|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske mamice
12.2.2010 21:04:29   
Lupinca
Aja, pa če je v nedeljo še kera tak revež k js, ker moj dela in bom sama, se lah zmenimo za vozičkanje, bo baje sončk.
No, ampak sej sem zihr sam js tak primerek samote čez ta vikenduser posted image

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
12.2.2010 21:14:43   
ledenka
M. ima spet antibiotik, tokrat je vneto desno uho user posted image tako da nič ne obljubim za vozičkanje...

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
12.2.2010 21:58:57   
Anonimen
ojej... Bošček mali M user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bomo pestke držali, da se čim prej pocajta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sej sem bla že dvakrat tam, kar je ta akcija, ampak se nikakor ne morem odločit... Se mi zdi Tobi boljši zaradi opore za glavo user posted image Ampak razlika v ceni je pa res očitna... Pa če so testi enaki.... user posted image user posted image user posted image   Bova z mojim predebatirala user posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2103
12.2.2010 22:07:07   
Lupinca
Ja, mene je tud ta opora medla...potem mi je pa tam ena babica (ki je tudi kupovala stolček za vnukinjo) povedala, da za 20€ lahko dokupiš tisto oporo za glavco, v primeru, da otročku preveč opleta. Pol sem pa kr zagrabila in hop v voziček user posted image

ledenka...user posted image upam da se tvoj mali sončk kmalu pozdravi!!!user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Lupinca -- 12.2.2010 22:09:41 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
12.2.2010 22:11:07   
ledenka

živa, pojdi pogledat v BC, naj ti pokažejo vse sedeže in notr posedi Ž. user posted image ako sem aredila jaz, pa se je najboljše počutil v Romerju

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
13.2.2010 10:12:41   
Sonchek83
Jutrooooooooouser posted image  Jaz full dobre volje danes, tukaj v rodni Prlekiji je sooooonnnččeeeeeekkkkkuser posted image  Pa prav nič mrzlo ni tako da bomo danes eno fajn turo opraviliuser posted image user posted image  Ostale še pankate? Eni vidim, da ste bolani, upam da bo čimprej bolje. Uf, ušeska znajo bit cel hudičuser posted image
Škoda, da nisem v Lj, bi jaz tudi pohopsala ta stolček. Pa drugič. Bom pa že kje drugje prišparalauser posted image
No, upam da vas bo v Ljubljani tudi sonček malo pobožal in razveselil, jaz pa grem probat krofke naredit. Upam, da rata, glede na to da imam dve levi roki kar se tiče pekeuser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
13.2.2010 18:36:37   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

user posted image   Žiga pa gobca k tavelik... Čist se je po mami vrgel user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja ja - po mamici zlati jeuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Lupinca

Ja FB je fajn zadeva, sam ne smeš bit tok stupid k js, k si rečem da grem sam za par minutk gor, pol sem pa celo uro.

dobra si, jaz ponavad pol cel dan visimuser posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

M. ima spet antibiotik, tokrat je vneto desno uho tako da nič ne obljubim za vozičkanje...

o groza, cimprej se pocajtateuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
13.2.2010 19:26:30   
Lupinca
Ojli čveke

joj dons je bil pa res LEP dan. mislim, da smo ga res kar max izkoristili. smo nardil en velik krog po centru in se smejala maškaram, pa potem še po tivoliju in spila en kafetek v čolanrni, pa potem smo še šibal k tašči, da smo avto opral in posesal, js sem pa voziček spucala, ko je mala pančkala notr. Tko da smo sončka res dobro izkoristil.

Upam, da ste se mele tudi ve lepo s svojimi pikci.

Sonchek, kako so uspeli krofki?user posted image
katrinka...hehe, ja sej js mam tud cel dan odprt FB, če sem doma, ampak ne sedim skos za rač.

Jah nič...mal sem zmatrana, tko da grem kr pod tuša, pol pa tv, al pa se bom po Sonchku zgledovala, pa šla za knjigeuser posted image

lep večer vsem

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
13.2.2010 19:44:56   
katrinka

katrinka...hehe, ja sej js mam tud cel dan odprt FB, če sem doma, ampak ne sedim skos za rač.

ej jz sm obupna - a mislite da obstaja fbholikuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
13.2.2010 19:47:29   
Lupinca

IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

ej jz sm obupna - a mislite da obstaja fbholikuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image
mhm, sem bila jaz med nosečnostjo....sploh zarad farmwila! Tko da...ko sem to nehala, ker se mi ni dal več tok klikat un velik polje, je bilo bolšuser posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
14.2.2010 11:37:14   
ledenka
jutro, žabarke user posted image

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
14.2.2010 11:43:35   
Lupinca
morgen.

dons pa nič sončka na vidikuuser posted image bemu lažnive vremenarjeuser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
14.2.2010 11:45:54   
ledenka
še dobro user posted image midva itak ne smeva ven... pa sonce je težko skozi okno gledat user posted image

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
14.2.2010 11:46:24   
Anonimen
Lupinca se podpišem user posted image user posted image

Čeprov mi kar paše... Sem zaspana, da komaj gledam danes... Postelja me tok glasno kliče, da se ji komi še upiram user posted image

(odgovor članu Lupinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2114
14.2.2010 11:51:30   
Lupinca

še dobro user posted image midva itak ne smeva ven... pa sonce je težko skozi okno gledat user posted image

user posted image kako pa je z malim kaj?

živa, ja tud mene spanček dans kliče...pa sem dans dlje spala, ker je dragi prevzel malouser posted image user posted image
pomoje je luna kriva..user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
14.2.2010 11:52:44   
Anonimen
ojoj a še to user posted image user posted image user posted image   Sem vedla, da more bit kej u zraku, da sm tok povožena... Upam da na Žigata ne bo vplival preveč user posted image

(odgovor članu Lupinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2116
14.2.2010 11:55:31   
katrinka

IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

user posted image user posted image user posted image
mhm, sem bila jaz med nosečnostjo....sploh zarad farmwila! Tko da...ko sem to nehala, ker se mi ni dal več tok klikat un velik polje, je bilo bolšuser posted image

ej, z vsemi desetimi sem se upirala tega farmvilla pa je svakinja gor in je nahujskala oba necaka da mi tezita in po dveh mesecih sm obupala in itak - sam gor visim user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
14.2.2010 14:56:28   
Sonchek83
Dan čvekiceuser posted image  Ni blo sončka v Ljubljani? Tukaj nas pa že cel dan greje, smo šli malo med maškare, naša je prespala celotno stvar, čeprav so glasbo na polno naviliuser posted image
Ja, Fb.... Men se pa ne da gor viset. Vsake toliko pogledam kako slikco, pokomentiram, ampak to je to. Vem pa, da lahko fajn zasvoji!
Lupinca, je šlo učenje al si zaspala??
Jaz sem pa včeraj s sestrico po dolgem času šla malo žurat, ampak sem se počutila ko penzionist pa non stop sem telefon preverjala, če bo babi kaj sporočila, ampak je mala bla pravi angelček in je spala vse do takrat, ko sem jaz ob treh prišla domov in je papcala. Potem pa mala ob šestih zjutraj aufuser posted image  Še dobro, da imamo babice, jo je prevzela in sem se malo naspala.
No, upam da se mate fino pa se še pišemouser posted image user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
14.2.2010 15:49:13   
ledenka
žur do 3h zjutraj user posted image user posted image user posted image i tata bi user posted image user posted image user posted image

punce, ima katera gel nohte? kje jih delate pa kolk to stane? moji so čisto uničeni pa hočem o probat user posted image

(odgovor članu Sonchek83)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
14.2.2010 17:41:23   
katrinka

žur do 3h zjutraj user posted image user posted image user posted image i tata bi user posted image user posted image user posted image

punce, ima katera gel nohte? kje jih delate pa kolk to stane? moji so čisto uničeni pa hočem o probat user posted image

zal nimam pojma - s trudim z naravnimi user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
14.2.2010 18:55:19   
Anonimen
Ajsi glede tega mam veliko izkušenj... Sama imam rajši tiste, ki mi jih je zdej delala ena punca 25e, ampak so iz akrila, čez pa je gel. Dlje zdržijo in zelo malo se lomijo...

sicer pa ti lahko tudi za gel nohtke priporočim punco, pri kateri sem si jih prej delala...

Jst svoje grizem user posted image pa imam velikokrat umetne...

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2121
14.2.2010 19:06:38   
Lupinca
čer

Sonchek, ma ni se ratalo učit, sem pa delala neki za fax ja...tko da nek približek učenja, je pa le biluser posted image
ledenka, noup...se tako kot katrinka, trudim s svojimi nohti.

dans je pa res tok smotan dan bil, da me čist nič na mot, da ga bo kmal konc...sem čist lena, tako da sam še tuš in postla.

lep večer vsem

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
14.2.2010 19:24:17   
katrinka
saj ce jaz ne bi tok pucala in mela skoz roke od cistil in vode bi najbrz nohti loh rastli - hehe
si jih pa dam zrihtat - francoska manikura...bo treba kmal it ja...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
14.2.2010 19:57:47   
Lupinca
katrinka, ma dej..pa mej mal bolj umazan. za ceno nohtovuser posted image ja, js si tud vedno francosko dam nardit...kam pa hodiš? js sem do zdej kr spotoma v citiy parku šla..sam zdej bo zgodba, ko imam malo žabico mal drugačnauser posted image

živa25...lumpa! ne nohotv grist, boš pike okol ust dobilauser posted image user posted image --> to je men babi govorilauser posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
14.2.2010 20:25:32   
ledenka
živa, se priporočam user posted image hvalaaaaa!

jaz mam čist boge nohte na obeh palcih, kazalcih in sredincih. prstanec in mezinec je ok, razen kar se mi cepjo... pa nimam rok kaj dosti v čistilih user posted image zgleda mi jih je dojenje uničlo

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako vemo, da je otrok sit?
Prvi dnevi z novorojenčkom so polni čustev, neprespanih noči in vprašanj. Eno najbolj pogostih je: Ali je moj otrok dovo...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?