaj bo kako srečanje'

glede FB-ja pa ..jaz sem se ga čist nalezla ..a še katero od vas nimam dodano...pošljite mi na ZS pa vsa potrdim

jaz sem še vedno globoko v planiranju poroke..
ta teden sem pa čist zamorjena, ker so me klical iz službe in mi hočejo uvalit neko novost... da me bodo premaknil sicer na boljše delovno mesto amapk malo več kot 50 km iz lj pa seveda pričakujejo za tist dodaten denar 12 ur dela in dosegljivost 24 ur na dan.. ponudba je pa take or leave it
imajo pa res način in občutek morit ljudi na porodniški..v ponedejek moram pridet tja mal na pogovor

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
5.3.2010 15:03:42   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

O Katrinka recepte za en ali drug spol je tudi meni en enkrat razlagal - pa očitno delujejo (vsaj pri nama)

hehe...ma sej vsak ma kak ''pameten'' nasvet...heheuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: živa25

Kaj boste pa kuhale danes? Jst sem mislila pohanega pšanca pa tenstan krompir... Ampak ker imamo v zdejšnjem stanovanju ob 6ih oglede danes, dvomim da bom sploh kaj kuhala... Moj naj bi namreč ravno takrat enkrat prišel Bomo vidli

njami njamiuser posted image user posted image user posted image user posted image

No mi imamo pa danes od 12:15 pregled, ki je obvezen pred vstopom v varstvo (tako kot zahtevajo tudi v vrtcih). Pol se pa še spotoma ustavimo pri naših varuškah, da se zmenimo vse podrobnosti, saj s 15. Jakob začne uvajanje.

a ja, a to je treba tud narest, kok prej pa - a to kr dohtarja poklices pa poves zakaj se gre in se narocisuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: anci banci

jaz sem še vedno globoko v planiranju poroke..
ta teden sem pa čist zamorjena, ker so me klical iz službe in mi hočejo uvalit neko novost... da me bodo premaknil sicer na boljše delovno mesto amapk malo več kot 50 km iz lj pa seveda pričakujejo za tist dodaten denar 12 ur dela in dosegljivost 24 ur na dan.. ponudba je pa take or leave it
imajo pa res način in občutek morit ljudi na porodniški..v ponedejek moram pridet tja mal na pogovor

ne a res, ok km bi se sli - jaz sem se vozila 44km stran v sluzbo pa sem bila prej doma k moj k dela 10min stran,
sam te hočejo imeti pa na polno skor cel dan - a tok dales so, da ce ne bi sprejela da bi te dal stran al kaj...grozauser posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
5.3.2010 15:15:06   
veronikab
Glede zdravniškega pregleda za varstvo je pri nas tako, da mora zdravnik dat potrdilo, da je otrok zdrav in da je bil cepljen. Naš začne z varstvom 15. in smo bili na pregledu danes.

Služba - ja tudi pri meni se je marsikaj spremenilo - dobila sem veliko več odgovornosti in posledično tudi dela, plust 3x na teden se bom po novem morala voziti v MB. Službena potovanja v tujino še vedno aktualna, dela na pretek. Saj vse lepo ina prav, samo je pa verjetno potem vsaka mlada mamica malce razpeta med družino in službo - lepo, da lahko napreduješ, samo ko pa veš, da je otrok še majčken in da te sedaj še zelo potrebuje. Kriza! NO se bom pustila presenetiti - pozitivno seveda! user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
5.3.2010 16:16:57   
nmagk
Tako jaz sem mojga spakirala in ob 9 zvečer štartajo,jaz pa doma sama...user posted image

Še vedno velja vabilo za na žur,user posted image

Kar se tiče spola otročka,pa kar mene vprašte jest sem si izračunala za punčko in obakrat nama je ratalo,ker drugač moj zna tud sam pimplne nardituser posted image

Ej tale vreme dons pa je,mislm enkart sonce drugič snežni zameti,pol oboje....user posted image

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

Neposredna povezava do sporočila: 2393
5.3.2010 19:07:31   
katrinka
nmagk - oh si me nasmejala - ja povej formulo za pimpeke k pri nas pa tega ni...heheuser posted image sej zdej bom tok nakladala pol pa septembra dobite sms da mam pimpeka...heheuser posted image

veronikab - ne dvomim v to da si bos znala vse organiziratuser posted image

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
5.3.2010 20:39:55   
Lupinca
čer čvekice, kako smo?
evo mene, se spet mal javlam...zadnje čase nisem nič pridna kle na forumu, ker sem skos neki leteča in posledično že čist izmozgana. ampak upam, da bo kmalu bolš. sem bla že tok vesela, da je pomlad prišla, zdej pa tole...mahuser posted image

pa še zadnjič smo na cepljenju izvedli, ko smo mogl kri dat, da je mala slabokrvna in sem bila tud kr precej user posted image , ker nevem, kako je lahko 4m stara pupa slabokrvna. Zdej papava železo...no...pol gre na slinček, pol plune ven, če pa že kej popije, pa čez pol ure zbruha. js nevem kako bova kri popravle...ah ja.
medenica me še vedno boli za znort, spim zato nič...

tako da ja...zato nič ne pišem, ker lah itak sam jamramuser posted image

sonchek....user posted image
živa user posted image za stanovanje!! Kdaj se pa selite?

ancibanci, ker dan pa bo dan D?

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
6.3.2010 9:02:41   
katrinka
lupinca - ja vrjamem da je tezko, ti kar olajsi se tuki - ti bo lazje, z malo bosta pa ze zrihtali bos vidlauser posted image

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
6.3.2010 9:38:00   
anci banci
nmagk haha ..sem se tud jaz nasmejala izjavi , pri nas je pa doktor kriv,da je pimpl...je pač vstavil takega plavalca v mojo celico..
drugače so pa pri mojemu tud same pištolce:)

lupinca dan D je 26.6, ..še prej pa bom morala it v službo:(

katrinka..men se je že vožnja zamerila, pa je bilo do sedaj samo 30 km in to v kraj, ki ga sploh ne maram, sedaj bo pa še hujše in da ne govorim, kake so razmere pozimi za vožnjo...

boljša služba oz bolje plačana služba ni vedno prednost, sploh pa ne v tem primeru ko imam mojga sončka

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
6.3.2010 11:10:42   
Lupinca
morgen

evo, čokolešnik pojeden (mami), mleko se ohlaja (mala), pol pa upam da ven na sončka...če ni premraz?

katrinka...ja, sej bom še mal pojamralauser posted image ja upam, da bova zrihztali kri, ker res vse ven plune...no včeri mi je kolegica rekla, da mi bo injekcijo prinesla, da ji bom probala tako dajat. upam da bo bolj uspešno, kot tole.

ancibanci...u, to bo pa hitro! pa lep datum!user posted image prvič v službico ja...sej bo! mamice vse zmoremo in se vsega navadimo! tud da par ur mladičkov ne vidimo. jih pa pol tok bolj pomečkamouser posted image

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
6.3.2010 14:11:27   
Sonchek83
Hej čvekiceuser posted image

Evo, midve s sprehoda, zunaj piha kot da bi bili sredi Sibirijeuser posted image

No, mi smo ok zdaj. Pikica mi je zlezla dol s kavča direktiva na glavo, potem je pa še bruhala in sva se full prestrašila, da ima mogoče pretres možganov. Zato sva pa letela na urgenco, ampak so rekli da je vse ok in tudi obnaša se kot da nič ni bilouser posted image user posted image Ma mislim, da se je bolj ustrašila mene k sem zakričala kot da bi mi kdo srce ven strgal. Moj bog, kok sem se ustrašilauser posted image Ampak je na srečo sedaj vse ok.
Hvala vsem za spodbudne besedeuser posted image

Vidim, da ste bile pridne. Ene aktivne, poroka pa to, druge čeveljčke nabavljate (nimam pojma zakaj gre, kakšni čeveljčki????)!

Ene vidim se že pridno pripravljate na službouser posted image user posted image Vidim, da mate nekatere pestre službe in da vam tudi zanimive pogoje postavljajo. Ampak dan danes si res nimamo kej zmišljevat glede na to, da je tak problem s službami.

veronikab, uspešno in prijetno uvajanje želimuser posted image user posted image Uf, se spomnim lani k sm v vrtcu mela šest malčkov na začetku za uvajat, noro pestro je bilo, ampak so bili angelčkiuser posted image

Lupincauser posted image

Nč, šibam neki papcat, potem pa imamo kup obiskov pa se mi danes res ne da čvekat, ampak kaj češ, tudi taki dnevi pridejo.

Mejte se lepouser posted image user posted image

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
6.3.2010 15:18:37   
nmagk
Katrinka ko bosta tretjega delala se prej oglas pr men pa ti razložim proces,če pa dobiš pimpeka boš pa tako že sama vedla

Danes so prišli posnet Karolinco za reklamo,za frutek,kok smo se nasmejal tamala je prava pozerka,bomo vidl,če bo na reklami.So mi poslikal še ostale otroke če bodo še kaj rabl,res je blo fino.

No pri nas se je žur začel,oči je že v Franciji,vabljeneuser posted image

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu Sonchek83)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?