|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske mamice
15.2.2010 0:21:53   
katrinka
ja meni vsake toliko se vsi polomijo pa racepijo, pol pa traja celo vecnost da se k sebi spravijo - pa tudi ce nic ne delam da bi jih poskodovala,
drugace sm sla pa na manikuru c spar na vicu - tm ena dela k mi je tko simpaticna, niso lih najbolj na nivoju a sem zadovoljna, nisem pa se sla odkar je suzi na svetu - a bo trebauser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
15.2.2010 7:37:58   
Lsica
Dobro jutro!

Evo, vikend smo preživeli, zdaj pa spet po starem....sobota je bla mega (sončekuser posted image , družinski sprehoduser posted image ...)

Ajsi, naj se ti Maks čimprej pozdravi, da se bomo lahko kaj videleuser posted image . Držim pesti.

Sonchekuser posted image za žuriranje. Jaz bi tudi!!! Upam, da kmalu zberem pogum in se odpravim še kam brez nje razen k zobozdravniku.

Živa, ko sem jaz zbirala sedež sem tud tko naredila kot Ajsi - šla v BC in posadila Majo v Romerja, Tobija in Priorija....no odločitev vseeno ni bla lahka. Jaz itak znam zakomplicirat.

Glede nohtov...mam podobno situacijo. Ampak še bolj me skrbi moje izpadanje lasuser posted image . Saj sem mela pregoste, pa me od začetka sploh ni nič skrbelo, ampak zdaj pa je to že prehudo. V lekarni pa pravijo, da ker dojim ni nič primernega, naj počakamuser posted image . Itak mam pa lase k bi si trajno dala, čist brez leska.

Bo šla katera danes kaj ven?

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
15.2.2010 8:36:03   
katrinka
dobro jutrouser posted image

izpadanje las - jaz ne dojim vec pa se vedno izpadajo, so pa hb nehal v sopih, k tist je blo obupno...sem se mal tud postrigla-mogoče je to tud pomagal...glede leska-kaj je touser posted image user posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
15.2.2010 11:15:36   
Lupinca
morgenuser posted image

kako smo? js skor nič nisem spala...al je bla luna, al pa to, ker me je medenica tok bolelauser posted image sem šla lekadol vzet sred noči...pa še vročino sem mela. dvomim, da je kaj povezano to, pa vseeno. Mi ni jasn, zakaj me je bolel...kr neki.

laski...ja js se tud gulim, ko star kuža. to ni za verjet...bemti hormone.user posted image

ven ne greva danes nič...zarad moje vročine, pa še mala si je zadnjič očitno mal okico prehladila, tako da jo bom dans raj čuvala.

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
15.2.2010 12:37:05   
nmagk
Pozdravljene vse,vikend je minil in sedaj so počitnice in so vsi otroci doma,imam še načaka na obisku tako,da imam trenutno kar 7 otrok,to je že kot v kolonijiuser posted image ,pol mam pa še delo z kužki sedaj so tako veliki,da že ful kakajo in lulajo pol jih pa brišem pa menjavam papir pa hranim.....skratka dela čez glavo,no eden bo konec tedna že šeluser posted image ,ena ostane nečaku,torej še dva prodam in bo pol bomo pa vsi user posted image .

Ledenka upam,da je Maksi bolje.

Lupinica mene pa levi kolk tok boli,da je zaznort,to imam vse od nosečnosti in porodov,sicer pa če bo hin bom šla pa na servis in ga bodo zamenjaliuser posted image user posted image user posted image

Žuranje,ja jest sem bla nazadnje na koncertu Jana Plestenjaka,zdej grem pa na Plavi orkestar,bend moje mladosti....ja kje je že to???????

Pozdravte se vse in pozdravček

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
15.2.2010 13:44:58   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: nmagk

Žuranje,ja jest sem bla nazadnje na koncertu Jana Plestenjaka,zdej grem pa na Plavi orkestar,bend moje mladosti....ja kje je že to???????

jaz bi tud sla, pa mi ni do guzve sploh zdaj...moj buhi se vse bolj veca - samo so pa super...se spomnim 10 let nazaj k so prisli kok je bila evforijauser posted image

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
15.2.2010 14:37:50   
vim
o žuranje ...no kakšen teden nazaj sem ga žurala na RD svakinje brez malega, drugače pa žuramo skupaj mali je pač žurer se mi zdi da po očijuuser posted image user posted image

in mamice se bomo kaj videle, zdaj so že nove mamice tu pa bi bilo lepo jih spoznatiuser posted image

Postala sva starša najinemu sončku Gasperju

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
15.2.2010 15:34:29   
ledenka
hvala za pikepoke, smo boljši. upam, da tokrat ne bo spet slabše čez par dni, že 2 tedne sva samo notr user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
15.2.2010 18:11:29   
Anonimen
Jst mislim, da smo se odločli za avtosedež.... Kupili bomo Römer King Plus... Se mi zdi, da je najenostavnejši za pripenjanje in zapenjanje, pa tudi Žiga ful lepo notri čiča...

Zdej pa samo malo počakamo na kakšno akcijo in hitro kupit user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2134
15.2.2010 18:35:06   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

Jst mislim, da smo se odločli za avtosedež.... Kupili bomo Römer King Plus... Se mi zdi, da je najenostavnejši za pripenjanje in zapenjanje, pa tudi Žiga ful lepo notri čiča...

Zdej pa samo malo počakamo na kakšno akcijo in hitro kupit user posted image user posted image user posted image

user posted image M. sedi noter kot car. poglej malo na nemškem e-bayu, jaz sem naš sedež dobila za 80 E ceneje kot v BC

npr tule:

http://cgi.ebay.de/AUTOSITZ-ROMER-KING-PLUS-ALEX-2010-NEU-3141_W0QQitemZ220528202702QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_77?hash=item33588153ce

dostava je še 25 E. pri njih sem jaz naročila, v petek sem naročila, v ponedeljek sem dobila user posted image

< Sporočilo je popravil ledenka -- 15.2.2010 18:42:30 >

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
15.2.2010 19:36:01   
Anonimen
Hvala ajsi... Jst sem našla tukaj nekaj ugodnega... Poštnina za SLO pa naj bi bila samo 9,50 EUR... Pride še ceneje kot na ebayu user posted image

http://www.o-baby.de/agr/R%C3%B6mer-King-Plus_10305_3.html

Barve pa imam nagledane Elisa, Maxim ali pa Micky... Kaj pravite?

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2136
15.2.2010 19:44:52   
Sonchek83
Čer čvekiceuser posted image  Vidim, da ste pridno čvekaleuser posted image  Hm...Nohtki pri meni so naravni, umetnih si niti ne upam dat delat, ker ne bi dolgo zdržaliuser posted image  Laski pa so meni zdaj malček nehali izpadati, sem se lih postrigla, amak mislim da to nima nobenega vpliva na hormone!!
nmagk, vse pohvale tebiuser posted image user posted image Se bom naslednjič malček zamislila, ko bom jamrala da sem utrujena pa mam samo eno štručko doma!!

Lupinca, si že kaj bolje?? Upam, da ja.

Aja, žuranje...Kaj naj rečem, potem ko sem se končno ven spravla sem vidla da je vse kar neki. Mi ni do te gužve več. Ok, vsake toliko paše, ampak potem itak vidiš da nič ne zamujaš. Pa še pogovarjat se ne moreš od muske, ki na polno nabija. Mam raje kako druženje doma, na toplem, da kako družabno igro odigramo, kaj dobrega popapcamo, kak kozarček vinčka spijemo....To je fajn, vsaj zameuser posted image

Ah ja, grem pod tuš in spaaaaaaat!! Zaj pa počasi prihaja vse skupaj za mano. Še dobro, da je naša pupa tak dobrovoljček in jepravi užitek z njo preživeti vsako minutko dnevauser posted image user posted image

Jaz se v Ljubljano vračam v sredo in če ste za bi se vam z veseljem potem v četrtek pridružila, če pa se boste kaj prej dobile pa potem drugič. Lahko kje v mestu??

No fajn pankajte, mirno noč vam vsem želim pa se pišemouser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
15.2.2010 20:59:09   
Lupinca
čer tetkeuser posted image

dans pa počakam razočarane gospodinje pa pol spatuser posted image upam na bolši spanec.

nmagk, pa te skos boli kolk, al sam občasno? ker mene dons že cel dan in bom pomoje da že kar prec pred spanjem vzela en tablet. Pa drugač res ne maram tablet in ga vzamem v skrajni sili, ampak če pa zarad tega ne morm spat in sem pokonc skor celo noč...ga pa pač bom. Mala rabi naspano mami...no, vsaj normalnouser posted image

živa25 fajn sedež!!!user posted image

sonchek, hvala!user posted image ja, vročine za enkrat nimam tok visoke, malenkost pa...boli pa še vednouser posted image upam da res kmal mine, ker je prov tečno tkole.
Glede žuranja te pa čist razumem. Pri men je blo tko, že kak let preden sem zanosila. Brezveze...pač, kot penzionistka. Ampak paše pa vseen it, tkole vsake tok časa, da se prepričaš, da res nič ne zamujaš jauser posted image

ja, tud js bi vas rada tud v živo vidla, ampak js se z malo za enkrat še izogibam večjih šoping centrov, tko da kaka SN odpadeuser posted image sej vem, mogoče mal kompliciram, ampak enkrat sva že ble v bolnici. ČE pa boste kej vozičkale po svežem zraku, sem pa prec za, pa kaka kavica zunej. Ker mala spi, ko se voziček voziuser posted image (jo imam še v košari). Če ne pa kot je sonchek rekla...nasledničuser posted image

pa tudi jaz vam želim lepo in mirno nočko!

(odgovor članu Sonchek83)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
15.2.2010 22:30:49   
vim
Živa mi smo kupili Romerja na o baby...in ko naročiš moraš plačati in dobiš v 3 delovnih dneh. In smo zbrali micky ja itak turkizna in antracitno siva......vse v stilu vozička in lupinice.user posted image

Priporočam še letno preobleko za 22 eur definitivno pa držalo za flaško za 8 eur, pri nas se to ful obnese.

Ledenka samo da gre na bolje.user posted image user posted image user posted image user posted image

Lupinica le pogumno =sloncek.gif]ponavadi se itak ne dobimo tam kjer je guzva....hehe saj ni prostora za tok mamic z vozički. Saj jaz sem se tudi na začetku jaz izogibala ko je bil malce večji pa smo šli z njim praktično povsod. No zdaj pa že definitivno povsod. Če grem pa res v shoping ga pa itak prepustim očiju ker ne en ne drug ne marata šopingiratuser posted image

edino kar pa res pazim pa je da ga nima po rokah kdorkoli...no tega pa ne maram....sploh ščipalkeuser posted image user posted image

Postala sva starša najinemu sončku Gasperju

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
16.2.2010 8:31:39   
katrinka
dobro jutro zabarkeuser posted image

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
16.2.2010 8:53:51   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

dobro jutro zabarkeuser posted image

se podpišem... kako ste kej na to mrzlo a prečudovito jutro??

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
16.2.2010 10:57:11   
Anonimen
Hvala Vim... Se bom pozanimala kako bo to zgledalo user posted image

Kaj je zdej žabarke? A na kerem koncu sonce sije, al smo spet sam Ljubljančani za to prikrajšani? user posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 2142
16.2.2010 11:23:19   
katrinka
sonca ni...cakam da suzi zaspi da grem se jaz eno kitico odpetuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
16.2.2010 12:21:22   
Lupinca
Jutro žabarkeuser posted image

kako smo? no, naš del, je že lepo obsijan s sončkom, tko da greva z malo mal pred hišo, ker hodt itak ne morm, me medenica ubija. Sem mela že med nosečnostjo težave in so se zgleda vrnile. Če nau kej kmal bolš, bom šla spet do fizioterapevke. res mam cajt ja...

drugač pa ni nobena odgovorila, če bi bla za sprehod rajš?user posted image

nič, grem se sestavljat naprejuser posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
16.2.2010 12:22:09   
anci banci
sonček se je kazal za par minut za bežigradom

...sam kaj to pomaga, k sva midva še vedno bolj k ne priklenjena doma... jaz še vedno po štengah ne maram hodit..če sem sama še nekak gre,,, s Svitom v rokah pa še ne bo šlo

mi smo drgač še vedno v lupinci... sej vem da je že prevelik za to, ampak ga še kr tlačmo noter
danes imamo alergologa..

hm ja..kaj je to žur? komaj čakam poroko, da se naplešem in uživam:)

ko sem bila decembra zunaj z bejbami, sem samo debelo gledala folk... in sem sama pri sebi rekla, da če bi bila sedaj samska, bi se kr pod vlak vrgla... moški so čist vodeni(al kakor moj reče zgledajo kot kuhan brokoli).. babe pa sam avše...

res je najboljši žur je (do sedaj), da doma kak vinček ukneš(še prej pa otroka spat) in pol akcijauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
16.2.2010 14:04:44   
katrinka
anci anci - si me nasmejala - ja itak da so deci cist vodeni - mamini sincki, ta najboljse smo pa tko me pobrale...heheuser posted image

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
16.2.2010 17:33:36   
nmagk
Anci s kerga konca bežigrada si,moj mož je bil tud bežigrajčan.

Jest sem pa lih iz pogreba,smo pokopali mojo teto in me je tok prezebl v noge,da bom zihr spet kašlat začelauser posted image
Upam,da bo jutr tud sonček.

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
16.2.2010 17:43:31   
ledenka
nmagk, moje sožalje. upam, da se nisi toliko prezebla, da bi zbolela user posted image

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
16.2.2010 19:36:06   
Sonchek83
Dober večer lublančanke:) Evo, jaz sem spet nazaj v betonuuser posted image Doma je blo prav fino, me je mami mal razvajali in sem se celo malo naspalauser posted image user posted image Ah ja, naše mamce so zlateuser posted image user posted image
Anci banci, se popolnoma strinjam s tabo. Res žalostna slika. Pa sej ne da bi bila jaz ne vem kako the best roba, ampak moški so res mamini sinčki, ženske pa brez možganov. Pa baje smo zelo izobražen naroduser posted image user posted image
nmagk, tudi z moje strani izrekam sožalje, čeprav ne poznam ne tebe in ne tete, ampak vsaka smrt je odvečuser posted image
Lupinca, prav boga siuser posted image Upam, da se hitro pocajtaš. Kar pa se tiče sprehoda pa sem jaz itak za. Ne vem pa kje stanuješ. Piši, rišiuser posted image pa se bove zmenileuser posted image
No, danes ni blo sončka in tudi v prihodnjih dneh ga očitno ne bo, ampak saj še samo malo pa bo pomlad in potem res upam, da bo bolje.
Kaj pa kaj naše srečanje? Vse ste umolknileuser posted image Ste za ali ne??
Šibam pod tuš, ker je danes dooooolg dan za mano in komaj čakam, da se zleknem zraven naše štručke in zahrkamuser posted image
Lep in miren večer vam želimuser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
16.2.2010 20:04:12   
Lupinca
mah...sem ful napisala, zdej mi pa sploh ni objavilouser posted image ,..tko da sam na hitr zdej..

nmgk...še tukaj iskrene sožalje in upam, da se res nisi prehladila no!user posted image user posted image
ancibanci, si me nasmejala s kuhanim brokolijemuser posted image user posted image
srečanje...res ste vse obmolknile...babe, sam jezik vas jeuser posted image user posted image user posted image hec hec, da nau kera znorela.user posted image
sonchek, sem ti odgovorila na zs. Drugače pa prov fajn, da imaš tkole možnost, da ti mami pomaga! user posted image

(odgovor članu Sonchek83)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Kaj določa otrokovo krvno skupino?
Starše pogosto zanima, kakšno krvno skupino bo imel njihov otrok, še posebej, če je eden od staršev Rh negativen. Poglej...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?