Sonchek83
|
Dežek pada dežek gre.... Mah, se pa vsaj stiskamo a ne? Katrinka, lepo je slišati da je vse ok. Le tako naprej! Ah ja, se spomni ko sem jaz bla lani lih takega časa na morfologiji. Bučka naša je pa zdaj že orng baba Kak čas leti!! Torej, danes bomo verjetno vse bolj ali manj čistile, a ne? Bomo pa pač vikend izkoristile, če bo res lep. Lsica, meni je full žal za včeraj, ampak očitno nam ni bilo usojeno. Bo pa naslednjič toliko slajše Aja, moram povedat, da je pretekla noč bila izjemno mirna, pikica se je samo enkrat prebudila, da se je nahranila. Ampak to pripisujem temu, da je včeraj tolko bla na soncu in svežem zraku pa še štrajkala mi je s spanjem čez dan, ampak vseeno upam, da bo danes tudi tako fajn pankala. Jaz mam pa spet eno vprašanje, mogoče banalno, ampak vseeno pač... Koliko približno količinsko vaše štručke pojejo goste hrane, v ml?? Pa pol še kaj mlekca gor ali jim ne paše? Me zanima pač, da lahko primerjam z našo malo pupo. No, grem neki v lonec vrčt, ve se pa mejte fino fajn
< Sporočilo je popravil Sonchek83 -- 26.2.2010 11:46:16 >
|