|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske mamice
16.2.2010 20:28:41   
ledenka
srečanje - mogoče v petek. sam če bo tako lepo, kot je bilo danes, in če se nam zdravje drži. pa tud jaz sem za nekje zunaj, bacilov mamo za letos zadost. zagotovo pa lahko naslednji teden user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
16.2.2010 22:33:07   
Lsica
Čao mačke.
Evo men so končno zrihtal internet - sta se dva matrala kar dva dni user posted image .
Srečanje - jaz sem za. Kjerkoli - zunaj al noter. Za sprehod se mi zdi luškan Tivoli, če bo jutri tudi sonček bom tam. Ima še katera kakšno idejo? Bom jutri očekirala če se mi katera javi.

Pa še eno vprašanje - a katera mogoče hodi na plavanje?

No, zdaj pa panček. Lepo počivajte brez bolečin in lekadolovuser posted image .

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
16.2.2010 22:37:33   
10ka
lsica - na junijkah se tudi menimo za srečanje v četrtek v koloseju ob 10h. sicer te že dolgo ni bilo na forumi, ampak te bomo pa ful vesele na srečanju. a prideš?

http://liliputi.blogspot.com/

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
16.2.2010 22:44:45   
vim
Eeee lupinica jaz sem zmeraj za akcijo...saj če bi lahko bi prepešačila do tvojega koncauser posted image user posted image a itak pa sneg ni ovira jaz gazim povsod...še mojo mamo naučila in gazi tudi ona. Ni ovire pridem povsod...samo tako spi naš mali.

Ancibanci še ena žurka bo pred tvojo dvojno žurkouser posted image ....da ne pozabiš dekliščine.Aja pa nič bat za fantovščino ponavadi fantje samo lajajo so punce bolj nevarne...user posted image

Postala sva starša najinemu sončku Gasperju

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
16.2.2010 22:50:28   
Lsica

IZVIRNO SPOROČILO: 10ka

lsica - na junijkah se tudi menimo za srečanje v četrtek v koloseju ob 10h. sicer te že dolgo ni bilo na forumi, ampak te bomo pa ful vesele na srečanju. a prideš?

Hvala 10ka. Sem ravnokar brala še junijke... tega ne zamudim user posted image

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
17.2.2010 9:41:34   
Sonchek83
Jutrooooooouser posted image Kako smo kaj? Jaz neki polna energije, čeprav nas je naša mala pupa danes že malo pred šesto vse dvignila pokonci, sedaj pa spet lepo spi kot polhekuser posted image

Srečanje bi bilo najbolje izvesti jutri, ker zgleda da bo še jutri zdržalo kolikor toliko lepo vreme tako da pride kak sprehod po Tivolijo v poštev, da lahko večina sodelujeuser posted image Ali??

Lupinca, mami je itak nenormalno vesela, ko pridemo, da vidi vnukico in ker je to enkrat, dvakrat na mesec, je toliko bolj vesela. Zraven pa še meni privošči malo dodatnega spanca glede na to, da naša pikica zvečer že ob pol osmih spi in potem seveda zgodaj vstaja.

Evo, jaz šibam malo v nabavo. upam da se bo sonček čimprej pokazal. da naša pupa dobi malo vitamina Duser posted image

Mejte se čim lepšeuser posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
17.2.2010 9:54:05   
anci banci
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

anci anci - si me nasmejala - ja itak da so deci cist vodeni - mamini sincki, ta najboljse smo pa tko me pobrale...heheuser posted image

se strinjam, vse najboljše smo me pobraleuser posted image user posted image user posted image

nmagk iz BS-3 sem, živim tu že od rojstva-se pravi sem že inventar tukaj

vim jasno da bo dekliščina in upam, da bo začinjena s kakim striperjemuser posted image
tudi to komaj čakam
za fantovščino se ne bojim, naj moj dragi uživa... itak je pa reku da striptizete ne bojo imeli, ker se za striptizete vedno salbo konča(preveč gleda ameriške filme)
za srečanje sem načeloma za kadarkoli

< Sporočilo je popravil anci banci -- 17.2.2010 9:55:36 >

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
17.2.2010 11:52:44   
bjondi
Se malo pofočkam,da naute mislile da ne obstajam več...vidm da zdej bolj tipkate user posted image ...pa nekaj novih mamic je pofočkanihuser posted image ...

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
17.2.2010 12:21:39   
ledenka
oooo, bjondi user posted image te že dolgo dolgo nisem videla user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
17.2.2010 14:17:05   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: nmagk

Jest sem pa lih iz pogreba,smo pokopali mojo teto in me je tok prezebl v noge,da bom zihr spet kašlat začelauser posted image

moje sozaljeuser posted image

bjondi - fino da si se spet oglasilauser posted image

srecanje - jaz sem tko brez avta da ne morem nikamoruser posted image in kdo je kriv - ja moj, itak - spetuser posted image

jaz sem imela pa dons 2 dimnikarja - je blo treba spucat pec pa dimnik, je suzi tok jih gledala...hehe, pol pa seveda protestirala k sm jo dala v sobo, da ni bila na sajah in prepihuuser posted image da ne govorim kok je blo za pospravt - sej sta ful pazila pa pospravla za sabo samo saje so ble vsepovsod...pa se obiske dobim in je treba blo spucat...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
17.2.2010 16:29:29   
Lsica
Upam da si se držala kej za gumbe, Katrinka, pa glede na to da sta bla dva....uhaha to bo srečeuser posted image user posted image

Našo pa danes matra...ne je, ne pije, ne spi, jokava, še za zizo ji ni blo....dobrodošli zgornji zobki. Ma na dlesnih zgoraj že ko dva balončka. Zdaj sem ji pa mal sirupa s paracetamolom dala...user posted image . Zaspala ob joški in mama si je končno mal oddahnila. Kaj vse nisem probala. Vse pa nuca za minutko dve pol pa spet jok.
Ah no, saj bo.

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
17.2.2010 16:30:46   
Lsica
Sonchek, a se dobiva- dobimo, bi blo še lepše - jutri v Tivoliju. Men danes ni uspel do tja pritiuser posted image .

(odgovor članu Sonchek83)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
17.2.2010 16:45:56   
Lsica
Mmmmmm, kaj sem dobro pecivo spekla. Pa čist enostaven recept in hiter - na pakungi od rožičeve moke je bil.user posted image . Se kar moram pohvalit in glede na to, da nobenga druzga ni domauser posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
17.2.2010 16:46:32   
nmagk
Hvala za sožalje,ja bila mi je edina teta se je pa tudi rešila strašnih muk,tako,da je bilo zanjo bolje tako,kaj čmo življeneje teče dalje.
No na srečo se nisem prehladila,me je pa kar pošteno prezeblo v noge.
Anči moj mož je bil pa iz Glinškove,ja jest sem tud skoz tukaj v Sneberjah,že 40 letuser posted image  in bom tud do konca,sej je fino lih malo smo umakjeni od mesta,tako da imamo malo narave in celo nekaj kmetov premoremouser posted image .
Bjondi pozdravček,kje se skrivaš,si gledala kaj poročila in preverjeno,si slišala kako sranje imamo oziroma imajo v vrtcu Jarše.

Jest bi šla tud vozičkat v Tivoli pa so počitnice in so vsi doma pa predno bi jest vse poštimala in pršla tja bi že vse ble doma.

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
17.2.2010 16:46:46   
Lsica
No sicer pa, sej tud tuki ni nobenga, tko da bolj sama s sabo govorimuser posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
17.2.2010 16:47:36   
Lsica
nmag, kakšno sranje????

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
17.2.2010 17:04:06   
ledenka
jaz sem tu nekje user posted image

vozičkanje - naslednji teden, ta teden bomo raje okrevali user posted image v pon imamo sistematskega, pa mora bit zdrav.

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
17.2.2010 19:25:34   
Anonimen
Hejla čveke.. Jaz sem sicer za za jutri, ampak imam zobarja ob 10h v Grosupljem... Če mi uspe potem te pokličem (Lsica) če se boste kej zmenile user posted image user posted image user posted image

Zdej pa šibam počasi, ker smo komaj dobro domov prišli in mam OGROMNO za pospravit user posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2168
17.2.2010 19:50:08   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica

Upam da si se držala kej za gumbe, Katrinka, pa glede na to da sta bla dva....uhaha to bo srečeuser posted image user posted image

ja ja dva sta bila - mojster in vajenec...heheuser posted image

ce se jutri dobite pa je uzivajte v vozickanjuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
17.2.2010 21:33:44   
Lupinca
Čer čvekice,

dons sem mela pa kr bizi dan, se zato šele zdej "oglašam".
Super, da ste vse za srečanje!!user posted image user posted image Sam sem s sonchek prej govorila in bo očitno jutr dež, tako da mogoče res najbolš, da se drug teden dobimo, da bo lahko še ledenka prišla?

lsica...midve z mojo pupiko, bova šle verjetno aprila na plavanje. user posted image Prej pa na telovadbo. Ker morva neki počet še poleg vozičkanja.

bjondi, sej midve se pa poznava ane?user posted image me zanima kok hitr boš poštekala ker semuser posted image

vim, lepo da si vedno za akcijo! torej takoj ko ne bo več dežja, se dobimo drug teden a ne? ja sej js tud drugač povsod rijem, sam dans sem opazla, da je moj voziček za v plundro en drek...sneg, pesek, vse ok...sam plundra pa user posted image

lepo nočko vsem

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
17.2.2010 21:49:50   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: nmagk

Bjondi pozdravček,kje se skrivaš,si gledala kaj poročila in preverjeno,si slišala kako sranje imamo oziroma imajo v vrtcu Jarše.

...evo mene...nisem nič gledala in slišala...dej povej kej več prosim...

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
17.2.2010 21:59:35   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: Lupinca

bjondi, sej midve se pa poznava ane?user posted image me zanima kok hitr boš poštekala ker semuser posted image

user posted image user posted image user posted image  lej lej kdo me je razkrinku...hm...haha user posted image  sem šla najprej gledat tvoj profil,pa ga skrivaš...pol pa sem na ticker kliknla  in ugotovila ...škoda da niste mogla pridt zanč sem...nam je laura manjkala...da bi menjala žigata...so ga maškare zbudile in ni bil več za nikamor...a si vidla kej fotk...

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
17.2.2010 22:11:15   
Lupinca

IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

user posted image user posted image user posted image  lej lej kdo me je razkrinku...hm...haha user posted image  sem šla najprej gledat tvoj profil,pa ga skrivaš...pol pa sem na ticker kliknla  in ugotovila ...škoda da niste mogla pridt zanč sem...nam je laura manjkala...da bi menjala žigata...so ga maškare zbudile in ni bil več za nikamor...a si vidla kej fotk...

user posted image jah sama si mi povedala takrat na obisku, kak imaš nick. moj spomin je bil pa pred porodom mega huduser posted image v primerjavi z zdej.
profil skrivam? hm...to pa ni namerno. niti ne vem, kje se to nastavi.
jaaaaa, mi je ravno prej pol moj pokazal fotke! BRAVO! fantastične ej!!user posted image user posted image sem se ful nasmejala še komentarjem...ker mi jih je na forumu kazu. so še kje drugje? mali je pa itak car! pa prov nič škoda, da je jokcal, men še prov bolš izpadejo zarad tega! Sej baje boste ponovil ane? ma ja...moj je mogu delat. sej tud ta teden je kr cel popoldan, ker enga menja...če boste ponovil, pa sigurno pridemo, bom js zrihtala da bo frej, če ne drugač, ker so fotke res hudo lepe. user posted image
Pa drugač? Žiga še tak jedec, kot je moj pravil? Laura je prov ena afna kar se hrane tiče,.,,se kar igra s cuclom in res vleče, sam ko je res sestradana po sprehodu.
Se kej vidmo itak ane?

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
17.2.2010 22:29:24   
bjondi

IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

user posted image jah sama si mi povedala takrat na obisku, kak imaš nick. moj spomin je bil pa pred porodom mega huduser posted image v primerjavi z zdej.
profil skrivam? hm...to pa ni namerno. niti ne vem, kje se to nastavi.
jaaaaa, mi je ravno prej pol moj pokazal fotke! BRAVO! fantastične ej!!user posted image user posted image sem se ful nasmejala še komentarjem...ker mi jih je na forumu kazu. so še kje drugje? mali je pa itak car! pa prov nič škoda, da je jokcal, men še prov bolš izpadejo zarad tega! Sej baje boste ponovil ane? ma ja...moj je mogu delat. sej tud ta teden je kr cel popoldan, ker enga menja...če boste ponovil, pa sigurno pridemo, bom js zrihtala da bo frej, če ne drugač, ker so fotke res hudo lepe. user posted image
Pa drugač? Žiga še tak jedec, kot je moj pravil? Laura je prov ena afna kar se hrane tiče,.,,se kar igra s cuclom in res vleče, sam ko je res sestradana po sprehodu.
Se kej vidmo itak ane?

Dobra si da si si zapomnila...jaz imam spomina zdej cca. 2metra-potem že pozabim user posted image ...hm ne vem če bomo ponovil,bo mogu Borut povedat...drugače pa smo stari 7,5m in ima cca.10kg...ma največ smeha je ko sedi in mu joške visijo...drgač pa imamo še vedno joškice za glavni obrok...uvajamo pa tud že ampak gre bl na počasi dol -no manjka mu nič tko da se ne sekiram...
Ja Borut je še tu objavil svoje fotke
Žiga
http://www.borutgorenjak.com/objava.aspx?id=93
Karin-teh vrjetn nisi videla
http://www.borutgorenjak.com/objava.aspx?id=91

Jaz pa kako svojo še kak drug dan dodam...ej se tipkamo...

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
18.2.2010 7:36:58   
Lsica
Čao čvekice,

danes zgleda bolj žalostno vremeuser posted image ,
bomo čakale naslednji teden za srečanje, a ne?

lsica...midve z mojo pupiko, bova šle verjetno aprila na plavanje. user posted image Prej pa na telovadbo. Ker morva neki počet še poleg vozičkanja.

lupinca, jaz se bom tudi prijavila na plavanje - žal prej kot aprila ni možno. Bi blo fino, če bi lahko skupi hodile, a ne? Če nimajo ločenih skupin po starostiuser posted image

Ja neki je treba počet še poleg vozičkanja! Saj jaz bi se lahko še za kakšen izpit pripravila....sam volje ni. Ma itak tud časa ni za nič drugega kot za Majo in sprotna gospodinjska opravila. Žal. Jaz pa sem mislila koliko časa ma človek na porodniškiuser posted image .

< Sporočilo je popravil Lsica -- 18.2.2010 7:44:35 >

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?