Sonchek83
|
Čer čvekice Vidim, da ste pridno čvekale Hm...Nohtki pri meni so naravni, umetnih si niti ne upam dat delat, ker ne bi dolgo zdržali Laski pa so meni zdaj malček nehali izpadati, sem se lih postrigla, amak mislim da to nima nobenega vpliva na hormone!! nmagk, vse pohvale tebi Se bom naslednjič malček zamislila, ko bom jamrala da sem utrujena pa mam samo eno štručko doma!! Lupinca, si že kaj bolje?? Upam, da ja. Aja, žuranje...Kaj naj rečem, potem ko sem se končno ven spravla sem vidla da je vse kar neki. Mi ni do te gužve več. Ok, vsake toliko paše, ampak potem itak vidiš da nič ne zamujaš. Pa še pogovarjat se ne moreš od muske, ki na polno nabija. Mam raje kako druženje doma, na toplem, da kako družabno igro odigramo, kaj dobrega popapcamo, kak kozarček vinčka spijemo....To je fajn, vsaj zame Ah ja, grem pod tuš in spaaaaaaat!! Zaj pa počasi prihaja vse skupaj za mano. Še dobro, da je naša pupa tak dobrovoljček in jepravi užitek z njo preživeti vsako minutko dneva Jaz se v Ljubljano vračam v sredo in če ste za bi se vam z veseljem potem v četrtek pridružila, če pa se boste kaj prej dobile pa potem drugič. Lahko kje v mestu?? No fajn pankajte, mirno noč vam vsem želim pa se pišemo
|