|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske mamice
28.2.2010 16:25:35   
Anonimen
Hejla čvekice moje...  Je blo včeraj že bolje, pa je danes zjutraj spet počilo, ampak sva že poštimala... Se kregava brez veze user posted image user posted image user posted image

No zdele smo prišli z Dolenjske (z obiska) zdej pa čakamo da nas pokličejo, če nam dajo ali ne stanovanje v najem... Smo našli nekaj lepega... Vam pokažem, ko bomo vedli kako in kaj...

No šibam dragega pošišat, pol pa malo pospravit... UPAM user posted image user posted image

(odgovor članu veronikab)
  Neposredna povezava do sporočila: 2326
28.2.2010 16:50:54   
veronikab

IZVIRNO SPOROČILO: živa25

Hejla čvekice moje...  Je blo včeraj že bolje, pa je danes zjutraj spet počilo, ampak sva že poštimala... Se kregava brez veze user posted image user posted image user posted image

No zdele smo prišli z Dolenjske (z obiska) zdej pa čakamo da nas pokličejo, če nam dajo ali ne stanovanje v najem... Smo našli nekaj lepega... Vam pokažem, ko bomo vedli kako in kaj...

No šibam dragega pošišat, pol pa malo pospravit... UPAM user posted image user posted image

Tako se dela. Mislim, da vsak par gre kdaj pa kdaj skozi tako obdobje. Glavno, da sta še vedno v istem čolnu.
Dragemu pa dobro frizuro uštimaj. user posted image

Najina sreča Jakob Bela se je rodil 27. 4. 2009.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
28.2.2010 21:28:27   
katrinka
cestitam vse za obmesecniceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2328
28.2.2010 21:48:44   
Lsica

IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

cestitam vse za obmesecniceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jeee, mi mamo 29. obmesečnicouser posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
28.2.2010 22:34:20   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica

IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

jeee, mi mamo 29. obmesečnicouser posted image

To morm pa že ornk premislt...hm...včas sem res blond user posted image ...

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
1.3.2010 8:14:27   
katrinka
dobro jutro cveke - ne morem vrjet da ob osmih zjutraj vidim sonce - no ne lih pri bajti ampak ne dalec stran - to je ze napredekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
1.3.2010 9:13:02   
Lsica
prišla je pomlad.....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
1.3.2010 9:34:28   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica

prišla je pomlad.....user posted image user posted image user posted image

koncnouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
1.3.2010 9:48:04   
Anonimen
Ojla kvakice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Kakšen sprehod ali kavica danes? K mamo glih tako lepo vreme user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2334
1.3.2010 15:39:23   
katrinka
hello - kako ste na ta lep dan...disi po pomladi a ne...jupiuser posted image user posted image user posted image jaz kuham kosilo moja frajla mi pa nagaja - dobra kombinacija a ne...heheuser posted image user posted image user posted image

user posted image
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
1.3.2010 19:15:58   
Lupinca
kvake, men je šel računalnik v maloro in se zato ne morm večkrat pofočkat tukaj...bom prec, ko mi dragi zrihta tole škatlo brezvezno!
user posted image user posted image
vas sam lepo pozdravljam in komi čakam, da se končno kej zmenimo in vidmouser posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
1.3.2010 19:28:38   
Anonimen
Dobra novica se je zgodila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SELIMO SE!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Gremo pa v Šentvid pri Stični user posted image

(odgovor članu Lupinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2337
1.3.2010 19:34:33   
majana79
ooo, čestitke živček! user posted image user posted image

sem vidla na FB, pa se mi je zdelo da bo to user posted image

zdej boš pa Dalenka, taku ku jst user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
1.3.2010 19:35:50   
Anonimen
hehehhehehehe  Jp... Dalenka dalenka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Sej nevem kaj še nisem..... Rojena Ljubljančanka, ki je večino življenja preživela v Mengšu (gorenjska), poročila se je z Prekmurcem, seli se pa na dolenjsko user posted image user posted image user posted image   Čista zmešanca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 2339
1.3.2010 19:53:56   
majana79
ti si svetovljanska Slovenka user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
2.3.2010 7:39:36   
veronikab

Dobra novica se je zgodila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SELIMO SE!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Gremo pa v Šentvid pri Stični user posted image

Super! Čestitke! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
2.3.2010 8:09:06   
katrinka

Dobra novica se je zgodila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SELIMO SE!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Gremo pa v Šentvid pri Stični user posted image

a res - kaj vec povejuser posted image

no, vsaj nekaj da imam bolje jutro k tale dez mi ga je cist zamoril - a ni bil se vceri tak lep soncekuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
2.3.2010 8:41:16   
veronikab
Ja samo res kriza. Včeraj sva z Jakobom bila skoraj cel dan zunaj, danes, pa tole.user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
2.3.2010 9:17:50   
Anonimen
Ja vreme je pa res za posrat user posted image user posted image   Ampak midva bova po moje vseeno šla malo ven... Bi morala na pošto in lahko bi šla na eno kavo :)

Bom vidla... Še kera od vas?

No da povem... Selimo se v najem v Šentvid pri Stični in sicer v 3x večje stanovanje, ki je povrhu vsega še NOVO, plačevali bomo pa 50 EUR več na mesec user posted image user posted image user posted image Tko da že kar komaj čakam user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2344
2.3.2010 9:20:51   
katrinka
ziva - ja super, prostora boste potem veliko mel - ja cim gres vn iz lj - je ceneje...naceloma, super - samo da ste to zrihtaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
2.3.2010 9:32:19   
Anonimen
res sem vesela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kaj boste pa danes kej počele? kaj kuhale?

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2346
2.3.2010 11:02:00   
Sonchek83

Ja vreme je pa res za posrat user posted image user posted image   Ampak midva bova po moje vseeno šla malo ven... Bi morala na pošto in lahko bi šla na eno kavo :)

Bom vidla... Še kera od vas?

No da povem... Selimo se v najem v Šentvid pri Stični in sicer v 3x večje stanovanje, ki je povrhu vsega še NOVO, plačevali bomo pa 50 EUR več na mesec user posted image user posted image user posted image Tko da že kar komaj čakam user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitkeuser posted image Mam znance od tam in je res lepo pa še do Ljubljane hitro prideš, ker je avtocesta tak da ste res dobro kupčijo skleniliuser posted image user posted image

Drugače pa bom danes kar noter po moje, se moram res učit, ker strokovni je pogoj za službo in me že malo preganja vse skupaj. Saj sem si sama kriva, ker sem v nosečnosti lenarila, ampak saj bo, se ne damuser posted image

Kaj bomo kuhali?? Hm, z lubijem sva se odločila za malo več gibanja in malo manj hrane, vsaj te škodljive, tak da smo zdaj na solatkah, tuni, sadju.... Ampak jaz itak ne bom dolgo zdržala, preveč rada dobro jem tak da.....

Nič, šibam še cunjice obestit pa nazaj za knjige dokler pupa spi.

Mejte se lepouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
2.3.2010 11:21:02   
ledenka
živa, super user posted image user posted image user posted image maš že kake slikce?

dan je pa res... sicer morva do trgovine, se mi nekaj sladkega je user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Sonchek83)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
2.3.2010 11:51:35   
PapuaNG
pozdravljene,

tukaj se sicer ne javljam (čeprav bi se spodobilo, glede na to, da sem ljubljančankauser posted image ), ker enostavno ne znese, imam pa eno prošnjo oz. vabilo za vse mamice, ki imajo otroke stare od enega do dveh let (par mesecev gor ali dol). Moj dragi namreč dela casting (kot neka vrsta avdicije) za reklamo za frutek. Castingi bi načeloma potekali ta vikend na domu otroka, vse skupaj bi trajalo kakšno uro, otrok bi moral pa jesti frutek oz. kaj v tej smeri, še ne vem točno. V kratkem izvem tudi, kakšno je plačilo (načeloma za otroke honorarji niso zelo visoki, ker po zakonu ne smejo delati) in ostale informacije. Če je kakšna zainteresirana ali pa ima prijatelje oz. sorodnike, ki bi bili pripravljeni sodelovati, naj mi javi na ZS.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
2.3.2010 13:27:21   
katrinka
se strinjam s sonckom - ziva super lokacija, malo vn iz lj - mir, narava, itak je pa avtocesta tko da si mim grede vsepovsoduser posted image
kuhamo danes juhico - ribana kasa, potem pa filane paprike in krompir v kosckih...njamiuser posted image

papuang - bom se pogovorila z mozem pa ti popoldne pisem na zsuser posted image

saj ne da sem videla da je v cetrtek napovedan sneg - uffff, sej ga mam rada a za to zimo ga je dovolj - hočem pomlad, sonce in toploto...heheuser posted image user posted image user posted image

user posted image  
user posted image

(odgovor članu Sonchek83)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kako vzgajati otroka z močno voljo?
Otroci z močno voljo, zelo trmasti otroci, avtonomni otroci, neuklonljivi otroci ... Po navadi so označeni kot razvajeni...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?