|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske mamice
18.2.2010 9:07:25   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

IZVIRNO SPOROČILO: nmagk

Bjondi pozdravček,kje se skrivaš,si gledala kaj poročila in preverjeno,si slišala kako sranje imamo oziroma imajo v vrtcu Jarše.

...evo mene...nisem nič gledala in slišala...dej povej kej več prosim...

sem  jaz gledala - obup...pa jaz sem hodila v jarse v vrtecuser posted image

plavanje - tudi jaz bom zacela aprilauser posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
18.2.2010 9:09:40   
Lsica
O Katrinka, pol bo pa padu kakšen kofetekuser posted image

user posted image še kar ne vem kaj se je zgodilo v vrtcu, mater ste redkobesedneuser posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
18.2.2010 9:31:34   
Sonchek83
Jutrouser posted image Kako ste kaj? Upam, da ne vremenu primernouser posted image Jaz pa danes neki nataknjena, verjetno PMSuser posted image
Sicer pa bi sedaj res prav prišlo, če bi lahko na kako telovadbo al pa plavanje šli, če že o tem govorite. Kolikor vem so pri plavanju od šestega mesca do enega leta skupaj. Kam pa gre kera kej plavat s štručkami?? Men se bolj koristna zdi telovadba tak da bom kar to šla s tamalo. Plavat bomo pa itak šli enkrat naslednji mesec tak da....
Vglavnem, trenutno mam čist prazno glavo pa še tečna sem mal tak da vam želim sam en lep dan pa se pišemouser posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
18.2.2010 10:14:59   
ledenka
plavanje - midva hodiva in je super, sva pa na DIF. sam zdaj 4x nisva bila user posted image bova morala nadomeščat.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Sonchek83)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
18.2.2010 10:43:46   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica

O Katrinka, pol bo pa padu kakšen kofetekuser posted image

user posted image še kar ne vem kaj se je zgodilo v vrtcu, mater ste redkobesedneuser posted image

kava itakuser posted image

ena vzgojiteljica je enga fantka tepla, in to so doma tako ugotovili da je tamal kopal v banji in igracke vprasal ce ga bodo one tudi teple,
pol je pa ravnateljica jo sam na drug delavni mest dala...sramota, da pa ti kot stars tja pride pa jo mal premlates te bodo pa takoj na povsetovo peljal - sam bi bilo tudi to vreden...mi kot starsi ne smemo otroka udart ker je to sedaj kaznivo dejanje, pol bo pa ena taka... da ne recem kajuser posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
18.2.2010 10:58:43   
Lupinca

Čao čvekice,

danes zgleda bolj žalostno vremeuser posted image ,
bomo čakale naslednji teden za srečanje, a ne?

IZVIRNO SPOROČILO: Lupinca

lsica...midve z mojo pupiko, bova šle verjetno aprila na plavanje. user posted image Prej pa na telovadbo. Ker morva neki počet še poleg vozičkanja.

lupinca, jaz se bom tudi prijavila na plavanje - žal prej kot aprila ni možno. Bi blo fino, če bi lahko skupi hodile, a ne? Če nimajo ločenih skupin po starostiuser posted image

Ja neki je treba počet še poleg vozičkanja! Saj jaz bi se lahko še za kakšen izpit pripravila....sam volje ni. Ma itak tud časa ni za nič drugega kot za Majo in sprotna gospodinjska opravila. Žal. Jaz pa sem mislila koliko časa ma človek na porodniškiuser posted image .

lsica, sem šla gledat zdej, kako imajo ločeno...pa sploh ne razumem...skupi majo od 6-10m, pa od 6 do 12m....kje s(m)o pa uni pod 6m pa nimam pojma...niti ni na urniku?user posted image Bi blo pa fino ja, da bi ble kvake tam skupaj!user posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
18.2.2010 10:58:46   
nmagk
Katrinka ti si bla v vrtcu,jaz pa že 20 let delam v tem vrtcu,stvar je medijsko preveč napihnjena ni bilo čisto tako,ker mediji znajo fino napihnit,ne bi pa dala roke v ogenj za to vzg.jo dobro poznam,kaj točno je res blo je itak več verzij,še dobro,da me ni v službi,ker imajo grozno stanje,še bolje pa da s 1.5. dajem odpoved.Ravnateljica bi rada rešila spor vendar je ta očka tako trd in na koncu bil tako nesramen da je joj,bodo pa sankcije nič bat,umaknila jo je zaradi pompa,ukrepala pa bo zoper nje.Je pa vse to žalostno ja jest sem že velikokrat rekla,da poznam kar nekaj žensk,katere niso vredne da bi bile vzgojiteljice,res ne,to moraš biti s srcem in z veseljem zapuščam službo,ker je po vrtcih ratalo noro,vse je bolj važno kot otroci sami,vse drugo je bolj pomembno da narediš in napišeš,kot pa da delaš z otroci,res je tudi,da včasih starši pričakujejo čudeže imaš tudi take ko so noro zateženi,maš pa tudi vzgojiteljice,ki so tam ker pač nekam morajo hodit v službo,sama sem že dobila pod nos,češ kaj tok crkljaš otroke,saj niso tvoji,jih bodo že doma crkljali,vendar jaz nisem taka,zato mi je bilo pa ful lušno v jaslih,ker sem lahko cartala male lumpke,pa četudi niso bli mojino sedaj bom cartala samo svoje.

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
18.2.2010 12:00:54   
ledenka

lsica, sem šla gledat zdej, kako imajo ločeno...pa sploh ne razumem...skupi majo od 6-10m, pa od 6 do 12m....kje s(m)o pa uni pod 6m pa nimam pojma...niti ni na urniku?user posted image Bi blo pa fino ja, da bi ble kvake tam skupaj!user posted image

pred nekje 5 m sploh odsvetujejo plavanje, ker mora glavico zalo dobro držat

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
18.2.2010 14:20:38   
anci banci
ojla žabarke

moje dete sedaj pridno spi že 2uri-čudež, ker čez dan redko spimo, ponoč pa itak bolj malo

da malo pokomentiram tole o vrtcih
jap ene vzgojitjelice so res katastrofa od žensk, sploh ne vem zakaj so se odločile za ta poklic če jih ne veseli, veliko jih pa je ki so z dušo in z veseljem

moja prva služba je bila v vrtcu, sem delala kot pomočnica vzgojitejice in nikdar mi na pamet ni padlo, da bi kdaj koga udarla, še drla se nisem na nobenega otroka
no pa sem bila tudi jaz obtožena, da sem otroka udarla(bil je cela štala okrog tega), na koncu se je izkazalo, da se je otrok zlagal, ker ni hotel hodit v vrtec(bil je pred tem dolgo časa doma zaradi bolezni), sam se prišel opravičit pa starši tud...samo meni se je vse skupaj tako zamerlo, da sem nehala delat v skupini
še enkrat pravim da otroci so super, starši so pa zaj.....
moja mami je bila tud vzgojiteljica in na koncu zadnjih 10 let ravnateljica vrtca in kot šefica se je dostikrat spopadala s temi problemi in ni bilo lahko, vse kar lahko kot delodajalec nardiš, da opozoriš delavca na to kršitev in ga daš na disciplinsko in premestiš, ker odpusiti je pa malo bolj zakomplicirano...
težko je v takih časih bit al vzgojitelj al učitelj, ker čedalje bolj smo starši zahtevni in otroci tudi

res pa je če je vzgojiteljica tepla otroka, potem si zasluži sankcije

plavanje midva bi tudi, samo ne vem , če je za naju to dobro, ker ima Svit čist bogo kožo... bo treba mal zdravnika vprašat

vozičkanje in sprehodi .. tudi amapk ko no bo več snega in se bom malo bolj upala ven hodit

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
18.2.2010 15:05:15   
katrinka

Katrinka ti si bla v vrtcu,jaz pa že 20 let delam v tem vrtcu,stvar je medijsko preveč napihnjena ni bilo čisto tako,ker mediji znajo fino napihnit,ne bi pa dala roke v ogenj za to vzg.jo dobro poznam,kaj točno je res blo je itak več verzij,še dobro,da me ni v službi,ker imajo grozno stanje,še bolje pa da s 1.5. dajem odpoved.Ravnateljica bi rada rešila spor vendar je ta očka tako trd in na koncu bil tako nesramen da je joj,bodo pa sankcije nič bat,umaknila jo je zaradi pompa,ukrepala pa bo zoper nje.Je pa vse to žalostno ja jest sem že velikokrat rekla,da poznam kar nekaj žensk,katere niso vredne da bi bile vzgojiteljice,res ne,to moraš biti s srcem in z veseljem zapuščam službo,ker je po vrtcih ratalo noro,vse je bolj važno kot otroci sami,vse drugo je bolj pomembno da narediš in napišeš,kot pa da delaš z otroci,res je tudi,da včasih starši pričakujejo čudeže imaš tudi take ko so noro zateženi,maš pa tudi vzgojiteljice,ki so tam ker pač nekam morajo hodit v službo,sama sem že dobila pod nos,češ kaj tok crkljaš otroke,saj niso tvoji,jih bodo že doma crkljali,vendar jaz nisem taka,zato mi je bilo pa ful lušno v jaslih,ker sem lahko cartala male lumpke,pa četudi niso bli mojino sedaj bom cartala samo svoje.

o vem da ni vse tako kot je bilo na tv, mene so moti to, da ti kot stars ne smes nic, pol pa en drug tvojmu otroku dela bog vedi kaj - pa ne samo ta primer, tudi kaksne svinarije se drugje dogajajo, imas ene zlate vzgojiteljice in ene take ki ne bi smele v blizino otrok, je pa skoda ker mece slabo luc na vse in tudi na vrtce v jarsah, ki so po mojem mnenju zelo dobri - jaz in moja dva necaka smo preziveli in nic nam ni bilo slabouser posted image user posted image

je pa vsekakor tezko biti v takem poklicu to se strinjam tudi z anciuser posted image

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
18.2.2010 16:38:06   
veronikab
nmagk sem sedaj tukaj prebrala, kar si omenila pri nas na forumu. Na to lahko rečem le dvoje:

1. škoda, da bo vrtec izgubil tako dobro vzgojiteljico kot si ti
2. tudi v našem vrtcu se je dogajalo marsikaj. Sama sicer nikoli nisem na lastni koži občutila kakšne krivice, se pa še danes živo spomnim, kako je glavna vzgojiteljica eno punčko, ki je malico zbruhala, silila, da je tisto kar je zbruhala pojedla. Groza! Ali najhuje pri vsem tem pa je, da se, ker se je to vse dogajalo na vasi, in tam (na žalost) ljudje še vedno bolj verjamejo vsem drugim kot pa lastnim otrokom, ni na tem področju premaknilo nič. Ta vzgojiteljica je še danes zaposlena na istem delovnem mestu in verjetno vzgojnih metod v vseh teh letih ni kaj bistveno spremenila.

No da še malo poročam - mi smo orgn zboleli, se je pri vseh 3 vleklo 2 tedna, Jakob pa ima še danes zabasan nos. Posledično mi manj je, 3 dni se niti dojiti ni mogel, ker revež ni mogel dihat skoz nos.
Pa še pozitivne novice - v nedeljo se mi je Jakob prvič sam vsedel, danes pa se je začel plaziti naprej. Sploh vam ne morem povedati, kako sem srečna. Očitno so vaje, ki nam jih je pokazala privat fizioterapevtka, le pomagale, da se je tudi pri nas na motoričnem področju premaknilo naprej. Me je že močno skrbelo, ker bom kmalu morala nazaj v službo, Jakob pa še ni bil tako samostojen, kot njegovi vrstniki.

Najina sreča Jakob Bela se je rodil 27. 4. 2009.

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
18.2.2010 19:29:30   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: veronikab

nmagk sem sedaj tukaj prebrala, kar si omenila pri nas na forumu. Na to lahko rečem le dvoje:

1. škoda, da bo vrtec izgubil tako dobro vzgojiteljico kot si ti
2. tudi v našem vrtcu se je dogajalo marsikaj. Sama sicer nikoli nisem na lastni koži občutila kakšne krivice, se pa še danes živo spomnim, kako je glavna vzgojiteljica eno punčko, ki je malico zbruhala, silila, da je tisto kar je zbruhala pojedla. Groza! Ali najhuje pri vsem tem pa je, da se, ker se je to vse dogajalo na vasi, in tam (na žalost) ljudje še vedno bolj verjamejo vsem drugim kot pa lastnim otrokom, ni na tem področju premaknilo nič. Ta vzgojiteljica je še danes zaposlena na istem delovnem mestu in verjetno vzgojnih metod v vseh teh letih ni kaj bistveno spremenila.

No da še malo poročam - mi smo orgn zboleli, se je pri vseh 3 vleklo 2 tedna, Jakob pa ima še danes zabasan nos. Posledično mi manj je, 3 dni se niti dojiti ni mogel, ker revež ni mogel dihat skoz nos.
Pa še pozitivne novice - v nedeljo se mi je Jakob prvič sam vsedel, danes pa se je začel plaziti naprej. Sploh vam ne morem povedati, kako sem srečna. Očitno so vaje, ki nam jih je pokazala privat fizioterapevtka, le pomagale, da se je tudi pri nas na motoričnem področju premaknilo naprej. Me je že močno skrbelo, ker bom kmalu morala nazaj v službo, Jakob pa še ni bil tako samostojen, kot njegovi vrstniki.

o joj, ne morem vrjeti kaj se dogaja - pa kako so loh taki ljudje, a nimajo nic srcauser posted image

cestitke jakobu za napredek...le tako naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu veronikab)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
18.2.2010 19:32:06   
Lupinca

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

a res a kaj?user posted image na strani so pa napisali od 3m dalje...no, čeprov aprila bomo ravno 5m ane..bom poklicala takrat in vprašala. ker zdej ko si to omenila...je stara 3m in res nima ravno še dobra kondicije v drži bučke pokonci.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
18.2.2010 21:14:18   
Lsica
Čao pupe,

sam da se vam mal javim preden odpeketam spat. Sem vas ravnokar prebrala in vaše komentarje o dogajanju v vrtcu - ja, mediji bodo itak vse naredili, sam da se sliši. Verjetno je pa tud res, da kjer je dim je tud ogenj....

tud jaz mam neki delovnih izkušenj v vrtcu (cca 6 let). Ni važno kakšen je program, pa kaj vse je napisano pa reklamirano...vse bolj je pomemben skriti kurikulum in vse tisto kar se skriva v vsakdanjih rutinah... - oz. po domače KDO je na mestu vzg. oz. pom. vzg. Ničkolikokrat sem videla da se ljudje 100% drugače obnašajo kadar vedo, da jih opazuje sodelavka, kaj šele, da ne rečem šef al pa starš!!!
Ja take teme razkurijo, in prav je tako. Ker samo tako bo boljša kontrola nad tem kdo opravlja ta poklic. Iz lastne prakse lahko pa sam to rečem, da na mladih svet stoji. Tiste, ki so se hvalile z 20 letno prakso, so bile navadno (poznam tudi izjemo!!!) naveličane otrok in vrtca in šefov in staršev....kar se je posledično odražalo tudi v njihovem delu.
Ah, škoda besed....nič lepi spomini, tako da čist štekam da odhajaš nmag.

Pa še mal lepše teme....
moja pupa je bla danes ful dobre volje, sva s srečanja šli še v šoping in tokrat si je za spremembo mami kupila hlače in majčkouser posted image user posted image user posted image

Tako, zdaj pa en cmok za lahko nočko in dober spančekuser posted image

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
18.2.2010 21:57:59   
veronikab

Pa še mal lepše teme....
moja pupa je bla danes ful dobre volje, sva s srečanja šli še v šoping in tokrat si je za spremembo mami kupila hlače in majčkouser posted image user posted image user posted image

Bravo Lsica, tako se dela!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
18.2.2010 21:59:44   
veronikab

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

a res a kaj?user posted image na strani so pa napisali od 3m dalje...no, čeprov aprila bomo ravno 5m ane..bom poklicala takrat in vprašala. ker zdej ko si to omenila...je stara 3m in res nima ravno še dobra kondicije v drži bučke pokonci.

Lupinca raje počakaj, da bo otroček res samostojno in zelo stabilno držal glavico. Mi smo ravno zaradi tega prestavili plavanje in ponovno začeli šele ko je dopolnil 8 mesecov.user posted image

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
18.2.2010 22:07:55   
nmagk
Ja res je tako po vrtcih,marsikaj se dogaja,meni se je že trgal srček ko sem vidla kako ene ravnajo z otroki,tudi to z bruhanjem mi je znano,marsikaj bi lahko povedala vendar bom raje tiho in še to ene imajo prav fino potuho pri šefih,ta naša nova ravnateljica je šele dobro leto na položaju in ne zato,ker je moja prijateljica je vsaj zaenkrat pravična do vseh,meni je zelo stala ob strani,ko me je zdravniška komisija zaj...med nosečnostjo,prejšnja pa ni bila lih taka,da o naši bivši pedagoški ne govorim,ene je mela skoz na piki,naprimer mene,ker sem skoz zamujala s tistimi njenimi zapiski,tud to ni pomagal,da so me mnogi starši pohvalili in otroci so me imeli ful radi,sem imela punčko,ki me je imela tako rada,da če mene ni bilo je tudi ona ostala doma pri babici in tako je ona želela,babi,tako,da mi je dala svojo tel.in sem jo morala poklicat,če me ni bilo v službo,ta punčka je bila zlata res in veste kako ji je bilo ime,Karolina,po njej ima moja punčka ime Karolina.Z nekaterimi starši sem pa tudi tukaj na fb prijateljica so me sami našli,sem pa z nekaterimi imela tudi težave,ker so bili po domače zateženi,samo lepa beseda mesto najde in potem ni problem.
Katrinka maš prav mogoče enkrat otroka po riti in maš loh že socialno za vratom,nekateri pa resnično matretirajo otroke najsibodi vzg.ali starši,pa nič se noben ne zgane.

Veronikab hvala,a veš,da me je šefica res dva dni nazaj klicala in me spraševala,če si nisem premislila in da bi prišla nazaj delat,da bi me srčno rada imela,vendar se nisem ostajam doma,meni moji sončki veliko več pomenijo,tako,da ostanem z njimi,če grem v službo ne vem kako bo,ker mojega tudi ni,nočem da so breme babici in dediju,še manj pa da so sami prepuščeni sebi,ne,četudi bo malo manj denarja bo vseeno šlo.

Drugače pa naj povem,da je vrtec Jarše nasplošno dober vrtec,padajo pohvale,so pa žal izjeme,ki potem lahko tak dober glas,podrejo.

Tole tipkam že 20 min,ker skačem k Gregatu smo staknili virozo z bruhanjem in drisko,v torek je bil bolan Matic,danes je Grega ,le kdo bo jutri,upam,da ne dobi to sranje Karolinca,to se bojim,taki mali tako hitro dihidrirajo.

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
18.2.2010 22:23:48   
nmagk
Anči v katerem vrtcu je bila tvoja mami,mogoče jo poznam,sem že tud 20 let v tem poklicu,stara že ni kejuser posted image ,otrok se nisem naveličala se jih nikdar ne bi samo samo delo,mislim na dodatke in kaj vse zahtevajo od nas,tle se pa ustavi tega sem pa sita,imaš čisto prav anči.
No zdej pa dost nalaganja,lepo pančkajte mene čaka po moje dolga noč Grega je ful bogi.

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
19.2.2010 9:32:00   
Lsica
Dobro jutro punce...kako smo kaj danes?

Naša Maja spi - a čim se bo zbudila jo bova odšibale v Leclerc v ribarnico. So se mi danes zaluštale sardele (tudi tako imenovane smrdeleuser posted image ). Če bo katera kaj tam okol hodila - do 12h, se lahko zmenimo tud za kak kafeuser posted image . Katrinka, ti maš blizu...a si še brez avta?

nmag, držimo pesti za Gregata da se čimprej pozdraviuser posted image .

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
19.2.2010 9:56:48   
ledenka
lsica, majčice se dobijo v Supernovi user posted image

nmagk user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tvoje bolančke!

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
19.2.2010 10:24:52   
anci banci

Anči v katerem vrtcu je bila tvoja mami,mogoče jo poznam,sem že tud 20 let v tem poklicu,stara že ni kejuser posted image ,otrok se nisem naveličala se jih nikdar ne bi samo samo delo,mislim na dodatke in kaj vse zahtevajo od nas,tle se pa ustavi tega sem pa sita,imaš čisto prav anči.
No zdej pa dost nalaganja,lepo pančkajte mene čaka po moje dolga noč Grega je ful bogi.

nmagk
Mami je bila ravnateljica v vrtcu Zelena jama, tudi tam sem jaz delala nekaj časa, ona pa je tam delala od začetka pa do penzije..
ni nujno, da so po 20 letih vzgojiteljice naveličane, moja mama bi še danes rada delala kot vzgojiteljica in obožuje otroke in vedno je z njimi delala nežno
in še nekaj poživižga se na danjašnje kurikulume in ne vem še kaj, ker pravi, da otrok rabi nežnost, toplino in igro in ne neke znanosti, kakor učijo danes bodoče vzgojiteljice

za vse bolne otročke pa kup pikapok in naj čimprejo ozdravijouser posted image

< Sporočilo je popravil anci banci -- 19.2.2010 10:25:59 >

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
19.2.2010 10:32:21   
katrinka
lsica - super za shopinguser posted image

lupica - ja meja ja tam okoli 4 meseca, samo predpogoj je da otrok dobro, samostojno drzi glavo pokonci, je pa od otroka odvisno in ne moremo posplosevati, saj do aprila je se nekaj casa pa bos videla kako bo pri vajuuser posted image

nmagk - se strinjam se tabo glede delauser posted image upam da bo grega kmalu boljeuser posted image ja, ti kot stars samo grdo pogledas otroka pa si ze za v arest, drugi po loh delajo kar hočejouser posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
19.2.2010 13:18:07   
nmagk
Anči user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za tvojo mami,to je prava vzgojiteljica,jest se tud požvižgam na ta kurikulum,otrok rabi nežnost in skozi igro se da delat čudeže.

Pri nas je grozno,evo danes še Ana,bruha driska,očitno se bomo vsi zvrstili,bojim se samo za Karolinco je še premajhna in zna hitro dehidrirat,Grega je danes zelo švoh je pa bolje,meni kak dan driske ne bi škodu,gre komot loh kaka kila dol nimam nič proti,kozlala pa lih ne bi no to mi pa lih ni fajnuser posted image

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
19.2.2010 13:37:41   
veronikab
nmagk user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da se čimprej pozdravite.

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
19.2.2010 14:51:29   
Sonchek83
Uf punce, vas kr ne dohajamuser posted image
nmagk, vidim da je pri tebi vedno pestro. Čimprej se pozdraviteuser posted image
Vidim, da smo same vzgojiteljice tukaj, bivše ali sedanje. Nisem kaj preveč spemljala po TV glede Jarš, videla sem samo na Preverjeno na kratko kaj se dogaja, ampak kot je bilo že omenjeno, mediji znajo te stvari preveč napihniti tak da je nekatere stvari treba jemat z rezervo. Lahko pa povem, da sem tudi sama v službi videla primer vzgojiteljice, ki nikakor ne bi smela delati z otroki!!!!!!!!!! In njeno neprimerno obnašanje sem tudi ravnateljici prijavila, ker nikakor ne morem čez to, da ti nekdo zaupa otroka, potem pa z njim ravna kot z igračko. Sj nekateri malčki so res težavni, ker pač določene vzorce od doma prinesejo, ampak za to niso sami krivi in menim, da je potem trepa celoten team strokovnjakov vklljučiti in mu pomagati. Vglavnem, ne vem točno kaj se je tam dogajalo, nekaj je definitivno bilo, če ne se o tem ne bi govorilo in se tudi nikakor ne sme ignorirati. Eno je pa jasno - če je kakorkoli bila nasilna, nima več kaj delati v vrtcu, ne pa da jo potem samo v drugo enoto prestavijo. Grozno!!! Ampak pri nas tako kot vsepovsod velja, da si nedolžen dokler ti tega drugače ne dokažejo in tega se nekateri strogo držijo.
Ah ja, dajmo o čem lepšem govoriti... Vreme nam ni lih naklonjeno tak da se moramo noter stiskati kar pa tudi ni slabo a ne?user posted image
Jaz grem zdaj malo za knjige, mala pupa panka, tašča je kosilo skuhala tak da smo voljni do....hm...dokler se štrukelj mali ne zbudiuser posted image Mejte se čim lepšeuser posted image user posted image

(odgovor članu veronikab)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?