Sonchek83
|
nmagk, kaj naj drugega rečem kot boga, pošiljam ti pa tko kot druge..... Punceh, hvala za odgovore. Kar se tiče cepljenja niti ne delam take panike, sem prej za kot pa proti, ampak vseeno pa je kanček dvoma, ker so nekateri stranski učinki, čeprav sklepam po pogovrih z drugimi mamicami in vami, da zelo majhni. Naša je zbolela lih pred prvim cepljenjem, je mela šesto bolezen, tak da z malo zamude začenjamo ta proces. Kar se pa tiče tega nemira pa sem po moje res jaz bolj nemirna kot ona in možno, da to tudi čuti. Mah, razlogov je lahko veliko, neki jih bom že raziskala, ampak dokler je naspana, dobrovoljček, jedec itd. do takrat se ne bom prveč obremenjevala. Lsica, da ne boš mislila da sem na tebe pozabila, ampak se nam zadnje čase tok dogaja in drugič pol res pokliči, če boš mela telefon s sabo in takoj, ko bom jaz lahko te bom tudi poklicala To naše srečanje.... Tak dolgo se že menimo pa nič. Sonček je napovedan v prihodnjih dneh tak da Tivoli, Rožnik in še kaj vabi!!!!!! Torej? Akcija?? Grem se redit s pecivom k ga je tašča spekla, peće za znoret dobre sladice vam pa želim lep preostanek dneva
|