|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske mamice
11.2.2010 19:28:45   
Sonchek83
Živa25, tudi z moje strani čestitke tvojemu lepemu fantiču za polovičkouser posted image
Vidim, da ste ene fejst pridne, krofki pa to... Jaz sem dober kuhar pek pa bolj slab tak da se tudi jaz vabim na pokušinouser posted image
Sicer pa jaz sanjam ne samo o pomladi, ampak o......
[link=http://images.google.si/imgres?imgurl=http://www.dorlingkindersley-uk.co.uk/static/html/features/where_to_go/images/03march/10_malaysia.jpg&imgrefurl=http://www.dorlingkindersley-uk.co.uk/static/html/features/where_to_go/03march/09_malaysia.html&usg=__St7-jfP7l-c-RRI7IRqSaUgw0VI=&h=400&w=616&sz=40&hl=sl&start=33&itbs=1&tbnid=BQTcFWUrlhErKM:&tbnh=88&tbnw=136&prev=/images%3Fq%3Dmalaysia%26gbv%3D2%26ndsp%3D20%26hl%3Dsl%26sa%3DN%26start%3D20][/link]

Nebesauser posted image
Kak bi šele naši pobalinčki uživali v čofotanjuuser posted image
Aja, tudi jaz mam FB, pač sodobna mamica, in bom vesela če me katera klikne. Pošljem ZS.
Nič, naša princeska že spi jaz pa grem mal izkoristit banjico sedaj ko sem pri mami, potem pa za knjige.
Lep večer vam želimuser posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
11.2.2010 19:34:37   
Sonchek83
Eh, slikce ni prikazalo. No, pa se dajmo sedaj naslajat...
user posted image

(odgovor članu Sonchek83)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
11.2.2010 19:36:16   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: Sonchek83

Živa25, tudi z moje strani čestitke tvojemu lepemu fantiču za polovičkouser posted image
Vidim, da ste ene fejst pridne, krofki pa to... Jaz sem dober kuhar pek pa bolj slab tak da se tudi jaz vabim na pokušinouser posted image
Sicer pa jaz sanjam ne samo o pomladi, ampak o......

Nebesauser posted image
Kak bi šele naši pobalinčki uživali v čofotanjuuser posted image
Aja, tudi jaz mam FB, pač sodobna mamica, in bom vesela če me katera klikne. Pošljem ZS.
Nič, naša princeska že spi jaz pa grem mal izkoristit banjico sedaj ko sem pri mami, potem pa za knjige.
Lep večer vam želimuser posted image

je bilo neberljivo user posted image

za FB mi pošlji, te bom dodala user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

Neposredna povezava do sporočila: 2078
11.2.2010 19:51:30   
Lupinca
Evo, še večerno javljanje
user posted image

sonchek, lepa fotkica ja...bi pasal kaj podobnega v kratkem. Sam še na lotu zadanemuser posted image
aja, pa pod tistim imenom in priimkom, te ne najdem na FB...a si se kaj zakvakala?user posted image

mene tud lah dodate...bom tud zs-je poslala... nisem psiho, prsežem. čeprov se moj kdaj s tem nebi strinjaluser posted image user posted image

sem šla pol dans v šoping, ker učer ni blo pogojev, zarad tega blesavga snega, tako da sem si dala mal duška, ampak spet več kupla za malo, kot zase. pa sej, verjetno bo zdej vedno tako ane?user posted image
moj pa zdej peče palačinke (moje bojo z eurokremomuser posted image ) in pogledava film (un 9m al kaj).

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
11.2.2010 20:10:14   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: Lupinca

mene tud lah dodate...bom tud zs-je poslala... nisem psiho, prsežem. čeprov se moj kdaj s tem nebi strinjaluser posted image user posted image

uf si me nasmejala - najbolj da se najina srecata - moj mi tudi tako vcasih pravi - pravi da ljubkovalno...mu bom jaz dala ljubkovalno

a ja - na fb sm zablokirana tako da me ne boste nasle - dajte mi na zs napisat podatke, jaz vas najdem ve me pa potrdite,
no...zdaj pa lahko nocuser posted image

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
11.2.2010 22:35:41   
Lsica
Zdaj pa vem zakaj vas ni več tle goruser posted image , FB seveda. Jaz pa nisem glih fen user posted image Se bom zgleda mogla tud tega navadit ....

Drugače: shoping je uspel, kupila fredov obroč (hočem v toplice!!!), 2CD-ja za Majo in pravo srajco s kratkimirokavi za Majo (saj bi jo sebi, pa mi ni blo nč všeč).

Se slišimo več jutri...  gre katera v mesto???

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
12.2.2010 8:52:16   
Sonchek83
Jutrouser posted image  Zgleda, da še vse spite. Mene pikica itak že ob pol sedmih zbudi tak zdj počasi že gre prvo rundi odspat.
Lsica, jaz sem čist na drugem koncu Slovenije trenutno tak da drugičuser posted image  Sicer sem pa vidla, da imate običaj kavico pit zjutraj, jaz je sicer ne pijem, ampak da vam polepšam jutro... Izvolite....user posted image

user posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
12.2.2010 8:57:21   
Sonchek83
Pa še to za posladek glede na to, da so se vam včeraj sline cedileuser posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2083
12.2.2010 9:18:40   
katrinka
a bi nehale z dobrotami - ze tko se redim...njamiuser posted image user posted image user posted image user posted image

ja na fb visimo...hehe

jaz nisem mobilna tako da zal ne morem priti v mesto oz. kamorkoli drugamuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2084
12.2.2010 10:08:51   
Anonimen
Jsz tudi nevem če bom danes kaj uspela ven hodit, ampak naslednji teden sem pa za! Pa Katrinči če ne boš mela prevoza, te pridem iskat... Itak smo se za Supernovo menile user posted image

Punce en problem imam, pa ne vem če je bla porodniška danes nakazana... Mi poveste prosim?

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2085
12.2.2010 11:10:24   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

Jsz tudi nevem če bom danes kaj uspela ven hodit, ampak naslednji teden sem pa za! Pa Katrinči če ne boš mela prevoza, te pridem iskat... Itak smo se za Supernovo menile user posted image

Punce en problem imam, pa ne vem če je bla porodniška danes nakazana... Mi poveste prosim?

porodniska bo v ponedeljek, otroski pa je ze na racunuuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
12.2.2010 11:12:42   
Lupinca
Morgen.

krofi pa kavica...ma kaj češ bolšga!user posted image

katrinka user posted image ljubkovalno ja! bi dala js nemu, pol mal suše...tko ljubkovalnouser posted image user posted image

nisem še uspela vas nič kej pogledat na FB, bom tekom dneva, mam zdele neki za službico za nardit, pa kosilo skuhat, ker gremo prec ko lubk dam pride, mal taščico pogledat.

živa25, težko ti pomagam, ker js dobivam tisto nadomestilo, ker sem študentka. Sem pa lih js učeri razmišljala, ko sem šla na bankomat, če je normalno, da so mi šele eno nakazali, pa novembra sem rodila? a ti priprada 12 porodnišk al manj?user posted image

Lsica...ne morm dans nič v mesto...v nedeljo, če je pa katera sama (moj gre delat), pa mam cajtuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
12.2.2010 11:34:47   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: Lupinca

Morgen.

krofi pa kavica...ma kaj češ bolšga!user posted image

katrinka user posted image ljubkovalno ja! bi dala js nemu, pol mal suše...tko ljubkovalnouser posted image user posted image

nisem še uspela vas nič kej pogledat na FB, bom tekom dneva, mam zdele neki za službico za nardit, pa kosilo skuhat, ker gremo prec ko lubk dam pride, mal taščico pogledat.

živa25, težko ti pomagam, ker js dobivam tisto nadomestilo, ker sem študentka. Sem pa lih js učeri razmišljala, ko sem šla na bankomat, če je normalno, da so mi šele eno nakazali, pa novembra sem rodila? a ti priprada 12 porodnišk al manj?user posted image

Lsica...ne morm dans nič v mesto...v nedeljo, če je pa katera sama (moj gre delat), pa mam cajtuser posted image

ja se strinjam - pa bo pol vidu kdo je psiho hahauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
seveda ti pripada 12 porodnisk, daje se za mesec nazaj - ce ti ne gre v racun mal poglej kaj pise na odlocbiuser posted image

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
12.2.2010 11:53:13   
Lupinca
Katirnka...ja...sam tud če se daje za nazaj...(odločbe ne najdem)
Sem pa našla odločbo za otroški dodatek, na kateri piše, da sem upravičena zanj od 1.11. do 31.10., pa sem januarja dobila samo 2krat po 22€ nakazano...torej sem januarja dobila za november in december ane? se prav bi mogla tud 2 "porodniški" dobit...pa sem sam enouser posted image edin, če bom zadnjo dobila še novembra 2010..sam tko se izide pol.

Hehehe...ja če je pa suša, pa so psihoti jauser posted image user posted image user posted image sam pol bova kar duet psihotovuser posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
12.2.2010 14:22:12   
vim
lupinica kaj jaz to vidim na tvojem profili. user posted image Hmmm 1 week

Aja sonchek in lupinica imata ZS.

Lsica ti pa hitro FB vklopizt (eh slovnica ni kriva mali je glavni za tipkovnico.

evo še on bo nekaj napisal čisto sam:
No dajmo:
i8iiiiiiiiiiiiiiiiii hg m7g nmc vvvvvvvvvvvvvvvvvvvv v,nŁ,,nnnnnnnnnnnnnnnnnnn vjkdf ****

Pozdravlavas

Postala sva starša najinemu sončku Gasperju

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
12.2.2010 14:25:07   
Lupinca
vim...ma joj..hehe, evo zdej si grem brisat tikerček :))) moja lenoba je tega kriva

In hureeeej za moj nov tiker, po enem letuuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Lupinca -- 12.2.2010 14:38:41 >

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
12.2.2010 14:48:11   
Lsica
Ooooo, vim, tebe pa že dolgo nisem slišalauser posted image . A se bomo drug teden kaj vidle? Maja bi rada Gašperja spoznalauser posted image .

A Gašper zna pa že pisat? Sam da ti kak del*del ne stisneuser posted image

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
12.2.2010 14:50:49   
Lsica
Razsvetlite meuser posted image . Sem starejša generacijauser posted image ....saj vem slab "ekskjuz"....

V čem je štos FB???

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
12.2.2010 14:58:39   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: Lsica

Razsvetlite meuser posted image . Sem starejša generacijauser posted image ....saj vem slab "ekskjuz"....

V čem je štos FB???

user posted image ok, stara generacija... sej mislim, da sva blizu skupi user posted image

štos - maš prijatelje gor in z njimi deliš slikce itd, pa razne igrice so gor, darila lahko pošiljaš, deliš razpoloženje... in fajn je to, da maš gor folk, ki ga že 100 let nisi videla - npr. kake sošolce, žlahto...

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
12.2.2010 14:59:16   
ledenka
aja, srečanje - jaz sem za naslednji teden, najraje v sredo user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
12.2.2010 15:19:33   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: vim

lupinica kaj jaz to vidim na tvojem profili. user posted image Hmmm 1 week

Aja sonchek in lupinica imata ZS.

Lsica ti pa hitro FB vklopizt (eh slovnica ni kriva mali je glavni za tipkovnico.

evo še on bo nekaj napisal čisto sam:
No dajmo:
i8iiiiiiiiiiiiiiiiii hg m7g nmc vvvvvvvvvvvvvvvvvvvv v,nŁ,,nnnnnnnnnnnnnnnnnnn vjkdf ****

Pozdravlavas

gasper pise...jupiuser posted image

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
12.2.2010 19:29:53   
Anonimen
Ja Lsica... Prijatelje, ki jih 10000 let nisi vidla tam najdeš in to je cilj pa smisel... Pa slikce in igrice in pa fino je k lahko hitro kaj pametnega sporočiš, pa vsi takoj vedo user posted image

Sicer pa ima moj user posted image jutri roj. dan, pa noče nič praznovat user posted image Je reku, da ne bo nobenega vabil user posted image   Žiga pa gobca k tavelik... Čist se je po mami vrgel user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No zdej grem pa ugotavljat, če bom danes ali jutri krofe pekla user posted image

BYE BYE

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2097
12.2.2010 19:55:25   
Lupinca
Pa kje ste spet čveke?user posted image

Ja FB je fajn zadeva, sam ne smeš bit tok stupid k js, k si rečem da grem sam za par minutk gor, pol sem pa celo uro. user posted image

Sploh pa zdej, k mam še vas čveke gor in vas morm počekiratuser posted image

Lsica...sem šla js kr kupit pol ta sedež veš. Sem lih dam prišla. Je moj tud pol počekiral ocene in to, pa je baje odlično ocenjen ta sedež, tako da ga že kar imamouser posted image So pa šli kot za med tam. Ziher so jih ene 5 vzel, ko sem js tam stala in zbirala barvo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
12.2.2010 20:15:23   
Anonimen
Jst tudi razmišljam o tem sedežku... Ampak sem imela v mislih bolj Tobija, zdej se pa ne morem odločit... Res pa je, da za razliko v ceni še marelo in novo baby-sitter dobim user posted image user posted image user posted image   Mogoče bomo pa mi tudi po njega šibali user posted image user posted image

(odgovor članu Lupinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2099
12.2.2010 20:56:58   
Lupinca
Živa, če boste šibali, potem šibajte, ker grejo za med, res.
Imajo pa črno-sive barve, rdeča-bordo rdeča pa bež-krem(kavna?) barva.

Tobija sva tud midva gledala ja...pa je letošnji Tobi (2009) ocenjen enako kot tale Priori, tako da je tukaj cena prevladala jauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kako vemo, da je otrok sit?
Prvi dnevi z novorojenčkom so polni čustev, neprespanih noči in vprašanj. Eno najbolj pogostih je: Ali je moj otrok dovo...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?