nmagk
|
Ja res je tako po vrtcih,marsikaj se dogaja,meni se je že trgal srček ko sem vidla kako ene ravnajo z otroki,tudi to z bruhanjem mi je znano,marsikaj bi lahko povedala vendar bom raje tiho in še to ene imajo prav fino potuho pri šefih,ta naša nova ravnateljica je šele dobro leto na položaju in ne zato,ker je moja prijateljica je vsaj zaenkrat pravična do vseh,meni je zelo stala ob strani,ko me je zdravniška komisija zaj...med nosečnostjo,prejšnja pa ni bila lih taka,da o naši bivši pedagoški ne govorim,ene je mela skoz na piki,naprimer mene,ker sem skoz zamujala s tistimi njenimi zapiski,tud to ni pomagal,da so me mnogi starši pohvalili in otroci so me imeli ful radi,sem imela punčko,ki me je imela tako rada,da če mene ni bilo je tudi ona ostala doma pri babici in tako je ona želela,babi,tako,da mi je dala svojo tel.in sem jo morala poklicat,če me ni bilo v službo,ta punčka je bila zlata res in veste kako ji je bilo ime,Karolina,po njej ima moja punčka ime Karolina.Z nekaterimi starši sem pa tudi tukaj na fb prijateljica so me sami našli,sem pa z nekaterimi imela tudi težave,ker so bili po domače zateženi,samo lepa beseda mesto najde in potem ni problem. Katrinka maš prav mogoče enkrat otroka po riti in maš loh že socialno za vratom,nekateri pa resnično matretirajo otroke najsibodi vzg.ali starši,pa nič se noben ne zgane. Veronikab hvala,a veš,da me je šefica res dva dni nazaj klicala in me spraševala,če si nisem premislila in da bi prišla nazaj delat,da bi me srčno rada imela,vendar se nisem ostajam doma,meni moji sončki veliko več pomenijo,tako,da ostanem z njimi,če grem v službo ne vem kako bo,ker mojega tudi ni,nočem da so breme babici in dediju,še manj pa da so sami prepuščeni sebi,ne,četudi bo malo manj denarja bo vseeno šlo. Drugače pa naj povem,da je vrtec Jarše nasplošno dober vrtec,padajo pohvale,so pa žal izjeme,ki potem lahko tak dober glas,podrejo. Tole tipkam že 20 min,ker skačem k Gregatu smo staknili virozo z bruhanjem in drisko,v torek je bil bolan Matic,danes je Grega ,le kdo bo jutri,upam,da ne dobi to sranje Karolinca,to se bojim,taki mali tako hitro dihidrirajo.