|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske mamice
20.2.2010 16:52:28   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: veronikab

Tudi mene štejte zdraven. Konec zime, naj že pride pomlad.user posted image

user posted image user posted image

bi bil počasi čas user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu veronikab)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
20.2.2010 17:59:09   
Lupinca

IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

IZVIRNO SPOROČILO: Lupinca

eno vprašanje...a imajo v vseh trgovinah, take vozičke, da daš lah otročka gor? tist kokr nek ležalnik? leclerk, mislim da ima, sam bi šli dans v kak merkator al pa špar, čisto na hitro, pa se ne spomnimuser posted image

mercator v supernovi ma ziheruser posted image user posted image user posted image user posted image

no, super, hvala, vem za naslednič.user posted image Sva dons z malo kar doma pol ostali, pa je še moj sam v šoping (kar je napaka, je preveč zapraviluser posted image ), ker se men enostavno ni dal oblačit pa tacat po teh lužah in pazit, da nau mala mokra.user posted image

a je pa SN odprta tud v nedeljo a ne? Gremo jutr mogoče mal na morski zrak, pa bi se spotoma zapeljali mimo, da bi kupila mlek v mullerju, ker nisem ziher, da bo zdržal do pondelka.

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
20.2.2010 17:59:52   
Lupinca

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

Kooooolk pogrešam SONČKA nouser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
21.2.2010 10:47:46   
Sonchek83
Dan babe žabe:)
Evo, končno sončekuser posted image user posted image Tak da ven vse!! Jaz čakam, da se mala zbudi in potem nas cel dan ni noter. Upam, da boste ve tudi uživale:9
Lupinca, mejte se maksimalno fajn na morje, ker res noro dobro vpliva tisti zrak in okolje na počutjeuser posted image Še za mene se ga malo naužijuser posted image

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
21.2.2010 10:59:09   
katrinka
lupinca - supernova je odprta tudi ob nedeljah - 9-15 ure
jaz mojega samega ne posljem vec v trgovino ker tisto kar mora kupiti ne kupi, kupi vse ostalo, pa se tok dnarja zapravi da a joj, pa ima s seboj listek kamor vse napisem...moskiuser posted image user posted image user posted image user posted image

no pa se nekaj spomladanskih slik....
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Sonchek83)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
21.2.2010 12:03:17   
nmagk
Punce uživajte na sončku,jaz sem čist fertik,celo noč sem držala Karolinco,ki je bruhala,viroza ji ni prizanesla,je pa hvala bogu sedaj uredu,celo jedla je že,jest sem pa kot zombi,pa lih dans k je tok lep sonček.user posted image

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
21.2.2010 13:02:25   
veronikab
nmagk dobro da je s Karolinco danes že bolje. Upam, da boste vsi čimprej spet pokali od zdravja, tebi pa želim, da si napolniš baterije, da boš še naprej lahko tako dobra mama svojim sončkom.

Sonchek83 ti kar malo zavidam danšnji izlet na morje. No pa se prosim naužijte zdravega zraka in sončne toplote še zame.user posted image

Katrinka - hvala za lepe fotke. So mi polepšale dan.

Najina sreča Jakob Bela se je rodil 27. 4. 2009.

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
21.2.2010 20:56:50   
katrinka

Katrinka - hvala za lepe fotke. So mi polepšale dan.

malenkostuser posted image user posted image user posted image

nmagk - upam da bo vse ureduuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu veronikab)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
21.2.2010 21:38:39   
Lsica

Danes je pa blo bolj pomladno, a ne? Nas je pot po dolgem dolgem času odnesla v ZOO. Ja, zebre majo še vedno progaste pižame....

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
21.2.2010 22:33:55   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica

Danes je pa blo bolj pomladno, a ne? Nas je pot po dolgem dolgem času odnesla v ZOO. Ja, zebre majo še vedno progaste pižame....

A pa imajo pozimi frutersate user posted image  ...

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
21.2.2010 22:34:50   
bjondi
nmagh-user posted image  za tvoje sončke in pa zate da se čim prej skp sestaviš...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
22.2.2010 8:29:13   
Lsica

IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

Ahmmm, z mehko muco - od uzuniuser posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
22.2.2010 8:30:51   
Lsica

nmagh-user posted image  za tvoje sončke in pa zate da se čim prej skp sestaviš...

še od naju z Majo en hug user posted image
da boste čimprej spet zdravi okoli user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
22.2.2010 9:22:28   
šivilja
Nas spet nekaj šlata - Hana smrka in kašlja, ponoči zelo čudno, upam da ne preide v laringitis. Ma kdaj bo že tega konec, da gremo lahko na sonček v Tivoli.
Si še nobene ne upam povabit na obisk, da česa ne šenkamo.

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
22.2.2010 9:37:04   
anci banci
naj se čimprej pozdravijo vaši sončki:)

nam zadnje dni malo curi iz ušesa, tako, da je moja mami posumila, da ima vnetje ušes.. ali ima katera kako izkušnjo s tem? kako veš in kaki so znaki, da ima vnetje...
malo je imel vročine(oz,je imel toplo čelo), sam sem jaz pripisovala zobem, pa sitnobo tud..

danes je bilo s spanjem spet katastrofa, zbujal se je konstantno...prej je ne 3 dni dokaj normalno spal(sam ene 2x se je zbudil)

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
22.2.2010 10:12:34   
katrinka

ha ha ha, kok sem se nasmejalauser posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

Nas spet nekaj šlata - Hana smrka in kašlja, ponoči zelo čudno, upam da ne preide v laringitis. Ma kdaj bo že tega konec, da gremo lahko na sonček v Tivoli.
Si še nobene ne upam povabit na obisk, da česa ne šenkamo.

o joj, ja naj gredo ze ti virusi in prehladi stranuser posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: anci banci

naj se čimprej pozdravijo vaši sončki:)

nam zadnje dni malo curi iz ušesa, tako, da je moja mami posumila, da ima vnetje ušes.. ali ima katera kako izkušnjo s tem? kako veš in kaki so znaki, da ima vnetje...
malo je imel vročine(oz,je imel toplo čelo), sam sem jaz pripisovala zobem, pa sitnobo tud..

danes je bilo s spanjem spet katastrofa, zbujal se je konstantno...prej je ne 3 dni dokaj normalno spal(sam ene 2x se je zbudil)

o groza...cimprej se pozdraviteuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
22.2.2010 15:10:33   
katrinka
danes nobeneuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
22.2.2010 18:29:05   
ledenka
midva sva bila cel popoldan okoli, na servisu (M. je spal, tačas ko so avto popravljali user posted image ) in potem še na sistematskem - velik 75, težek 10680, se je bolj malo zredil od zadnjič, ampak ni panike user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
22.2.2010 18:51:13   
katrinka

midva sva bila cel popoldan okoli, na servisu (M. je spal, tačas ko so avto popravljali user posted image ) in potem še na sistematskem - velik 75, težek 10680, se je bolj malo zredil od zadnjič, ampak ni panike user posted image

konkretne mere - bravo maksuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
22.2.2010 19:22:12   
Lupinca
Čer čveke!

Učer sem pol sam padla v posteljo ko smo dam iz morčka prišli. Je bilo res ful lepo in toplo. Mala je pridna, tko da smo šli prvič z njo v restavracijo jestuser posted image sem se bala da bo kaj težila, pa je sam gledala ko čuk. Se vidi, da je neverjeten firbec babjiuser posted image

Dans sem pa mogla vse zdrgnit, ker čez vikend nisem vsega uspela, tko da sem še mal utrujena, ker so prišli še tisti dnevi v mescu, pa spet me kuha...js nevem kaj je hujšga, kot to, da imaš tiste dni v mescu, da te kuha ravno tok, da te ( ta tečna vročina js pravim), pa še pred polno luno?user posted image Ni hujšga, sam še pekel pomojeuser posted image user posted image tko da je moj dans kar šel raje na nek sestanek zvečer. heheh

Vas bom jutri še vse prebrala, sam toliko da sem se javila...

Lep večer in mirno nočko vsem!

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
22.2.2010 21:21:00   
nmagk
Pri nas viroza še kar teži,prej sem prišla s sestanka v šoli in našla Nejca vsega bogega,torej nadaljuje svojo pot ostala sva samo še jaz in moj dragi,ki že cel teden kolne,češ kako bo delal,če bo driskal in bruhal,ja pač kak dan ne bo mogel,sem pa mu tud dala nasvet,ker je v takem delu,da uporablja hobuke z barvami,naj ima ene dva skoz prazna s sabo,slučaj,če ga na hitro primeuser posted image
No ja do konc tedna bomo prišli vsi na vrsto,a ja dol sta še babi in dedi.

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
22.2.2010 21:57:31   
bjondi

Ahmmm, z mehko muco - od uzuniuser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
23.2.2010 9:46:25   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: nmagk

moj dragi,ki že cel teden kolne,češ kako bo delal,če bo driskal in bruhal,ja pač kak dan ne bo mogel,sem pa mu tud dala nasvet,ker je v takem delu,da uporablja hobuke z barvami,naj ima ene dva skoz prazna s sabo,slučaj,če ga na hitro primeuser posted image

si me nasmejala, ja upajmo na najboljse a neuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Lupinca
Učer sem pol sam padla v posteljo ko smo dam iz morčka prišli. Je bilo res ful lepo in toplo. Mala je pridna, tko da smo šli prvič z njo v restavracijo jest sem se bala da bo kaj težila, pa je sam gledala ko čuk. Se vidi, da je neverjeten firbec babji

ulala, no lepo da ste uzivaluser posted image

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 2248
23.2.2010 10:08:00   
anci banci
jaz bi tud šla na morje:) ga ful pogrešam:=)

ponavadi greva z dragim za moj rojstni dan na morje ampak letos to ne bo mogoče.. zaradi priprav na zakon-tisti vikend se morava obvezno udeležiti priprav v Celju, tako da morje odpade za moj rojstni danuser posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2249
23.2.2010 10:17:56   
Anonimen
Nmagk je preveč govorila, men se je pa preveč fino zdelouser posted image , da pri nas doma pa noben ni bolan user posted image Prva je mami... Celo noč driskanje in bruhanje, zdej pa vročina. Upam da na Žigija kaj ne prenesem... On verjetno takoj pristane na pediatriji user posted image user posted image user posted image

No to je vse kar lahko trenutno napišem, ker ne morem več sedet... Pa prepečenec morm pojest - mi ga je dragi prštimu user posted image

(odgovor članu anci banci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?