|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske mamice
11.2.2010 11:04:13   
Lupinca

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: Lupinca

in ja, si uganila, itak! Prava kvakicauser posted image user posted image user posted image no...skorej no, pa pustmo malenkosti. Šmartno bolj točno. je pa vse pod šmarno, tako da velja user posted image

sem pred par leti tam stanovala user posted image lep konec

se strinjam ja. sam pločnike za sprehajat pogrešam user posted image ampak jih bojo baje nardil..tko da, upam da do takrat, ko bomo še v vozičku.
ker konc pa si zdej?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
11.2.2010 11:12:05   
Lsica

IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

IZVIRNO SPOROČILO: Lsica

IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

lsica - a ti je kej krofov ostal...njamiuser posted image user posted image user posted image

itak...lahk bi jih tud prodajalauser posted image . Nisem računala ampak okoli 40 takih ta velikih sem napekla iz kg moke.

ulala...pa ceprav je pol metra snega pa nimam avta bom kr pes prisla...samo da krofe pojem...heheuser posted image

Katrinka, če prideš jih grem magari še enkrat pečtuser posted image user posted image user posted image
Bi se mi takšna družba prav prileglauser posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
11.2.2010 11:13:50   
Lsica
Enim so maske bistvo pusta meni pa polna ustauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
11.2.2010 11:15:07   
Lsica
Men se trgaaaaaaa. Kdaj user posted image bo pomlad???? Pa rožice in zelena travca.....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
11.2.2010 11:16:28   
Lsica
Na, še tu sem ostala samauser posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
11.2.2010 11:22:24   
ledenka
lsica, za tebe

user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
11.2.2010 11:23:42   
ledenka

in ja, si uganila, itak! Prava kvakicauser posted image user posted image user posted image no...skorej no, pa pustmo malenkosti. Šmartno bolj točno. je pa vse pod šmarno, tako da velja user posted image

sem pred par leti tam stanovala user posted image lep konec

se strinjam ja. sam pločnike za sprehajat pogrešam user posted image ampak jih bojo baje nardil..tko da, upam da do takrat, ko bomo še v vozičku.
ker konc pa si zdej?

zdaj sem v Trnovem user posted image mi bolj ustreza, sem mestno dete user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
11.2.2010 11:27:18   
Lupinca
Lsica, ti maš pust rada zarad krofov, men se pa že zdej sanja o velki noči in o dobrotahuser posted image sem že zanč mojmu rekla, da komi čakam vse to, ker lansko leto nisem nič se basala, ker sem bla nosečauser posted image

ledenka, tale slikca me je pa kr mal pogrela in dala upanje, da se letos kej znebimo snegauser posted image ....men že res mori aneuser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
11.2.2010 11:31:05   
Lsica
Thanks ledenkauser posted image

Lupinca, ja sej velka noč tud ni slaba s svojimi dobrotami...šunkica pa jajčka njami. A vmes med pustom in velko nočjo bo treba pa kakšen post udarit, da se mal te maščobne blazinice stopijo, a ne?

< Sporočilo je popravil Lsica -- 11.2.2010 11:33:14 >

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
11.2.2010 11:37:08   
ledenka
ne še tu o hujšanju,. prosim user posted image sem lačna! še dobro, da sem prelena, da bi šla muffine pečt, sladkega pa nimam nič doma user posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
11.2.2010 11:38:36   
Lupinca
Ma maščobne blazince...ja, škodval ne bi, sam bom raj pol kak post udarla, po velki noči...nima smisla prej.user posted image Itak mi kile še od poroda niso šle dol. user posted image sem bla na konc zelo pridna in sem se za mnogo preveč kil zredila...če je pa dobr amat :Duser posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
11.2.2010 11:40:12   
Lupinca

ne še tu o hujšanju,. prosim user posted image sem lačna! še dobro, da sem prelena, da bi šla muffine pečt, sladkega pa nimam nič doma user posted image

enako je pri meni...ampak sem našla bebi piškote, ki so mi zanč od tiramisuja ostal in so pogojno dost sladki,,,za ob čaju souser posted image

aja in ko mi rec pade cukr, je tud eurokrem na žlici doberuser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Lupinca -- 11.2.2010 11:41:13 >

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
11.2.2010 11:45:20   
ledenka

enako je pri meni...ampak sem našla bebi piškote, ki so mi zanč od tiramisuja ostal in so pogojno dost sladki,,,za ob čaju souser posted image

aja in ko mi rec pade cukr, je tud eurokrem na žlici doberuser posted image user posted image user posted image user posted image

zato pri nas ni eurokrema, nutelle itd. user posted image

veš, kaj je fuuuuuul dobro... plasmon piškoti z nutelo user posted image

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
11.2.2010 11:47:37   
Lsica
Ja ja ...kar dajajte si voljo. Jaz grem pa telovadituser posted image

Maja se je zbudila.

PS. Pred tem sem zmazala ene štiri krofeuser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
11.2.2010 11:52:51   
ledenka

Ja ja ...kar dajajte si voljo. Jaz grem pa telovadituser posted image

Maja se je zbudila.

PS. Pred tem sem zmazala ene štiri krofeuser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
11.2.2010 12:14:29   
katrinka
a bi nehale pisat o sladkem...jaz sem tako lacna - saj bi se polotila hladilnika pa je ze vsega zmanjka...
bi prsla takoj na krofe pa ne morem - pozabljate da jaz ne zivim v civilizaciji...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
11.2.2010 12:33:58   
Anonimen
Hudičke user posted image user posted image user posted image   Sam o sladkem govorite user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem tudi razmišljala da bi letos krofe pekla, pa se še nisem odločila, če jih bom res ali ne user posted image user posted image Pa prov lušno je ke je tko živahno tukaj pri nas Ljubljančankah user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

JAZ BI TUDI POMLADD!!!

Lsica na kero vadbo ti hodiš k Andreji? Dinamično ali igrivo?

No evo... Danes Žiga časti user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2067
11.2.2010 12:46:26   
Lupinca

zato pri nas ni eurokrema, nutelle itd. user posted image

veš, kaj je fuuuuuul dobro... plasmon piškoti z nutelo user posted image

zdej si mi dala idejo, da bi kar bebi piškote v nutelo namakalauser posted image user posted image ah ja...zdej bom šla pa res po kej cukra v trgovino, ko moj domov pride. njami...kake une Karat piškote,,,ja ja

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
11.2.2010 12:51:22   
Lupinca
živa a si to tortiko ti nardila? čeje tok okusna, kot lepa, pol te bom prosila,da še men eno spečešuser posted image
Pa čestitke tvojemu sončku za 6m!!!user posted image user posted image

a to govorite o telovadbi za user posted image ?

a mate kako idejo za kosil? ...

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
11.2.2010 13:29:31   
ledenka
Živa user posted image user posted image user posted image čestitam za polovičko

ja pa nehite s temi krofi, no user posted image se moram spravit kruh pečt, se mi ne da v trgovino.

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
11.2.2010 13:45:50   
Lsica
evo pa sem vas s temi krofi, a ne?user posted image

Na telovadbo hodiva na igrivo - dinamična je za manjše dojenčke, k jih še lahko mečeš v zrak. Sem bla tud tam parkrat, no zdaj ne grem na nobeno, dokler sneg mal ne skopniuser posted image

Ideja za kosilo...jaz sem včeraj mela joto. Tud brezmesna je dobro izpadla. Danes kuha dragi - bojo testenine z dimljenim lososom. testenine so itak zakon, jaz če ne vem kaj bi pospravim hladilnik pa naredim kako krompirjevo enolončnico al pa omakco za testenineuser posted image .

zdaj sva se pa midve odločili da greva v BTC v ciciklub - sva se v torek včlanile. pride kera na kavo>?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
11.2.2010 14:11:11   
ledenka

zdaj sva se pa midve odločili da greva v BTC v ciciklub - sva se v torek včlanile. pride kera na kavo>?

kaj je to, pa kje?

prideva ne, bi blo treba avto odkopat

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
11.2.2010 14:16:43   
Lsica
v hali a, trgovina s knjigami, cd-ji, igrami.... maš 20% popust, če si član, +organizirajo neke igralne urice.... Si pa obvezan da na leto kupiš 4 stvari, vsake tri mesece eno.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
11.2.2010 14:46:07   
ledenka

v hali a, trgovina s knjigami, cd-ji, igrami.... maš 20% popust, če si član, +organizirajo neke igralne urice.... Si pa obvezan da na leto kupiš 4 stvari, vsake tri mesece eno.

tako kot Svet knjige? bom šla pogledat, če me bo kaj zamikalo. ampak ne danes... se mi zdi, da ne bo nič z današnjim kidanjem...

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
11.2.2010 18:34:05   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

Hudičke user posted image user posted image user posted image   Sam o sladkem govorite user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem tudi razmišljala da bi letos krofe pekla, pa se še nisem odločila, če jih bom res ali ne user posted image user posted image Pa prov lušno je ke je tko živahno tukaj pri nas Ljubljančankah user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

JAZ BI TUDI POMLADD!!!

Lsica na kero vadbo ti hodiš k Andreji? Dinamično ali igrivo?

No evo... Danes Žiga časti user posted image user posted image user posted image

user posted image

ulala...kok dobra tortauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kako vemo, da je otrok sit?
Prvi dnevi z novorojenčkom so polni čustev, neprespanih noči in vprašanj. Eno najbolj pogostih je: Ali je moj otrok dovo...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?